Udhëzues WWE 2K23 MyFACTION - Luftërat e fraksioneve, Kullat javore, bazat e provës dhe më shumë

 Udhëzues WWE 2K23 MyFACTION - Luftërat e fraksioneve, Kullat javore, bazat e provës dhe më shumë

Edward Alvarado

MyFACTION u prezantua në WWE 2K22 dhe ndërkohë që kërkonte një lidhje interneti për të luajtur, nuk kishte aftësi për të luajtur të tjerët si në MyTEAM të NBA 2K. Megjithatë, gjërat kanë ndryshuar pasi WWE 2K23 MyFACTION përfshin si PvP ashtu edhe ngjarje online me kohë të kufizuar, duke përmirësuar atë që ishte një prezantim premtues por zhgënjyes vitin e kaluar.

Më poshtë, do të lexoni:

 • Një përmbledhje e niveleve të kartave në WWE 2K23 MyFACTION
 • Një përmbledhje e kartave të evolucionit në WWE 2K23 MyFACTION
 • Një përmbledhje e çdo modaliteti WWE 2K23 MyFACTION
 • Strategjitë për pagesën e çdo WWE Modaliteti 2K23 MyFACTION

Ka disa mënyra të lojës në MyFACTION. Ato janë Faction Wars, Weekly Towers, Proving Grounds, Live Events dhe Quick Play . Tre të parët ishin në WWE 2K22 dhe ju vënë përballë kundërshtarëve të AI, ndërsa dy të fundit u prezantuan këtë vit dhe ju përballën me lojtarë të tjerë.

Shpjegimi i niveleve dhe kontratave të kartave në WWE 2K23 MyFACTION

Animacionet e hapjes së paketës dhe shfaqjes së kartave të reja janë shumë më të hijshme sesa në WWE 2K22.

Ashtu si MyTEAM, MyFACTION u jep mundësive një vlerësim të përgjithshëm dhe i vendos ato në grupe letrash me nivele. Gjithashtu si MyTEAM, loja fillon me letra me vlerësime më të ulëta pasi kartat me nivele më të larta dhe të vlerësuara prezantohen gjatë gjithë vitit. Këtu janë nivelet e disponueshme nga më e larta tek më e ulta:

 • Trëndafiliduhet të numërohet dhe mund të grumbulloni edhe kunjat ose parashtresat.

  Megjithatë, vetëm një ndeshje ironman është në dispozicion deri më tani nga 20, ndeshja e fundit e javës 4 kundër Natalya. Fatkeqësisht, evo Belair ishte evoluar plotësisht në atë pikë gjatë lojës, por taktika vazhdon të zbatohet.

  Kodet e dollapit për WWE 2K23 MyFACTION

  Kodet e dollapit gjithashtu rikthehen. Megjithatë, deri më tani ka vetëm disa kode dollap me kyç për t'u përdorur:

  • NEWDAYROCKS: Emerald Xavier Woods (Menaxheri)
  • UPDOWNDOWN: Emerald Tyler Breeze (Menaxheri)
  • AUSTIN316ESB: Emerald 74 OVR “Stone Cold” Steve Austin, logoja e Kafkës së thyer, pllaka e emrit të Kafkës së thyer, sfondi El Segundo
  • EVENSTRONGER23: 3,000 MFP, 3x Paketat Bazë të Serive Superstars

  Kodi i Woods bëhet i disponueshëm pas përfundimit të tutorialit, ndërsa Breeze-s pas përfundimit të MyGM. Kodet e dollapit kanë tendencë të skadojnë shpejt, prandaj shpengojini ato së shpejti!

  Duhet të keni gjithçka që duhet të dini për MyFACTION tani për të krijuar fraksionin tuaj dominues në WWE 2K23. Cilin modalitet do të trajtoni së pari?

  Shiko gjithashtu: Mënyra e ekskluzivitetit NHL 22: Agjentët më të mirë falas për t'u nënshkruar Diamant
 • Diamant
 • Ametist
 • Ruby
 • Safir
 • Smerald
 • Ar
 • Argjend
 • Bronze

Diamanti rozë u prezantua këtë vit, duke çuar në besimin se më shumë nivele do të vijnë në 2K24 dhe më gjerë. Sidoqoftë, në këtë pikë me lëshimin mbarëbotëror, kartat më të mira që mund të fitoni janë Ruby (nëse keni ndonjë nga kartat e para-porositjes) dhe Sapphire (nga Tregu i Tokenit) .

Më pas, çdo kartë vjen me një grup kontratash. Një kontratë konsumohet për ndeshje . Edhe nëse mundësi nuk merr pjesë në ndeshje, për sa kohë që ai zgjidhet, do të konsumohet një kontratë. Këtu janë kontratat bazë të njohura për nivelet e kartave të disponueshme në fillim:

 • Ruby (pesë kontrata)
 • Sapphire (shtatë kontrata)
 • Emerald (nëntë kontrata)
 • Ar (11 kontrata)
 • Argjend (13 kontrata)
 • Bronz (15 kontrata)

Është e sigurt të supozohet se Ametistët do të shohin tre kontrata ndërsa të dy nivelet Diamond do të kenë një kontratë.

Kartat e Evolution në WWE 2K23 MyFACTION

Kartat e Evolution gjithashtu kanë një kthim nga lojërat 2K22 dhe NBA 2K. Kartat Evo janë karta që kanë tre objektiva për nivel që duhet t'i plotësoni në mënyrë që karta të evoluojë në nivelin tjetër. Deri më tani, ka vetëm shtatë karta evo të disponueshme , por ju do të jeni në gjendje të zotëroni vetëm dy (ndoshta tre).

Së pari, nëse keni porositur paraprakisht botimet e ikonave ose të luksit të WWE 2K23, atëherëju do të merrni një kartë John Cena evolucioni që fillon në Gold me një kapak prej Ruby . Si tipar i kopertinës së atletit dhe Showcase - përsëri - ka kuptim të kesh pa dyshim mundësin më të madh në historinë e WWE si një kartë evo.

Më pas, dy kartat e tua të garantuara evo varen të gjitha nga paketa fillestare që zgjidhni: RAW, SmackDown ose NXT . Çdo paketë fillestare përmban mundësi për burra dhe gra që mund të evoluojnë në Emerald. Ato janë si më poshtë:

 • RAW: Matt Riddle dhe Bianca Belair
 • SmackDown: Drew McIntyre dhe Liv Morgan
 • NXT: Bron Breakker dhe Roxanne Perez

Çdo kartë evo ka kushte të ndryshme për të përmbushur, tre secila përpara se të arrijë evolucionin. Belair përfshinte Finishers për ulje dhe Sulme të rënda, ndërsa Emerald Cena duhej të dëmtonte 10 Torsos të kundërshtarëve (e kuqe), Land 50 Grab Attacks dhe Land 75 Heavy Attacks.

Gjatë gjithë vitit do të prezantohen gjithnjë e më shumë karta evo . Nëse 2K22 është ndonjë tregues, disa paketa me tematikë do të përmbajnë gjithashtu karta evo (kontrolloni për çdo PLE, për shembull).

Përmbledhje e çdo modaliteti në WWE 2K23 MyFACTION

Nëse jeni një trofe ose gjuetar arritjesh, atëherë WWE 2K23 MyFACTION kërkon që të luani çdo modalitet, megjithëse disa (shumë) më shumë se të tjerët. Megjithatë, ndryshe nga WWE 2K22 ku duhej të plotësoje të gjitha sfidat e jetës në MyFACTION, ju duhet të plotësoni vetëm 15 në 2K23 për të nxjerrë trofeun osearritje . Prapëseprapë, ka trofe të veçantë për modalitetin për Kullat Javore, Luftërat e Faksioneve, Vendet e Provimit dhe Ngjarjet e drejtpërdrejta, dhe ju duhet vetëm të përfundoni në përgjithësi një "Luaj të shpejtë".

Faction Wars , ju merrni katër anëtarët e formacionit tuaj në një ndeshje ekipi me tetë persona. Edhe nëse nuk etiketoni kurrë dhe përdorni vetëm mundësin tuaj të parë të listuar, kontratat do të vazhdojnë të konsumohen . Faction Wars do t'ju japë shpërblime të MyFACTION Points (MF), Tokens, artikuj kozmetikë, paketa letrash, apo edhe letra mundës për çdo fitore deri në 50, pastaj çdo dy fitore deri në 98 fitore dhe çdo tre fitore më pas për një kohë; aktualisht është i kufizuar në 101 fitore (ju duhen 100 fitore në Faction Wars për trofeun). Ky është mënyra për të luajtur për të fituar shpejt MFP, Tokens dhe karta.

Tërheqja e një Rick Boogs! Vini re listën e shpërblimeve në të djathtë.

Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të zgjidhni një nga pesë çantat për çdo fitore që ka të gjitha shpërblimet e mësipërme, përveç se letrat e mundës janë shpërblime të kufizuara në kohë që zgjasin rreth një muaj . Në fillim, ato shpërblime të kufizuara në kohë janë Gold Indi Hartwell, Gold Raquel Gonzalez, Gold Axiom dhe Emerald Rick Boogs . Ju gjithashtu keni një 25 përqind shans për të tërhequr një çantë të dytë .

Weekly Towers , do të keni pesë ndeshje të reja çdo javë me një shpërblim për të fituar të pesë. Ju duhet të fitoni duke fituar njësasi e caktuar MFP gjatë çdo ndeshjeje . Do të filloni duke pasur nevojë për 15 dhe do të përfundoni me deri në 90 herë pas here.

Proving Grounds , ju luani "kapituj" që tregojnë një histori të lidhur. Kapitulli i parë është Zanafilla, pastaj Made, Ascension, Main Event Mayhem dhe Hall of Immortals deri më tani (2K22 ka rreth shtatë kapituj, kështu që duhet të shtohen më shumë gjatë gjithë vitit). Çdo kapitull ka një "Shpërblim medalje epike 90", por kjo do të thotë që ju duhet të mposhtni çdo ndeshje të secilës kullë në vështirësinë Legend ndërsa të fitoni të paktën 90 MFP. Është e frikshme, por shpërblimet e bëjnë përpjekjen të vlefshme.

Ngjarje të drejtpërdrejta , ju merrni ndeshje me kohë të kufizuar kundër kundërshtarëve të AI. Ndeshja juaj standarde e Ngjarjeve të drejtpërdrejta do të jetë për 100 MFP. Megjithatë, aktualisht ka dy Ngjarje Live që ju shpërblejnë me një kartë mundës. Ekziston një Bloodline TLC Etiketë Trefishe për një Emerald 72 OVR Otis . Ekziston edhe Fraction Fracas , një betejë mbretërore me tetë persona për Sapphire 77 OVR Erik që kërkon një kartë Emerald për të luajtur.

Ngjarjet aktuale të drejtpërdrejta dhe shpërblimi Sapphire 77 OVR Erik për njërin prej tyre.

Luaj i shpejtë , ju luani kundër lojtarëve të tjerë. Thjesht klikoni Quick Play, zgjidhni kartën tuaj dhe do të bëhet një ndeshje. Është kaq e thjeshtë.

Këshilla specifike për modalitetin për WWE 2K23 MyFACTION

Këtu janë disa këshilla specifike për çdo modalitet që shkojnë përtej "fitimit". Nuk ka luajtje të shpejtë ose ngjarje të drejtpërdrejtakëshillat do të renditen. Për sa i përket vështirësisë së modalitetit, renditja do të ishte Proving Grounds në vështirësi Legend, pastaj Faction Wars, pastaj Weekly Towers, pastaj Live Events (në varësi të ngjarjeve të kufizuara në kohë) dhe Quick Play në varësi të nivelit të aftësisë suaj.

Shiko gjithashtu: Datat e publikimit të DLC të WWE 2K23, Superyjet e të gjitha sezoneve janë konfirmuar<>
22>Këshillat e Proving Grounds për WWE 2K23 MyFACTION

Tek Proving Grounds, çdo kapitull përmban gjashtë kulla për të përfunduar nga pesë ndeshje secila, 15 medalje për kullë. Megjithatë, për të fituar më shumë dhe më të mira shpërblime nga kjo mënyrë, duhet të luani në Legend Difficulty . Ju mund të fitoni tre medalje për ndeshje: një për Normal, dy për Hard dhe tre për Legjendë . Duhet të fitoni përkatësisht 15 MFP, 60 MFP dhe 90 MFP .

Shpërblimi aktual i Medaljes Epic 90 për bazat e provës është si më poshtë:

 • Kapitulli 1: Sapphire 77 OVR Tyler Bate
 • Kapitulli 2: Sapphire 77 OVR Alexa Bliss
 • Kapitulli 3: Sapphire 78 OVR Roman Reigns
 • Kapitulli 4: Ruby 82 OVR Ronda Rousey
 • Kapitulli 5: Ruby 82 OVR The Rock

Jo të gjitha këto do të jenë thjesht ndeshje normale teke. Mund të keni ndeshje Ladder, Falls Count Anywhere, apo edhe ndeshje me etiketa dhe handikap. Nëse ju duket se Legjenda është shumë e vështirë ose zhgënjyese, provoni Hard dhe vazhdoni rrugën tuaj.

Meqë AI duket se e kthen ose kundërshton çdo lëvizje tjetër në Legend, këshilla më e madhe është të luash me durim. Nga atje, shmangnikoha rutinë që keni zhvilluar në vështirësi më të ulëta, duke përzier kohën tuaj të lëvizjes së përballjes për të hedhur poshtë AI. Më pas, përpiquni vetëm me Signatures dhe Finisher kur AI është i shtangur . Kundërshtimi i tyre i parakohshëm e bën një propozim të rrezikshëm për të provuar në një gjendje jo të shtangur.

Këshilla për luftërat e fraksioneve për WWE 2K23 MyFACTION

Vini re se si çdo kartë kundërshtari është një nivel më i lartë se juaj vet – dhe Ruby Action Figure John Cena!

Ekziston një faktor i madh për t'u marrë parasysh: ju do të përballeni me kundërshtarë një shkallë më të lartë se formacioni juaj . Për shembull, nëse keni katër mundës bronzi, atëherë do të përballeni me katër mundës të argjendtë . Nëse keni një smerald dhe tre bronz, atëherë do të përballeni me një safir dhe tre mundës argjendi , e kështu me radhë. Në lançim, kartat Sapphire duket se janë niveli më i lartë i kartave të disponueshme, megjithëse do të përballeni më lart (dhe evolucioni John Cena mund të godasë Rubin, duke çuar në kundërshtarët e Ametistit).

Dërgimi i Sapphire Montez Ford në këndi kështu që një partner Silver etiketon në ndeshje.

Më pas, sapo të fillojë ndeshja, thjesht dërgoni kundërshtarin e nivelit më të lartë në këndin e tyre ku njëri nga shokët e tij të skuadrës do ta etiketojë ndeshjen. Me nivelet e disponueshme në fillim të bronzit, argjendit, ari, smeraldit dhe safirit (Ruby nëse keni botimet e ikonës ose luksozit), përballja me një mundës prej argjendi ose bronzi do të thotë që do t'i keni ato në të kuqe më shpejt se niveli më i lartë.mundësit.

Lojërat e WWE 2K janë të njohura për çdo ekip me etiketa ose ndeshje me shumë persona dhe me shumë ekipe, të cilat thuajse çdo herë prishen kunjat. Është edhe më keq me një ndeshje ekipi me tetë persona, pasi ka tre mundësi të tjerë që mund të thyejnë kunjat tuaja – dhe ata do t'ju thyejnë!

Duke detyruar Apollo Crews të dorëzohet brenda dy minutave nga ndeshja duke filluar pa po ndahet!

Në vend të kësaj, përqendrohuni në paraqitjen e kundërshtarit tuaj në vend që të fitoni një gol . Pasi të shkaktoni dëmtim të kuq në një zonë ose të vendosni një Përfundues, angazhoni një paraqitje dhe fitoni mini-lojën. Nuk është e pagabueshme, veçanërisht herët kur vlerësimet e paraqitjes janë më të ulëta, por prapëseprapë mund të luani sistemin pak si ky:

 • Caktoni formacionin tuaj me një mundës që ka fuqi të lartë ose shkelje teknike të paraqitjes
 • Cakto një menaxher që rrit një nga këto atribute
 • Nëse dëshiron t'i përdorësh ato, pajisni Sideplates që rrit një ose të dyja këto atribute
 • Zbato një paraqitje në një zonë të dëmtuar nga kuqja e kundërshtarit tënd dhe shiko metër të mbushet më shpejt
 • Ndrysho cilësimin e mini-lojës nga Rapid në Hold për të maksimizuar efektin
Biskota e ekipit, një tundje me kokë për atë që lufton me përbindëshat.

Përsëri, herët me mungesën e kartave të nivelit të lartë në dispozicion, mund të marrë më shumë kohë. WWE 2K22 pa një hak të shpejtë të përdorimit të Ruby Asuka nga Tregu i Tokenit – Shkelja e saj Teknike e Parashtrimit ishte nëvitet '80 - për të fituar ndeshje në më pak se dy minuta. Ndërsa asnjë kartë nuk është ende e disponueshme me këto atribute, strategjia e përgjithshme ende zbatohet.

Këshillat Weekly Towers për WWE 2K23 MyFACTION

Weekly Towers janë mjaft të qeta. Nga katër të disponueshme aktualisht, vetëm Kulla e Rregullave Ekstreme të Javës 4 ka një shpërblim për kartën e mundësit me Emerald 73 OVR Batista.

Çdo Kullë javore ka pesë ndeshje. Ndeshja juaj e parë ose dy do t'ju kërkojnë vetëm të fitoni 15 MFP dhe të fitoni, por do të rritet për tre ndeshjet e fundit, deri në 75 dhe ndoshta 90 MFP, megjithëse 60 MFP ka më shumë gjasa. Shumica e ndeshjeve do të jenë ndeshje teke, por ka një ndeshje ekipore (Java 2, Ndeshja 5) në katër kullat e para. Megjithatë, afërsisht gjysma e 19 ndeshjeve të mbetura të disponueshme janë ndeshje trillimesh.

Në një mjedis më pak stresues, merrni kohën tuaj dhe kuptoni kohën tuaj, mekanikën dhe cilat stile ju pëlqen të luani më mirë. Weekly Towers janë gjithashtu të shkëlqyera për kartat evo pasi rrëmuja kaotike e Faction Wars dhe vështirësia e Proving Grounds mund ta bëjnë zhvillimin e tyre më të bezdisshëm se çdo gjë.

Veçanërisht për kartat evo që kanë nevojë që ju të dëmtoni një numër të caktuar kundërshtarësh ' pjesët e trupit ose fiksoni ose paraqisni një numër të caktuar kundërshtarësh, ekziston një zgjidhje e madhe: ndeshjet e ironman në Weekly Towers . Pas çdo rënieje, dëmtimi i kuq kthehet në portokalli, duke ju lejuar të shkaktoni edhe një herë dëmtim të kuq dhe

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.