Gang Beasts: Complete Controls Guide për PS4, Xbox One, Switch dhe PC

 Gang Beasts: Complete Controls Guide për PS4, Xbox One, Switch dhe PC

Edward Alvarado

Nga shikimi i parë, loja xhelatinoze beat-'em-up e Boneloaf Gang Beasts është mjaft e thjeshtë: goditni kundërshtarët tuaj derisa t'i hiqni nga një parvaz, t'i shtyni në rrugë ose t'i hidhni në zjarr.

Megjithatë, ndërkohë që kontrollet bazë janë mjaft të lehta për t'u kuptuar, ka shumë kombinime që mund t'i tërhiqni për të kapur kundërshtarin tuaj në befasi ose për t'i dhënë një goditje të menjëhershme nokaut.

Në këtë udhëzues kontrolli të Gang Beasts , ne do të detajojmë kontrollet bazë për lojtarët PlayStation, Xbox, Nintendo Switch dhe PC, si dhe lëvizjet më të avancuara që mund të vendosni në mënyrë që të mësoni mënyrën më të mirë se si të luani Gang Beast. Le të zhytemi në këshillat tona për Gang Beasts.

Nga lëvizja te sulmi dhe tallja, këto janë kontrollet bazë që duhet të dini.

Left Stick dhe Right Stick në cilindo kontrollues të konsolës shënohen si LS dhe RS . Kur duhet të shtypen dy butona njëherësh, një + do të përdoret për të treguar si të tillë.

Të gjitha kontrollet e Gang Beasts PlayStation (PS4/PS5)

 • Lëvizja : LS
 • Vraponi: X (qëndroni gjatë lëvizjes)
 • Kërcim: X
 • Ulu : X (mbani ndërkohë)
 • Shtrohuni: Sheshi (mbani)
 • Zvarritje: O (mbani, pastaj lëvizni)
 • Rosë: O
 • Përkul mbrapa: Katror (mbaj)
 • Grushti majtas: L1
 • Grushti djathtas: R1
 • Gjuajtja: Katrore
 • Grushti i kokës: O (trokitje e lehtë)
 • Kapja majtas: L1butonat.
  • PlayStation: L1+R1, Triangle, LS, lëshimi L1+R1
  • Xbox : LB+RB, Y, LS, lëshoni LB+RB
  • PC: Klikoni majtas+Klikoni djathtas, Shift, WASD, lëshoni klikimin e majtë+ Klikoni me të djathtën
  • Kaloni: L+R, X, LS, lëshoni L+R

  Pasi të keni rrëzoi një kundërshtar ose gjeti një armik që mungon, për ndonjë arsye, gjëja më e mirë për të bërë është t'i marrësh dhe t'i hedhësh në rrezik ose fare jashtë arenës.

  Si të kapësh

  Për të kapur një kundërshtar, mbani L1 ose R1 në PlayStation, LB ose RB në Xbox, kliko majtas / djathtas në PC ose L ose R në Switch.

  Shiko gjithashtu: Pesë kodet më të dobishme të mashtrimit për GTA 5 Xbox One
  • PlayStation : Hold L1 / R1
  • Xbox: Hold LB / RB
  • PC: Mbaje klikim majtas / djathtas
  • Switch: Mbani L / R

  Si të goditni me kokë në Gang Beasts

  Për të kryer një goditje me kokë, prekni rrethin në PlayStation, B në Xbox, Ctrl në PC ose A në Switch.

  Më poshtë mundeni mësoni se si të kryeni goditje me kokë më të avancuara.

  Përshtatje me kokë me nokaut: Për të bërë një goditje me kokë me nokaut, duhet të jeni në gjendje të kapni - ose me të dyja duart në të njëjtën kohë ose me secilën gjymtyrë njërën në një kohë (L1+R1) – shpatullat e armikut tuaj.

  Pasi t'i kapni shpatullat e tyre me secilën dorë që mban njërën nga shpatullat, shtypni butonin e kokës (O) derisa të jenë të ftohtë.

  • PlayStation : mbani L1+R1 për të kapur supet e tyre,O
  • Xbox: mbaj LB+RB për të kapur supet e tyre, B
  • PC: Klikoni majtas+Klikoni djathtas për të kapur supet e tyre, Ctrl
  • Switch: mbani L+R për të kapur supet e tyre, A

  Ju mund t'i kapni nga përpara ose duke qëndruar pas tyre.

  Pushimi me kokë me nokaut është lëvizja që të gjithë duan të bëjnë në Gang Beasts, dhe ndërkohë që ju jep kohë të mjaftueshme për të marrë dhe largohu nga çdo armik, duhet një kohë e saktë për t'u tërhequr.

  Kurimi i kokës: Për të kryer këtë goditje me kokë, duhet të shtypni kërcimin (X), shtypni butonin e kokës (O) dhe pastaj mbani butonin e kokës (O).

  • PlayStation : X, O, mbajeni O
  • Xbox: A, B, mbajeni B
  • PC: Hapësirë, Ctrl, mbajeni Ctrl
  • Switch: B, A, mbajeni A

  Ndërsa koka standarde dhe KO Headbutt janë shumë të fuqishme në Gang Beasts, ka gjithashtu një goditje me kokë të ngarkuar që mund ta përdorni.

  Si të shkelmoni

  Për të kryer një goditje në Gang Beasts, shtypni Square në PlayStation, butonin X në Xbox ose M në PC.

  • PlayStation : Square
  • Xbox: X
  • PC: M
  • Switch: Y

  Si të lëshoni goditje në Gang Beasts

  Dropkick në këmbë: Për të kryer një goditje në këmbë, thjesht kërceni (X) dhe më pas mbajeni goditjen (katrore) ndërsa jeni në ajër.

  • PlayStation : X, mbajSheshi
  • Xbox: A, mbajeni X
  • PC: Hapësirë, mbajeni M
  • Switch: B, mbajeni Y

  Ky është vetëm gjuajtja juaj e zakonshme – aty ku jeni përballë kundërshtari dhe gjuajnë shpejt një goditje në pjesën e sipërme të trupit të tyre ndërsa janë në ajër.

  Flying Dropkick: Për të bërë një goditje fluturuese, ju duhet të vraponi drejt kundërshtarit tuaj (LS, mbajeni X) dhe më pas trokitni lehtë mbi kërcim (X) dhe më pas mbajeni goditjen (Shesh) në ajër.

  • PlayStation : LS, mbajeni X, prekni X, mbani katrorin
  • Xbox: LS, mbani A, prekni A, mbani X
  • PC: WASD, mbajeni Space, prekni Space, mbajeni M
  • Kyç: LS, mbajeni B, prekni B, mbani Y

  Ky gjuajtje ka pak më shumë zhurmë dhe mund ta kapë me lehtësi kundërshtarin tuaj të paarritshëm, dhe ndoshta edhe në atë masë që ata tërhiqen mbrapsht në dënimin e tyre.

  Super Dropkick: Për të bërë një goditje super, ju duhet të vraponi drejt armikut tuaj (LS, mbajeni X), trokitni shpejt në kërcim (X), mbani goditjen (katror) dhe më pas, në ajër, shtypni koka (O).

  • PlayStation : LS, mbaje X, X, mbaj katror, ​​O
  • Xbox: LS, mbaj A, A, mbaj X, B
  • PC: WASD , mbajeni Space, Space, mbani M, Ctrl
  • Switch: LS, mbajeni B, B, mbani Y, A

  Mega Dropkick: Për të kryer kombinimin mega dropkick, do t'ju duhet të vraponi (LS, mbani X), trokitni lehtë mbi kërcimin (X), shtypni shpejt ngritjen(Trekëndësh), mbajeni goditjen (katrore) dhe ndërsa jeni në ajër, shtypni butonin e kokës (O).

  • PlayStation : LS, mbaj X, X, Trekëndësh, mbaj katror, ​​O
  • Xbox: LS, mbaj A, A, Y, mbaj X, B
  • PC: WASD, mbajeni Space, Space, Shift, mbani M, Ctrl
  • Ndërro: LS, mbaj B, B, X, mbaj Y, A

  Mega dropkick është një version edhe më i madh i super dropkick.

  Flipkick : Flipkick Gang Beasts duket si një Backflip i vazhdueshëm, por në fakt është shumë më i thjeshtë për t'u kryer. Gjithçka që duhet të bëni është të mbani butonin e goditjes (katror) dhe më pas trokitni lehtë mbi kërcim (X) në mënyrë të përsëritur.

  • PlayStation : Sheshi, X, X, X, X, X…
  • Xbox: X, A, A, A, A, A…
  • PC: M, Hapësirë, Hapësirë, Hapësirë, Hapësirë, Hapësirë…
  • Çelës: Y, B, B, B, B, B…

  Si të bësh një mbajtëse dore

  Për të kryer një qëndrim dore në Gang Beasts, duhet të bësh rosë (mbash O ), kapni dyshemenë (L1+R1) dhe më pas shtypni kërcimin për të mbajtur këmbët lart (X).

  • PlayStation : mbaj O, L1+R1, X
  • Xbox: mbaje B, LB+RB, X
  • PC: mbaj shtypur Ctrl, klikim majtas + klikim djathtas, Hapësirë ​​
  • Kuçi: mbaj A, L+R, B

  Si të bëni një rrokullisje të pasme

  Për të kryer një kthim prapa në Gang Beasts , duhet të shtriheni (mbani Square), shtypni kërcimin (X) dhe lëshoni shtrijeni butonin në të djathtëmoment.

  • PlayStation : mbaj Square, X, lësho Square
  • Xbox: mbaj X, A, lësho X
  • PC: mbaj M, Space, lësho M
  • Çelës: mbajë Y, B, lësho Y

  Të gozhdosh rrokullisjen e pasme kërkon pak praktikë sepse duhet të marrësh kohën vetëm e drejtë. Ashtu si personazhi juaj fillon të anohet mbrapa, trokitni lehtë mbi kërcim dhe lëshoni butonin e shtrirjes. Mezi mund të përkulesh mbrapa përpara se të shtypësh kërcimin, kështu që koha për një rrokullisje të Gang Beasts kërkon njëfarë përsosje.

  Si të notosh

  Për të notuar në Gang Beasts, shtyp grushtin djathtas, grushtin majtas, grushti djathtas, grushti majtas dhe përsëritni këtë lëvizje sipas nevojës.

  • PlayStation : shtypni R1, pastaj L1
  • Xbox: shtypni LB, pastaj RB
  • PC: shtypni butonin e majtë të miut, pastaj butonin e djathtë të miut
  • Switch: shtypni R, pastaj L

  Si të bëni lëvizjen e zombies në Gang Beasts

  Për të ecur rreth arenës me një kokë floppy dhe me një lëvizje të vogël, si një mumje, ju duhet të mbani goditjen e kokës (O) dhe goditjen (katror) ndërsa lëvizni përreth (LS).

  • PlayStation : mbaj O+Square, L S
  • Xbox: mbaj B+X, L S
  • PC: Ctrl+M, WASD
  • Switch: mbajeni A+Y, LS

  Si të bëni një goditje trupore

  Për të kryer goditjen e trupit në Gang Beasts, duhet të merrninë një parvaz dhe më pas mbajeni kërcimin (X) dhe goditjen me kokë (O) në të njëjtën kohë.

  • PlayStation : gjeni një parvaz, X+O
  • Xbox: gjeni një parvaz, A+B
  • PC: gjeni një parvaz, Space+Ctrl
  • Switch: gjeni një parvaz, B+A

  Për këtë lëvizje, do t'ju duhet një lartësi e mirë dhe një parvaz për të rënë nga – dhe mundësisht një armik për të zbritur poshtë.

  Përplasja e trupit mund të rezultojë gjithashtu që të rrëzoni veten ose të thyeni objektet e mjedisit.

  Si të rrëshqitni në Gang Beasts

  Powerslide: Për kryeni një rrëshqitje me fuqi, ju duhet të lëvizni në drejtimin e zgjedhjes suaj (LS) duke mbajtur gjithashtu kontrollet e goditjes (Shesh) dhe zvarritjes (O).

  • PlayStation : LS, mbaj Square+O
  • Xbox: LS, mbaje X+B
  • PC: WASD, mbani M+Ctrl
  • Switch: LS, mbajeni Y+A

  Trajtim me rrëshqitje: Për të kryer këtë lëvizje me ritëm të lartë të rrëshqitjes që do ta fshijë kundërshtarin tuaj nga këmbët – nëse është koha e duhur – do t'ju duhet të vraponi ( mbaje X duke lëvizur në një drejtim) dhe më pas mbaje goditjen (mbaj Square) në momentin e duhur.

  • PlayStation : LS, mbaj X, mbaj katror
  • Xbox: LS, mbaj A, mbaj X
  • PC: WASD, mbani Space, mbajeni M
  • Switch: LS, mbajeni B, mbani Y

  Dropslide: Për të kryer një rrëshqitje, ju doduhet të vraponi kundër kundërshtarit tuaj (LS, mbajeni X), shtypni kërcimin (X), shtypni shpejt kick (katror) dhe më pas mbani të dy kërcimin dhe goditjen (X+Square).

  • PlayStation : LS, mbaj X, X, Square, X+Square
  • Xbox: LS, mbaj A, A, X, A+X
  • PC: WASD, mbaje Space, Space, M, Space+M
  • Switch: LS, mbajeni B, B, Y, B+Y

  Gang Beasts mund të duken jashtëzakonisht budallenj, por atje janë disa kontrolle të ndërlikuara për t'i shtuar repertorit tuaj, të cilat do t'ju japin avantazhin në arenat absurde të rrezikshme. Shpresojmë që kjo të ndihmoi për të mësuar se si të luani Gang Beast.

  Shiko gjithashtu: Modaliteti i karrierës FIFA 23: Mesfushorët më të mirë të rinj qendrorë (CM) për të nënshkruar

  Kreditoni përdoruesin e Reddit Amos0310 për zbulimin e disa prej kombinimeve më të ndërlikuara të Gang Beasts të listuara në këtë artikull.

  A (mbani ndërkohë)
 • Shtrohuni: X (mbani)
 • Zvarritje: B (mbani, pastaj lëvizni)
 • Rosë: B
 • Përkuluni prapa: X (mbani)
 • Grushti majtas: LB
 • Grushti djathtas: RB
 • Grushti: X
 • Grushti i kokës: B (trokitje)
 • Kapja majtas: LB (mbaj)
 • Kapja djathtas: RB (mbaj)
 • Kapja me dy duar: LB+RB (mbaj)
 • Ngritja: Y (ndërsa kap)
 • Tall: Y (mbaje)
 • <. RB, X
 • Backflip: mbaj X, A, lësho X
 • Zombie Waddle: mbaj B+X, LS
 • Body Slam: gjeni një parvaz, A+B
 • Powerslide: LS, mbajeni X+B
 • Traktim me rrëshqitje: LS, mbaj A, mbaj X
 • Rrëshqitje: LS, mbaj A, A, X, A+X
 • Ngjitje e rregullt: mbaj LB+RB, mbaj A
 • Kërcim ngjitje: mbaje RB+LB, prek dy herë A
 • Ngjitje me lëvizje lart: mbajeni LB+RB, mbani X+B, LS
 • Super Punch: shtypni B, shtypni shpejt LB ose RB
 • Knockout Headbutt: mbajeni LB+RB për të kapur shpatullat e tyre, B
 • Prishja e kokës e ngarkuar: A, B, mbajeni B
 • Dropkick në këmbë: A, mbajeni X
 • Flying Dropkick: LS, mbajeni A, prekni A, mbani X
 • Super Dropkick: LS, mbajeni A, A, mbani X, B
 • Mega Dropkick: LS, mbaj A, A, Y, mbaj X, B
 • Flipkick: X, A, A, A, A, A…
 • Armiqtë e hedhjes: LB+RB, Y, LS,lësho LB+RB

Të gjitha kontrollet e Nintendo Switch të Gang Beasts

 • Lëvizja: LS
 • Run: B (qëndroni gjatë lëvizjes)
 • Kërconi: B
 • Uluni: B (mbani ndërsa jeni ende)
 • Shtrohu: Y (mbaje)
 • Zvarritje: A ( mbaje, pastaj leviz)
 • Rosë: A
 • Përkuluni mbrapa: Y (mbani)
 • Grushti majtas: L
 • Grushti djathtas: R
 • Goditje: Y
 • Përplasja e kokës: A (trokitje e lehtë)
 • Kapja majtas: L (mbani)
 • Kapja djathtas: R (mbani)
 • Kapja me dy duar: L+R (mbani)
 • Ngritja: X (gjatë kapjes)
 • Tallim: X (mbani)
 • Ndrysho këndin e kamerës: D-Pad
 • Kaloni Spectating: ZR
 • Shtendi i dorës: mbani A, L+R, B
 • BackFlip: mbaj Y, B, lësho Y
 • Zombie Waddle: mbaj A+Y, LS
 • Body Slam: gjeni një parvaz, B+A
 • Powerslide: LS, mbaj Y+A
 • Trajtim me rrëshqitje: LS, mbaje B, mbaj Y
 • Rrëshqitje: LS, mbajeni B, B, Y, B+Y
 • Ngjitje e rregullt: mbani L+R, mbajeni B
 • Kërcim -lart Ngjitja: mbani L+R, prekni dy herë B
 • Lëkundje-lart Ngjitja: mbani L+R, mbani Y+A, LS
 • Super Punch: shtypni A, shtypni shpejt L ose R
 • Knockout HeadBut: Mbajeni L+R për të kapur supet e tyre, A
 • Priku koke i ngarkuar: B, A, mbaje A
 • Dropkick në këmbë: B, mbaj Y
 • Flying Dropkick: LS, mbaje B, prekni B, mbani Y
 • Super Dropkick: LS, mbajeni B, B,mbaj Y, A
 • Mega Dropkick: LS, mbaj B, B, X, mbaj Y, A
 • Flipkick: Y, B, B, B, B, B…
 • Throwing Foes: L+R, X, LS, lësho L+R

Të gjitha kontrollet e kompjuterit të Gang Beasts

Ka gjithashtu disa kontrolle shtesë për kontrollet e PC. Më poshtë janë të gjitha kontrollet e PC-së.

 • Lëvizja: W,A,S,D
 • Run: Hapësirë ​​(mbani ndërsa lëvizni )
 • Kërcim: Hapësirë
 • Ulu: Hapësirë ​​(mbani ende)
 • Shtrohuni: M (mbaj)
 • Zvarritje: Ctrl (mbaje, pastaj lëviz)
 • Rosë: Ctrl
 • Kthehuni prapa: M (mbani)
 • Pushim majtas: Klikim majtas / ,
 • Pushim djathtas: Klikoni me të djathtën / .
 • Goditja: M
 • Përshtatja e kokës: Ctrl (trokitje e lehtë)
 • Grapi majtas: Klikimi majtas / , (mbani)
 • Kapja me të djathtën: Klikoni me të djathtën / . (mbani)
 • Kapja me dy duar: Klikoni majtas+djathtas / ,+. (mbaj)
 • Ngri: Shift (gjatë kapjes)
 • Tall: Shift (mbaje)
 • Ndrysho Këndi i kamerës: Shigjeta majtas / shigjeta djathtas
 • Kalimi i shikimit:
 • Shteti i dorës: mbani Ctrl, klikoni majtas + klikim djathtas, hapësirë
 • Backflip: mbani M, Space, lëshoni M
 • Zombie Waddle: Ctrl+M, WASD
 • Body Slam: gjeni një parvaz, Space+Ctrl
 • Powerslide: WASD, mbajeni M+Ctrl
 • Slide Tackle: WASD, mbaj Space, mbaj M
 • Dropslide: WASD, mbaj Space, Space, M, Space+M
 • Ngjitje e rregullt: MajtasKliko+Klikoni me të djathtën, mbajeni hapësirën
 • Ngjitje kërcimore: Klikim majtas+klikim djathtas, prekni dy herë Hapësirën
 • Ngjitje me lëvizje lart: Klikoni majtas+klikoni djathtas, mbani Space+Ctrl, WASD
 • Super Punch: shtypni Ctrl, klikoni shpejt butonin e majtë ose të djathtë të miut
 • Knockout Headbutt : Klikoni majtas+Klikoni djathtas për të kapur shpatullat e tyre, Ctrl
 • Kalimi i kokës: Hapësira, Ctrl, mbajeni Ctrl
 • Dropkick në këmbë: Space, mbajeni M
 • Flying Dropkick: WASD, mbajeni Space, prekni Space, mbajeni M
 • Super Dropkick: WASD, mbani Space, Hapësirë, mbani M, Ctrl
 • Mega Dropkick: WASD, mbani Space, Space, Shift, mbani M, Ctrl
 • Flipkick: M, Hapësirë, Hapësirë, Hapësirë, Hapësirë, Hapësirë…
 • Hedhja e armiqve: Klikimi i majtë+Klikimi i djathtë, Shift, WASD, lëshoni klikimin e majtë+klikimin e djathtë
 • Menyja: Esc
 • Lëvizja e shpejtë: + (trokisni për më shpejt)
 • Shpejtësia në kohë reale: 0
 • Lëvizja e ngadaltë: – (trokitje e lehtë për më ngadalë)
 • Ndrysho tabelën e rezultateve: Tab ( mbaje)
 • Ndrysho etiketat e emrave: Q (mbaj)
 • Ndrysho ditën dhe natën: F1
 • Kundërshtarët e krijimit: Shift/Ctrl + 1,2,3,4,5 ,6,7, ose 8
 • Spawn Props: 3,4,5,6, ose 7
 • Forcat e vezëve: 1 ose 2

Si të luani kombinimet më të mira – Këshilla për Gang Beasts (PlayStation, Xbox, Nintendo Switch dhe PC)

Mund të kombinoni lëvizjet për të krijuar truke të tilla si lëvizje të reja dhe sulme speciale. Këta janë banda jonëKëshilla për kafshët për kombinimet më të mira:

 • Zombie Waddle: Mbajeni kokën dhe shkelmoni ndërsa lëvizni
 • Trupi Slam: Mbajeni kërce dhe godit me kokë në të njëjtën kohë (në një parvaz)
 • Powerslide: Lëviz duke mbajtur goditjen dhe zvarritjen
 • Trajtim me rrëshqitje: Vrapo dhe më pas mbaj kick
 • Rrëshqitje: Vraponi, shtypni kërcimin, prekni goditjen dhe më pas mbani të dy kërcimin dhe goditjen
 • Ngjitje e rregullt: Kape mbi një parvaz , dhe më pas ngrihuni lart
 • Ngjitja me kërcim: Kapë objektin, më pas kërce lart nga kapja
 • Lëkundje lart Ngjitja: Kap , shtypni goditjen dhe goditjen me kokë në të njëjtën kohë, dhe drejtimin
 • Super grusht: Shtypni butonin e kokës, më pas shtypni kapjen
 • Knokaut Headbutt: Kap shpatullat e armikut, shtypni shtyllën e kokës
 • Kërcimi i shtyllës së kokës: Kërce, shtyp butonin e kokës, më pas mbaje butonin e goditjes me kokë
 • Kërcim në këmbë: Kërce, pastaj mbaje goditjen ndërsa jeni në ajër
 • Flying Dropkick: Vraponi, trokitni lehtë mbi kërcimin dhe më pas mbajeni goditjen në ajër
 • Super Dropkick: Vraponi, trokitni lehtë mbi kërcimin, mbajeni goditni, më pas shtypni butonin e kokës në ajër
 • Mega Dropkick: Vraponi, kërceni me trokitje, shtypni ngritjen, mbajeni goditjen, shtypni butonin e kokës në ajër
 • Flipkick: Mbajeni goditjen dhe më pas trokitni lehtë mbi kërcejnë në mënyrë të përsëritur
 • Hedhja e armiqve: Shtypni kapjen, më pas lëshoni kapjen

Përshkrimi i përgjithshëm i secilit prej këtyre komandimeve të avancuara të kombinuara është i detajuar më poshtë së bashku me PlayStation, Xbox, Nintendo Switchkomandat dhe çelësat e kompjuterit.

Si të ngjiteni

Për t'u ngjitur në Gang Beasts, mbani L1+R1 dhe më pas mbani X në PlayStation, mbani LB+RB dhe më pas mbani A Xbox, Klikoni majtas+ Klikoni me të djathtën, më pas mbani Space në PC ose mbani L+R dhe më pas mbani B në Switch.

 • PlayStation : mbaj L1+R1, mbaj X
 • Xbox: mbaj LB+RB, mbaj A
 • PC: klikoni majtas+klikoni djathtas, mbani Space
 • Switch: mbani L+R, mbajeni B

Ngjitje me kërcim: Mund të ngjitni gjithashtu një objekt ose mur të madh duke përdorur një ngjitje kërcimore duke kapur (L1+R1) dhe më pas të hidheni lart nga kapja (trokitje dy herë X) .

 • PlayStation : mbaj L1+R1, prek dy herë X
 • Xbox: mbajeni RB+LB, prekni dy herë A
 • PC: Klikoni majtas+Klikoni djathtas, prekni dy herë Hapësirë
 • Çelësi: mbani L+R, prekni dy herë B

Lëkundje lart Ngjitja: Kur kapeni në një sipërfaqe, mund t'i tundni këmbët përreth dhe lart.

Pasi të keni kapur (L1+R1), tundni këmbët duke shkelmuar dhe goditur me kokë në në të njëjtën kohë (mbani Square+O) dhe drejtoni këmbët tuaja (LS) atje ku dëshironi të shkojnë.

 • PlayStation : mbaj L1+R1, mbaj katror+O, L S
 • Xbox: mbaj LB+RB, mbajë X+B, L S
 • PC: Klikoni majtas+Klikoni me të djathtën, mbajeni Space+Ctrl, WASD
 • Switch: mbaj L+R, mbaj Y+A, LS

Si të grushtosh

Përkryeni një grusht në Gang Beasts, shtypni L1 ose R1 në PlayStation, LB ose RB në Xbox, butonin e majtë ose të djathtë të miut në PC ose shtypni L ose R në Switch.

 • PlayStation : shtypni L1 ose R1
 • Xbox: shtypni LB ose RB
 • PC: shtypni butonin e majtë ose të djathtë të miut
 • Ndërpreni: shtypni L ose R

Si të shtypni super grusht në Gang Beasts

Për të bërë një super grusht në Gang Beasts, duhet të shtypni kokën (O/B/Ctrl/A) dhe më pas shtypni menjëherë një i butonave të kapjes (L1 ose R1/LB ose RB/buton majtas ose djathtas mausit/L ose R), në varësi të dorës me të cilën dëshironi të grushtoni.

 • PlayStation : shtypni O, shtypni shpejt L1 ose R1
 • Xbox: shtypni B, shtypni shpejt LB ose RB
 • PC: shtypni Ctrl, klikoni shpejt butonin e majtë ose të djathtë të miut
 • Switch: shtypni A, shtypni shpejt L ose R

Super grushti është një nga armët më të mëdha, nëse e keni kohën e duhur. Sulmi ka të bëjë me improvizimin e një kapjeje me lëvizjen e një goditjeje në kokë. Kjo do të shohë avatarin tuaj që të kthejë kokën prapa dhe më pas të hedhë papritur grushtin. Kryerja e super grushtit në Gang Beasts mund të rezultojë në një nokaut të menjëhershëm.

Si të hedhësh

Për të hedhur një armik, kape atë (L1+R1), ngrije lart (Trekëndëshi ) , ecni deri aty ku dëshironi t'i hidhni, më pas lëshoni kapjen(mbani)

 • Kapja djathtas: R1 (mbani)
 • Kapja me dy duar: L1+R1 (mbani)
 • Ngritja: Trekëndëshi (gjatë kapjes)
 • Talkimi: Trekëndëshi (mbani)
 • Ndrysho këndin e kamerës: D- Pad
 • Switch Spectating: R2
 • Shteti i dorës: mbani O, L1+R1, X
 • Rrotullim prapa: mbaj Square, X, lësho Square
 • Zombie Waddle: mbaj O+Square, LS
 • Body Slam: gjeni një parvaz, X+O
 • Powerslide: LS, mbaje Square+O
 • Trajtim me rrëshqitje: LS, mbaje X, mbaj katror
 • Rrëshqitje: LS, mbaj X, X, Katror, ​​X+Square
 • Ngjitje e rregullt: mbaj L1+R1, mbaj X
 • Kërcim ngjitje: mbani L1+R1, prekni dy herë X
 • Ngjitje me lëvizje lart: mbani L1+R1, mbani Square+O, LS
 • Super Punch: shtypni O, shtypni shpejt L1 ose R1
 • Knockout HeadBut: Mbajeni L1+R1 për të kapur supet e tyre, O
 • Pushtim i ngarkuar me kokë: X, O, mbaj O
 • Dropkick në këmbë: X, mbaje në katror
 • Flying Dropkick: LS, mbajeni X, prekni X, mbani Square
 • Super Dropkick: LS, mbajeni X, X, mbajeni Square, O
 • Mega Dropkick: LS, mbaj X, X, Trekëndësh, mbaj katror, ​​O
 • Flipkick: Katror, ​​X, X, X, X, X…
 • Hedhja Armiqtë: L1+R1, Triangle, LS, lëshimi i L1+R1
 • All Gang Beasts Xbox (Xbox One & Seria X

  Edward Alvarado

  Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.