Monster Hunter Rise: Udhëzues i plotë i kontrolleve për Nintendo Switch

 Monster Hunter Rise: Udhëzues i plotë i kontrolleve për Nintendo Switch

Edward Alvarado

Tabela e përmbajtjes

Duke riprodhuar suksesin global të Monster Hunter: World, Monster Hunter Rise ofron veprimin epik, luftues të kafshëve ekskluzivisht për Nintendo Switch.

Bazuar në formulën e World, Rise përmban harta të gjera të hapura , mënyra të reja për të përshkuar mjediset, shumë përbindësha për të gjurmuar dhe një veçori e re e njohur si Wyvern Riding.

Ndërsa çdo gjueti është unike, me armë të ndryshme që janë më të përshtatshme për përbindësha të caktuara, ka shumë bazë veprimet dhe teknikat që çdo lojtar duhet të mësojë për të zotëruar sfidat e "Monster Hunter Rise".

Këtu, ne po shqyrtojmë të gjitha kontrollet e "Monster Hunter Rise" që duhet të dini për të luajtur lojën Switch.

Në këtë udhëzues të kontrolleve MH Rise, analogët majtas dhe djathtas të çdo paraqitjeje të kontrolluesit Nintendo Switch renditen si (L) dhe (R), me butonat d-pad të shfaqura si Lart, Djathtas, Poshtë, dhe Majtas. Shtypja e njërit analog për të aktivizuar butonin e tij shfaqet si L3 ose R3. Kontrollet Single Joy-Con nuk mbështeten nga kjo lojë.

Lista e kontrolleve bazë të Monster Hunter Rise

Kur jeni mes kërkimeve dhe konfigurimit të karakterit tuaj, këto kontrolle do t'ju ndihmojë të përgatiteni për misionin e ardhshëm.

<.
Veprimi Ndërroni kontrollet
Lëvizi kamerën (R)
Rivendos(mbani)
Zjarr ZR
Wyvernblast A
Ringarkoni X
Zgjidhni municion L (mbani) + X / B
Melee Attack X + A

Monster Hunter Rise Heavy Bowgun kontrollet

The Heavy Bowgun ofron më shumë një grusht sesa Light Bowgun, por kontrollet e tij janë shumë të njëjta, duke ofruar sulme me rreze të gjatë dhe një gamë të përputhshmërisë së municioneve.

Heavy Bowgun Action<. Zjarr ZR
Ngarkoni municion special A
Ringarkoni X
Zgjidhni municion L (mbani) + X / B
Sulm përleshje X + A

Kontrollet Monster Hunter Rise Bow

Klasa e armëve Bow ofrojnë më shumë lëvizshmëri sesa Bowguns dhe përdor një sërë veshjesh për të përshtatur armatimin për gjuetinë në dorë.

Veprimi i harkut Kontrollet e ndërrimit
Qëllimi ZL (mbajtje)
Gjuaj ZR
Dragon Piercer X + A
Zgjidh veshjen L (mbaj) + X / B
Ngarkim/Shkarkim Veshje X
Sulm përleshje A

Si të ndaloni në pauzë "Monster Hunter Rise". Megjithatë, nëseju lëvizni nëpër (majtas/djathtas) në pjesën e dhëmbëve të menysë, mund të zgjidhni 'Ndalo lojën' për të ngrirë lojën.

Si të shëroheni në Monster Hunter Rise

Për t'u shëruar në Monster Hunter Rise, do t'ju duhet të hyni në shiritin e artikujve tuaj, të lëvizni te ndonjë prej artikujve tuaj shërues dhe më pas të përdorni artikullin. Së pari, do t'ju duhet ta mbuloni armën tuaj duke shtypur Y.

Pra, mbani shtypur L për të aksesuar artikujt tuaj të pajisur – që shihen në fund djathtas të ekranit – dhe shtypni Y dhe A për të lëvizur nëpër artikujt tuaj . Më pas, lësho L për ta bërë artikullin e synuar artikullin tënd aktiv.

Pasi të konfigurohet dhe mund të shihni artikullin shërues (me gjasë një ilaç ose mega ilaç) të zgjedhur në fund djathtas të ekranit, shtypni Y për ta përdorur atë dhe për të shëruar gjahtarin tuaj.

Përndryshe, ju mund të ecni nëpër thesin shërues të një Vigorwasp ose të gjeni një Spiribird të Gjelbër – që të dyja janë krijesa endemike që japin përmirësime të shëndetit.

Si për të rikuperuar shiritin e qëndrueshmërisë në "Monster Hunter Rise". Gjatë një kërkimi, shiriti juaj i qëndrueshmërisë do të ulet në kapacitetin e tij maksimal, por ai mund të plotësohet lehtësisht duke ngrënë ushqim.

Bifteku është ushqimi i preferuar i Monster Hunter Rise, por nëse ju nuk keni asnjë në inventarin tuaj, do t'ju duhet të gjeni disa në natyrë. Nëse keni nevojë të rimbushni shiritin tuaj të qëndrueshmërisë, mund të gjuani pak Bombadgymerrni mish të papërpunuar dhe më pas gatuajeni në BBQ Spit.

Për të gatuar mish të papërpunuar, do t'ju duhet të zgjidhni BBQ Spit nga rrotullimi i artikullit tuaj (mbani L për të hapur, Y dhe A për të lëvizur ), dhe më pas shtypni Y për të filluar gatimin. Ndërsa personazhi juaj kthen heshtin, do të luhet pak muzikë: do t'ju duhet ta tërhiqni ushqimin (shtypni A) nga zjarri para se të digjet, por jo aq shpejt sa të jetë ende i papërpunuar.

Kur të filloni të ktheni heshtin, doreza është në krye. Prej aty, prisni që personazhi juaj të kthejë dorezën tre dhe tre të katërtat e rrotullimit dhe më pas shtypni A për ta hequr. Nga mishi i papërpunuar, kjo do t'ju japë një biftek të përgatitur mirë, i cili rikthen plotësisht qëndrueshmërinë tuaj.

Si të krijoni artikuj ndërsa jeni në një kërkim në Monster Hunter Rise

Nëse vraponi pa municione, ilaçe shëndetësore, bomba ose shumë sende të tjera që do të përdorni në një kërkim, mund të kontrolloni listën tuaj të krijimtarisë për të parë nëse keni materiale për të bërë më shumë.

Për ta bërë këtë, shtypni + për të hapur menynë dhe më pas zgjidhni 'Lista e krijimtarisë'. Në faqen tjetër, mund të përdorni butonat d-pad për të lundruar midis të gjithë artikujve. Duke qëndruar pezull mbi çdo artikull, mund të shihni se çfarë burimesh ju nevojiten për ta krijuar atë dhe nëse i keni artikujt në dispozicion.

Me këtë të disponueshëm, por ka një kufi se sa nga secili artikull mund të merrni përsipër një kërkim, mund të jetë e dobishme për të marrë materialet e papërpunuara të përpunimit në mënyrë që të mund të bëni më shumë në lëvizje.

Si të kapni një përbindëshnë Monster Hunter Rise

Ndërsa është shumë më e lehtë të vrasësh thjesht përbindëshin e synuar, mund ta kapësh edhe atë. Disa kërkime hetimore do t'ju ngarkojnë me kapjen e përbindëshave të caktuar, por ju gjithashtu mund t'i kapni ata për të marrë më shumë bonuse në fund të gjuetisë.

Mënyra më e lehtë për të kapur një përbindësh të madh është t'i trullosni me një kurth goditjeje dhe pastaj goditi me bomba Tranq. Për të krijuar një kurth goditjeje, do t'ju duhet të kombinoni një mjet Trap me një Thunderbug. Për një bombë Tranq, ju nevojiten dhjetë barishte gjumi dhe dhjetë parashrooms.

Shiko gjithashtu: Madden 23 Controls Guide (360 Cut Controls, Pass Rush, Free Form Pass, Ofense, Defense, Running, Catching, and Intercept) për PS4, PS5, Xbox Series X & Xbox nje

Për të kapur një përbindësh në Monster Hunter Rise, duhet ta ulni shëndetin e tij deri në atë pikë sa të jetë në këmbët e fundit. Ju do të jeni në gjendje ta shihni këtë pasi përbindëshi do të çalë nga konflikti, duke u dobësuar dukshëm.

Në këtë pikë, ju ose mund të ndiqni, të përpiqeni të ecni përpara dhe më pas të vendosni kurthin e goditjes në të rrugën dhe shpresën që ajo ecën nëpër të. Përndryshe, mund ta gjurmosh atë, të shpresosh që të shkojë të flejë në folenë e tij ose diku tjetër dhe më pas të vendosësh kurthin e goditjes tek përbindëshi ndërsa ai fle.

Kur përbindëshi të hyjë në Kurthin e goditjes, atëherë do të keni disa sekonda për të qetësuar bishën. Pra, ndërroni shpejt artikujt tuaj (mbani L, përdorni Y dhe A për të lëvizur) te Tranq Bombs dhe më pas hidhni disa prej tyre te përbindëshi derisa të shkojë në gjumë.

Një herë në gjumë dhe të mbështjellë me energji elektrike e kurthit, ju do të keni kapur me suksespërbindësh.

Si të mprehni tehun tuaj në Monster Hunter Rise

Nën shiritin tuaj të qëndrueshmërisë është një shirit me shumë ngjyra që përfaqëson mprehtësinë e armës suaj. Ndërsa përdorni armën tuaj, mprehtësia e saj do të zvogëlohet, duke bërë që ajo të shkaktojë më pak dëme për çdo goditje.

Pra, sa herë që bie në mes të rrugës dhe nuk jeni në mes të një beteje, do të dëshironi për të mprehur armën tuaj.

Për ta bërë këtë, lëvizni nëpër shiritin e artikujve tuaj (mbani L dhe përdorni A dhe Y për të lundruar) derisa të arrini në Whetstone, lëshoni L dhe më pas shtypni Y për të përdorur Whetstone. Mprehja e armës suaj zgjat disa sekonda, kështu që është më mirë të përdorni Whetstone midis takimeve.

Si të ndërroni pajisjet në një kërkim në Monster Hunter Rise

Nëse keni ardhur në një kërkim për të gjetur se pajisjet ose forca të blinduara nuk janë të përshtatshme për detyrën, mund të ndryshoni pajisjet tuaja në tendë. Siç tregohet më lart, Tenda është struktura e madhe që gjendet në kampin tuaj bazë. Duke hyrë në tendë (A), mund të gjeni opsionin 'Menaxho pajisjen' në kutinë e artikujve.

Si të udhëtoni shpejt në Monster Hunter Rise

Për të udhëtuar shpejt rreth një zonën e kërkimit në "Monster Hunter Rise", mbajeni - për të hapur hartën, shtypni A për të aktivizuar opsionin e udhëtimit të shpejtë, rri pezull mbi vendndodhjen ku dëshironi të udhëtoni me shpejtësi dhe më pas shtypni përsëri A për të konfirmuar udhëtimin e shpejtë.

<

Ka shumë për kontrollet Monster Hunter Rise, duke krijuar një përvojë të gjerë të lojës;kontrollet e mësipërme duhet t'ju ndihmojnë të lundroni në kërkimet dhe të merreni me armën tuaj të zgjedhur.

Po kërkoni armët më të mira në Monster Hunter Rise?

Monster Hunter Rise: Përmirësimet më të mira të bririt të gjuetisë për të synuar në pemë

Ngritja e gjuetarit përbindësh: përmirësimet më të mira të çekiçit në objektivin në pemë

Ngritja e gjuetarit përbindësh: Përmirësimet më të mira të shpatës së gjatë për të synuar në pemë

Monster Hunter Rise: Përmirësimet më të mira Dual Blades për të synuar në pemë

Monster Hunter Rise: Arma më e mirë për Gjuetitë Solo

Shiko gjithashtu: Kapërcimi i frikës suaj: Një udhëzues se si të mposhtni Apeirophobia Roblox për një përvojë të këndshme lojërash Kamera L Ndërvepro / Bisedoni / Përdorni A Shfaq menynë radiale të personalizuar L (mbaj) Hap menynë e fillimit + Anulo (në meny) B Lëvizja e shiritit të veprimit të menysë Majtas/djathtas Zgjidhni shiritin e veprimit të menysë Lart / Poshtë Hap menynë e bisedës –

Kontrollet e kërkimit të Monster Hunter Rise

Kur jeni jashtë në natyrën e Monster Hunter Rise, do të keni një gamë të madhe kontrollesh për t'u përdorur. Është e rëndësishme të vini re ato që mund dhe nuk mund t'i përdorni kur arma juaj është tërhequr.

Veprimi Kontrollet e ndërrimit
Lëvizni luajtësin (L)
Dash / Vrapim (armë e veshur) R (mbaj)
Rrëshqitje (armë e mbështjellur) R (mbaj) (në terren të pjerrët)
Lëvizi kamerën (R)
Ndrysho kamerën e synuar R3
Lëvizja e artikullit L (mbaj) + Y / A
Lëvizja e municioneve/shtresave të shiritit L (mbajtjes) + X / B
Mblidhni (armë e veshur) A
Harvest Slain Monster (armë e mbështjellë) A
Përdorni Endemic Life (me këllëf me armë) A
Ndalim në ajër (ndërsa kërceni me këllëf të armës) A
Crouch (arma e mbështjellur) B
Dodge (arma e veshur) B (ndërsa lëvizni )
Kërcim (armëmbështjellë) B (gjatë rrëshqitjes ose ngjitjes)
Kërcim nga shkëmbi (L) (nga një parvaz/rënie)
Përdor artikullin (e mbështjellur me armë) Y
Armë e gatshme (e mbështjellur me armë) X
Arma me këllëf (arma e tërhequr) Y
Shmang (arma e tërhequr) B
Wirebug Silkbind (tehu i tërhequr) ZL + A / X
Wirebug Silkbind (armë e tërhequr) R + A / X
Shiko hartën – (prit)
Hap meny +
Anulo (në meny) B
Lëvizja e shiritit të veprimit të menysë Majtas / djathtas
Zgjidhni shiritin e veprimit të menysë Lart/poshtë
Hap menunë e bisedës

Kontrollet e monster Hunter Rise Wirebug

Veçoria Wirebug është çelësi për fazën tjetër të përfaqësuar nga Monster Hunter Rise, duke u përdorur për të përshkuar botën dhe për të inicuar Wyvern Riding mekanik.

Veprimi Ndërro kontrollet
Hidhe Wirebug ZL (mbaj)
Wirebug Lëviz përpara ZL (mbaj) + ZR
Wirebug Wall Run ZL (mbaj) + A, A, A
Wirebug Dart Forward ZL (mbaj) + A
Wirebug Vault Upwards ZL (mbaj) + X
Wirebug Silkbind (tehu i tërhequr) ZL + A / X
Wirebug Silkbind (i tërhequr me armë) R + A / X
InicioWyvern Riding A (kur të kërkohet)

Monster Hunter Rise Wyvern Riding kontrollet

Pasi të keni aplikuar mjaftueshëm dëm te një përbindësh i madh nëpërmjet sulmeve kërcyese me Wirebug, Silkbind lëviz, duke përdorur një jetë të caktuar endemike ose duke lejuar një sulm tjetër përbindësh, ata do të hyjnë në një gjendje të montueshme. Në këtë gjendje, mund të përdorni kontrollet e Wyvern Riding të paraqitura më poshtë.

Veprimi Kontrollet e ndërrimit
Aktivizo Wyvern Riding A (kur shfaqet kërkesa)
Move Monster R (mbani ) + (L)
Sulmet A / X
Shmang B
Mounted Punisher X + A (kur Wyvern Riding Gauge është plot)
Anulo sulmin/Flinch B (konsumon Wirebug Gauge)
Stun Opposing Monster B (shmang ashtu si ata sulmojnë)
Zbino dhe lësho Përbindësh Y
Regain Footing B (pas lëshimit të përbindëshit)

Përbindësh Kontrollet Hunter Rise Palamute

Së bashku me Palico-n tuaj të besueshëm, tani do të shoqëroheni në kërkimet tuaja nga një Palamute. Shoqëruesi juaj i qenit do të sulmojë armiqtë tuaj dhe ju mund t'i hipni ata për të kaluar më shpejt rreth zonës.

Veprimi Kontrollet e ndërrimit
Udhëtimi me Palamute A (mbaj) pranë Palamute
Lëviz Palamute (gjatë kalimit) (L)
Viza /Vraponi R (mbani)
Korrje gjatë montimit A
Zbritje B

Monster Hunter Rise Kontrollet e Shpatës së Madhe

Këtu janë kontrollet e Shpatës së Madhe që ju nevojiten për të përdorur tehet gjigante dhe ngarkesat e tyre sulmet.

Aksioni i madh i shpatës Kontrollet e ndërrimit
Pjesë e pjerrët e sipërme X
Presë e ngarkuar lart X (mbani)
Presë e gjerë A
Slash në rritje X + A
Takle R (mbani), A
Plunging Thrust ZR (në ajër)
Guard ZR (mbani)

Kontrollet e shpatës së gjatë të "Monster Hunter Rise"

Me sulme, shmangie dhe kundërsulme të Spirit Blade, ofron kontrollet e shpatës së gjatë një mënyrë më taktike për t'u përfshirë në luftime përleshjeje.

Aksioni i shpatës së gjatë Kontrollet e ndërrimit
Pjerrësi e sipërme X
Pushtim A
Sulmi në lëvizje (L) + X + A
Shpirti Blade ZR
Parashikimi Slash ZR + A (gjatë kombinimit)
Mëllëf special ZR + B (pas sulmit)
Zbritja B

Monster Hunter Rise Sword & Kontrollet e mburojës

Shpata & Kontrollet e mburojës ofrojnë mbrojtje dhe sulm në pjesë të barabarta, me mburojat e kësajKlasa e armëve ofron një mënyrë për të bllokuar një sasi të konsiderueshme dëmtimi dhe për t'u përdorur si armë.

Shpata & Veprimi i mbrojtjes Kontrollet e ndërrimit
Prisni X
Pjerrësia anësore A
Sulmi i mburojës (L) + A
Pjerrësia e avancuar X + A
Pjerrësi në rritje ZR + X
Garda ZR

Monster Hunter Rise Dual Blades kontrollet

Me kontrollet Dual Blades në dispozicionin tuaj, ju mund të preni shpejt çdo përbindësh, me Modaliteti Demon i klasës që rrit më tej shpejtësinë tuaj në sulm.

Veprimi i dyfishtë i teheve Kontrollet e ndërrimit
Double Slash X
Lunging Strike A
Blade Dance X + A
Ndrysho modalitetin demon ZR

Kontrollet e monster Hunter Rise Hammer

Klasa e armëve brutale e Monster Hunter Rise, kontrollet e çekiçit ju japin disa mënyra të ndryshme për të goditur armiqtë tuaj.

Hammer Action Kontrollet e çelësit
Overhead Smash X
Side Smash A
Charged Attack ZR (mbaj dhe lësho)
Çelësi i karikimit A (gjatë karikimit)

Kontrollet e Monster Hunter Rise Hunting Horn

Horn e gjuetisë kontrollon kunjimin e klasëssi një armë mbështetëse për të aplikuar dashamirës në partinë tuaj, por ka ende shumë mënyra që brirët të shkaktojnë dëme.

Veprimi i brirëve të gjuetisë Kontrollet e çelësit
Lundja majtas X
Lundja djathtas A
Goditja e pasme X + A
Kryen ZR
Magnificent Trio ZR + X

Monster Hunter Rise Lance kontrollet

Kjo klasë e armëve është hapi tjetër në lojën mbrojtëse nga Sword & Klasa e mburojës, me kontrollet Lance që ju japin disa mënyra për të qëndruar i lëvizshëm, për të mbajtur vigjilencën dhe për të punuar në banak.

Lance Action <> A
Rrëshqitje e gjerë X + A
Guard Dash ZR + (L) + X
Dash Attack ZR + X + A
Counter-Thrust ZR + A
Guard ZR

Monster Hunter Rise Gunlance kontrollet

Kontrollet e Gunlance ju ofrojnë një mënyrë për të kryer sulme në distancë dhe përleshje, me klasën unike që ju jep një ekuilibër mes të dyjave.

Veprimi Gunlance<. A
Gotazh i ngarkuar Një (mbajtje)
NgritjeSlash X + A
Guard Trust ZR + X
Ringarko ZR + A
Zjarri i Wyvern ZR + X + A
Roja ZR

Monster Hunter Rise Switch Axe controls

Klasa e armëve Switch Axe ju lejon të ndryshoni midis dy mënyrave: një Axe Mode dhe një Sword Modaliteti. Kontrollet Axe Mode ofrojnë goditje të mëdha të rënda ndërsa modaliteti i shpatës është më i shpejti nga të dyja.

Switch Axe Action <. 10>X
Lëvizja e egër (modaliteti me sëpatë) A (trokitje e shpejtë)
Pjerrësi në rritje (modaliteti me sëpatë) A (mbaj)
Parta e përparme (Modaliteti Axe) (L) + X
Ringarko (Modaliteti Axe) ZR
Pjesë e sipërme (Modaliteti i shpatës) X
Prerje e dyfishtë (modaliteti i shpatës) A
Shkarkimi i elementit (modaliteti i shpatës) X + A

Kontrollet Monster Hunter Rise Charge Blade

Ashtu si Switch Axe, Charge Blade mund të përdoret në modalitetin e shpatës ose në modalitetin e sëpatës, me çdo modalitet të aftë të shndërrohet nga njëri në tjetrin në sjell dëme të konsiderueshme.

Veprimi i tehut të karikimit Kontrollet e ndërprerësit
Pjerrësi e dobët (modaliteti i shpatës) X
Pjerrësia përpara (modaliteti i shpatës) X + A
Fade Slash (ShpataModaliteti) (L) + A (gjatë kombinimit)
Ngarkimi (Modaliteti i shpatës) ZR + A
Carged Double Slash (Modaliteti i shpatës) A (mbajtje)
Guard (Modaliteti i shpatës) ZR
Morph Slash (Modaliteti i shpatës) ZR + X
Slash në rritje (Modaliteti Axe) X
Shkarkimi i elementit (modaliteti axe) A
Shkarkimi i elementit të përforcuar (modaliteti axe) X + A
Morph Slash (Modaliteti Axe) ZR

Kontrollet Monster Hunter Rise Insect Glaive

Armët e insekteve Glaive ju lejojnë të shijoni karakterin tuaj dhe të shkoni në ajër për luftë përmes përdorimit të kontrolleve Kinsect.

Insect Glaive Veprimi Kontrollet e ndërrimit
Kombinimi me vijëzim në rritje X
Pastrim i gjerë A
Kinsekt: Ekstrakt i korrjes ZR + X
Kinsekt: Recall ZR + A
Kinsect: Fire ZR + R
Kinsect: Mark Target ZR
Vault ZR + B

Kontrollet Monster Hunter Rise Light Bowgun

Një armë me shumë qëllime me rreze të gjatë, kontrollet Light Bowgun përdoren më së miri kur synoni fillimisht, përveç nëse dëshironi të përdorni sulmin përleshje.

Light Bowgun Veprimi Kontrollet e çelësit
Crosshairs / Aim ZL

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.