Nevoja për mashtrimet e karbonit me shpejtësi PS 2

 Nevoja për mashtrimet e karbonit me shpejtësi PS 2

Edward Alvarado

Ndërsa industria e lojrave vazhdon të përjetojë rritje masive në rajone të ndryshme në botë, ajo është e strukturuar për të përfituar kryesisht nga zhvilluesit e lojërave dhe kërkon që lojtarët të shpenzojnë më shumë.

Megjithatë, Need for Speed: Carbon – i ndërtuar dhe krijuar për të funksionuar në konzola të ndryshme, PS 2 për shembull – i lejon lojtarët të garojnë nëpër rrugët dhe autostradat e qytetit, të shmangin policët dhe të ndërtojnë ekuipazhi për t'u përballur me ekipet rivale. Nëse po kërkoni të përmirësoni përvojën tuaj të lojës dhe të fitoni një avantazh ndaj kundërshtarëve tuaj pa shpenzuar asnjë monedhë, mund të jeni të interesuar të përdorni mashtrime.

Në këtë artikull, do të gjeni:

Shiko gjithashtu: Tribes of Midgard: Udhëzues i plotë i kontrolleve dhe këshilla për lojën për fillestarët
  • Disa nga mashtrimet më të mira të Need for Speed ​​Carbon për PlayStation 2 dhe si t'i përdorni ato

Duhet të lexoni gjithashtu: Mashtrimet e Need for Speed ​​Carbon Xbox360

Mashtrimet Need for Speed ​​Carbon PS 2

  • Për të përdorur këto mashtrime, thjesht shkruani kodin përkatës kombinimet e butonave në ekranin e titullit. Do të dëgjoni një tingull konfirmimi nëse futet saktë.
  • Azot i pafund : Ky mashtrim ju jep azot të pakufizuar për makinën tuaj. Për të aktivizuar këtë mashtrim, shtypni Majtas, Lart, Majtas, Poshtë, Majtas, Poshtë, Djathtas dhe Sheshi në ekranin e titullit.
  • Zblloko të gjitha makinat : Ky mashtrim zhbllokon të gjitha makinat në lojë, duke përfshirë ato nga edicioni i koleksionistit. Për të aktivizuar këtë mashtrim, shtypni Djathtas, lart, poshtë, lart, poshtë, majtas, djathtas dhe katror në ekranin e titullit.
  • Shkyç të gjithë anëtarët e ekuipazhit : Ky mashtrim zhbllokon të gjithë anëtarët e ekuipazhit, duke përfshirë ata nga edicioni i koleksionistit. Për të aktivizuar këtë mashtrim, shtypni Poshtë, lart, lart, djathtas, majtas, majtas, djathtas dhe katror në ekranin e titullit.
  • Zhbllokoni të gjitha pjesët e performancës : Ky mashtrim do të zhbllokojë të gjitha pjesët e performancës për makinën tuaj. Për të aktivizuar këtë mashtrim, shtypni Lart, Lart, Poshtë, Poshtë, Poshtë, Poshtë, Lart, Sheshi në ekranin e titullit.
  • 10,000$ : Ky mashtrim ju jep 10,000$ në para. Për të aktivizuar këtë mashtrim, shtypni Poshtë, lart, majtas, poshtë, djathtas, lart, katror dhe trekëndësh në ekranin e titullit.

Mohim përgjegjësie

Mashtrimi mund të largojë sfidën dhe kënaqësinë e lojës. Rekomandohet të përdorni mashtrime vetëm nëse jeni të mbërthyer në një nivel ose nëse po kërkoni të argëtoheni. Për më tepër, disa mashtrime mund t'ju pengojnë të kurseni përparimin tuaj ose të fitoni arritje, prandaj përdorni ato në rrezikun tuaj.

Lexo gjithashtu: Nevojiten për kodet e mashtrimit të karbonit të shpejtësisë

Shiko gjithashtu: FIFA 22: Kontrollet e gjuajtjes, Si të gjuash, këshilla dhe truket

Mendimet e fundit

Mashtrimi mund të jetë joshëse, prandaj është e rëndësishme që të përdorni mashtrimet me përgjegjësi dhe të mos i lejoni ato zvogëlojnë kënaqësinë e përgjithshme të lojës. Nëse e dini se mund t'i përdorni me përgjegjësi, provoni dhe shikoni se si mund t'i çojnë aftësitë tuaja në garë në nivelin tjetër.

Lexo më tej: Need for Speed ​​Carbon mashtron Xbox

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.