Udhëzuesi i konfigurimit F1 22 Singapore (Marina Bay) (I lagësht dhe i thatë)

 Udhëzuesi i konfigurimit F1 22 Singapore (Marina Bay) (I lagësht dhe i thatë)

Edward Alvarado

Që kur erdhi në kalendar në 2008, Singapori ka fituar një reputacion si ndoshta pista më sfiduese në orarin e Formula 1. Nivelet e mëdha të nxehtësisë të përjetuara nga drejtuesit, mekanikët dhe anëtarët e tjerë të ekipit e bëjnë këtë një çështje tepër rraskapitëse që çon gjithçka në kufirin absolut.

Është një rrugë shumë e ndërlikuar për t'u zotëruar edhe në lojë. Ashtu si me konfigurimin tonë të Bahreinit, ne do të përqendrohemi shumë më tepër në aspektet e thata në këtë udhëzues. Ndërsa Çmimi i Madh i Singaporit 2017 filloi i lagësht, ai nuk qëndroi i tillë gjatë gjithë garës dhe është gjithmonë e pamundur që të bjerë shi. Pra, pa vonesë, këtu është udhëzuesi ynë i konfigurimit për Çmimin e Madh të Singaporit në F1 22.

Nëse dëshironi të mësoni qëllimin dhe përdorimin e secilit komponent të konfigurimit të F1, shikoni udhëzuesin e plotë të konfigurimit të F1 22.

Këto janë cilësimet e rekomanduara për konfigurimin më të mirë të F1 22 Singapore për xhiro të thata dhe të lagështa .

konfigurimi F1 22 Singapore (Marina Bay)

 • Front Wing Aero: 50
 • Rear Wing Aero: 50
 • DT On Throttle: 50%
 • DT Off Thorttle: 52%
 • Këmba e përparme: -2,50
 • Kamberja e pasme: -2,00
 • Gumbët e përparme: 0,05
 • Gati i pasmë: 0,20
 • Azullimi i përparmë: 8
 • Azullimi i pasmë: 1
 • Shilla kundër rrotullimit të përparmë: 8
 • Shilla kundër rrotullimit të pasmë: 1
 • Lartësia e kalimit përpara: 4
 • Lartësia e lëvizjes së pasme: 5
 • Presioni i frenimit: 100%
 • Panimi i frenave të përparme: 50%
 • Presioni i gomës së përparme djathtas: 23psi
 • Presioni i gomës së përparme majtas: 23 psi
 • Presioni i gomës së pasme djathtas: 23 psi
 • Presioni i gomës së pasme majtas: 23 psi
 • Strategjia e gomave (25 % garë): Mesatare-e butë
 • Dritarja e gropës (25% garë): 8-9 xhiro
 • Karburanti (25% garë): +2,2 xhiro

F1 22 Singapore (Marina Bay) konfigurimi (i lagësht)

 • Front Wing Aero: 50
 • Rear Wing Aero: 50
 • DT On Throttle: 70%
 • DT Off Gmbs: 52%
 • Kamberja e përparme: -2,50
 • Gambja e pasme: -2,00
 • Gati i përparmë: 0,05
 • Gati i pasmë : 0.20
 • Azulimi i përparmë: 5
 • Azulimi i pasmë: 6
 • Shilla kundër rrotullimit të përparmë: 5
 • Shilla kundër rrotullimit të pasmë: 11
 • Lartësia e lëvizjes së përparme: 3
 • Lartësia e lëvizjes së pasme: 6
 • Presioni i frenimit: 100%
 • Ndërhyrja e frenave të përparme: 50%
 • Përparme Presioni i gomës së djathtë: 23 psi
 • Presioni i gomës së përparme majtas: 23 psi
 • Presioni i gomës së pasme djathtas: 23 psi
 • Presioni i gomës së pasme majtas: 23 psi
 • Strategjia e gomave (25% garë): Mesatare-e butë
 • Dritarja e gropës (25% garë): 8-9 xhiro
 • Karburanti (25% garë): +2,2 xhiro
 • <8 10>

  Aerodinamika

  Duke qenë pak a shumë në lidhje me forcën poshtë dhe kontrollin me shpejtësi të ulët rreth Singaporit, nuk do të shqetësoheni shumë, nëse fare, për shpejtësinë në vijë të drejtë.

  Ndërsa kthesa e gjatë drejt e pasme ofron mundësinë më të mirë për parakalim – nëse jeni mjaft afër për të përdorur modalitetin DRS dhe parakalim – duhet të jeni ende në gjendje të bëni një shkop lëvizëse, potencialisht edhe nga jashtë. Megjithatë, ju mund ta ulni pak krahun e përparmë poshtëlehtësoni pak shpejtësinë e linjës së drejtë.

  Transmetimi

  Nuk është për t'u habitur, me siguri do të mendoni se një konfigurim diferencial më i kyçur është mënyra më e mirë për të kaluar nëpër rrugën Marina Bay Qarku. Është thjesht një rast që ka një mori zonash tërheqëse në GP të Singaporit.

  Pothuajse çdo cep në Singapor është një çështje me shpejtësi të ngadaltë. Pra, sillni ato vlerat diferenciale të ndezjes dhe fikjes së mbytjes sa më shumë që guxoni, por lejoni pak diferencë dhe liri veprimi në rast se nivelet më të ulëta absolute janë paksa shumë ekstreme. Ne e mbajtëm atë në 50%-52% për këtë konfigurim.

  Gjeometria e pezullimit

  I vetmi ekstrem i vërtetë me të cilin kemi të bëjmë këtu, kur bëhet fjalë për kamerën dhe gishtin e këmbës, është kamberi i përparmë. Duke qenë se keni nevojë për shumë kontroll nga qoshet, mund të vazhdoni deri në fund që kamberi i përparmë të arrijë sa më shumë të jetë e mundur nga pas.

  Pista e Çmimit të Madh të Singaporit ka të bëjë me marrjen e sa më shumë që mund të keni kontakt nga gomat për tërheqje dhe kapje më të mirë. Mund të jeni mjaft agresiv edhe në konfigurimin e gishtave të këmbës: përsëri, për të marrë tërheqjen maksimale të mundshme. Kjo vlen edhe nëse e gjeni veten duke vozitur në një garë të rrallë të lagësht në Singapor.

  Pezullimi

  Ne kemi qenë mjaft agresivë me konfigurimet tona të pezullimit përpara dhe shiritit kundër rrotullimit, por para së gjithash , le t'i hedhim një sy lartësisë së udhëtimit.

  Këtë e zbuluam duke kryer udhëtiminlartësia pak e lartë, do të merrni një makinë të qëndrueshme dhe të parashikueshme mbi gunga dhe bordurat në Singapor, e cila është një nga pistat më të këqija në kalendar për bordurat e larta dhe shumë gunga sipërfaqësore. Megjithatë, mbajeni lartësinë e pasme të udhëtimit më të ngritur se përpara, pasi mund të kompensoni zvarritjen e rritur nga lartësia e pasme me një vlerë pak më të ulët të lartësisë së lëvizjes përpara.

  Mund të luani me pezullimin dhe kundër rrotullimit Cilësimet e shiritit gjithashtu, ndoshta duke e çuar pezullimin më shumë në anën më të butë për të shmangur disa nga gunga rreth pistës. Nuk ka ndonjë përshpejtim vërtet të ashpër në këtë pistë, me të gjitha ato që duhet të jenë mjaft graduale për të shmangur rrotullimin e atyre gomave të pasme.

  GP i Singaporit priret të ndjekë gjendjen tradicionale të lojës për qarqet e rrugëve në F1 22 në atë që zakonisht ofron kapje mjaft të ulët.

  Frenat

  Ju duhet vërtet shumë fuqi ndaluese në qarkun Marina Bay Street. Përsëri, kjo është për xhirot e thata dhe ato xhiro shumë të rralla me lagështi. Varet nga ju se si e vendosni paragjykimin tuaj të frenimit, me mirë që konfigurimi të bazohet në preferencat tuaja të lojës.

  Gomat

  Singapori është mjaft i ashpër me gomat për shkak të natyrës së pista dhe nxehtësia ekstreme. Ne e dimë se temperaturat e rritura të gomave janë pasojë e presioneve më të larta të gomave, kështu që ulni ato vlera në pjesën e përparme dhe të pasme për t'i mbajtur ato të ftohta me një fraksion.

  Ndërsa rritenPresioni i gomave mund të ndihmojë me shpejtësinë në vijë të drejtë, rreziqet që lidhen me këtë dhe rritja e konsumit të gomave nuk ia vlen të merren.

  GP e Formula 1 në Singapor është një nga vendet më të vështira në kalendar, prandaj sigurohuni për të përdorur konfigurimin më të mirë për t'i dhënë vetes shanset më të mira për të dalë në krye.

  A keni konfigurimin tuaj të Çmimit të Madh të Singaporit? Ndani atë me ne në komentet më poshtë!

  Po kërkoni më shumë konfigurime F1 22?

  F1 22: Udhëzues për konfigurimin e Spa (Belgjikë) (I lagësht dhe i thatë )

  F1 22: Udhëzuesi i konfigurimit të Japonisë (Suzuka) (xhiro i lagësht dhe i thatë)

  F1 22: Udhëzuesi i konfigurimit të SHBA (Austin) (Xhiro i lagësht dhe i thatë)

  F1 22: Udhëzuesi i konfigurimit të Abu Dhabi (Yas Marina) (I lagësht dhe i thatë)

  F1 22: Udhëzuesi i konfigurimit të Brazilit (Interlagos) (Xhiro i lagësht dhe i thatë)

  Shiko gjithashtu: Eksplorimi i botës së hakerimit: Këshilla dhe truket se si të jesh një haker në Roblox dhe më shumë

  F1 22: konfigurimi i Hungarisë (Hungaroring) Udhëzues (I lagësht dhe i thatë)

  F1 22: Udhëzuesi i konfigurimit të Meksikës (i lagësht dhe i thatë)

  F1 22: Udhëzuesi i konfigurimit të Jeddah (Arabia Saudite) (I lagësht dhe i thatë)

  F1 22: Udhëzuesi i konfigurimit të Monza (Itali) (I lagësht dhe i thatë)

  F1 22: Udhëzuesi i konfigurimit të Australisë (Melburn) (I lagësht dhe i thatë)

  F1 22: Udhëzuesi i konfigurimit të Imola (Emilia Romagna) (I lagësht dhe i thatë)

  F1 22: Udhëzuesi i konfigurimit të Bahreinit (i lagësht dhe i thatë)

  Shiko gjithashtu: Anno 1800 Patch 17.1: Zhvilluesit diskutojnë përditësime emocionuese

  F1 22: Udhëzuesi i konfigurimit të Monakos (i lagësht dhe i thatë)

  F1 22: Baku ( Udhëzuesi i konfigurimit të Azerbajxhanit (I lagësht dhe i thatë)

  F1 22: Udhëzuesi i konfigurimit të Austrisë (i lagësht dhe i thatë)

  F1 22: Udhëzuesi i konfigurimit të Spanjës (Barcelona) (I lagësht dhe i thatë)

  F1 22: Udhëzuesi i konfigurimit të Francës (Paul Ricard) (I lagësht dhe i thatë)

  F1 22: Konfigurimi i KanadasëUdhëzues (i lagësht dhe i thatë)

  F1 22 konfigurimet dhe cilësimet e lojës Shpjegohen: Gjithçka që duhet të dini rreth diferencialeve, forcës së poshtme, frenave dhe më shumë

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.