MLB The Show 22: Stadiumet më të vogla për të goditur në shtëpi

 MLB The Show 22: Stadiumet më të vogla për të goditur në shtëpi

Edward Alvarado

Stadiumet MLB The Show 22 përfshijnë 30 stadiumet e Major League, si dhe stadiumet e Ligës së Vogël dhe stadiumet historike. E veçanta për bejsbollin është se çdo stadium ka dimensionet e veta, në krahasim me sportet e tjera ku fusha ka dimensione uniforme pavarësisht nga stadiumi.

Kur zgjidhni një stadium në të cilin do të luani në The Show, ka shumë faktorë që mund të ndikojë në vendimin: skuadra e preferuar, vendlindja, kujtimet e dukshme, etj. Ky artikull do të shqyrtojë një faktor kryesor: parqet më të vogla të topit, duke e bërë më të lehtë goditjen në shtëpi.

Disa stadiume që nuk janë të listuara mund të kenë distanca më të vogla në pjesë të caktuara të fushës, por ka edhe pengesa për të kapërcyer, përkatësisht mure të larta.

Ka shumë stadiume për të zgjedhur, por kjo listë do të fokusohet vetëm në stadiumet e përdorura aktualisht. Ndërsa disa nga stadiumet historike të lidhura me ekipet kanë nostalgjinë e tyre (si p.sh. molla në stadiumin Shea), shumica janë parqe shtambash dhe janë më të mëdha se ato të renditura më poshtë.

Stadiumet më të vjetra gjithashtu ishin përgjithësisht shumë më të mëdha se stadiumet e sotme. Ndërsa Polo Grounds ishte nën 300 këmbë drejt poshtë në secilën linjë, ajo mat gati 500 këmbë në qendër. Disa nga këto stadiume kishin gjithashtu mure më të mëdhenj, një tjetër pengesë për të lundruar.

Shiko gjithashtu: Zotërimi i Arsenalit: Përmirësimet e armëve të Ragnarök-ut God of War u lëshuan

Stadiumet e Ligës së Vogël priren të jenë më të mëdha dhe mjaft simetrike nga shtylla e keqe në shtyllë. Këto stadiume zakonisht kanë edhe mure më të mëdha në fushë, kështu që do të kishitme të vërtetë duhet t'i nxirrni ato në shumicën e parqeve të Ligës së Vogël.

Lista do të jetë sipas rendit alfabetik sipas emrit të stadiumit me emrin e ekipit që luan atje në kllapa. Dimensionet e parkut do të jepen në këmbë me matjen e shtyllës së gabuar në fushën e majtë së pari, pastaj në qendër të majtë, qendër, qendër të djathtë dhe shtyllë të gabuar në fushë të djathtë.

Shiko gjithashtu: MLB The Show 22: Ndërtimi më i mirë i shtambës (Shpejtësia)

1. Parku i Madh Amerikan i Ballit (Cincinnati Reds)

Dimensionet: 328, 379, 404, 370, 325

I konsideruar gjerësisht si “bandbox” e shquar e parqeve të Major League, topi fluturon jashtë Parku i Madh i Ballit Amerikan. Ndërsa muri në fushën e majtë ka një lartësi të mirë, ai zbehet në krahasim edhe me Crawford Boxes në Hjuston, e lëre më përbindëshin e gjelbër në Fenway Park. Muret përtej fushës së majtë janë të shkurtra, duke e bërë më të lehtë goditjen e homerëve dhe me boshllëqet që nuk janë as 380 këmbë, mund të presësh që të vdesin më pak topa në pistë sesa në stadiumet e tjera.

2. Parku Kombëtar (Washington Nationals)

Dimensionet: 336, 377, 402, 370, 335

Me madhësi të ngjashme me Parkun Great American Ball, Parku Kombëtar ka ekstra distanca poshtë vijave. Muri i lartë në fushën e djathtë arrin në qendër të djathtë, por këtu dalin edhe zbardhuesit dhe krijojnë një kënd të vështirë. Muret e tjera janë standarde në lartësi dhe si në listën e mëparshme, boshllëqet e vogla janë ideale për goditjet me energji elektrike.

3. Petco Park (San Diego Padres)

Dimensionet: 334, 357, 396, 391, 382

Dikur konsideruar si park shtambash, muret u zhvendosën disa vite më parë deri në atë pikë sa edhe distanca më e largët nga pllaka e shtëpisë deri te muri i fushës është nën 400 këmbë. Muret janë standarde në lartësi, por ajo që me të vërtetë e bën Petco Park të dallohet është ndërtesa Western Metal Supply Co. në fushën e majtë që shërben edhe si shtyllë e ndyrë. Me vijën e majtë të fushës kaq të shkurtër, sillni një grup të djathtësh dhe synoni ndërtesën!

4. Fusha Tropicana (Tampa Bay Rays)

Dimensionet: 315 , 370, 404, 370, 322

Fusha Tropicana gjithmonë ka spikatur më shumë për negativet se sa pozitivet, përkatësisht prirjen që topat të humbasin në çati. Është një park i butë për sa i përket veçorive dhe matjeve unike, por kjo e bën atë të mirë për banorët e shtëpisë. Muret janë pak më të larta se zakonisht, por 400 deri në qendrën e vdekur është pjesa më e thellë e parkut, dhe 315 e bën fushën e majtë të lidhur për të dytën më të shkurtër në bejsboll.

5. Stadiumi Yankee (New York Yankees)

Dimensionet: 318, 399, 408, 385, 314

Përsëri, ky nuk është stadiumi historik Yankee, por edicioni i sotëm. 408 në qendër është e thellë, sigurisht, por 318 dhe 314 poshtë vijave të fushës majtas dhe djathtas, respektivisht, janë disa nga distancat më të shkurtra në bejsboll. Në fakt, 318 në të majtë është vetëm pas Tropicana Field, Minute Maid Park (Houston) dhe FenwayPark (Boston), dy të fundit që kanë mure të larta për të kapërcyer. Portiku i shkurtër në të djathtë me kuvertën e dytë dhe të tretë të varur kaq afër u mundëson sulmuesve me fuqi majtas që të godasin disa nga shtëpitë e sipërme të katit kur godasin topat e përsosur të fluturimit.

Tani keni një ide më të mirë se cilat stadiume prezantojnë më pak sfidë për të goditur vrapimet në shtëpi. Cilin do të luani i pari dhe cili do të jetë stadiumi juaj i preferuar?

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.