MLB The Show 22: Ndërtimi më i mirë i shtambës (Shpejtësia)

 MLB The Show 22: Ndërtimi më i mirë i shtambës (Shpejtësia)

Edward Alvarado

MLB The Show 22 ju lejon të krijoni dhe personalizoni një shtambë për t'u përdorur në Diamond Dinasty and Road to the Show. Ekzistojnë katër arketipe: Velocity, Break, Control dhe Knucksie. Shpejtësia vret në sport, gjë që e bën Velocity një arketip të shkëlqyeshëm për të ndërtuar një shtambë. Në vend që të zotëroni topat e thyerjes dhe të përqendroheni në strategjitë e goditjes. Thjesht mund të përdorësh fuqinë për të ulur kohën e reagimit të brumit.

Më poshtë, do të gjesh ndërtimin më të mirë për një arketip të shtambës Velocity në Road to the Show (RTTS). Kjo do të përfshijë përfitimet më të mira, pajisjet dhe paraqitjen më të mirë për t'u pajisur në shtambën tuaj RTTS ose luajtësin me dy drejtime.

Gjithashtu, këtu janë udhëzuesit e tjerë të Outsider Gaming për Road to the Show mbi arketipet e lojtarëve të dyanshëm, ekipet më të mira për lojtarin tuaj sipas pozicionit dhe mënyrat më të shpejta për t'u thirrur në ekipin e MLB.

Shiko gjithashtu: Nëndetësja GTA 5: Udhëzuesi i fundit për Kosatka

Ngarkimi

Për të modifikuar luajtësin tuaj, duhet të shkoni në faqen e Ngarkimit nën menynë "Lojtari im". Nga faqja Loadout, mund të përdorni të gjitha nënmenytë e gjetura më poshtë, duke filluar me Përfitimet tuaja, të cilat mund të jenë aspekti më i rëndësishëm i lojtarit tuaj të topit.

Përfitimet

MLB Show 22 ju lejon të grumbulloni së bashku atributet Perks. Përdorni të tre nivelet e përfitimit të Velocity për të rritur ndjeshëm atributet e pitching të lojtarit tuaj së bashku me Pulse Pounder. Mund t'i zhbllokoni këto përfitime duke i bluar lojërat në Road to the Show ose duke përdorur Stubs për t'i blerë ato në komunitettregu.

Do të zhbllokoni nivele më të larta të përfitimeve, duke përfshirë përfitimet e nivelit të argjendit, arit dhe diamantit, ndërsa përfundoni programin tuaj të arketipit të shtambës. Për të parë programin, klikoni Sheshi në Përfitimet nga ekrani i ngarkimit , dhe jo nga figura e mësipërme. Do të shihni se ka shumë misione të përsëritshme dhe pasi të keni arritur 100 pika arketipi në program, do të vazhdoni në nivelin tjetër (argjend, ar, diamant).

  • Shpejtësia I: Rrit shpejtësinë dhe goditjet për 9 radhë.
  • Shpejtësia II : Rrit shpejtësinë, tufën e ngritjes, forcën e krahut dhe qëndrueshmërinë.
  • Shpejtësia III: Rrit shpejtësinë, tufën e ngritjes, forcën e krahut dhe Goditje për 9 radhë.
  • Pulse Pounder: Rritur ndjeshëm shpejtësinë e zërit.

Pajisjet

Ka vetëm tre slota pajisjesh që ndikojnë në ngritjen në MLB Shfaqja 22. Përdorni këto artikuj së bashku për të rritur efikasitetin dhe tufën e shtambës tuaj. Aspekti fatkeq i këtyre tre lojërave elektronike është se nuk ka shumë prej secilit, dhe më të mirat - niveli i diamantit - do të kushtojnë një shumë të konsiderueshme për t'u blerë (në foto). Shikoni paketat e Zgjedhjes së Pajisjeve Diamanti nga programi juaj i arketipit për të shpresuar të zhbllokoni një nga të tre.

Shiko gjithashtu: Vroom, Vroom: Si të bëni gara në GTA 5
  • Artikulli ritual: Yndyrimi i boshtit shton +5 tufë pitching, +5 K për 9 Radhitje, +5 HR për 9 Radhitje, +5 BB për 9 Radha.
  • Fielding Glove: UA Flawless Adds+11 K për 9 Radhitje dhe +7 Goditje për 9 Radhitje.
  • Plaçet: Harper 6 shton +10 BB për 9 Radhitje dhe +6 HR për 9 Radhitje.

Pitches

Pas përfitimeve tuaja, repertori juaj i pilotimit është faktori më i rëndësishëm në ndërtimin tuaj. MLB The Show 22 ju jep mundësinë e zgjedhjes së llojeve të pitching për lojtarin tuaj. Ju mund të zgjidhni deri në pesë fusha të ndryshme, por duhet të keni një minimum prej tre. Fushat që zgjidhni duhet të pasqyrojnë arketipin e lojës së lojtarit tuaj. Variacionet e ndryshme të topave të shpejta do të përfitojnë më shumë nga arketipi i Velocity, si dhe fusha me shpejtësi të ulët dhe hapje që mund të hidhen me shpejtësi të lartë. Të kesh një kthesë dhe/ose ndryshim për të vazhduar me topat e tua të shpejta do të ndihmojë në parandalimin e futjes së brumit në një ritëm

4 – Seam Fastball: Ky është fusha më e përdorur në bejsboll . Ky top standard standard është i mrekullueshëm për të sulmuar skajet e zonës së goditjes. Është pothuajse gjithmonë hapi më i shpejtë në repertorin e një shtambë dhe ka pak ose aspak lëvizje. Pitchers me shpejtësi ndoshta do ta hedhin këtë fushë në shumicën, nëse jo shumicën, të kohës.

Sinker: Sinker është një lloj topi i shpejtë që ka lëvizje të konsiderueshme në rënie. Një hap i lartë do të shfaqet si një top dhe do të bjerë në zonë në një pjesë të sekondës. Pikat e ulëta do të shfaqen si goditje përpara se të bien papritur poshtë zonës së goditjes. Është e ngjashme me një me dy shtresa (2 shtresa)fastball, por fundosja ka më shumë lëvizje veri-jug (megjithëse jo tërësisht) ndërsa dy shtresat thyhen më shumë drejt anës së krahut të shtambës. Një top i shpejtë vrapues ka lëvizje të ngjashme me atë me dy shtresa, megjithëse një top me dy shtresa ka tendencë të hidhet me më shumë shpejtësi. Për një top të shpejtë me disa lëvizje poshtë dhe nga krahu, funksionon ndonjë nga të treja.

Llojet e tjera të topave të shpejtë janë prerësi dhe ndarësi. Këto dy fusha në përgjithësi nuk mund të hidhen aq shpejt sa topat e tjerë të shpejtë, megjithëse disa lojtarë në MLB The Show 22 mund të hedhin prerës jashtëzakonisht shpejt falë lojtarit Outlier Perk, kështu që është e mundur që ju të mund të bëni të njëjtën gjë. Prerësi ka lëvizje të vonshme nga ana e dorezës, duke u futur në blloqe me duar të kundërta dhe larg goditjeve me të njëjtat duar. Ndarësi bie ndjeshëm në jug ndërsa i afrohet pjatës, si një ndryshim, dhe është përdorur në mënyrë efektive sezonet e fundit nga njerëz si unanim 2021 A.L. M.V.P. Shohei Ohtani dhe 2022 Cy Young pretendenti Kevin Gausman.

Rrëshqitësi: Një rrëshqitës ka një lëvizje të mprehtë anësore drejt anës së dorezës së shtambës me disa veprime në rënie. Është i shkëlqyeshëm për të maskuar goditjet e brendshme si topa (ose goditjet e jashtme si topa), si dhe për të bërë që goditjet të ndjekin jashtë fushave që kalojnë pjatën jashtë zonës. Rrëshqitësi është hapi më i mirë i thyerjes për një shtambë me shpejtësi për shkak të lëvizjes dhe aftësisë së tij të konsiderueshme për tëhidhni fushën në vitet e ulëta të viteve '90.

Kurba 12-6: Kurveballi 12-6 bie vertikalisht pa pothuajse asnjë lëvizje anësore. Emri i saj rrjedh nga 12 dhe 6 në faqen e një ore - plotësisht nga veriu në jug. Topat e kthesës në përgjithësi funksionojnë mirë së bashku me lojën e shkëlqyer me lavaman dhe rrëshqitës, sepse ato duken të ngjashme, por kanë lëvizje më domethënëse.

Ndryshime të tjera përfshijnë kurbën e kyçit të dorës dhe kurbën gjithëpërfshirëse, të cilat do të kenë anash përveç lëvizjes poshtë. Një kthesë e rregullt do të ketë më pak lëvizje anësore. Slurve, një kombinim i rrëshqitësit dhe kurbës, do të ketë dukshëm më shumë lëvizje anësore sesa kthesat e tjera, por jo aq sa rrëshqitësi. Do të ketë më shumë lëvizje vertikale sesa një rrëshqitës, por jo aq sa kthesat. Nëse arketipi juaj i Velocity është majtas, slurve mund të funksionojë mirë kundër goditjeve majtas, por kini kujdes nëse e hidhni te djathtas.

Ndonëse nuk është një kurbë, topi i vidhos është i ngjashëm me një ndryshim të madh: thyhet ndryshe. Fillon si një kthesë 12-6, por thyhet drejt anës së krahut të shtambës sikur të hedhë një dyqepëse. Pushimi është vonë, kështu që mund të duket si 12-6 deri në momentet e fundit, duke shkaktuar kontakt të dobët ndërsa topi largohet nga shkop.

Ndryshim: Duket si një top i shpejtë, por është më i ngadalshëm për të prishur kohën e goditjes. Më e rëndësishmja, ajo ka lëvizje, e cila mund të jetë jashtëzakonisht efektive kurçiftëzohet me një top të madh të shpejtë me katër shtresa. Ju mund të mbani një ndërrim dhe një top të lakuar së bashku, por ndryshimi tradicionalisht është ajo që do të përdorni për të ngatërruar kohën e goditjes, veçanërisht nëse përdoret së bashku me topa të shpejtë që kanë pak ose aspak lëvizje.

Ndryshimi tradicional fillon si një top i shpejtë me katër shtresa, por më pas bie në mënyrë dramatike ndërsa i afrohet pjatës. Ndryshimi i vullkanit ka edhe më shumë lëvizje në rënie se ndryshimi. Ndryshimi i rrethit ka më shumë lëvizje nga ana e krahut, përveç lëvizjes së tij poshtë.

Ndonëse nuk ka ndryshime, pirunja dhe palma e vjetër e shkollës janë në thelb paraardhësit e ndryshimit. Ata nuk janë të shpejtë dhe kanë lëvizje ekstreme në rënie. Zgjidhni cilindo lloj ndryshimi që i përshtatet më shumë idealit tuaj.

Për arketipin tuaj të Velocity, ndiqni këshillat e mësipërme për çiftimin e përfitimeve, pajisjeve dhe toneve tuaja së bashku për të krijuar një shtambë mbresëlënëse në MLB The Show 22. Shikoni në si një shembull për t'u ndjekur gjithashtu.

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.