Assassin's Creed Valhalla – Dawn of Ragnarök: Të gjitha aftësitë HugrRip (Muspelhiem, Raven, Rilindh, Jotunheim & amp; Winter) dhe vendndodhjet

 Assassin's Creed Valhalla – Dawn of Ragnarök: Të gjitha aftësitë HugrRip (Muspelhiem, Raven, Rilindh, Jotunheim & amp; Winter) dhe vendndodhjet

Edward Alvarado

Zgjerimi i ri për AC Valhalla është këtu dhe Agimi i Ragnarök është pranë nesh, duke sjellë me vete shumë veçori të reja për të zhytur dhëmbët tuaj.

Një nga këto veçori është një mekanik i ri i lojës në formën e Hugr-Rip. Një dhuratë nga Xhuxhët e Svartalfheim për Havi, Hugr-Rip ju jep mundësinë për të korrur fuqi nga disa armiq, megjithëse mund të mbani vetëm dy në një kohë.

Nuk ka kërkesa të veçanta në lidhje me duke zhbllokuar Hugr-Rip, do ta merrni nga Xhuxhët duke ndjekur historinë fillestare në fillimin e Agimit të Ragnarök.

Shiko gjithashtu: Vlerësimet e WWE 2K23 dhe zbulimi i listës

Pesë aftësitë e reja unike në arsenalin e Eivor/Havi sjellin edhe më shumë mit dhe legjendë për lojën, pavarësisht nëse je i maskuar si korb ose duke ngritur të vdekurit për të luftuar për ty, armiqtë e tu me siguri do të bien para fuqisë së Odinit.

Çfarë është Hugr në Assassin's Creed Valhalla – Dawn of Ragnarök?

Hugr-Rip ka nevojë për karburant për të funksionuar, kjo substancë quhet Hugr dhe mund të gjendet në të gjithë Svartalfheim. Ju mund të ngarkoni Hugr-Rip duke vrarë armiqtë, duke ndërvepruar me faltore të ndryshme Yggdrasil ose duke mbledhur Hugr nga Hugr Blooms (lule gjigante). Pa ndonjë përmirësim, Hugr-Rip mund të ruajë vetëm një karikim në të njëjtën kohë, por nuk kërkon shumë kohë për t'u rimbushur, për shembull, duhen rreth pesë Hugr Blooms për të rimbushur shiritin.

All Hugr-Rip aftësitë, përmirësimet dhe vendndodhjet në AC Valhalla – Dawn ofRagnarök

Hugr-Rip ka pesë aftësi të ndryshme që mund të përdorni: Fuqia e Muspelhiem, Fuqia e Korbit, Fuqia e Rilindjes, Fuqia e Jotunheim, dhe më në fund Fuqia e Dimrit, çdo fuqi ka gjithashtu dy përmirësime në dispozicion, zbuloni saktësisht se çfarë mund të bëjnë më poshtë.

Secili prej tyre mund të merret nga lloje të ndryshme armiqsh të rënë në të gjithë Svartalfheim, ju mund t'i identifikoni këta armiq nga simboli blu i ndezur sipër tyre që tregon se çfarë pushteti mbajnë.

1. Fuqia e Raven

Ju dhuron aftësinë për t'u shndërruar në një Korb dhe për t'u ngritur në qiell, ju mund të uleni në çdo sipërfaqe të ngurtë të sheshtë duke përdorur këtë fuqi.

Kohëzgjatja: 30 sekonda ose derisa të uleni.

Përmirësimet e Power of the Raven:

 • Raven Assassin – Ndërsa Power of the Raven është aktiv, ju mund të vrasni me ajër armiqtë, edhe pse duke e bërë këtë do të llogaritet si ulje, duke çaktivizuar kështu fuqinë.
 • Raven Endurance – Rrit kohëzgjatjen e Power of the Raven në 50 sekonda.

Si të përmirësoni Power of the Raven: 5 silicë dhe 20 pendë gjigante për përditësim

Ku mund ta gjeni Fuqinë e Korbit në AC Valhalla – Agimi i Ragnarök

Fuqia e Korbit mund të gjendet nga Korbat e ndryshëm gjigantë që e quajnë Svartalfheim shtëpinë e tyre, mund të takoni dy korba gjigantë në pellgun e vogël direkt në perëndim të Strehës Jordber ku justart.

2. Fuqia e Muspelheim

Lava dhe Zjarri nuk shkaktojnë dëm dhe Gjigantët ju perceptojnë si Muspel derisa të provokoheni.

Kohëzgjatja: 25 sekonda

Përmirësimet e fuqisë së Muspelheim:

 • Muspelheim Fury – Kryeni një sulm të rëndë për të shkaktuar një shpërthim në një rreze prej pesë metrash. Kjo thyen aspektin e maskimit të fuqisë.
 • Muspelheim Endurance – Rrit kohëzgjatjen e fuqisë në 35 sekonda.

Si të përmirësoni Fuqia e Muspelheim: 5 silicë dhe 20 gjak magma për përmirësim

Ku mund ta gjeni fuqinë e Muspelheim në AC Valhalla – Agimi i Ragnarök

Fuqia e Muspelheim bie nga ushtarët e rënë Muspel , megjithëse e filloni kërkimin tuaj me Fuqinë e Muspelheim si pjesë e tutorialit Hugr-Rip.

3. Fuqia e Rilindjes

Ve zjarrin arma juaj e cila mund të ndezë armiqtë. Armiqtë e rënë janë ringjallur për të luftuar për ju, me përjashtim të armiqve bos.

Kohëzgjatja: 40 sekonda

Përmirësimet e Power of Rebirth:

 • Instant Horde – Aktivizimi i kësaj fuqie ringjall automatikisht trupat e vdekur brenda një rrezeje dhjetë metrash për të luftuar për ju, përveç armiqve bos.
 • Mburoja e Draugr – Dëmi i marrë është ulur me 20%. Sulmet e armikut nuk ju ndërpresin, por gjithsesi shkaktojnë dëme.

Si të përmirësoni fuqinë e rilindjes: 5 silicë dhe 20 shkëndija të gjalla për përditësim

Ku tegjeni Fuqinë e Rilindjes në AC Valhalla – Agimi i Ragnarök

Fuqia e Rilindjes mund të gjendet gjithashtu nga ushtarët e rënë Muspel. Ju mund ta gjeni Fuqinë e Rilindjes në zonën e gërmimit në Fornama në veriperëndim të rajonit Gullnámar.

4. Fuqia e Jotunheim

Gjuajtja e shigjetave drejt World Knots (ato shkëlqejnë të kuqe ndërsa synoni me fuqinë e aktivizuar) do t'ju teleportojë në atë vend. Dodges dhe Rolls gjithashtu do t'ju teleportojnë në një distancë të shkurtër dhe Giants do t'ju perceptojnë si Jotun derisa të provokoheni.

Kohëzgjatja: 25 sekonda

Përmirësimet e fuqisë së Jotunheim:

 • Jotunheim Incarnate – Për sa kohë që maskimi i Jotun nuk prishet, çdo atentat i suksesshëm i pazbuluar do të zgjasë kohëzgjatjen e fuqisë për 15 sekonda.
 • Jotunheim Assassin – Armiqtë bëhen objektiva teleport ndërsa fuqia është aktive. Të shtënat ndaj armiqve do t'i teleportojë-vrasin ata, duke konsumuar një sasi të plotë qëndrueshmërie gjatë procesit.

Si të përmirësoni fuqinë e Jotunheim: 5 silicë dhe 20 Jotun Seidr për përmirësim

Ku të gjeni Fuqinë e Jotunheim në AC Valhalla – Agimi i Ragnarök

Fuqia e Jotunheim është në dispozicion nga Jotun i rënë, drejtohuni drejt pikëvështrimit qendror në rajonin Svaladal për të gjetur këta armiq të ngrirë herët nëse jeni të dëshpëruar për të marrë këtë fuqi.

5. Fuqia e Dimrit

Synon 30% më shumë dëme ndaj Muspel Giants, duke sulmuararmiqtë do t'i ngrijnë gradualisht. Armiqtë që janë ngrirë të fortë mund të copëtohen në copa me sulmin tuaj të radhës.

Kohëzgjatja: 20 sekonda

Përmirësimet e fuqisë së dimrit:

 • Winter's Wrath – Thyerja e një armiku të ngrirë shkakton një shpërthim ngricash, duke prekur armiqtë që janë në rreze.
 • Stabbing Cold – Dëmi rritet me 10% dhe armiqtë e ngrirjes ndodhin me një ritëm më të shpejtë.

Si të përmirësoni fuqinë e dimrit: 5 silicë dhe 20 gjak të ngrirë për përmirësim

Shiko gjithashtu: Madden 23: Ekipet më të shpejta

Ku të gjeni fuqinë e dimrit në AC Valhalla – Agimi i Ragnarök

Fuqia e dimrit gjendet gjithashtu nga Jotun i rënë në Svaladal Rajon. Drejtohuni drejt këndvështrimit qendror për t'i gjetur herët këta armiq të ngrirë dhe për të marrë aftësinë e Fuqisë së Dimrit.

Si të përmirësoni aftësitë Hugr-Rip në AC Valhalla – Dawn of Ragnarök

Për Përmirësoni Hugr-Rip, thjesht udhëtoni në ndonjë prej strehëzave të Dwarven të shpërndara në të gjithë mbretërinë dhe vizitoni farkëtarin. Do t'ju duhen artikuj të caktuar për të blerë çdo përmirësim, me çdo përmirësim i energjisë që ju kushton 5 silicë plus 20 nga një artikull unik për secilën fuqi , i vetmi përjashtim është përmirësimi i Hugr Reaver i cili kushton 10 silicë në këmbim të një tarifë e dytë e energjisë për argëtim të dyfishtë.

Fuqitë e Hugr-Rip secila kanë dy përmirësime të disponueshme dhe pajisja Hugr Reaver ka gjithashtu një përmirësim për të përfituar.

 • Fuqia e Muspelheim: 5 silicë dhe 20 gjak magma për përmirësim
 • Fuqia e korbit: 5 silicë dhe 20 pendë gjigante për përmirësim
 • Fuqia e rilindjes: 5 silicë dhe 20 shkëndija të gjalla për përmirësim
 • Fuqia e dimrit: 5 silicë dhe 20 gjak të ngrirë për përditësim
 • Fuqia e Jotunheim: 5 silicë dhe 20 Jotun Seidr për përditësim
 • Hugr Reaver: 10 Silica

Si të grumbulloni silicë në AC Valhalla – Dawn of Ragnarök

Për të mbledhur silicë, duhet të filloni Mylna Raids nëpër pika të ndryshme në Svartalfheim, këto kanë të njëjtën ikonë si Raids nga loja kryesore. Gjatë këtyre bastisjeve shkatërroni silicë nxitës për të korrur këtë material të çmuar. Të gjithë artikujt e tjerë të nevojshëm për të përmirësuar fuqitë tuaja mund të gjenden në një mori armiqsh të rënë që ju i lini pas vetes.

Tani ju e njihni Hugr-Rip si në pjesën e pasme të dorës tuaj, zbrisni mbi Svartalfheim me zemërim të Odinit dhe të kërkojë atë që është borxh.

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.