Konfigurimi F1 22 Holandë (Zandvoort) (i lagësht dhe i thatë)

 Konfigurimi F1 22 Holandë (Zandvoort) (i lagësht dhe i thatë)

Edward Alvarado

Rifutja e Zandvoort për sezonin F1 2021 ishte një frymë e freskët për tifozët e garave dhe shoferët që dëshironin veprim, aksione më të larta dhe një sfidë më të madhe. Në vitin 2021, Max Verstappen fitoi garën në një përfundim emocionues që e pa atë të kurorëzoi fituesin në tokën vendase.

Zandvoort është 4,259 km i gjatë dhe ka 14 kthesa gjarpëruese. Është një udhëtim emocionues me shumë shoferë që shpesh e përshkruajnë atë si një slitë me rrota me kthesa të mprehta që kërkon ndryshime të shpejta të shpejtësisë dhe drejtimit.

Për t'ju ndihmuar të konkurroni në këtë pistë, ne kemi F1 më të mirë konfigurimi për GP Hollandeze .

Përbërësit e konfigurimit mund të jenë të ndërlikuar për t'u kuptuar, por mund të mësoni më shumë rreth tyre në udhëzuesin e plotë të konfigurimit të F1 22.

Best F1 22 Netherlands (Zandvoort ) konfigurimi

 • Front Wing Aero: 25
 • Rear Wing Aero: 30
 • DT On Tharttle: 50%
 • DT Off Throttle: 50 %
 • Këmba e përparme: -2,50
 • Këmba e pasme: -2,00
 • Gishti i përparmë: 0,05
 • Këmba e pasme: 0,20
 • Gëmba e përparme Pezullimi: 6
 • Azullimi i pasmë: 3
 • Shilla kundër rrotullimit të përparmë: 9
 • Shilla kundër rrotullimit të pasmë: 2
 • Lartësia e kalimit përpara: 3
 • Lartësia e lëvizjes së pasme: 6
 • Presioni i frenimit: 100%
 • Panimi i frenave të përparme: 50%
 • Presioni i gomës së përparme djathtas: 25 psi
 • Presioni i gomës së përparme majtas: 25 psi
 • Presioni i gomës së pasme djathtas: 23 psi
 • Presioni i gomës së pasme majtas: 23 psi
 • Strategjia e gomave (25% garë): Soft-Medium
 • Dritarja e gropës (25% garë): 7-9 xhiro
 • Karburanti (25%gara): +1,5 xhiro

Konfigurimi më i mirë F1 22 Holandë (Zandvoort) (i lagësht)

 • Front Wing Aero: 40
 • Rear Wing Aero: 50
 • DT me mbytje: 80%
 • DT Mbytje: 50%
 • Kamberja e përparme: -2,50
 • Kamera e pasme: -1,00
 • Shputa e përparme: 0,05
 • Shputa e pasme: 0,20
 • Azullimi i përparmë: 1
 • Azullimi i pasmë: 1
 • Shilla kundër rrotullimit të përparmë: 1
 • Shirit kundër rrotullimit të pasmë: 5
 • Lartësia e lëvizjes përpara: 2
 • Lartësia e lëvizjes së pasme: 7
 • Presioni i frenimit: 100%
 • <7 7>Panimi i frenave të përparme: 50%
 • Presioni i gomës së përparme djathtas: 23,5 psi
 • Presioni i gomës përpara majtas: 23,5 psi
 • Presioni i gomës së pasme djathtas: 23 psi
 • Presioni i gomës së pasme majtas: 23 psi
 • Strategjia e gomave (25% garë): Soft-Medium
 • Dritarja e gropës (25% garë): 7-9 xhiro
 • Karburanti (25% garë): +1.5 xhiro

Aerodinamika

Qirja Zandvoort ka shumë seksione të rrjedhshme, qoshe të brishta me shumë kamerë dhe një drejtim të gjatë fillimi-mbarimi . Si rezultat, keni nevojë për nivele më të larta të forcës rrëzuese për t'ju dhënë një avantazh në seksionet rrjedhëse të pistës në kthesën 4, 5 dhe 6 në sektorin 1.

Në kushte të thata krahët e përparmë dhe të pasmë janë vendosur në 25 dhe 30 . Këto nuk janë aq të larta sa do të kishit në Monako ose Singapor, pasi ka mundësi parakalimi në fund të vijës së gjatë të fillimit-mbarimit për shkak të zonës së parë DRS që shkon në këndin e Tarzanit (T1). Meqenëse këndi i Hugenholtzbocht është i bllokuar, ju mund të mbani shumë më tepër shpejtësi se judo të ishte në çdo kapëse flokësh konvencionale.

lagësht , krahët janë kthyer në 40 dhe 50 në pjesën e pasme për të maksimizuar kohën e xhiros në seksionet e rrjedhshme dhe të përdredhura të pistës, veçanërisht pjesët e fundit të Sektorit 1 dhe Sektorit 2.

Transmisioni

Diferenciali ndezur dhe jashtë mbytet është vendosur në 50% siç dëshironi më mirë kthesë në kënd dhe stabilitet në kurriz të pakës tërheqjeje. Megjithatë, mund të rrisni pak diferencialin në mbytje nëse keni nevojë për më shumë tërheqje në zonat e tërheqjes jashtë qosheve Hugenholtz (T3) dhe Renault (T8).

lagësht , rrisni diferencialin e mbytjes në 80% për të ndihmuar tërheqjen jashtë qosheve pasi kapja është tashmë mjaft e ulët. Mbija e gazit mbetet në 50% për të siguruar që kthimi në kënd të mos rrezikohet.

Gjeometria e pezullimit

Kamera e përparme është vendosur në -2,50 për të maksimizuar kapjen gjatë kthesës, duke e bërë makinën më të përgjegjshme. Pjesa e pasme është vendosur në -2,00 në mënyrë që gomat e pasme të ruhen, por gjithsesi të sigurojnë kapje të mirë në qoshet e ankoruara të Tarzan (T1), Kumhobocht (T12) dhe Arie (T13). Në lagësht , kamera e pasme zvogëlohet në -1,00 për të maksimizuar shpejtësinë në vijë të drejtë.

Rritja e kamerës negative do të përmirësojë kapjen anësore dhe do të ndihmojë në përballimin e anës qoshet. Nuk do të humbisni shumë kohë në vijën e drejtë dhe jashtë zonave tërheqëse, pasi kompensimi për shtrëngimin më të madh në kthesat do tëpërmirësoni kohën e xhiros.

Gati i përparmë dhe i pasmë janë 0.05 dhe 0.20 që do t'i japin makinës një stabilitet të mirë rreth pistës. Këto vlera mbeten të njëjta për kushtet e lagështa.

Pezullimi

Mbajeni suspensionin e përparmë në 6 dhe 3 për pjesën e pasme. shufrat kundër rrotullimit janë vendosur në 9 (para) dhe 2 (prapa) . Nëse ndjeni se makina drejton pak më shumë se sa ju pëlqen, rriteni ARB-në e pasme me një pikë rritjeje derisa të ndiheni rehat me qëndrueshmërinë e makinës. Kujdes nga kthesat e ndërlikuara të Sheivlak (T6) dhe Marlboro (T7), pasi mund të humbni lehtësisht pjesën e pasme.

lagësht , mbajeni pezullimin të butë dhe vendosni pezullimi i përparmë dhe i pasëm në 1 . ARB e përparme dhe e pasme duhet të vendosen në 1 dhe 5 . Kjo do të ndihmojë në kompensimin e këndeve më të larta të krahëve dhe do t'i lejojë makinës të mbështetet pak më shumë në gomat e saj nëpër qoshet e kërkuara.

Lartësia e udhëtimit, në kushte të thata, është vendosur në 3 dhe 6 për të ndihmuar makinën të sulmojë bordurat nga Kthesa 3, 7 dhe shikanin në Kthesat 10 dhe 11. Në lagësht , lartësia e lëvizjes përpara vendoset në 2 dhe pjesa e pasme është 7.

Frenat

Presioni i frenimit mbetet në maksimum ( 100% ). Presioni maksimal i frenimit do të ndihmojë me bllokimet në qoshet e frenimit të rëndë si Audi S Bocht (T11) pas zonës DRS . Mbajtja e paragjykimit të frenave në 50% do të minimizojë gjithashtu shanset për të prishurgomat.

Konfigurimi është i njëjtë për kushtet e lagështa.

Gomat

Presionet e gomave luajnë një rol të rëndësishëm në përcaktimin e kapjes së pikut. Në të thatë, presionet e përparme dhe të pasme janë në 25 psi dhe 23 psi . Presioni i gomave të pasme është pak më i ulët për t'i dhënë makinës tërheqje më të mirë pasi mund të humbni lehtësisht pjesën e pasme në Hunserug (T4), Rob Slotemaker Bocht (T5) dhe Sheivlak (T6). Presionet e gomave janë të larta për të përmirësuar shpejtësinë në vijë të drejtë në Sektorin 2 dhe 3.

lagësht , presioni i gomave ulet. Vendoseni pjesën e përparme në 23,5 psi dhe lidhjen e pasme në 23 psi . Kjo do të sigurojë një kontakt më të madh në pjesët e përparme dhe do t'ju japë një kontroll më të mirë.

Dritarja e gropës (25% garë)

Zandvoort nuk është shumë vrasës i gomave. Së bashku me faktin se konsumimi i gomave nuk është një shqetësim i madh në garat 25%, ju mund të filloni me goma të buta. Të ndaloni në xhiron 7-9 dhe më pas të shkoni mbi mediumet duhet të japë kohën më të mirë të përgjithshme të xhiros.

Strategjia e karburantit (25% garë)

+1,5 në karburant duhet të sigurojë që të përfundoni garën rehat pa pasur nevojë të shqetësoheni. Makina do të bëhet më e lehtë ndërsa digjni karburantin.

Rrethi Zandvoort është një pistë sfiduese për shoferët. Mund të bëheni më të mirë duke ndjekur konfigurimin e mësipërm të F1 22 Hollanda.

Po kërkoni më shumë konfigurime F1 22?

F1 22: Konfigurimi i Spa (Belgjikë) (I lagësht dhe i thatë )

F1 22: Konfigurimi i Silverstone (Britani) (I lagësht dheThatë)

F1 22: Konfigurimi i Japonisë (Suzuka) (Xhiro i lagësht dhe i thatë)

F1 22: Konfigurimi në SHBA (Austin) (Xhiro i lagësht dhe i thatë)

F1 22 Konfigurimi i Singaporit (Marina Bay) (I lagësht dhe i thatë)

F1 22: Abu Dhabi (Yas Marina) Konfigurimi (i lagësht dhe i thatë)

Shiko gjithashtu: Hookies GTA 5: Një udhëzues për blerjen dhe zotërimin e pronës së restorantit

F1 22: Brazil (Interlagos) (I lagësht dhe i thatë) Xhiro)

F1 22: Hungari (Hungaroring) Setup (I lagësht dhe i thatë)

F1 22: Përgatitja e Meksikës (e lagësht dhe e thatë)

F1 22: Jeddah (Arabia Saudite ) Konfigurimi (I lagësht dhe i thatë)

F1 22: Monza (Itali) Konfigurimi (i lagësht dhe i thatë)

F1 22: Konfigurimi i Australisë (Melburn) (I lagësht dhe i thatë)

F1 22: Vendosja e Imola (Emilia Romagna) (I lagësht dhe e thatë)

F1 22: Konfigurimi i Bahreinit (i lagësht dhe i thatë)

F1 22: Konfigurimi i Monaco (i lagësht dhe i thatë)

F1 22: Setup Baku (Azerbajxhan) (I lagësht dhe i thatë)

F1 22: Austri (i lagësht dhe i thatë)

Shiko gjithashtu: Madden 23: Ekipet më të mira (dhe më të këqija) për t'u rindërtuar

F1 22: Spanjë (Barcelona) Setup (i lagësht dhe i thatë) )

F1 22: Konfigurimi i Francës (Paul Ricard) (I lagësht dhe i thatë)

F1 22: Konfigurimi i Kanadasë (i lagësht dhe i thatë)

Udhëzuesi i konfigurimit dhe cilësimet e F1 22 të shpjeguara : Gjithçka që ju duhet të dini rreth diferencialeve, forcës së poshtme, frenave dhe më shumë

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.