Të gjithë Legendarët dhe PseudoLegendarët Pokémon Scarlet dhe Violet

 Të gjithë Legendarët dhe PseudoLegendarët Pokémon Scarlet dhe Violet

Edward Alvarado

Me ardhjen e një brezi të ri, Pokémon Scarlet and Violet Legendaries tani plotësojnë Pokédex-in më të madh Kombëtar me disa Pokemon më të fuqishëm dhe të rrallë. Ashtu si vitet e mëparshme, ka një përzierje të Pokémon Scarlet dhe Violet Legendaries, duke përfshirë ato që shihen në artin e kutisë së lojës dhe kuartetin unik Ruinous.

Përveç të gjashtë Legendarëve të rinj Pokémon Scarlet dhe Violet në lojërat bazë, Ka tetë Pokemon pseudo-legjendar të disponueshëm në këtë gjeneratë deri më tani. Këta janë Pokemon me të njëjtin lloj fuqie si një Legjendar, por në vend të kësaj ata janë fituar përmes një linje të vështirë evolucionare.

Në këtë artikull, do të zbuloni:

 • Detaje për të gjithë Legendarët Pokémon Scarlet dhe Violet
 • Si do të arrini t'i kapni ato në Pokémon Scarlet and Violet
 • Cilët Pokémon pseudo-legjendar janë të disponueshëm në secilin version

Legjendarët e Pokémon Scarlet dhe Violet Miraidon dhe Koraidon

Siç ka qenë praktikë që nga publikimi i Pokémon Gold dhe Silver, dy nga Pokémon Scarlet dhe Violet Legendaries janë pjesë e artit të kutisë së lojës për të përfaqësuar ekskluzivitetin e versionit. Megjithatë, blerja juaj fillestare e kutisë së lojës suaj Legendary do të jetë shumë më e shpejtë se në lojërat e kaluara.

Lojtarët e Pokémon Scarlet do të marrin Koraidon shumë herët në histori dhe lojtarët e Pokémon Violet do të marrin Miraidon në të njëjtën kohëfaza fillestare. Me cilindo nga të dy do të takoheni, ai Legjendar do të jetë si një shoqërues gjatë udhëtimit tuaj dhe mënyrës tuaj kryesore të transportit të shpejtë rreth Pokémon Scarlet dhe Violet. Megjithatë, ata do të jenë të përdorshëm në betejë vetëm pas përfundimit të kërkimit The Way Home – Zero Gate shumë më vonë në udhëtimin tuaj.

The Ruinous Quartet

Shiko gjithashtu: Karriget më të mira të lojërave nën 300 dollarë

Me një proces më të thjeshtë për Koraidon dhe Miraidon, nuk është për t'u habitur që Pokémon Scarlet dhe Violet Legendaries të tjera do të jenë pak më të vështira për t'u gjetur. Kuartet Shkatërrues është një emër që përfaqëson katër Legjendarë unikë të shpërndarë në rajonin e Paldeas.

Kuarteti Shkatërrues janë secili të mbyllur pas një porte të lidhur me zinxhirë dhe ju vetëm do ta zhbllokoni secilin porta e koduar me ngjyra pasi ka marrë tetë shtyllat të shpërndara nëpër Paldea që përputhen me ngjyrën e asaj porte. Do t'ju duhet të bëni mjaft kërkime, por këta Pokemon të fuqishëm të tipit të errët padyshim që ia vlejnë kohën tuaj.

Këtu janë katër legjendat e tjera të Pokémon Scarlet dhe Violet dhe cilat ngjyra do të zhbllokojnë aksesi në secilën prej tyre:

Shiko gjithashtu: Streamer PointCrow Conques Zelda: Breath of the Wild me Elden Ring Twist
 • Wo-Chien (Errësirë ​​dhe bar) – Kunje vjollce
 • Chien-Pao (Errësirë ​​dhe akull) – Kunje të Verdha
 • Ting-Lu (Dark and Ground) – Green Stakes
 • Chi-Yu (Dark and Fire) – Blue Stakes

Ka të ngjarë që të tjera Pokémon Scarlet dhe Violet Legendaries të bëjnë futet në lojë nëse lëshohen paketat DLC,por deri tani detajet mbi ato përfshirje të mundshme nuk janë konfirmuar.

Të gjithë pseudo-legjendarët në Pokémon Scarlet and Violet

Më në fund, nëse jeni të përqendruar kryesisht në marrjen e disa prej Pokemonëve me fuqi të pastër të papërpunuar në Pokémon Scarlet dhe Violet, ka tetë pseudo-legjenda të disponueshme deri më tani në këtë gjeneratë. Pokemon duhet të ketë një linjë evolucioni me tre faza me një total statistikash bazë (BST) saktësisht 600 për t'u kualifikuar si një pseudo-legjendar.

Këtu janë të gjithë pseudo-legjendarët në Pokémon Scarlet dhe Violet:

 • Goodra
 • Hydreigon
 • Tyranitar
 • Dragonite
 • Garchomp
 • Baxcalibur
 • Salamence
 • Dragapult

Është e rëndësishme të theksohet se Salamence dhe Dragapult janë version-ekskluzive për Violet ndërsa Tyranitar dhe Hydreigon janë version-ekskluzive për Scarlet, por katër të tjerët janë në dispozicion në të dy versionet. Baxcalibur ishte i vetmi pseudo-legjendar i ri i prezantuar në Pokémon Scarlet dhe Violet.

Së fundi, megjithëse teknikisht nuk i përshtatet asnjërës kategori, është rasti kurioz i Palafin, evolucioni i Finizen. Ajo fillon çdo betejë me një 457 BST të vogël. Megjithatë, nëse përdor Flip Turn – e ngjashme me U-Turn, por e tipit Water – do të rishfaqet në të njëjtën betejë me një 650 BST! Kjo nuk është vetëm më shumë se çdo Pokémon i listuar në këtë pjesë , por më shumë se pothuajse çdo Pokemon në lojë. Megjithatë, është vetëm nënrrethana unike.

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.