MLB The Show 22: Kontrolle të plota Pitching dhe këshilla për PS4, PS5, Xbox One dhe Xbox Series X

 MLB The Show 22: Kontrolle të plota Pitching dhe këshilla për PS4, PS5, Xbox One dhe Xbox Series X

Edward Alvarado

Pasi prezantoi Pinpoint Pitching vitin e kaluar, San Diego Studios ka prezantuar Dynamic Perfect Accuracy Pitching (PAR) në MLB The Show 22. Edhe pse nuk është një opsion i ri pitching, ai i shton pak më shumë thellësi mekanikës së pitching. Në varësi të cilësimeve të kontrolleve të zgjedhura, mund ta keni më të lehtë se sa goditja në MLB The Show 22.

Më poshtë, do të gjeni të gjitha kontrollet e hapjes që duhet të dini për kontrollet e PlayStation dhe Xbox, si dhe disa këshilla të dobishme për t'ju bërë të ecni përpara.

Në këtë udhëzues të kontrolleve të pitching Show 22, leva majtas dhe djathtas shënohen si L dhe R, dhe shtytja mbi njërën do të shënohet si L3 dhe R3.

MLB The Show 22 Classic dhe kontrollet Pulse Pitching për PS4 dhe PS5

 • Zgjidhni hapin: X, rreth, trekëndësh, katror , R1
 • Zgjidh vendndodhjen e ngritjes: L (mbaje në vend)
 • Katërsia: X

MLB Shfaq kontrollet 22 Meter Pitching për PS4 dhe PS5

 • Zgjidh lartësinë: X, rreth, trekëndësh, katror, ​​R1
 • Zgjidh lartësinë Vendndodhja: L (mbani në vend)
 • Fillimi i zërit: X
 • Fuqia e lartësisë: X (në krye të metës)
 • Saktësia e zërit: X (në vijën e verdhë)

MLB The Show 22 Pitching kontrollet për PS4 dhe PS5

 • Zgjidh lartësinë: X, rreth, trekëndësh, katror, ​​R1
 • Zgjidh vendndodhjen e lartësisë : L (mbaje në vend)
 • Kthesa: R (ndiqvendosjen e pitching, por ai ofron sasinë më të vogël të kontrollit dhe reagimit. Meqenëse gjithçka që bëni është të zgjidhni hapin tuaj, vendndodhjen dhe goditni X ose A, ju thjesht po mbështeteni në aftësinë e shtambës për të bërë hapa të mirë. Classic mund të jetë më i miri për fillestarët. Një rreth i dobët pulsues mbivendos topin.

  Pulse Pitching është i ngjashëm me Classic, por ju jep pak më shumë kontroll. Në vend që thjesht të shtypni X ose A, do të shihni një "puls" që rrethon topin. Qëllimi juaj është të goditni X ose A me rrethin sa më të vogël të jetë e mundur. Goditja e tij shumë herët ose shumë vonë do të rezultojë në hapa të pasakta. Nëse ju pëlqen një sfidë e vogël pas Classic, provoni Pulse.

  Meter Pitching është një hap përpara në atë që ka edhe disa shtypje të tjera të X ose A për të bërë një hap efektiv . Pasi të zgjidhni lartësinë dhe vendndodhjen tuaj, duhet të goditni X ose A në ose afër majës së njehsorit për të kontrolluar shpejtësinë e hapit. Pjesa tjetër është po aq e rëndësishme pasi kontrollon saktësinë: duhet të goditni X ose A pasi metri kthehet në vijën e verdhë.

  Pinpoint Pitching , i prezantuar këtë vit, maj të jetë më sfiduesja e grupit. Pasi të keni zgjedhur zërin dhe vendndodhjen tuaj, ju e filloni zërin me R↓ dhe duhet të ndiqni një gjest të paraqitur në ekran sa më afër që të jetë e mundur. Më tej, duhet ta kryeni gjestin sa më afër shpejtësisë së treguar në ekran. Çdo fushë ka një gjest unik, me thyerjezërat që priren të kenë gjeste më të vështira për t'u kopjuar.

  Do të njoftoheni pas çdo zëri se sa afër keni qenë me gjestin, shpejtësinë tuaj në kopjimin e gjestit dhe këndin e gjestit. Përdoreni atë për të rregulluar gjestet tuaja. Vetëm mos harroni se është shumë sfiduese dhe do të duhet kohë për ta zotëruar.

  Pure Analog Pitching është cilësimi i rekomanduar i pitching. Ju jep kontrollin më të mirë, ndërkohë që ende paraqet disa vështirësi. Ju mbani R për të filluar hapin, duke u lëshuar lart drejt vendndodhjes së hapit tuaj (të përfaqësuar nga një rreth i kuq) sa më afër vijës së verdhë që të jetë e mundur. Përtej ndikimit në vendndodhjen e fushës bazuar në sa afroheni me rrethin e kuq, koha e lëshimit ndikon gjithashtu në vendndodhjen.

  Nëse lëshoni shumë herët - mbi vijën e verdhë - hapi do të ketë një lartësi më të lartë. Nëse lëshoni shumë vonë - poshtë vijës së verdhë - topi do të jetë më i ulët se sa ishte parashikuar. Ky cilësim është ai, më shumë se të tjerët, ku nëse bëni një hap të gabuar, është për shkak se keni ngatërruar në krahasim me rastësinë e mekanikës në lojë. Si rezultat, rekomandohet shumë që të zotëroni Pure Analog Pitching.

  Si të hapni hapin e shpejtë

  Në hapin e shpejtë, thjesht zgjidhni fushën dhe vendndodhjen tuaj dhe hidhni topin përpara shtamba është vendosur . Megjithatë, në këtë rast, duhet të siguroheni që balqet të jenë fikur .

  Si të rrëshqitni hapin

  Për të rrëshqitur hapin në MLB The Show 22, mbani L2 ose LT dhe më pas hidhni topin .

  Si të provoni një tërheqje

  Për të tentuar një tërheqje, goditni L2 ose LT dhe butonin e bazës me vrapuesin. Për një tërheqje mashtruese, mbajeni L2 ose LB dhe shtypni butonin e bazës .

  Shiko gjithashtu: FIFA 23 Wonderkids: Portierët më të mirë të rinj (GK) për t'u identifikuar në modalitetin e karrierës

  Si të dilni nga grumbulli

  Për të dalë nga grumbulli, goditni L1 ose LB përpara se të hyni në mbyllje për hapin tuaj .

  Si të telefononi për kohë

  Për të thirrur për kohë, hyni D-Pad .

  Si të telefononi për një vizitë në grumbull

  Për të thirrur për një vizitë në tumë, hyni në D-Pad dhe zgjidhni "Mound Visit" nga menyja e shpejtë .

  Këshilla për prezantimin e MLB The Show 22

  Këtu janë këshillat tona kryesore për prezantimin në MLB The Show 22.

  1. Përdorni "Modalitetin e praktikës" për të gjetur një stil që ju përshtatet

  Është e rëndësishme të gjeni stilin e pitching që përshtatet me mënyrën se si luani. Shkoni në modalitetin e praktikës dhe luani me secilin nëse nuk jeni të sigurt. Edhe pse mund të jetë stresuese, praktikoni vështirësitë më të mëdha për të kuptuar me të vërtetë se si të bëni fusha efektive.

  2. Mësoni se si të kontrolloni lojën e vrapimit me hapin e rrëshqitjes

  Përdorimi i hapit të rrëshqitjes me kohë të tmerrshme të lëshimit.

  Veçanërisht me basterunners të shpejtë në bord, duke përdorur hapin e rrëshqitjes dhe zgjedhjen në avantazhin tuaj mund të zvogëlojë ose fshijë çdo kërcënim për vlerësimin e rezultateve.

  Dëmtimi i përdorimit të hapit të rrëshqitjes është seShiriti i saktë i verdhë vjen më shpejt në ato cilësime duke e përdorur atë dhe duhet të jeni shumë më të shpejtë me Pitching Pitching. Megjithatë, ajo shkurton në mënyrë drastike kohën e dorëzimit në pjatë, duke maksimizuar aftësinë tuaj për të hedhur jashtë vrapuesit.

  3. Përdorni ngritje për t'i mbajtur vrapuesit të sinqertë

  Duke parë përpara një ngritjeje.

  Kur përpiqeni të vini, është mirë të mendoni që matësi i saktësisë së butonit të shfaqet në kokën tuaj sapo ju goditni bazën. Mbajeni butonin bazë derisa të mendoni se ai godet mesin e njehsorit imagjinar - kjo do të sigurojë që të mos e hidhni topin tutje. Në mënyrat e tjera, saktësia e lojtarit luan një rol të madh nëse është apo jo një gjuajtje e pastër.

  Baserunner tërhiqet në një përpjekje mashtruese për të tërhequr.

  Më tej, kur përdorni një mashtrues lëvizni, ju do të keni suksesin më të madh kur e provoni këtë pasi baserunner ka bërë një hap shtesë në drejtimin tuaj. Është gjithashtu shumë më e lehtë të zgjedhësh vrapuesit (siç ndodhin kryesisht në bazën e parë) me një shtambë me dorën e majtë.

  Shiko gjithashtu: Maneater: Udhëzuesi i Vendndodhjeve të Shëndetit dhe Hartat

  Ju do të gjeni një numër të mirë shtambash me dorën e majtë me çuditshmërinë e lojtarit "Pickoff Artist". , por shumë pak shtamba me dorën e djathtë e posedojnë këtë veçori. Nëse keni një shtambë me këtë çuditshmëri, përpiquni të zgjidhni ndonjë vrapues në bazën e parë me një shpejtësi mbi 70.

  4. Kuptoni bejsbollin e situatës

  Të synoni një lavaman poshtë dhe larg me shpresën e një topi tokësor për të shkurtuar një dysheluaj.

  Nëse është vonë në lojë dhe ka një vrapues në vendin e tretë me më pak se dy dalje, përgatituni për një lojë me shtrëngim. Nëse një top toke goditet në bazën e parë, mbulohu vetëm në rast se lojtarët e parë nuk mund të mposhtin baserunner deri në të parën.

  Nëse ju nevojitet një top toke për një lojë të dyfishtë, mbajeni topin ulët - veçanërisht nëse ju keni ndonjë gjë me lëvizje poshtë ose me dy shtresa.

  Nëse përdoret një ndërrim i tepërt, hapni nga brenda për të maksimizuar mundësinë që një top të goditet në ndërrim. Siç u tha më lart, jini të kujdesshëm ndaj vrapuesve që marrin bazën shtesë nëpërmjet një vjedhjeje ose topi në lojë.

  Vetëm mbani mend se çdo fushë është një ndeshje strategjike, e bërë më shumë me variablat e shtuara që vijnë me bejsbollin e situatës.

  Tani ju keni njohuritë për t'ju bërë një djall në tumë, një ace surprizë si Logan Webb ose një veteran dominues si Max Scherzer. A mund të bëheni fitues i Cy Young?

  gjest)

MLB The Show 22 Kontrollet e Pure Analoge Pitching për PS4 dhe PS5

 • Zgjidh Pitch: X, Rrethi, Trekëndëshi, Sheshi, R1
 • Zgjidh vendndodhjen e katranit: L (mbahu në vend)
 • Katrori i fillimit: R↓ (mbaje deri në vijën e verdhë)
 • Saktësia/Shpejtësia e lëshimit të zërit: R↑ (drejtimi i vendndodhjes së zërit)

Kontrolle të ndryshme të zërit për PS4 dhe PS5

 • Kërkoni thirrjen e Catcher's: R2
 • Historia e ngritjes: R2 (prit)
 • Shiko Runner: L2 ( mbaj)
 • Zgjidhja mashtruese: L2 (mbaj) + Butoni bazë
 • Zgjidhja e shpejtë: L2 + Butoni bazë
 • Hapi i rrëshqitjes: L2 + X
 • Pitchout: L1 + X (pas zgjedhjes së hapit)
 • Ecje e qëllimshme: L1 + Rrethi (pas zgjedhjes së lartësisë)
 • Hapi nga tuma: L1
 • Shiko pozicionimin mbrojtës: R3
 • Shpejt Menyja: D-Pad↑
 • Atributet/Qytet e rrahura: D-Pad←
 • Zbërthimi i pitching/Batting: D -Pad→

MLB The Show 22 Classic dhe kontrollet Pulse Pitching për Xbox One dhe Series X A
 • Fuqia e zërit: A (në krye të metës)
 • Saktësia e zërit: A (në vijën e verdhë)
 • Kontrollet e MLB The Show 22 Pinpoint Pitching për Xbox One dhe Series X

  Edward Alvarado

  Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.