Pokémon Scarlet & Rivali Violet: Të gjitha Betejat e Nemonës

 Pokémon Scarlet & Rivali Violet: Të gjitha Betejat e Nemonës

Edward Alvarado

Ashtu si lojërat e tjera në të kaluarën, ekziston një rival kyç i Pokémon Scarlet dhe Violet që do t'ju shtyjë dhe sfidojë gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Ndërsa rivalët kanë ndryshuar shumë që nga ditët e Blue apo Silver, rivali i Pokémon Scarlet dhe Violet Nemona mund të jetë homologu më i mirë i parë në vite.

Për lojtarët ende në gardh rreth zhytjes, këtu janë të gjitha detajet rreth çfarë lloj rivali Pokémon Scarlet dhe Violet mund të kërkoni. Nëse je tashmë në grindje, ka edhe detaje mbi skuadrat që Nemona do t'i sjellë në tavolinë sa herë që e merr përsipër.

Kush është Pokémon Scarlet dhe rivali Violet?

Shumica e publikimeve kryesore për vitet e fundit kanë përfshirë një sërë figurash rivale, por Pokémon Scarlet and Violet e thyen atë formë dhe kthehet në një kohë më të thjeshtë me një rival shumë të qartë në Nemona. Ju do ta gjeni veten përballë personazheve të tjerë gjatë lojës ndonjëherë, dhe ndonjëherë do të rreshtoheni me ta duke përballuar sfidat së bashku, por Nemona është i vetmi rival i Pokémon Scarlet dhe Violet.

Megjithëse jo të gjithë mund të pajtohen, shumë fansa kanë këmbëngulur që Nemona mund të jetë rivali më i mirë i lojës Pokémon në vite. Krahasimet me Ash Ketchum dhe Gokun e preferuar të Dragon Ball Z kanë qenë të zakonshme, pasi Nemona sjell një entuziazëm infektiv për të luftuar si rivalin tuaj. Edhe nëse nuk shpenzoni shumë nga koha juaj e përqendruar në betejë, poka të ngjarë të kalojë shumë rrugë me Nemona gjatë udhëtimit tuaj.

Pokémon Scarlet dhe Violet luftojnë rivale, të gjitha ekipet Nemona

Nëse tashmë jeni duke punuar përmes Pokémon Scarlet dhe Violet, mos prisni që betejat e ardhshme me Nemona të jenë aq të lehta sa përplasja juaj e parë. Është e qartë se Nemona është përpara personazhit tuaj në udhëtimin e saj, por ekipet e saj të shkallëzuara qëllimisht bazuar në vendin ku jeni në udhëtimin tuaj mund të përfundojnë të jenë shumë më të fuqishëm nga sa e kishit parashikuar.

Ka shtatë beteja të mëdha kundër Nemonës në të gjithë Pokémon Scarlet dhe Violet, dhe ato do të ndikohen gjithashtu nga cili Pokemon fillestar keni zgjedhur në fillim të udhëtimit tuaj. Mbani në mend se ekipet e listuara këtu me "nëse lojtari zgjidhte", Nemona do të ketë vetëm titullarin homolog që përputhet me tuajin, por pjesa tjetër e ekipit do të mbetet e njëjtë në të gjithë tabelën.

Beteja e parë

Beteja e parë, dhe sigurisht më e lehta, do të zhvillohet në një plazh menjëherë pasi të zgjidhni Pokemon-in tuaj fillestar. Nemona gjithmonë do të zgjedhë Pokemon-in fillestar më të dobët se zgjedhja juaj. Nëse zgjidhni Fuecoco, ajo do të shkojë me Sprigatito. Nëse zgjidhni Sprigatito, ajo do të shkojë me Quaxly. Nëse zgjidhni Quaxly, ajo do të shkojë me Fuecoco. Mos bëni gabim duke menduar se kjo do ta bëjë atë një betejë të lehtë më vonë, pasi evolucionet fillestare fitojnë të gjitha lloje dhe lëvizje dytësore për t'i ndihmuar ata t'i kundërshtojnë atodobësitë.

Megjithatë, në këtë luftë do të përballeni vetëm me titullarin e nivelit të pestë të Nemona-s, në atë që shërben më shumë si një tutorial i lojës së hershme. Përdorni avantazhin tuaj të tipit dhe lëvizjet sulmuese për t'i kaluar gjërat dhe përgatituni për sfidën e vërtetë më vonë.

Beteja e dytë

Herën e dytë që bëni në Pokémon tuaj Scarlet dhe Violet rivali zhvillohet në portat e Mesagoza-s ndërsa ju jeni ende duke e bërë historinë kryesore. Ndihmon të kesh në dorë një Pokemon të llojit Tokë si Diglett ose Paldean Wooper, pasi Nemona gjithashtu do të shfaqë Terrastallizimin për herë të parë me Pawmi.

Këtu është ekipi i saj i plotë:

 • Nëse lojtari zgjodhi Sprigatito: Quaxly (Niveli 8)
 • Nëse lojtari zgjodhi Fuecoco: Sprigatito (Niveli 8)
 • Nëse lojtari zgjodhi Quaxly: Fuecoco (Niveli 8)
 • Pawmi (Niveli 9)

Beteja e tretë

Kur të hyni në palestrën tuaj të tretë, pavarësisht renditjes ose zgjedhjes së palestrës, Nemona do t'ju gjejë dhe do të shkaktojë përsëri një betejë me rivalin tuaj Pokémon Scarlet dhe Violet. Në vend të kësaj, ajo do të Terrastalizojë startuesin e saj këtë herë, kështu që jini gati për atë sfidë dhe mbani në mend se si ta kundërshtoni atë.

Këtu është ekipi i saj i plotë:

Shiko gjithashtu: Të gjithë Legendarët dhe PseudoLegendarët Pokémon Scarlet dhe Violet
 • Rockruff (Niveli 21)
 • Pawmi (Niveli 21)
 • Nëse lojtari zgjodhi Sprigatito: Quaxwell (Niveli 22)
 • Nëse lojtari zgjodhi Fuecoco: Floragato (Niveli 22)
 • Nëse lojtari zgjodhi Quaxly: Crocalor (Niveli 22)

I katërtibetejë

Pasi të pastroni palestrën tuaj të pestë, do të përshëndeteni edhe një herë nga rivali juaj i Pokémon Scarlet dhe Violet me Geeta të pranishëm për ta parë këtë përplasje nga anash. Ndryshimi më i madh këtu është shtimi i Goomy, kështu që ju do të dëshironi të sillni një numërues në tryezë si një lëvizje e tipit Zanash ose e tipit të akullit.

Shiko gjithashtu: Assassin's Creed Valhalla: Përbërja më e mirë e shpatave të shkëlqyera

Këtu është ekipi i saj i plotë:

 • Lycanroc (Niveli 36)
 • Pawmo (Niveli 36)
 • Goomy (Niveli 36)
 • Nëse lojtari zgjodhi Sprigatito: Quaquaval (Niveli 37)
 • Nëse lojtari zgjodhi Fuecoco: Meowscarada (Niveli 37)
 • Nëse lojtari zgjodhi Quaxly: Skeledirge (Niveli 37)

Beteja e pestë

Si përplasjen tuaj të fundit përpara përpjekjes tuaj për të pushtuar Ligën Pokemon, Nemona do t'ju gjejë dhe do t'ju sfidojë ndërsa hyni në palestrën tuaj të shtatë. Nëse keni një ekip që e ka trajtuar më parë, thjesht sigurohuni që nivelet tuaja të jenë në ose mbi nivelin e saj për t'u siguruar që kjo betejë të jetë e menaxhueshme.

Këtu është ekipi i saj i plotë:

 • Lycanroc (Niveli 42)
 • Pawmot (Niveli 42)
 • Sliggoo (Niveli 42)
 • Nëse lojtari zgjodhi Sprigatito: Quaquaval (Niveli 43)
 • Nëse lojtari zgjodhi Fuecoco: Meowscarada (Niveli 43)
 • Nëse lojtari zgjodhi Quaxly: Skeledirge (Niveli 43)

Beteja kampione

Hera juaj e gjashtë kundër rivalit të Pokémon Scarlet dhe Violet Nemona do të jetë pas mposhtjes së Elite Four dhe Champion Geeta në Pokémon League. Pasi që të dy do të jeni Kampionë në atë pikë,Nemona do të sfidojë një betejë “finale” në Mesagoza. Të kesh një lloj Fighting të aftë do të jetë një ndihmë e madhe kundër Dudunsparce, Lycanroc dhe Orthworm, kështu që përpiqu të kesh të paktën një Pokémon me një lëvizje të fortë të tipit Fighting.

Këtu është ekipi i saj i plotë:

 • Lycanroc (Niveli 65)
 • Goodra (Niveli 65)
 • Dudunsparce (Niveli 65)
 • Orthworm (Niveli 65)
 • Pawmot (Niveli 65)
 • Nëse lojtari zgjodhi Sprigatito: Quaquaval (Niveli 66)
 • Nëse lojtari zgjodhi Fuecoco: Meowscarada (Niveli 66)
 • Nëse lojtari zgjodhi Quaxly: Skeledirge (Niveli 66)

Academy Ace Tournament

Sapo të jeni në fundin e vërtetë pasi të keni përfunduar të gjitha tregimet bazë dhe sfidat, duke përfshirë betejat e revanshit kundër të gjithë drejtuesve të palestrës pasi të bëheni Kampion, rivali juaj i Pokémon Scarlet dhe Violet Nemona do të organizojë turneun e akademisë Ace. Në fakt nuk do të përballeni me Nemonën herën e parë, por në sfidat e ardhshme ajo është një nga opsionet e rastësishme që mund të jetë kundërshtari juaj si ndeshje e fundit. Nëse përfundoni kundër Nemona-s, do të jetë sërish një garë e vështirë.

Këtu është ekipi i saj i plotë:

 • Lycanroc (Niveli 71)
 • Goodra (niveli 71)
 • Dudunsparce (niveli 71)
 • Orthworm (niveli 71)
 • Pawmot (niveli 71)
 • Nëse lojtari zgjodhi Sprigatito: Quaquaval (Niveli 72)
 • Nëse lojtari zgjodhi Fuecoco: Meowscarada (Niveli 72)
 • Nëse lojtari zgjodhi Quaxly:Skeledirge (Niveli 72)

Urime fat në betejat tuaja, pasi mposhtja e rivalit tuaj Pokémon Scarlet dhe Violet nuk është kurrë një sfidë e lehtë falë ashpërsisë dhe aftësisë së madhe që Nemona sjell në çdo betejë.

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.