Civ 6: Udhëzues i plotë fetar dhe Strategjia e Fitores Fetare (2022)

 Civ 6: Udhëzues i plotë fetar dhe Strategjia e Fitores Fetare (2022)

Edward Alvarado

Pavarësisht nëse jeni një lojtar me përvojë ose një fillestar i ri në Civ 6, ka shumë për të marrë dhe marrë parasysh kur luani këstin më të fundit në serinë Civilization të Sid Meier që ekziston për tre dekada. Feja është vetëm një aspekt i lojës masive, por opsioni i një Fitoreje Fetare do të thotë që njerëzit duhet të dinë për të.

Ndërsa feja ka ekzistuar në njëfarë forme që nga Qytetërimi origjinal në 1991, mekanika është bërë më e fuqishme dhe më e ndërlikuar me kalimin e viteve. Tani në Civ 6, është një veçori me më shumë nuanca dhe mundësi se kurrë më parë.

Për fat të mirë, ky udhëzues i plotë është këtu për të tërhequr misterin e fesë në çdo mënyrë të mundshme. Nga mënyra se si të shënoni më së miri një Fitore Fetare dhe të fitoni shpejt një Profet të Madh deri te detajet e çdo ndërtese dhe njësie fetare në lojë, ne kemi gjithçka që ju duhet të dini.

Sa e rëndësishme është feja në Civ 6?

Nëse jeni duke zgjedhur të ndiqni një Fitore Fetare në Civ 6, feja është lehtësisht pjesa më e rëndësishme e strategjisë suaj. Megjithatë, ju mund të merrni ende disa përfitime të mëdha nga feja nëse jeni duke marrë një rrugë tjetër.

Për lojtarët e përqendruar në një Fitore Kulturore, të kesh një rezultat me besim të lartë do t'ju ndihmojë të blini njerëz të shkëlqyeshëm dhe të blini grupe rock në lojën e fundit për të rritur turizmin tuaj. Edhe nëse jeni duke shkuar për një Fitore Dominimi, ju keni disa njësi ushtarakeFitorja fetare në Civ 6

Ashtu si pjesa më e madhe e Civilization 6, do të filloni të mësoni se mënyra se si luani ka një numër pothuajse të pafund opsionesh. Kur zgjidhni të ndiqni një Fitore Fetare, ka shumë rrugë të ndryshme që mund të ndiqni.

Pothuajse çdo kombinim i Liderit dhe i Qytetërimit mund të ndjekë një Fitore Fetare, me përjashtim të Mvemba një Nzinga të Kongos. Megjithatë, këto pak qytetërime dhe liderë dallohen nga të tjerët si disa nga zgjedhjet më të mira nëse doni të synoni për një fitore fetare në Civ 6.

Mansa Musa e Malit: Siç është përshkruar në udhëzuesin tonë më të madh për Udhëheqësit më të Mirë, Mansa Musa nga Mali është padyshim zgjidhja më e mirë për një Fitore Fetare pasi u prezantua në zgjerimin Gathering Storm. Ndërkohë që do t'ju duhet të vendoseni pranë shkretëtirës, ​​mund ta lidhni këtë me Panteonin Folklorik të Shkretëtirës për të rritur ndjeshëm rezultatin tuaj të Besimit.

Gandhi i Indisë: Një rikthim i mrekullueshëm është gjithmonë klasikja zgjedhja e Gandit, pasi ai do të fitojë bonus Besim për takimin me Qytetërimet që kanë një Fe, por nuk janë në luftë. Besimet shtesë të ndjekësve të fituara nga fetë e tjera që kanë të paktën një ndjekës në qytetet e tyre do të ndihmojnë gjithashtu gjatë rrugës.

Tomyris of Scythia: Përfitimet për Tomyris janë të dyfishta, pasi do të keni akses në përmirësimin unik të pllakave Kurgan për të ndihmuar në rritjen e Besimit në fillim të lojës. Aftësia e Vrasësit të Kirit do të bëjë edhe Apostujmë të fortë dhe t'u jepni atyre aftësinë për t'u shëruar kur fitojnë Luftën Teologjike, gjë që bën një impakt të madh.

Filipi II i Spanjës: Ndryshimi më i menjëhershëm që do të shihni me Spanjën është aftësia për të ndërtoni përmirësimin e pllakës së Misionit dhe fitoni bonus Besim prej tij. Njësia unike Conquistador përfiton nga çiftëzimi me një njësi si një Apostull ose Misionar dhe mund të përdoret për të përhapur Fenë përmes pushtimit, pasi qytetet konvertohen automatikisht në fenë tuaj kur pushtohen.

Saladini i Arabisë: Aftësia Profeti i Fundit do t'ju garantojë që gjithmonë të merrni Profetin e Madh të fundit dhe të jeni në gjendje të themeloni një fe. Për më tepër, Saladini e bën ndërtesën e zgjedhur të adhurimit dukshëm më të lirë dhe rrit besimin nëse një qytet e ka atë ndërtesë adhurimi.

Të gjitha besimet fetare dhe cilat janë më të mirat në Civ 6

Kur themeloni një fe dhe më vonë e përmirësoni atë, Besimet tuaja Fetare të zgjedhura mund të bëjnë një ndryshim të madh në efektivitetin e Fesë dhe mënyrën se si do t'ju duhet të luani. Çdo besim fetar mund të zgjidhet vetëm nga një fe e vetme, kështu që është e rëndësishme të gjeni fenë tuaj sa më shpejt që të jetë e mundur dhe të përdorni Apostujt për të ungjillizuar besimin sa më shpejt që të jenë të disponueshëm.

Duke pasur parasysh kopjet rezervë se cilat besime me të cilin dëshironi të shkoni mund të ndihmojë gjithashtu, sepse një fe kundërshtare mund të pengojë atë që ju shpresonit të zgjidhnit. Janë katër të ndryshmellojet e besimeve fetare në Civ 6. Me themelimin e një feje, së pari do t'ju duhet të zgjidhni një besim pasues që do të ndikojë në çdo qytet që ndjek atë fe.

Besimi i dytë fetar që zgjidhni mund të jetë i ndonjë prej të treve llojeve, por në fund do të jeni në gjendje të zgjidhni vetëm një nga secili. Cilido lloj që nuk zgjidhet kur themelohet Feja, do të duhet të zhbllokohet më vonë kur një Apostull përdor Besimin Ungjillizues.

Shiko gjithashtu: Kartat më të mira të zërit për lojëra 2023

Tri kategoritë e tjera janë: Besimi Themelues, i cili prek vetëm Themeluesin e një Feje të caktuar; Besimi i Adhurimit, i cili jep akses në një nga Ndërtesat e Adhurimit të cilat janë trajtuar në detaje më poshtë; dhe Besimi Përmirësues që ndihmojnë përhapjen dhe mbrojtjen e një feje dhe zbatohen vetëm për qytetërimin që themeloi atë fe.

Ndërsa besimet e sakta fetare që zgjidhni do të varen nga qytetërimi që po përdorni, terreni me të cilin Qytetërimi juaj është themeluar afër, dhe preferenca juaj, ka disa që bien në sy mes paketës. Ndërsa disa besime ndihmojnë rrugë të tjera drejt Fitores, këto dallohen si më të mirat nëse jeni duke ndjekur një Fitore Fetare.

Besimet më të mira të ndjekësve për fitoren fetare

Frymëzimi hyjnor: Ashtu si pelegrinazhi, ky është një nxitje e drejtpërdrejtë në Besim. Ju mund t'i bëni mrekullitë botërore dhe mrekullitë e natyrës edhe më të dobishme nëse e rrëmbeni këtë Besim.

Murgjit Luftëtar: Ndërsa jeni në gjendjepër të trajnuar Warrior Monks nuk është një ndryshim i madh i lojës, zgjerimi Gathering Storm shton efektin që ndërtimi i një Vendi të Shenjtë shkakton një Bombë Kulturore dhe pretendon pllaka përreth. Kjo mund të bëjë një ndryshim të madh pasi gjetët më shumë qytete dhe ndërtoni më shumë vende të shenjta.

Besimet më të mira të themeluesit për fitoren fetare

Primati i Papës: Ndërsa kjo nuk është plotësisht si e fuqishme në lojën bazë, është ajo që dëshironi të shikoni nëse jeni duke luajtur me zgjerimin Rise and Fall. Kjo do të rrisë bonuset nga Qytet-Shtetet që ndjekin fenë tuaj në lojën kryesore, por në zgjerim ju do të shtoni presion fetar në atë qytet-shtet.

Pelegrinazhi: Kjo është pothuajse aq e drejtpërdrejtë sa të bëhet, por bonusi në rritje i besimit që do të merrni ndërsa përhapni fenë tuaj do të jetë një përfitim i madh ndërsa punoni drejt një Fitoreje Fetare.

Besimet më të mira të adhurimit për fitoren fetare

Xhamia: Ky është padyshim besimi më i rëndësishëm për një fitore fetare, pasi do të japë një tarifë shtesë për përhapjen e fesë për misionarët dhe apostujt. Kjo është rruga juaj e drejtpërdrejtë drejt fitores, kështu që ju vërtet dëshironi ta pengoni këtë nëse mundeni.

Sinagoga: Pikërisht pas xhamisë do të ishte Sinagoga, e cila thjesht i jep një shtysë të madhe besimit kur krahasohet me të gjitha ndërtesat e tjera të adhurimit. Kjo do të vazhdojë të grumbullohet ndërsa ndërtoni më shumë qytete me Vende të reja të Shenjta dhe i pajisni ato me njëSonagoga.

Besimet më të mira përforcuese për fitoren fetare

Urdhri i shenjtë: Ashtu si xhamia, kjo do të ndikojë drejtpërdrejt në përdorimin tuaj të misionarëve dhe apostujve. Ulja e kostos së tyre do t'ju lejojë të përhapni fenë tuaj shumë më shpejt, pasi do të jeni në gjendje t'i blini ato më shpesh dhe më shpejt.

Zelli misionar: Nëse nuk jeni në gjendje për të penguar Urdhrin e Shenjtë, Zelli Misionar mund të ndihmojë veçanërisht në harta më të mëdha. Kjo nxit lëvizjen për të gjitha Njësitë Fetare, të cilat do t'ju ndihmojnë të arrini dhe të konvertoni qytete që janë më larg nga qytetërimi juaj.

Të gjitha besimet fetare në Civ 6

Ndërsa ato të renditura më sipër mund të jenë më së miri për t'u fokusuar, nuk është kurrë një ide e keqe të kesh një pasqyrë të mirë të të gjithë fushës së Besimeve Fetare. Tabela e mëposhtme detajon çdo Besim Fetar në Civ 6, cilës kategori i përkasin dhe cilat janë efektet e tyre.

Nëse shënohet me një GS në fund të Besimit, ato janë të disponueshme vetëm në zgjerimin Gathering Storm . Gjithashtu, përfitimet me GS (Gathering Storm) ose R&F (Rise and Fall) tregojnë se ato janë ndryshuar në atë nëse jeni duke luajtur me zgjerimin përkatës.

Besimi fetar Lloji i besimit Përfitimi
Muzika korale Ndjekësi Faltoret dhe tempujt ofrojnë kulturë të barabartë me prodhimin e tyre të brendshëm të besimit
HyjnorFrymëzimi Ndjekësi Mrekullitë ofrojnë +4 Besim
Ushqeni botën Ndjekës Faltoret dhe tempujt ofrojnë ushqim të barabartë me prodhimin e tyre të brendshëm të besimit

GS: Faltoret dhe Tempujt ofrojnë +3 Ushqim dhe +2 Strehim

Edukim jezuit Ndjekës Mund të blejë ndërtesa të distriktit të Kampusit dhe Sheshit të Teatrit me Besim
Komuniteti Fetar Ndjekësi Te faltoret dhe tempujt secila ofrojnë +1 Strehim

GS: Rrugët e Tregtisë Ndërkombëtare fitojnë +2 ari kur dërgohen në qytetet me Vende të Shenjta dhe 2 ari shtesë për çdo ndërtesë në Vendin e Shenjtë

Reliquaries Ndjekësi Besimi i trefishtë dhe turizmi rrjedhin nga reliket
Murgjit luftëtarë Ndjekësi Lejon shpenzimin e Besimit për të trajnuar murgjit luftëtarë në qytete me tempull.

GS: Lejon shpenzimin e Faith për të trajnuar murgj luftëtarë në qytetet me tempull. Ndërtimi i një Vendi të Shenjtë shkakton një bombë kulturore, duke pretenduar pllaka përreth.

Etika e punës Ndjekësi +1% Prodhim për çdo ndjekës

GS: Vendet e Shenjta ofrojnë prodhim të barabartë me bonusin e afërsisë së besimit të tyre

Meditim Zen Ndjekësi +1 komoditet në qytete me 2 distrikte specialiteti
Pronë e kishës Themelues +2 ari për çdo qytet që ndjek këtë fe

GS: Kjo u hoq në Mbledhja e zgjerimit të stuhisëdhe zëvendësohet nga e dhjeta

Dialog ndërkulturor Themelues +1 Shkencë për çdo 5 ndjekës të kësaj feje në qytetërime të tjera

GS: +1 Shkencë për çdo 4 ndjekës të kësaj feje

Shërbimi laik Themeluesi Çdo vend i shenjtë ose shesh teatri distrikti në një qytet që ndjek këtë fe ofron respektivisht +1 Besim ose +1 Kulturë
Primacia Papale Themeluesi Shpenzimet e tipit nga Qytet-Shtetet në vijim Feja juaj është 50% më e fuqishme

R&F: Kur dërgoni një të dërguar në një qytet-shtet, kjo shton 200 presion fetar në atë qytet-shtet

Pelegrinazhi Themeluesi +2 Besimi për çdo qytet që ndjek këtë fe në qytetërimet e tjera

GS: +2 Besimi për çdo qytet që ndjek këtë fe

Vendet e Shenjta (GS) Themeluesi +2 Shkencë, Kulturë, Ar dhe Besim për çdo qytet që ndjek këtë fe që ka një mrekulli
Stewardship Themelues Çdo distrikt kampus ose qendër tregtare në një qytet që ndjek këtë fe ofron përkatësisht +1 shkencë ose +1 ari
E dhjeta Themeluesi +1 Ar për çdo 4 ndjekës të kësaj feje

GS: +3 ari për çdo qytet që ndjek këtë fe

Kisha Botërore Themelues +1 Kulturë për çdo 5 ndjekës të kësaj feje në qytetërime të tjera

GS: +1 Kulturë përçdo 4 ndjekës të kësaj feje

Katedrale Adhurim Ju mund ta ndërtoni këtë ndërtesë adhurimi. Shihni më shumë në ndërtesat e Vendit të Shenjtë më poshtë.
Dar-e Mehr Adhurim Ju mund ta ndërtoni këtë ndërtesë adhurimi. Shihni më shumë në ndërtesat e Vendit të Shenjtë më poshtë.
Gurdwara Adhurimi Ju mund ta ndërtoni këtë ndërtesë adhurimi. Shihni më shumë në ndërtesat e Vendit të Shenjtë më poshtë.
Shtëpia e Takimit Adhurimi Ju mund ta ndërtoni këtë ndërtesë adhurimi. Shihni më shumë në ndërtesat e Vendit të Shenjtë më poshtë.
Xhamia Adhurimi Ju mund ta ndërtoni këtë ndërtesë adhurimi. Shihni më shumë në ndërtesat e Vendit të Shenjtë më poshtë.
Pagoda Adhurimi Ju mund ta ndërtoni këtë ndërtesë adhurimi. Shihni më shumë në ndërtesat e Vendit të Shenjtë më poshtë.
Stupa Adhurimi Ju mund ta ndërtoni këtë ndërtesë adhurimi. Shihni më shumë në ndërtesat e Vendit të Shenjtë më poshtë.
Sinagoga Adhurimi Ju mund ta ndërtoni këtë ndërtesë adhurimi. Shihni më shumë në ndërtesat e Vendit të Shenjtë më poshtë.
Wat Adhurim Ju mund ta ndërtoni këtë ndërtesë adhurimi. Shihni më shumë në ndërtesat e Vendit të Shenjtë më poshtë.
Vendet e varrosjes Zmirësues Bombë kulture pllakat ngjitur kur përfundoni një vend të shenjtë

GS: Kjo u hoq dhe u bashkua me besimin e Murgjve Luftëtar në Gathering Storm

Crusade Enhancer Njësitë luftarake fitojnë +10Forca luftarake pranë qyteteve të huaja që ndjekin këtë fe
Mbrojtësi i besimit Përmirësues Njësitë luftarake fitojnë +5 forcë luftarake pranë qyteteve miqësore që pasojnë kjo Fe
Urdhri i Shenjtë Përmirësues Misionarët dhe Apostujt janë 30% më lirë për t'u blerë
Ujërat e Shenjta (GS) Përmirësues Rrit shërimin e njësive tuaja fetare me +10 në rrethet e Vendit të Shenjtë që i përkasin qyteteve me fenë tuaj të shumicës, ose ndonjë pllake ngjitur
Predikuesit shëtitës Përmirësues Feja përhapet në qytete 30% më larg
Zelli misionar Përmirësues Njësitë fetare shpërfillin kostot e lëvizjes së terrenit dhe veçorive
Izolimi monastik Përmirësues Presioni i fesë suaj nuk bie kurrë për shkak të humbjeve në Lufta Teologjike
Kolonizimi Fetar Përmirësues Qytetet fillojnë me këtë fe në vend nëse themelohen nga një lojtar që e ka këtë fe si shumicë
Shkrimi Përmirësues Përhapja fetare nga presioni i qytetit ngjitur është 25% më i fortë, rritet në 50% pasi të hulumtohet Printimi

Të gjitha njësitë fetare të disponueshme në Civ 6 dhe si t'i merrni ato

Megjithë shkathtësinë dhe gjerësinë e fesë në mënyra të tjera, Civ 6 në fakt ka vetëm katër njësi fetare për të zgjedhur nga. Ka njëpak që pothuajse kualifikohen, siç është Rock Band.

Megjithatë, ndërsa Rock Band është blerë me Besim dhe një promovim i caktuar mund të ndihmojë në rritjen e fesë, ai është kryesisht një njësi e përqendruar te kultura dhe jo një ndryshim i madh për një Fitore Fetare. Në vend të kësaj, ju do të përqendroheni në këto katër njësi.

Si shënim, Kostoja e Besimit e treguar këtu është një bazë për shpejtësinë standarde dhe njësinë fillestare. Shuma aktuale mund të ndryshojë nëse me një shpejtësi të ndryshme dhe rritet sa herë që merrni një nga ajo njësi e veçantë.

Të gjitha Njësitë Fetare duhet të blihen me Besim në një qytet me një fe të shumicës dhe një Vend të Shenjtë. Kini kujdes që të mos i blini ato në një qytet që është kthyer nga feja juaj, pasi kjo do t'ju japë një njësi të një feje armike.

Njësi fetare Kërkohet ndërtesa Kostoja e besimit Çfarë mund të bëjë?
Misionar Shrine 100 Përhapni fenë
Apostull Tempulli 400 Përhapni fenë, Ungjillizoni besimin, nisni inkuizicionin, luftimin teologjik
Inkuizitori Tempulli (Apostulli gjithashtu duhet të ketë përdorur Inkuizicionin e nisjes) 100 Lufta teologjike, Forca bonus në territorin miqësor, Heqja e herezisë
Guru Tempulli 100 Mbrohuni kundër luftimeve teologjike, shërojeni veten dhe fetë e tjeramund të marrë me fenë dhe të përdorë besimin për të blerë Admiralë të Mëdhenj dhe Gjeneralë të Mëdhenj.

Në fund të fundit, saktësisht se sa dëshironi të përqendroheni te feja do të varet tërësisht nga strategjia e përgjithshme për lojën që po luani. Cilin qytetërim, udhëheqës dhe madje edhe terren në hartën që keni do të ndikojë në atë se sa ju duhet të faktorizoni fenë në planet tuaja.

Si të merrni një fitore fetare në Civ 6?

Në fund të fundit ka gjashtë mënyra të ndryshme për të siguruar Fitoren në Civ 6, dhe një mënyrë është të synoni një Fitore Fetare. Siç nënkupton edhe emri, për ta bërë këtë do të kërkohet një fokus i madh në fe dhe përdorimi i njësive fetare në të gjithë hartën.

Ju mund të fitoni një Fitore Fetare duke e bërë fenë tuaj shumicë në më shumë se 50% të qyteteve në çdo qytetërim të vetëm. Si i tillë, nuk ju duhen domosdoshmërisht gjysma e qyteteve në hartë, por gjysma e çdo qytetërimi individual.

Për ta bërë këtë, do t'ju duhet të përdorni një përzierje të presionit fetar, luftimeve fetare dhe përhapjes së drejtpërdrejtë përmes Misionarëve dhe Apostujve. Qytetet me popullsi më të madhe janë më të vështira për t'u konvertuar dhe ka të ngjarë të jeni në kundërshtim me fetë armike.

Pasi të keni konvertuar me sukses 50% ose më shumë të qyteteve në çdo qytetërim të vetëm në lojën tuaj, do të jeni në gjendje të merrni atë Fitore Fetare dhe ta zbuloni në fitoren tuaj.

Çfarë është një Panteon dhe si e gjetët?

Për të themeluar një fe,Njësitë

Të gjitha ndërtesat e Vendit të Shenjtë në Civ 6 dhe çfarë radhe për t'i ndërtuar ato në

Ndërsa ka disa ndërtesa unike për qytetërime të caktuara që përfitojnë nga feja dhe janë ndërtuar në rrethe të ndryshme, pjesa më e madhe e fokusit tuaj do të jetë në Vendin e Shenjtë dhe cilat ndërtesa mund të ndërtoni atje.

Nëse keni gjetur qytete të reja, do t'ju duhet të ndërtoni versione të reja të këtyre ndërtesave për çdo Vend të ri të Shenjtë. Ato gjithashtu duhet të ndërtohen në progresion, me një faltore që kërkohet për një tempull dhe një tempull që kërkohet për ndërtesën tuaj të adhurimit të zgjedhur.

Të gjitha ndërtesat e adhurimit hapen duke zgjedhur Besimin e Adhurimit me të njëjtin emër. Çdo ndërtesë e Adhurimit ka gjithashtu përfitime shtesë të vërejtura nëse jeni duke luajtur me zgjerimin Gathering Storm (GS).

Ndërtimi Si të zhbllokoni Përfitimet
Shrine Teknologjia e Astrologjisë +2 Besimi, +1 slot për Qytetar, +1 pikë Profeti i Madh për kthesë, lejon blerjen e misionarëve në këtë qytet
Tempulli Teologjia Qytetare +4 Besimi, +1 Vendbanimi i Qytetarëve, +1 pikë Profeti i Madh për kthesë, +1 Vendi për Relike, lejon blerjen e Apostujve, Guruve dhe Inkuizitorëve në këtë qytet
Prasat (zëvendësimi i Khmerit për Tempullin) Teologjia Qytetare +4 Besimi, + 1 slot qytetar, +1 pikë Profeti i Madh për kthesë, +2 slota relike, lejon blerjen eApostujt, gurutë dhe inkuizitorët në këtë qytet, të gjithë misionarët dhe gurutë e blerë në këtë qytet marrin promovimin e martirëve
Kisha e Stave (Norvegjia zëvendëson Tempullin) Theology Civil +4 Besim, +1 slot për qytetarin, +1 pikë Profeti i Madh për kthesë, +1 vend i relikeve, lejon blerjen e Apostujve, Guruve dhe Inkuizitorëve në këtë qytet, +1 Prodhimi, Vendi i Shenjtë merr një shtesë bonus standard i afërsisë nga Woods
Katedralja Besimi i adhurimit +3 Besimi, +1 slot për qytetarin, +1 sloti i Veprës së Madhe të Artit Fetar

GS: +1 Besim shtesë për Specialist në këtë rreth

Dar-e Mehr Besimi i adhurimit +3 Besimi, +1 Besim shtesë për çdo epokë që kur është ndërtuar ose riparuar për herë të fundit, +1 vend për qytetar

GS: +1 Besim shtesë për Specialist në këtë rreth, nuk mund të plaçkitet nga fatkeqësitë natyrore

Gurdwara Besimi i adhurimit +3 Besimi, +2 Ushqimi, +1 Vendbanimi për Qytetar

GS: +1 Besim shtesë për Specialist në këtë rreth, +1 Strehim

Shtëpia e mbledhjes Besimi i adhurimit +3 Besimi, +2 Prodhimi, +1 Vendi për Qytetarin

GS: +1 Besimi gjithashtu për Specialist në këtë rreth

Xhami Besimi i adhurimit +3 Besimi, +1 slot për Qytetar, Misionarë dhe Apostuj të blerë në këtë Vendi i Shenjtë fiton një tarifë shtesë për përhapjen e fesë

GS: +1 Besim shtesëpër Specialist në këtë rreth

Pagoda Besimi i adhurimit +3 Besimi, +1 Strehimi, +1 Vendbanimi për Qytetarin

GS: +1 Besim shtesë për Specialist në këtë rreth, +1 favor diplomatik për radhë, pa bonus strehimi

Stupa Besimi i adhurimit +3 Besim, +1 Komoditet, +1 Vendbanim për Qytetar

GS: +1 Besim shtesë për Specialist në këtë rreth

Sinagogë Besimi i Adhurimit +5 Besim, +1 Vendi Qytetar

GS: +1 Besim shtesë për Specialist në këtë rreth

Wat Besimi i adhurimit +3 Besimi, +2 Shkenca, +1 Vendi për Qytetarin

GS: +1 Besim shtesë për Specialist në këtë rreth

Heronjtë më të mirë për një fitore fetare në Civ 6

Së bashku me prezantimin e New Frontier Pass të Civ 6 kanë ardhur Heroes të rinj & Mënyra e lojës Legends. Nëse jeni duke zgjedhur ta përdorni këtë në një lojë, ka disa heronj të disponueshëm që mund të ndihmojnë për të bërë një ndryshim të rëndësishëm në një Fitore Fetare.

Tani, kapja me Heroes është se nuk ka asnjë mënyrë të sigurt për të ditur se cilat do të jenë të disponueshme për ju. Ka pesë mënyra për të zbuluar një Hero të ri, dhe pasi të zbuloni një Hero, do t'ju duhet të përfundoni projektin e tyre Devocioni për t'i thirrur ata.

Vizitimi i një fshati fisnor të sapo gjetur ka një shans 15% për të zbuluar një hero të ri. Dërgimi i një të dërguari në çdo qytet-shtet ka një shans 10% për ta bërë këtënjëjtë. Zbulimi i një mrekullie natyrore ose një kontinenti është një nxitje e madhe, me një shans 50% për të zbuluar një Hero të ri.

Shiko gjithashtu: Mbulimi i shtypit Madden 23: Si të shtypni, këshilla dhe truket

Dy mënyrat e garantuara për të zbuluar një Hero të ri janë me projektin Heroic Tales, të cilin ju duhet një Monument për ta filluar, dhe duke u bërë Suzerain e një qytet-shtet. Të dyja këto metoda do të zbulojnë gjithmonë një Hero të ri. Fatkeqësisht, të gjitha këto metoda e zgjedhin atë Hero në mënyrë të rastësishme, kështu që mund t'ju duhet të zbuloni disa përpara se të merrni ato që po kërkoni.

Hercules: Përfitimi më i madh i thirrjes së Hercules është të kesh akses në aftësinë e Hercules' Labor. Ju do të duhet të shpenzoni dy nga gjashtë tarifat tuaja çdo herë, por kjo mund të përfundojë automatikisht ndërtimin e një distrikti. Kjo mund të jetë veçanërisht e dobishme për ngritjen dhe funksionimin e shpejtë të një Vendi të Shenjtë në një qytet të ri.

Himiko: Ky është Heroi më i dobishëm, pasi ju merrni aftësinë "Himiko's Charm". Duke përdorur një nga tetë akuzat e saj të veprimit, Himiko vendos menjëherë një të dërguar falas në një qytet-shtet ngjitur dhe ju fitoni Besimin nëse tashmë jeni Suzerain e tij.

Sinbad: Nëse mund ta blini Sinbadin herët, mund të jetë një përfitim i madh pasi aftësia e tij për të hyrë në pllakat e Oqeanit do t'ju ndihmojë të lundroni rreth e rrotull dhe t'i zbuloni gjërat shumë më shpejt. Për më tepër, aftësia Sinbad's Journeys do t'ju fitojë gjithashtu ar sa herë që ai zbulon një kontinent të ri ose mrekulli natyrore.

Sun Wukong: Ndërsa jopadyshim i fokusuar në fe, ju mund të përdorni në fakt Sun Wukong si një skaut shumë efektiv. Lëvizja e tij e lartë dhe aftësia për të injoruar të gjitha penalitetet e lëvizjes së terrenit e bëjnë atë veçanërisht të dobishëm në zbulimin e pjesëve të tjera të hartës, gjë që ndihmon në njohjen se ku t'i dërgoni Njësitë tuaja Fetare.

Të gjitha mrekullitë fetare të botës dhe mrekullitë e natyrës në Civ 6

Ndërsa jo të gjitha mrekullitë botërore të lojës do të ndihmojnë gjatë një fitoreje fetare, ka 13 që do t'ju fitojnë besim dhe disa ofrojnë shpërblime shtesë që përfitojnë fenë. Çdo mrekulli botërore do të kërkojë një Civic ose Teknologji të veçantë për të zhbllokuar aftësinë për ta ndërtuar atë.

Pasi të keni atë Civic ose Teknologji, do t'ju duhet gjithashtu të përmbushni kërkesat unike të vendndodhjes së mrekullisë botërore. Secili do të ketë rrethana specifike për të ndërtuar mrekullinë, dhe nëse ekziston një pllakë e përshtatshme, atëherë do t'ju duhet të kaloni disa kthesa për të ndërtuar atë mrekulli botërore.

World Wonder Si të zhbllokohet Kërkesa e vendndodhjes Bonusi i besimit Bonusi fetar shtesë
Angkor Wat Panairet qytetare mesjetare Ngjitur me një lagje të ujësjellësit +2 besim Asnjë
Casa de Contracion Teknologjia e hartografisë Ngjitur me një shesh qeveritar +15% besim për qytetet që nuk janë në shtëpinë tuajkontinenti Fitoni 3 tituj guvernator, të cilët mund të përdoren për Moksha (Kardinali)
Great Bath Teknologjia e qeramikës Pllakë përmbytëse +1 Besim për çdo pllakë të përmbytjes në qytet sa herë që zbutet dëmi nga përmbytjet Asnjë
Hagia Sophia Teknologjia e Arsimit (Teknologjia e mbështetësve në zgjerimin e stuhisë së grumbulluar) Tokë e sheshtë ngjitur me një vend të shenjtë dhe ju duhet të keni themeluar një fe +4 Besimi Misionarët dhe Apostujt mund të përdorin Përhapjen e Fesë një herë më shumë
Jebel Barkal Teknologjinë e Punës së Hekurit Pllakë Desert Hills +4 Besim për çdo qendër të qytetit brenda 6 pllakave Asnjë
Kotoku-in E Drejta Hyjnore Qytetare Ngjitur me një Vend të Shenjtë me një Tempull +20% Besim në këtë qytet U jep katër murgj luftëtarë
Tempulli Mahabodhi Teologjia qytetare Pjerë ngjitur me një vend të shenjtë me një tempull dhe ju duhet të keni themeluar një fe +4 Besim U jep 2 Apostuj
Tempulli i Meenakshi Shërbimi Civil Ngjitur me një Vend të Shenjtë dhe duhet të keni themeluar një Fe +3 Besim Gurutë e granteve 2, Guru-të janë 30% më lirë për t'u blerë dhe Njësitë Fetare ngjitur me Gurus marrin +5 Forca Fetare në Luftën Teologjike dhe +1Lëvizja
Mont St. Michel E drejta hyjnore qytetare Floodplains or Marsh pllakë +2 Besimi Të gjithë apostujt që ju krijoni fitojnë aftësinë e martirëve përveç një aftësie të dytë që ju zgjidhni normalisht
Orakull Misticizëm Civic Pllakë Hills +1 Faith Asnjë
Pallati Potala Teknologjia e Astronomisë Pllakë kodrash ngjitur me një mal +3 Besim Asnjë
Stonehenge Teknologjia e Astrologjisë Toka e sheshtë ngjitur me Gurin +2 Besimi Granset një Profet i Madh falas dhe feja mund të themelohet këtu në vend të një Vendi të Shenjtë , jep një Apostull falas në vend të një Profeti të Madh nëse një fe tashmë është themeluar
Universiteti i Sankore Teknologjia e Arsimit Pllakë Desert ose Desert Hills ngjitur me një kampus me një universitet +1 besim, +1 besim nga rrugët e tregtisë së brendshme në këtë qytet Asnjë

Ndonëse është pak më e vështirë për t'u arritur, ka edhe tetë mrekulli natyrore që mund të gjenden të cilat do t'ju ndihmojnë të fitoni besim. Ju nuk mund t'i krijoni këto, por jeni në mëshirën e atyre që ekzistojnë në hartën tuaj të veçantë dhe aftësisë tuaj për t'i zbuluar ato.

Ndihmon dërgimi i skautëve dhe anijeve për t'i zbuluar këto përpara qytetërimeve të tjera. Nëse keni gjetur një që është veçanërisht i dobishëm, do ta bëniduan të marrin një kolonë të drejtuar atje sa më shpejt të jetë e mundur për të kërkuar atë tokë përpara se një qytetërim tjetër ta bëjë këtë.

Çudi natyrore Bonusi i besimit
Liqeni i Kraterit +4 Besimi
Deti i Vdekur +2 Besimi
Harku delikat +2 Besimi i jep të gjitha pllakave ngjitur
Shatërvani i Rinisë +4 Besimi
Mato Tipila +1 Besimi i jep të gjitha pllakave ngjitur
Mount Everest +1 Besimi për të gjitha pllakat ngjitur
Mount Roraima +1 Besimi i jep të gjitha pllakave ngjitur
Ubsunur Hollow +2 Besimi
Uluru +2 Besimi i jep të gjitha pllakave ngjitur
së pari do t'ju duhet të themeloni një Panteon. E thënë thjesht, gjithçka që duhet të bëni është të grumbulloni Besimin në mënyrë që të themeloni një Panteon.

Kur luani një lojë me shpejtësi standarde, duhet të fitoni 25 Faith për të gjetur automatikisht një Pantheon. Pasi të keni atë shumë, do të merrni kërkesën për të themeluar një Panteon pa pasur nevojë të bëni asgjë tjetër.

Ndërsa mënyra se si e ndërtoni Panteonin tuaj nuk kufizon fenë që zgjidhni ose mënyrën se si do ta kaloni atë më vonë, ndoshta dëshironi të keni tashmë një plan në mendje kur themeloni Panteonin tuaj.

Cili Pantheon që zgjidhni do ta bartë bonusin në Fenë tuaj të themeluar përfundimisht dhe rreshtimi i këtij bonusi me vendimet tuaja të mëvonshme të Besimeve Fetare mund të bëjë një ndryshim të madh në strategjinë tuaj të Fitores Fetare.

Cilat janë Panteonet më të mira për të zgjedhur?

Vendbanimet fetare: Nëse nuk do të jeni shumë të përqendruar te feja dhe dëshironi një bonus të mirë të ndarë nga prodhimi i Besimit, kjo është një nga zgjedhjet më të mira. Jo vetëm që do të merrni zgjerimin e shtuar të kufirit, por pas prezantimit të Gathering Storm ju merrni gjithashtu një kolonë falas në kryeqytetin tuaj.

Shkëndija hyjnore: Ky është një nga Panteonët më të gjithanshëm dhe më të dobishëm dhe do të rrisë pikët tuaja të personit të madh nga vendet e shenjta, kampuset dhe sheshet e teatrit. Kjo e bën atë të dobishme për strategjitë e Fitores Fetare, të Fitores Kulturore dhe të Fitores së Shkencës.Gathering Storm i rrit ato shpërblime ndërsa shtoni ndërtesa të caktuara në secilin prej atyre distrikteve.

Vallja e Aurora, Folklori i Shkretëtirës, ​​Perëndesha e Lumit, Rruga e Shenjtë: Të katër këto shkojnë së bashku sepse i shërbejnë të njëjtit përfitim, por e bëjnë këtë për lloje të ndryshme terreni. Nëse jeni vendosur në një zonë me një sasi të konsiderueshme të ndonjë prej këtyre terreneve të veçanta të Pantheonit, rendimentet shtesë mund të jenë një përfitim i madh.

Çfarë bën një Profet i Madh?

Ka nëntë njerëz të ndryshëm të mëdhenj në lojën kryesore të Civ 6 dhe një i dhjetë u shtua me prezantimin e Simón Bolívar dhe Gran Colombia në maj të 2020 përmes New Frontier Pass ose Maya & Paketa Gran Colombia.

Nga njerëzit e mëdhenj, Profeti i Madh është më i thjeshti dhe më i drejtpërdrejtë nga të gjithë. Pasi ta keni një të tillë, thjesht zhvendoseni në një zonë të Vendit të Shenjtë ose në mrekullinë e Stonehenge dhe do të jeni në gjendje të krijoni një fe.

Si shënim, Mvemba a Nzinga e Kongos nuk mund të pretendojë një Profet të Madh për shkak të mënyrës se si operon Qytetërimi dhe Udhëheqësi.

Si mund të gjesh një Profet të madh dhe të gjesh një fe?

Për të kërkuar një Profet të Madh, ju duhet të fitoni pikë Profeti i Madh. Kjo bëhet kryesisht nëpërmjet krijimit të një Vendi të Shenjtë dhe ndërtesave që janë ndërtuar në të.

Ndryshe nga Njerëz të tjerë të Mëdhenj, ekziston një sasi shumë e kufizuar Profetësh të Mëdhenj në dispozicion në varësi të madhësisëtë hartës në të cilën po luani. Nëse dëshironi që feja të jetë ndonjë pjesë e strategjisë suaj, dëshironi të siguroheni që të kërkoni një Profet të Madh sa më shpejt që të jetë e mundur.

Nëse prisni shumë, ato mund të pretendohen të gjitha dhe mund të mbeteni pa aftësinë për të krijuar një fe tuajën. Ka disa metoda të tjera për të fituar një Profet të Madh, të cilat përfshijnë të luash si Arabi ose të plotësosh mrekullinë e Stonehenge.

Pas përfundimit të Stonehenge ju jepet automatikisht një Profet i Madh falas dhe Arabia merr automatikisht Profetin e Madh të fundit të disponueshëm. Siç u përmend më lart, atëherë thjesht duhet të kaloni në një zonë të Vendit të Shenjtë ose Stonehenge në mënyrë që të gjeni fenë tuaj.

Si të ndërtoni një Vend të Shenjtë në Civ 6?

Distrikti kryesor i specialitetit në Civ 6 që do të ndihmojë një fokusim te feja është Vendi i Shenjtë dhe do t'ju duhet të keni hulumtuar Astrologjinë e teknologjisë së Epokës së Lashtë në mënyrë që të ndërtoni një Vend të Shenjtë.

Ajo ku do të zgjidhni të ndërtoni një Vend të Shenjtë varet shumë nga ju, por do të dëshironi të mbani një sy në bonusin e afërsisë që do të ofrojnë vendndodhjet specifike të Besimit. Mrekullitë e natyrës, malet, rrethet e tjera të specializuara dhe pllakat e Woods të papërmirësuara të gjitha mund të rrisin prodhimin e Besimit të Vendit tuaj të Shenjtë.

Kini parasysh se do të krijoni gjithashtu shumicën e Njësive tuaja Fetare me Vendin tuaj të Shenjtë, kështu që mund të dëshironi ta mbani parasysh këtë kur të vendosni se ku ta vendosni.

Në përgjithësi dëshironi ta bëni Vendin e Shenjtë një nga lagjet më të hershme që ndërtoni, edhe nëse nuk jeni duke ndjekur një Fitore Fetare, në mënyrë që të përfitoni nga prodhimi i Besimit që herët dhe të fitoni një Profet të Madh për të themeluar një fe nëse dëshironi.

Si e bëni një fe më të shpejtë në Civ 6?

Në disa mënyra, shpejtësia me të cilën mund të gjeni një fe do të varet pak nga fati. Nëse jeni afër Stone dhe mund të përpiqeni të jeni i pari që ndërton Stonehenge, ai mund t'ju japë një epërsi të hershme në garën e Fesë.

Ju gjithashtu dëshironi të stërvitni një skaut herët dhe ta dërgoni atë në kërkim të fshatrave fisnore. Nëse merrni një nxitje të hershme relike ose besimi nga një fshat fisnor, ai mund t'ju krijojë lehtësisht Panteonin e hershëm dhe t'ju vendosë në rrugën drejt një Feje të shpejtë.

Nëse mund të gjeni një mrekulli natyrore pranë vendndodhjes tuaj fillestare, qoftë për qytetin tuaj të parë apo të dytë, ato gjithashtu mund të bëjnë një ndryshim të madh që herët. Ka gjithashtu disa Udhëheqës specifikë që kanë përfitime që do t'ju ndihmojnë të gjeni një fe të hershme, duke përfshirë Gitjara (Indonezi), Kleopatra (Egjipt), Tomyris (Scythia) dhe Mansa Musa (Mali).

Si i hiqni fetë e armikut në Civ 6?

Mënyra më e drejtpërdrejtë për të eliminuar fetë armike është përhapja e feve tuaja. Ndërsa i konvertoni qytetet armike në fenë tuaj, natyrshëm do të ulë praninë e feve armike.

Nëse dëshiron të marrësh më shumëQëndrimi agresiv, është më mirë të përdoret një kombinim i Apostujve dhe Guruve për të zhvilluar Luftë Teologjike mbi njësitë që i përkasin feve armike. Vendndodhjet më të rëndësishme në qytetërimet armike për t'u kthyer janë qytetet me Vend të Shenjtë. Pasi të konvertohet, ai Qytetërim nuk do të jetë në gjendje të krijojë më shumë Njësi Fetare në atë qytet për fenë e tyre.

Do t'ju duhet ende të mbani një sy për Njësitë e tyre Fetare që mund të ekzistojnë tashmë, pasi ato mund të kthehen në qytet dhe ta kthejnë atë në fenë e themeluar të atij Qytetërimi. Siç u përmend më lart, ju duhet vetëm të konvertoni 50% të qyteteve të çdo qytetërimi për një Fitore Fetare, kështu që është një ide e mirë t'i jepni përparësi atyre me një Vend të Shenjtë.

Si mbroni kundër një Fitoreje Fetare dhe si e ndaloni përhapjen e fesë në Civ 6?

Kur bëhet fjalë për fenë në Civ 6, në përgjithësi ka dy arsye që ju duhet të shkoni në mbrojtje. E para është se ju jeni duke ndjekur një Fitore Fetare dhe ju duhet të mbani larg fetë armike gjatë rrugës.

Përveç kësaj, edhe nëse nuk jeni duke ndjekur një Fitore Fetare, mund të jeni përballë një kundërshtari që ka zgjedhur ta bëjë këtë. Ju mund të kundërshtoni në mënyrë efektive fitoren fetare të kundërshtarit pa shumë investime.

Do t'ju duhet një fe e ndryshme nga ajo që po ndjek fitoren, e cila mund të jetë ajo që keni themeluar ose që keni zgjedhur nga një tjetërQytetërimi armik. Ju do të keni nevojë për Inkuizitorë, gjë që mund të jetë e vështirë nëse jeni duke përdorur një fe që nuk e keni gjetur, pasi do t'ju duhet të prisni që themeluesi të nisë një inkuizitor dhe t'i vë në dispozicion Inkuizitorët.

Inkuizitorët. ndihmoni në pastrimin e feve të armikut nga qytetet dhe gjithçka që duhet të bëni për të parandaluar Fitoren Fetare të një armiku është të siguroheni që më pak se gjysma e qyteteve tuaja të jenë konvertuar në fenë e tyre. Përveç përdorimit të Inkuizitorëve, ju do të dëshironi të mbani disa Apostuj dhe Guru në shtëpi për t'u përfshirë në Luftën Teologjike nëse një fe armike dërgon apostujt e vet për të sulmuar.

Sa i përket përhapjes së përgjithshme të fesë përmes Presionit Fetar, kjo vjen nga afërsia dhe përmes Rrugëve Tregtare. Vëzhgimi i afërt i Rrugëve Tregtare që shkojnë ndërmjet qytetërimit tuaj dhe qytetërimeve të tjera mund të bëjë një ndryshim kyç në gjurmimin e përhapjes së fesë.

Së fundi, duke i bërë qytetet tuaja më të mëdha do ta bëjë më të vështirë konvertimin e fesë armike ato. Qytetet me një popullsi më të madhe janë më të vështira për t'u konvertuar dhe për të marrë më shumë tarifa për përhapjen e fesë, duke i bërë ato edhe më të lehta për t'u mbrojtur me një Inkuizitor.

A mund ta riktheni fenë tuaj në Civ 6?

Një pyetje e madhe që kanë shumë lojtarë, veçanërisht nëse nuk përqendrohen shumë te feja gjatë një loje, është nëse ata mund ta kthejnë fenë e tyre nëse ajo është fshirë nga armikuFetë. Nëse feja juaj është fshirë plotësisht, që do të thotë se nuk ka ndjekës të saj askund në hartë, nuk ka asnjë mënyrë për ta rikthyer atë.

Kjo mund të jetë zhgënjyese, por nëse ka ndodhur atëherë duhet të filloni duke menduar për disa përdorime të tjera për Besimin dhe duke e zhvendosur fokusin tuaj në lojë larg Fesë. Megjithatë, ka mënyra për t'i rikthyer qytetet tuaja nën kontrollin e fesë suaj, në varësi të vendit ku feja juaj ekziston ende në hartë.

Mbajtja e një numri të vogël Njësive Fetare rreth territorit tuaj si rezervë është një mënyrë e mirë për të Jini gati nëse një qytet i rëndësishëm konvertohet, dhe kjo do t'ju ndihmojë të mos përballeni me këtë situatë. Nëse qytetet jashtë qytetërimit tuaj vazhdojnë të ndjekin fenë tuaj, qofshin ato një qytet-shtet ose i një qytetërimi armik, ju mund ta pushtoni atë qytet dhe të ndërtoni një vend të shenjtë (nëse nuk ka tashmë një të tillë) për të filluar krijimin Njësitë fetare dhe rivendosja e fesë suaj.

Nëse një fe armike ka ende disa Njësi Fetare në territorin tuaj kur kuptoni se kjo ka ndodhur, ju gjithashtu mund të zgjidhni t'u shpallni luftë atyre dhe të përdorni Njësitë Ushtarake për të zhdukur ato Njësi Fetare. Kjo do të zvogëlojë presionin e fesë së tyre në ato zona dhe mund të jetë e mjaftueshme për të ndryshuar valën dhe për ta rikthyer fenë tuaj si fenë dominuese.

Qytetërimet dhe udhëheqësit më të mirë për

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.