Farming Simulator 22: Kulturat më të mira për të kultivuar çdo sezon

 Farming Simulator 22: Kulturat më të mira për të kultivuar çdo sezon

Edward Alvarado

Farming Simulator 22 është një përmirësim i madh në Farming Simulator 19, si në aspektin grafik ashtu edhe në aspektin e lojës. Ka, sigurisht, shumë ngjashmëri midis të dyjave, dhe ju keni ende shumë të lashta për të kultivuar. Këto janë kulturat më të mira që mund të kultivoni në lojë për të fituar sa më shumë para.

Complete Farming Simulator 22 Crop List

Ka 17 kultura të ndryshme ju mund të kultivoni në Farming Simulator 22 dhe ato mbillen dhe korren në periudha të ndryshme të vit. Këto janë të gjitha kulturat e disponueshme:

Kultivimi Muj për të mbjellë Muj për të korrur
Elb Shtator, Tetor Qershor, Korrik
Canola gusht, shtator korrik, gusht
misri prill, maj tetor , Nëntor
Pambuk Shkurt, Mars Tetor, Nëntor
Rrush Mars, Prill, Maj Shtator, Tetor
Grass Mars, Prill, Maj, Qershor, Korrik, Gusht, Shtator, Tetor , Nëntor Çdo muaj
Tërshërë Mars, Prill Korrik, Gusht
Rrepkë me fara vajore Mars, Prill, Maj, Qershor, Korrik, Gusht, Shtator, Tetor Çdo muaj
Ullinj Mars, Prill, Maj, Qershor Tetor
Plep Mars, Prill, Maj, Qershor, Korrik, Gusht ÇdoMuaj
Patate Mars, Prill Gusht, Shtator
Sorgum Prill, Maj Gusht, Shtator
Sojë Prill, Maj Tetor, Nëntor
Panxhar sheqeri Mars, Prill Tetor Nëntor
Kallam Sheqeri Mars, Prill Tetor, nëntor
Sunflowers Mars, Prill Tetor, Nëntor
Gruri Shtator, Tetor Korrik, Gusht

Cilat janë kulturat më të mira në Farming Simulator 22?

Çdo kulture do të ketë një kohë të ndryshme për t'u korrur dhe loja do t'ju japë këtë informacion. Secili do të bëjë një shumë të ndryshme parash në çdo kohë, por ne kemi renditur kulturat më të mira të gjithanshme që mund të korrni; ato që janë ndoshta më të lehtat dhe ju japin dritaren më të mirë për të korrur.

1. Gruri

Gruri është një nga format më bazë të të korrave në Farming Simulator 22, dhe me të cilën ndoshta do të filloni në një fermë nëse zgjidhni " opsioni i lehtë” në modalitetin e karrierës. Gruri mbillet midis shtatorit dhe tetorit, dhe më pas mund të lihet deri në korrik ose gusht për të korrur, dhe kur të vijë ajo kohë, sigurohuni që të kontrolloni se cila shitore do të ofrojë më shumë për të korrat tuaja. Gruri nuk ka nevojë as për ndonjë pajisje shumë komplekse, ndryshe nga patatet, për shembull.

Shiko gjithashtu: Veshjet Goth Roblox

2. Elbi

Elbi është një kulture që, si gruri,nuk është shumë e vështirë për t'u përballuar, mund të kultivohet relativisht lehtë dhe të shitet për një shumë të arsyeshme parash. Elbi bie në kategorinë e drithërave, si shumica e kulturave, dhe kërkon kultivim ashtu si gruri përpara se të mund të mbillni të korrat. Sigurohuni që të kontrolloni nëse keni kokën e duhur në vjelësen tuaj përpara se të dilni dhe të korrni këto kultura. Elbi mund të korret nga qershori deri në korrik, dhe nëse keni edhe grurë në fermën tuaj, përpiquni të siguroheni që së pari të keni elbin, në mënyrë që më pas të përqendroheni te gruri.

Shiko gjithashtu: Aleanca e WoW dhe Fraksionet Horde marrin hapa drejt bashkimit

3. Rrepka me fara vajore

Rrepka me fara vajore ka një avantazh ndaj grurit dhe elbit që jo të gjitha kulturat e kanë. Kjo kulturë ka një dritare të gjatë mbjelljeje, nga marsi deri në tetor, dhe një dritare edhe më të gjatë korrjeje. Me kusht që ta keni mbjellë siç duhet dhe të kujdeseni mirë për të korrat, mund të korrni rrepkë vajore gjatë gjithë vitit. Po, e lexuat mirë. Keni gjithë vitin për të korrur rrepkën tuaj. Thjesht mos e lini jashtë në fushë, pasi nëse keni cilësime realiste në lojën tuaj, prodhimi juaj do të vdesë nëse lihet për muaj të tërë. Sidoqoftë, nëse vërtet dëshironi, mund ta korrni atë në dhjetor!

4. Soja

Soja është një tjetër kulturë e mirë, por ato kanë një dritare korrjeje shumë të ndryshme nga ajo e pjesës tjetër. Ato janë një nga vetëm një grusht kulturash që kanë një dritare korrjeje vjeshtore dhe më konkretisht mund të korren vetëm në tetor.dhe Nëntor, pas mbjelljes në prill dhe maj. Përsëri, jini të kujdesshëm ndaj çmimeve të luhatshme për të cilat shkon çdo kulturë, pasi një ditë mund të ketë dividentë më të mirë se tjetra për farat tuaja të sojës.

5. Canola

Canola është një kulturë me të cilën lojtarët e Farming Simulator 19 ndoshta do të jenë mjaft të njohur, pasi ishte gjithashtu një produkt kryesor i asaj loje. Ju duhet të mbillni canolën tuaj në gusht dhe shtator, por do të keni një pritje mjaft të gjatë përpara se të mund ta korrni atë (pavarësisht nga përshpejtimi i kohës së lojës). Ju nuk do të jeni në gjendje të korrni canola tuaj deri në korrikun ose gushtin e ardhshëm, kështu që mbani një sy në të dhe çmimet për të cilat mund të shkarkoni canola.

6.Ullinjtë

Ullinjtë janë një kulturë e re për Farming Simulator 22, dhe sigurisht që do të jenë nga ato për të cilat duhet të keni kujdes ndërsa luani lojën. Këto kanë një dritare shumë specifike bujqësore. Ndërsa zona e mbjelljes së ullinjve është nga marsi deri në fund të qershorit - shumë kohë - ata kanë një dritare shumë të ngushtë korrjeje. Ju mund t'i korrni ullinjtë tuaj vetëm në qershor, por mund të merrni para të mira prej tyre, pasi ato përdoren në produkte të tilla si vera dhe ushqimi. Ata kanë potencialin të paguajnë dividentë të mëdhenj për ju.

7. Patatet

Ne kemi shtuar patate në këtë listë pasi, edhe pse kërkon pajisje më komplekse dhe të ndërlikuara, dhe kërkon më shumë kohë, ato shkojnë për para të mëdha. Me shumë mundësi do t'i shisni patatet tuaja për ushqim-shitore të lidhura, dhe nëse jeni në gjendje të rritni një prodhim të mirë dhe të shëndetshëm të tyre, ju jeni në një pozicion të mirë për të fituar para të mira prej tyre.

Këto janë disa nga kulturat më të mira me të cilat mund të kultivoni në Farming Simulator 22. Lista e mësipërme përfshin shumë nga kulturat që janë më të lehta për t'u menaxhuar, me përjashtim të patateve, të cilat përfshihen pasi ato mund të paguajnë mjaft mirë për ju dhe fermën tuaj.

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.