GTA 5 Mods Xbox One

 GTA 5 Mods Xbox One

Edward Alvarado

Grand Theft Auto 5 është një lojë e mbushur deri në buzë me përmbajtje të drejtuar nga komuniteti. Një pjesë e konsiderueshme e skenës së komunitetit është përqendruar në modifikimin e skedarëve të lojës për të prodhuar rezultate të paqëllimshme. Në mënyrë tipike, modalitetet janë të rezervuara për versionet e lojërave PC për shkak të ekosistemit të mbyllur të shumicës së konzollave shtëpiake. Fjala zakonisht është thelbësore këtu, pasi ka disa metoda të zgjuara për të kapërcyer këtë kufizim.

GTA 5 Mods Xbox One: Metoda PC

Kjo metodë kërkon një kopje të PC dhe Xbox loja të funksionojë siç duhet. Filloni duke ngarkuar GTA 5 në kompjuterin tuaj. Mbyllni lojën siç do të bënit zakonisht, më pas rinisni menjëherë aplikacionin. Nëse e bëni këtë hap mjaft shpejt, programi do të funksionojë në sfond pa u shfaqur një dritare e lojës. Sigurohuni që aplikacioni të funksionojë përpara se të vazhdoni. Rinisni procesin, nëse është e nevojshme, duke përfunduar detyrën GTA 5 në menaxherin tuaj të detyrave.

Tani, aktivizoni Xbox One tuaj dhe lundroni te cilësimet. Nën cilësimet e rrjetit, zgjidhni manual në seksionin DNS. Kjo do t'ju kërkojë të vendosni dy adresa. Për IPv4 primar, shkruani 202-121-85-190 saktësisht siç e shihni të shkruar këtu. Këto shifra duhet të jenë të sakta që ky truk të funksionojë. Për IPv4 dytësore, futni 8-8-4-4 në fushën e tekstit. Nisni GTA 5 në Xbox One tuaj dhe vini re të gjitha ndryshimet e menysë. Këto opsione të reja të menysë do t'ju lejojnë të aktivizoni dhe çaktivizoni modalitetet e ndryshme të prituraky server IPv4.

Shiko gjithashtu: Makina më e mirë Drift në nevojë për ngrohje të shpejtë

GTA 5 Mods Xbox One: Metoda e Vetëm Rrjeti

Kjo metodë nuk kërkon një kopje të lojës në PC, por kufizon sasinë e opsioneve të modalitetit të disponueshme për të kompensuar. Sigurohuni që kopja juaj e GTA 5 në Xbox One të jetë e mbyllur dhe lundroni te skeda e cilësimeve. Nën cilësimet e rrjetit, zgjidhni edhe një herë DNS manuale. Për IPv4 parësore, futni sërish 202-121-85-190. IPv4 dytësor është përsëri 8-8-4-4. Nisni GTA 5 dhe do të vini re një menu të ngjashme modifikimi.

Shmangni të ndaloheni

Ndërsa modifikimi i GTA 5 mund të jetë shumë argëtues, nuk këshillohet të shfaqni aftësitë tuaja shtesë në Grand Theft Auto Online. Kushdo që ju sheh duke ndryshuar skedarët e lojës mund t'ju raportojë për sjellje të pahijshme. Ndalimi humbet llogarinë tuaj dhe të gjithë përparimin që keni bërë në të gjithë San Andreas.

Shiko gjithashtu: Pesë kodet më të dobishme të mashtrimit për GTA 5 Xbox One

Nëse jeni të interesuar, shikoni këtë pjesë në modalitetin nudo GTA 5.

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.