Marvel's Avengers: Kjo është arsyeja pse Mbështetja do të ndërpritet më 30 shtator 2023

 Marvel's Avengers: Kjo është arsyeja pse Mbështetja do të ndërpritet më 30 shtator 2023

Edward Alvarado

Mbështetja për Lojën Marvel's Avengers do të ndërpritet më 30 shtator 2023. Ja pse.

Mbështetja përfundon, por ju mund t'i merrni të gjitha artikujt kozmetikë falas

Epoka e Marvel's Avengers po mbyllet, pasi mbështetja për lojën do të përfundojë zyrtarisht më 30 shtator . Lojtarët nuk do të kenë më mundësinë për të blerë lojën në mënyrë dixhitale pas kësaj date. Megjithatë, përpara nisjes së saj eventuale, loja do të marrë përditësimin përfundimtar të Bilancit 2.8 më 31 mars. Ky përditësim shoqëron mbylljen e dyqanit të kozmetikës, duke siguruar që të gjithë artikujt kozmetikë të mbetur do t'u vihen në dispozicion lojtarëve pa asnjë kosto shtesë. Ndërsa perdja bie mbi këtë titull ikonik, le të ruajmë kujtimet dhe përvojën e superheroit që ofroi.

Shiko gjithashtu: Nevoja për mashtrimet e karbonit me shpejtësi PS 2

Drejtori Bashkë-Krijues kërkon falje

Cezar Virtosu, Drejtori Bashkë-Krijues që bashkëpunoi me Studio Virtuos për zhvillimin e Marvel's Avengers , kohët e fundit ofroi një falje për lojën në një intervistë. Ai pranoi se procesi i zhvillimit ishte me të vërtetë një proces sfidues. Duke folur për Edge Magazine, Virtosu preku rolin e tij në krijimin e Marvel's Avengers duke e përshkruar prodhimin si "të vështirë". Ky konfirmim i sinqertë nga Drejtori Bashkë-Krijues hedh dritë mbi faktin se loja mund të mos ketë arritur potencialin e saj të plotë, duke i lënë fansat dhe lojtarët të pyesin vetençfarë mund të ketë qenë.

Shiko gjithashtu: Kodet Roblox të fytyrës

Një shkëndijë shprese? Lojtarët filluan një peticion

Komuniteti i lojtarëve është shumë i trishtuar për vendimin. Kështu ata filluan një peticion në change.org për të mbrojtur rishqyrtimin e interpretimit të Avengers nga Crystal Dynamics. Ata besojnë se ekziston një bazë e përkushtuar fansash dhe mezi pret ringjalljen e mundshme të këtij projekti. Tifozët Pra, ata duan që zhvilluesi të krijojë një vazhdim vërtet të jashtëzakonshëm dhe plotësisht të realizuar të titullit origjinal.

Marvel's Avengers kurrë nuk e arriti potencialin e tij të plotë. Tani mbështetja do të ndërpritet, por ka një shkëndijë shprese pasi lojtarët filluan një peticion për një lojë të re.

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.