Si të merrni shkëmbime ikonash në FIFA 23

 Si të merrni shkëmbime ikonash në FIFA 23

Edward Alvarado

Parashikohet që Icon Swaps do të vihet në dispozicion në FIFA 23 Ultimate Team më 14 dhjetor 2022 dhe ato do të vihen në dispozicion në seri gjatë gjithë sezonit.

ICON Swaps janë një mënyrë për të marrë ikona të caktuara për lojtarët e ikonave bazë, mes dhe primar në këmbim të shenjave të lojtarëve në Ekipin Ultimate të FIFA-s. Në Ekipin Ultimate, këto shenja lojtarësh merren duke plotësuar objektivat e këmbyera. Për të zbatuar këtë strategji, së pari do t'ju duhet të mbledhni argumentet e shkëmbimit të ikonave nga objektivat dhe më pas do t'ju duhet të shkëmbeni ato shenja për ikonat që i përshtaten më mirë stilit tuaj të lojës.

Kërkohet një sasi e paracaktuar e argumenteve unike për të kryer me sukses çdo ndërrim ikonash. Për të marrë argumente, duhet të bëni gjëra të ndryshme. Ju mund t'i shkëmbeni argumentet për një kartë ikone të caktuar kur të keni mjaftueshëm argumente.

Besohet se shkëmbimet e ikonave do të jenë të disponueshme në tre seritë e mëposhtme:

 • Shkëmbimi i ikonave, duke filluar nga janari 1, 2022 dhe duke përfunduar më 31 dhjetor 2022,
 • Shkëmbimet e ikonave 2 do të zhvillohen në shkurt të 2023.
 • Shkëmbimi i tretë i ikonave

  do të bëhet në prill 2023.

Parashikohet që FIFA 23 të përmbajë më shumë se 110 ikona, duke përfshirë disa ikona krejt të reja. Kjo faqe së shpejti do të ketë një listë të plotë të të gjithë heronjve në FIFA 23.

Gjithashtu kontrolloni: Fifa 23 Hero Cards

Ju mund të votoni për lojtarët tuaj të preferuar të ikonave dhe t'i bëni sugjerime EA rrethduke i përfshirë në lojën FIFA 23. Faqja e internetit FIFA 23 Icon Voting Poll është vendi ku tani mund të votoni.

Pas tërheqjes, momentet e ikonave nuk janë më të disponueshme në FIFA 23 Ultimate Team. Lloji i kartës së lojtarit "Icon Moment" është zëvendësuar në FUT 23 me një lloj të ri karte të njohur si ikona fushate...

EA Sports ka lëshuar ekipe të ndryshme promovuese të Kupës së Botës, të cilat janë:

Shiko gjithashtu: Pokemon Sword and Shield: Ku të gjeni gjurmët e shpellave, livadheve dhe vullnetit të hekurt
 • Përmirësimet bazuar në performancën e një vendi në turne (Rruga drejt lavdisë).
 • Rrëmbime superiore të kartave të rëndësishme të Heroit, me vepra arti nga Marvel Comics.
 • Lojtarët ikonë në kulmin e tyre, të cilët kanë ndihmuar në krijimin e një suksesi të rëndësishëm ndikim në Kupën e Botës.
 • Një skuadër lojtarësh në formë të mirë, të cilët të gjithë kanë bërë hapa të rëndësishëm në përpjekjen e tyre për të arritur Kupën e Botës.
 • Përmirësimet në modën e të mëdhenjve të Kupës së Botës garderoba.
 • World Cup Phenoms kanë karta të përmirësuara tregtare me lojtarët e rinj më të mirë në Kupën e Botës, që korrespondojnë me Yjet e së Ardhmes.

Rruga drejt lavdisë përmban një sërë mënyrash të lojës nga kampionati më i fundit evropian si dhe nga Kupat e Botës së mëparshme. EA ka krijuar një ekip lojtarësh, vlerësimet individuale të të cilëve do të rriten proporcionalisht me suksesin e ekipit të tyre. Rruga drejt kualifikimit:

Një lojtar nuk ka nevojë të luajë për vendin e tij për të merrni pjesë në Path to Glory, por kjo do t'i ndihmojë ata të rriten.

Duhet t'i hidhni një sy gjithashtu këtij artikulli në forumet e FIFA-s.

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.