MLB Shfaqja 22: Si të merrni XP shpejt

 MLB Shfaqja 22: Si të merrni XP shpejt

Edward Alvarado

Përvoja (XP) është një gjë mjaft enigmatike në MLB The Show 22. XP e fituar shkon vetëm drejt programit të paraqitur në internet – aktualisht Future of the Franchise – dhe do të pushojë sapo të arrini një kufi limit për një program. Jashtë programit kryesor, programet e tjera dhe Road to the Show të gjitha kërkojnë yjet e programit për të avancuar. Kuptohet, XP fitohet nga luajtja e lojërave për të fituar ato yje të programit. Në një program si Future of the Franchise me një kapak prej një milioni përvojë, fitimi i shpejtë i XP – dhe më e rëndësishmja, shpërblimet – është i rëndësishëm.

Më poshtë, do të gjeni këshilla për të shtuar shpejt XP, përveç “luajtjes së lojërave”. ” Megjithatë, nëse jeni më shumë një lojtar i rastësishëm ose lojtari Rruga drejt shfaqjes, përsëri do të fitoni XP me një ritëm më të ngadaltë.

1. Plotësoni Momentet Ditore për XP të lehtë në MLB The Show 22

Çdo mëngjes në 9 të mëngjesit PT, shtohet një moment i ri ditor. Këto janë përgjithësisht misione të thjeshta të bllokuara nga lojtarët, si p.sh. goditjet në shtëpi me Nolan Arenado për 18 qershor (foto). Plotësimi i çdo momenti ditor ju siguron një përvojë të lehtë njëmijë . Vini re se çdo moment zgjat tre ditë , kështu që ndërsa nuk keni nevojë t'i bëni ato çdo ditë, duhet t'i bëni ato brenda tre ditësh për të mos humbur mundësinë për përvojë të lehtë.

Një mijë eksperienca mund të mos duket shumë, por kjo është ose 30 ose 31 mijë përvojë në muaj gjatë sezonit vetëm nga këto momente të thjeshta.

2.Plotësoni momentet e programit të veçuar

Momentet e veçuara do të jenë pak më sfiduese se çastet e përditshme, por ato janë ende mjaft të lehta. Numri i momenteve do të ndryshojë në varësi të programit kryesor si dhe shuma e XP-së së fituar. Për Future of the Franchise, për shkak se ka 30 letra (një për çdo ekip), ka një moment për çdo lojtar në dispozicion në program për një mijë përvojë secili . Programet e mëparshme kishin shumë më pak momente, por disa shpërblenin edhe dy mijë përvojë në vend të një mijë përvojës.

Plotësimi i të 30 këtyre do të shtojë 30 mijë përvojë të tjera . Së bashku, kjo është tashmë 60 mijë përvojë pa shtuar ekstra të fituara nga performanca juaj në këto momente dhe lojëra në përgjithësi.

3. Përfundoni detyrat e programit me lojtarët e programit

Disa nga shpërblimet që ju fitoni për të fituar XP nuk do të jenë kartat "boss" të një programi, por kartat e tjera Flashback dhe Legend. Janë 30 të tjera nga këto karta dhe detyra, të cilat mund t'i mbledhësh të gjitha . Këto detyra janë të thjeshta: fitoni përvojë paralele me lojtarët . Ju fitoni përvojë paralele duke luajtur lojëra me ata lojtarë në formacion, rotacion dhe bullpen.

Për shtamba, do t'ju duhet (zakonisht) të fitoni 500 përvojë paralele . Për sulmuesit, do t'ju duhet të fitoni 250 ose 350 përvojë paralele , në varësi të programit. Eshte largështë më e lehtë për të fituar shpejt përvojë paralele me pitchers, prandaj jepini përparësi atyre dhe ruajini lojtarët për më vonë.

Mos harroni: ndërsa fitoni përvojë paralele, do të fitoni edhe XP për lojërat që luani! Është një fitore e favorshme!

Shiko gjithashtu: Goth Roblox Avatar

4. Misionet e kompletimit të ndërtimit me përvojë paralele

Misionet e ndërtimit janë, në pjesën më të madhe, misione që ju kërkojnë të fitoni një sasi të caktuar të përvojës paralele me lojtarë nga ekipe, një divizion dhe lloje të ndryshme letrash (Rookie, Prospect, etj.). Për programin aktual, ekzistojnë dy Misione të ndryshme Ndërtimi, që të dyja kërkojnë të fitojnë përvojë paralele për të gjashtë divizionet. E para është të fitoni pesë mijë përvojë paralele me çdo ndarje . E dyta është të fitoni dy mijë përvojë paralele me çdo ndarje. Kur të përfundoni, do të fitoni një dy ose tre mijë përvojë shtesë në program .

Shiko gjithashtu: MLB The Show 22: Kontrolle të plota Baserunning dhe këshilla për PS4, PS5, Xbox One dhe Xbox Series X

Njëra. mënyra për të ndihmuar të fitoni shpejt gjithë atë përvojë paralele nga dy seksionet e mëparshme është më poshtë.

5. Plotësoni hartat e pushtimit dhe përballjet

Conquest është një mënyrë unike ku ju kërkoni të pushtoni një harta e territoreve me tifozë. Tingëllon e çuditshme, apo jo? Është në të vërtetë argëtuese dhe një mënyrë e shkëlqyer për të shtuar pak shpejtësi në lojë. Lojërat me tre rreshta ofrojnë mënyra të shpejta jo vetëm për të fituar përvojën paralele të nevojshme për detyrat në seksionin e mëparshëm, por edhe për të fituar XP.

Showdown është një mënyrë tjetër kuju hartoni një ekip me përfitime për të ndihmuar ekipin tuaj dhe më pas merrni përsipër sfida të ndryshme. Përfundimi me sukses i një sfide do t'ju sjellë shpërblime si lojtarë më të mirë ose përfitime për ekipin tuaj të Showdown, por nëse humbni një sfidë eliminimi, duhet të filloni nga e para me një ekip të sapo hartuar.

Përsëri, përveç përvojës që keni fitoni nga luajtja në lojëra, synoni hartat e pushtimit dhe përballjet që janë pjesë e programit të paraqitur . Do ta dini se këto janë të lidhura me programin sepse jo vetëm që janë të listuara në faqen e programit, por të paktën në faqen Conquest, do të ketë një datë skadimi të listuar . Sapo të arrijë ajo datë dhe orë, ajo ka ikur.

Synoni ato sepse kur t'i plotësoni, do të shtoni gjithashtu një pjesë të madhe të XP në programin kryesor. Për shembull, harta në foto Future of the Franchise Central Conquest shtoi 30 mijë pikë eksperience . Në përgjithësi, këto harta dhe përballje do të kenë midis 15 dhe 30 mijë përvojë kur të përfundohen. Shumica e programeve kanë dy harta Conquest dhe një Showdown, megjithëse gjatësia dhe tema e programit aktual panë tre harta Conquest me potencialisht më shumë që do të vijnë.

6. Koleksione të plota të lidhura me programin

Çdo program do të ketë një skedë Koleksione me dy ose më shumë lojtarë ose artikuj për të mbledhur. Këto do të shtojnë rreth dhjetë deri në 20 mijë përvojë . Shumica e lojtarëve dhe artikujve të nevojshëmpër këto koleksione do t'ju duhet pak lojë për të fituar, kështu që do të vazhdoni të fitoni përvojë ndërsa kërkoni t'i zhbllokoni këto karta.

Aktualisht për programin e së ardhmes së ekskluzivitetit, ka pesë artikuj për të mbledhur: All-Star Lou Gehrig nga programi Lou Gehrig Day; Uniformat e Nike City Connect si për Rockies ashtu edhe për Engjëjt nga programet e tyre të lidhura; Lightning Rafael Devers nga programi May Monthly Awards; dhe Ikona Gjithmonë intensive nga programi Gjithmonë intensive. Shtojini ato në koleksionin kryesor të programit për të zhbllokuar përvojën.

7. Luaj lojëra kundër CPU-së me vështirësi Rookie

Ndërsa jeni në të, luani lojëra kundër ekipeve të këqija si p.sh. Oakland në vështirësi Rookie.

Nëse preferoni të luani lojëra kundër CPU-së, është mirë! Do të fitoni akoma përvojë për çdo lojë që luani, megjithëse ritmi do të jetë dukshëm më i ngadaltë nëse nuk shtoni koleksionet ose luani për detyrat. Megjithatë, për t'i bërë gjërat më të lehta në lojërat tuaja, kur luani kundër CPU-së, luani me vështirësi Rookie kur është e mundur . Edhe më mirë, luani kundër skuadrave më të dobëta si Oakland, Cincinnati dhe Baltimore, ndër të tjera. Në fund të fundit, sa më mirë të luani, aq më shumë përvojë do të fitoni.

Veçanërisht kur luani CPU jo në Diamond Dynasty dhe vetëm në lojëra ekspozite, maksimumi nxirrni rrëshqitësit tuaj për pitching, goditje dhe terren . Kjoduhet të nënkuptojë se ju fitoni shumë goditje, vrapime dhe vrapime në shtëpi në sulm, dhe goditje në sulm dhe mungesë goditjesh dhe vrapimesh në mbrojtje.

Lojërat mund të zgjasin pak, por të paktën do të jenë argëtuese - për ju!

8. Luaj nga marsi deri në tetor për lojëra të përshpejtuara dhe përmirësime të programit XP

Marsi deri në tetor është një modalitet ekskluziviteti i përshpejtuar që zgjedh lojëra dhe momente për ju për të hyrë në rrugën tuaj për të shpresuar të fitoni Serinë Botërore. Ndryshe nga ekskluziviteti, tregtia niset nga CPU, por e re këtë vit është opsioni për të pasur një MtO shumë-sezonale me një sistem të shpejtë nënshkrimi të agjentëve të lirë.

Kur zgjidhni ekipin tuaj, ju Do t'i jepet opsioni i vështirësisë për MtO-në tuaj. Këshillohet që të luani nga Fillestar deri në Rookie për rrugët më të lehta dhe më të shpejta për të fituar XP. Megjithatë, njoftimi në foto tregon se sasia e XP-së që do të fitoni në programin kryesor është varet nga niveli i vështirësisë MLB që zgjidhni . Sa më e lartë të jetë vështirësia, aq më shumë XP do të fitoni në shënuesit e sezonit dhe pas sezonit.

Megjithatë, edhe në vështirësitë më të ulëta, duhet të prisni të paktën nëntë ose dhjetë mijë përvojë në çdo shënues, edhe më shumë nëse luani me vështirësi më të larta.

Tani ju e dini se si të fitoni shpejt XP në MLB The Show 22. Mos harroni se do të fitoni XP pavarësisht thjesht duke luajtur, por ka mekanizma për rritje të mëdha XP. Ndiqni këshillat e mësipërme për të ndihmuar në shtimin e shpejtë të XPprogrami kryesor.

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.