Pesë net në shkeljen e sigurisë së Freddy: Si të ndaloni Roxy në Roxy Raceway dhe të mposhtni Roxanne Wolf

 Pesë net në shkeljen e sigurisë së Freddy: Si të ndaloni Roxy në Roxy Raceway dhe të mposhtni Roxanne Wolf

Edward Alvarado

Five Nights at Freddy's: Security Breach ju ofron një mundësi unike për të "luftuar" dhe mposhtur secilin nga anëtarët e grupit të Freddy Fazbear: Gamrock Chica, Montgomery Gator dhe Roxanne Wolf.

Rruga për të mposhtur Wolf është një e gjatë dhe dredha-dredha plot kthim prapa. Megjithatë, mos u shqetësoni pasi ky udhëzues do t'ju japë gjithçka që ju duhet të dini për përfundimin e misioneve Roxy Raceway dhe përfundimisht, "mundjen" e Wolf.

Shënim: ju mund të hyni në Roxy Raceway pas duke marrë kthetrat e Montgomery Gator . Kjo i lejon Fazbear të thyejë çdo portë që është e kyçur me zinxhir, një që ndodh që të bllokojë rrugën tuaj për në Raceway. Thjesht telefononi Fazbear me L1 pranë portës dhe ai do të shkatërrojë bllokimin.

Si të futeni në Roxy Raceway

Pasi të merrni misionin nga Fazbear, shkoni në katin e dytë të zonës së lojërave të qendrës tregtare dhe vazhdoni në anën e largët në ndërtim. Hyni në derën nën shenjën Sodaroni. Do ta kuptosh se ke arritur në vendin e duhur kur ka pengesa të improvizuara të kuqe në njërën anë dhe një grilë metalike nga ana tjetër.

Shiko gjithashtu: Vlerësimet e listës së WWE 2K22: Mundëset më të mira të grave për t'u përdorur

Kaloni, duke shkuar djathtas dhe kaloni robotin e sigurisë. Do të vini re se kjo është e njëjta zonë ku ju është dashur të hidheni për të arritur në Fazbear pas rrëmbimit të tij nga Moondrop dhe para se të hynte në modalitetin e pushimit. Kaloni pranë arkave mbi të cilat ka kërcyer Gregory më parë dhe më pas, në një pirun, shkoni majtas për të goditur hyrjen e Roxy Raceway në foto.

Një herëhyni, jini në vëzhgim për kutitë e dhuratave dhe çantat e kapakëve. Ndërsa arrini fundin e kësaj shtegu përpara se të hyni në Raceway, do të shihni një nga këto në të majtë.

Plaçkitni lokacione në Roxy Raceway

Pasi të hyni brenda Raceway, zbritni në katin e poshtëm - por kini kujdes nga Ujku që ecën në zonë. Ajo mund të ngjitet së pari në katin e sipërm, kështu që mund të jetë e kujdesshme të fshihesh dhe të vazhdosh pasi të kalojë.

Të futesh në Fazbear këtu mund të jetë një ide e mirë (thirreni atë në vendndodhjen tuaj me L1). Në katin e poshtëm, ka një kuti dhuratë në garazhin e parë në të majtën tuaj - Dance Pass e nevojshme për një pjesë të ardhshme të misionit. Ekziston edhe një stacion karikimi në garazhin e dytë, i patrulluar nga një bot sigurie, një vend i lehtë për të rimbushur Fazbear. Mos harroni këtë vend kur të ktheheni.

Më pas, drejtohuni te zona e shërbimit në këndin e sipërm djathtas të katit të poshtëm. Shkoni brenda, duke qenë i kujdesshëm ndaj botit të vetëm që patrullon të gjithë ndërtesën. Shkoni në drejtim të kundërt të akrepave të orës (në të djathtë kur hyni) për të gjetur një çantë me një mesazh. Vazhdoni të ecni në drejtim të kundërt të akrepave të orës dhe ndërsa shkoni në dhomën tjetër, ka një kuti dhuratash të fshehura me zgjuarsi në raftin e poshtëm në të majtë. Mund t'ju duhet ta lini robotin t'ju kalojë përpara se të provoni për kutinë.

Ka edhe dy çanta të tjera, por ato janë afër një elementi të nevojshëm të misionit, kështu që do të detajohet më poshtë.

Si të avanconi misionin në Roxy Raceway

Bot Driver Assist (plotësishti riparuar).

Dilni dhe kthehuni në shtegun kryesor, duke marrë djathtas në kryqëzim. Hidhni një tjetër djathtas në një zonë ndërtimi për të gjetur një kart të dukshëm me një vend ruajtjeje të vendosur pas tij pranë murit. Mbani mend, kurseni shpesh!

Ndërvepro me kartën pas kursimit për t'u informuar nga Fazbear se je shumë i vogël për të hipur vetëm në kart dhe ke nevojë për një bot që të të ndihmojë. Megjithatë, këtij roboti i mungon koka! Fazbear ju udhëzon të gjeni një kokë për ta vendosur në bot.

Pra, drejtohuni deri në anën tjetër të katit të poshtëm të Raceway. Në një qoshe të vogël, pranë çantës së dukshme, do të gjeni një arkë të etiketuar "Ndihma për shoferin" me të cilën mund të ndërveproni. Një robot do të kërcejë jashtë, me kokën e tij në dysheme. Tani duhet të riparoni kokën!

Përpara se të largoheni, shkoni rreth arkës dhe djathtas për të gjetur një derë të kuqe dhe një shteg të vogël për në një zonë të errësuar dhe të pasme. Ndize elektrik dore dhe drejtohu drejt për të gjetur një çantë. Pasi të keni mbledhur mesazhin, më pas mund të dilni nga Roxy Raceway.

Duke shkuar drejt dhe duke gjetur plaçkë në Fazcade

DJ që zvarritet përgjatë mureve…

Për të arrini në Fazcade, duhet të arrini në katin e tretë të zonës së lojërave. Goditni shkallët lëvizëse në katin e tretë më afër jush ndërsa dilni nga zona e ndërtimit për t'u shfaqur një sprint i shkurtër larg ashensorit Fazcade. Hyni dhe shtypni butonin për të goditur zonën e lojërave video. Fazbearju informon se ai nuk mund të jetë në Fazcade, por ju thotë t'i përshëndetni DJ...

Ruani lojën tuaj, më pas shkoni në katin e fundit. Glamrock Chica do të patrullojë lart, ndaj kini kujdes. Shkoni në skajin e fundit të katit të fundit, kaloni të gjitha dhomat e lojërave me ngjyra të ndryshme dhe në derën e kuqe të sigurisë. Përpara se të hyni në zyrën e sigurisë në të majtën tuaj, drejtohuni nga këndi, deri në pjesën e pasme për të gjetur një koleksion, një mesazh në një çantë kapëse.

Shkoni në zyrë dhe ruani lojën. Mbajeni pajisjen e riparimit për momentin pasi gjithsesi rryma është jashtë, duke ju penguar të përdorni makinën. Fazbear ju thotë se duhet të rindizni arcaden, fillimisht duke goditur çelësin nga DJ.

Kapni çantën e kapëseve dhe një tjetër përmirësim të distinktivit të sigurisë përpara se të dilni nga dhoma. Meqenëse energjia tashmë është jashtë, marrja e këtij përmirësimi të distinktivit nuk shkakton asgjë! Zona e DJ ndodhet poshtë dhe në të majtë - ose në të djathtë pasi të keni hyrë në Fazcade nga ashensori.

Vendndodhja e çelsave dhe dalja nga Fazcade

Run!

Para se të shtypni çelësin, do të vini re DJ gjigant (pa fuqi). Goditni çelësin në anën e kabinës së DJ. Tani, ju duhet të goditni tre çelësa rreth Fazcade. E para dhe më e afërta është në tualet, pikërisht në të djathtë të kabinës së DJ. Brenda, futeni në dollapin e vogël të portit dhe goditni çelësin në murdrejtë.

Më pas, do të shihni DJ-në duke u futur në një nga dyert me krahun e tij të gjatë, herë pas here duke shikuar brenda dhe duke ju shfaqur një pamje rrëqethëse. Vraponi nga dera tjetër dhe drejtohuni në Fazcade.

Çelësi i dytë ndodhet në pjesën e pasme të katit të parë, në një mur në zonën e ngritur. Është mjaft e dukshme dhe një aparat fotografik shikon drejtpërdrejt te çelësi, ndaj përdorni atë për t'ju ndihmuar.

Çelësi i tretë është pak i ndërlikuar për t'u arritur pasi është në një zonë më të ngushtë. Drejtohuni në katin e fundit dhe në vend që të shkoni djathtas drejt zyrës së sigurisë, drejtohuni majtas, përmes zonës së vogël të grumbullimit në anën tjetër të katit të tretë. Pothuajse në fund të shtegut, do të gjeni çelësin të mbështjellë fort midis dy grupeve të makinerive, pikërisht pranë një vendi të fshehur (karrocë ushqimi).

Mund të keni vënë re një gjë të madhe që zvarritet përgjatë mureve dhe hyn në vrimat e mëdha. Epo, ky është DJ! Është një pamje mjaft shqetësuese dhe kush e dinte që DJ mund të gërmonte vrimat e veta?

Me të goditur të tre çelësat, kthehuni në zonën e sigurisë, duke anashkaluar zyrën dhe në skajin e largët ku mblodhët një mesazh . Goditni një çelës në një mur, më pas shikoni një skenë të shkurtër ndërsa fytyra e DJ shfaqet në tunelin mbi mur. Kthehu dhe sprint. Edhe pasi matësi juaj të jetë mbaruar, ai duhet të rimbushet në kohë që ju të arrini në zyrë. Thjesht mos u kapni pas objekteve në tuajënrrugë!

Me energjinë e rivendosur, riparoni kokën duke ndërvepruar me makinën dhe më pas ruajeni lojën tuaj. Puna juaj në Fazcade tani ka përfunduar. Përdorni ashensorin, zbrisni një kat me shkallët lëvizëse dhe kthehuni në Roxy Raceway.

Si të ndaloni Roxy në Roxy Raceway dhe të mposhtni Roxanne Wolf

Një kart për në fytyrë? Oh!

Pasi të hyni, rikarikoni Fazbear nëse dëshironi, më pas drejtohuni drejt kartit (ruani përpara se të ndërveproni). Instaloni kokën dhe shikoni si ndodh një skenë zbavitëse. Mos u shqetësoni për kontrollin e kartit pasi bëhet automatikisht.

Kur të rifitoni kontrollin, mblidhni sytë e Wolf si azhurnimi përfundimtar për Fazbear. Sigurohuni të ruani . Goditni butonin pranë derës vetëm për një tjetër mini-skena: Ujku është ende duke funksionuar! Edhe pse e verbër, ajo vrapon drejt teje dhe përmes derës së drurit, pastaj në qoshe. Ajo ende mund të të dëgjojë dhe të nuhasë, dhe kjo e fundit mund të ketë ekspozuar disa herë vendin tuaj të fshehtë! Si e ka shqisën e nuhatjes një ujk animatronik?

Ajo që duhet të bëni në këtë zonë nëntokësore është që Ujku të vrapojë drejt jush deri në atë pikë sa të shkatërrojë dyert prej druri. Ka një vend që mund të shkoni në të majtë pasi të keni hyrë në derën e parë të shkatërruar duke u përkulur. Nga atje, shkoni në fund të korridorit dhe josheni atë në atë mënyrë - duke shkatërruar derën prej druri gjatë procesit - më pas vraponi prapa dhe përmes vrimës, pastaj përmes derës në tjetrënzonë.

Ajo mund të mos jetë në gjendje të shohë, por kjo nuk do ta ndalojë atë!

Kjo derë është pak e ndërlikuar pasi ndodhet në një zonë të ngushtë që nuk Nuk ju lë shumë hapësirë ​​për t'u larguar me shpejtësi sapo Wolf të fillojë të sajën. Megjithatë, bëni ç'të mundeni për ta kaluar atë nga dera e drurit dhe në dhomën e ferrit.

Këtu, rruga juaj përcaktohet dhe bllokohet nga nxehtësia; thjesht shkoni në një model gjarpëri, me të vërtetë. Ujku mund të kalojë drejtpërdrejt përmes nxehtësisë, prandaj kini kujdes! Qëllimi juaj është të arrini në tunelin e grirë në pjesën e pasme të dhomës. Pasi të jeni atje, vazhdoni dhe gjeni veten përsëri në Raceway.

Kthehuni drejtpërdrejt përballë vendndodhjes suaj dhe përmes një dere të kuqe në një zyrë të vogël që ka një kuti dhuratash dhe një çantë dollapësh. Ndërsa shkoni drejt zonës kryesore, ka një çantë tjetër në të djathtë në një cep të vogël drejt qendrës (është blu e lehtë). Me këtë, ju keni mbaruar me Raceway dhe Roxanne Wolf! Shkoni në skenë dhe poshtë te Pjesët dhe Shërbimi.

Ja, udhëzuesi juaj hap pas hapi për të kaluar përpara Roxy Raceway dhe për t'u marrë me Roxanne Wolf. Suksese!

Shiko gjithashtu: Rishikimi i WWE 2K22: A ia vlen? Rikthim nga Regresioni i WWE 2K20

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.