Chivalry 2: Udhëzues i plotë i kontrolleve për PS4, PS5, Xbox One dhe Xbox Series X

 Chivalry 2: Udhëzues i plotë i kontrolleve për PS4, PS5, Xbox One dhe Xbox Series X

Edward Alvarado
Y

Për të hyrë në ekranin e paraqitjes së kontrollit në lojë, thjesht lëvizni nëpër skedat e menysë kryesore te skeda "Cilësimet" dhe zgjidhni "Struktura e kontrollit". Mbi butonin Control Layout është menyja Options; këtu, mund të rregulloni cilësimet audio, vizuale dhe të lojës, së bashku me ndjeshmërinë analoge dhe zonat e vdekura.

Shiko gjithashtu: FIFA 23 Wonderkids: Mbrojtësit më të mirë të majtë të rinj (LB & LWB) për t'u identifikuar në modalitetin e karrierës

Si funksionon qëndrueshmëria në Chivalry 2

Shiriti i qëndrueshmërisë në Chivalry II, i vendosur nën shiritin tuaj shëndetësor në pjesën e poshtme majtas të HUD-së tuaj, përfaqëson se sa mirë do të jeni në gjendje të mbroni veten kundër sulmeve në hyrje. Nëse rezistenca juaj mbaron ndërsa jeni duke bllokuar, do të çarmatoseni dhe do të mbeteni me sekondarin tuaj, që do të thotë se do të jeni të hapur ndaj sulmeve të armikut në fushën e betejës.

Mbajtja e një goditjeje ose bllokimi i goditjeve do të varfërohet shumë qëndrueshmëria juaj në mbrojtje, ndërsa sulmet e rënda, specialet, vrapimet dhe mashtrimet do t'jua shterrojnë qëndrueshmërinë kur jeni në ofendim. Goditjet e uljes ndaj një kundërshtari, edhe nëse janë të bllokuara, do të plotësojnë një pjesë të qëndrueshmërisë suaj, duke krijuar një përvojë të ekuilibruar luftarake që inkurajon zgjedhjen vendimtare të goditjes dhe taktin mbrojtës për të mbijetuar në fushën e betejës.

Shiko gjithashtu: MLB The Show 21: Qëndrimet më të mira të goditjeve (lojtarët aktualë)

Në Lajmet & Skeda "Info" në ekranin kryesor, nën opsionin Combat Info, mund të mësoni shumicën e bazave që gjenden në tutorial duke marrë një përvojë praktike.

Çfarë të presësh nga loja e Chivalry II

Loja fokusohet në futjen e lojtarëve thellëzemra e përleshjeve masive me shumë lojtarë, si në ndeshjet e vdekjes së ekipit ashtu edhe në mënyrat e lojës me objektiva, me 64 ose 40 lojtarë.

Sistemi luftarak ngjan më shumë me atë të një lufte në bar sesa një duel të civilizuar, me lojtarët në gjendje të zgjidhni një sërë artikujsh për t'i armatosur në lojë, duke përfshirë gjymtyrët e copëtuara të armiqve. Ka shumë armë mesjetare për të zgjedhur, në varësi të mënyrës se si dëshironi t'i qaseni betejës, duke filluar nga harqet deri te sëpata, shpatat, çekiçët dhe shtizat - shumica e të cilave do t'ju duhet t'i zhbllokoni duke u ngritur në nivel.

<

Kur futeni në një lojë, mund të zgjidhni midis katër llojeve të ndryshme të njësive: këto janë Archer, Vanguard, Footman dhe Knight. Secila prej këtyre njësive ka grupin e vet të katër nënklasave dhe armëve që mund t'i zhbllokoni dhe personalizoni ndërsa përparoni nëpër nivele.

Tani, ju jeni gati të përballeni me turmat e pafundme të armiqve mesjetarë në Chivalry II.

Gjuaj R2 RT Përmbi L1 LB Blloko L2 LT Zmadhoni L2 (mbani) LT ( mbaj) Fashë (Prano) Lart Lart Prano Lart (mbaj) Lart (mbaj) Artikulli special Poshtë (ndrysho) Poshtë (ndrysho) Mohoni Poshtë (mbani) Poshtë (mbani) Artikulli i mëparshëm Majtas Majtas Arma tjetër Djathtas Djathtas Inventari Djathtas (mbaj) Djathtas (mbaj) Ndrysho personin e tretë TouchPad Shiko Tabela e rezultateve TouchPad (mbaj) Shiko (mbaj) Menyja në lojë Opsionet Menyja Kontrollet Opsionet (mbani) Menyja (mbani)

Në këtë udhëzues kontrolli të Chivalry 2, shkopi analog në cilindo kontrollues të konsolës shfaqet si (L) dhe (R), duke shtypur poshtë çdo shkop analog referohet si L3 dhe R3, me butonat në secilën d-pad të shënuar si lart, poshtë, majtas dhe djathtas.

Kombinim PS4 & Kontrollet e PS5 Xbox One & Seria X

Loja mesjetare me shumë lojtarë të "Torn Banner Studios" rrethoi për herë të parë dyqanet më 8 qershor 2021, duke u nisur në PC, PS4, PS5, Xbox One dhe Xbox Series X

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.