Si të tingëlloni në GTA 5 në PC, Xbox dhe PS

 Si të tingëlloni në GTA 5 në PC, Xbox dhe PS

Edward Alvarado

Drejtimi realist është një shenjë dalluese e lojës së GTA 5 dhe loja nuk do të ishte e plotë pa një dozë të shëndetshme zemërimi në rrugë. Vazhdoni të lexoni këtë artikull për të mësuar se si të tingëlloni në GTA 5 dhe më shumë.

Në këtë artikull, do të mësoni sa vijon:

Shiko gjithashtu: Uniformat, ekipet, logot, qytetet dhe stadiumet e Madden 23 për zhvendosje
  • Përmbledhje e mënyrës se si të tingëlloni në GTA 5
  • Si të trokisni në GTA 5 në PC
  • Si të trokisni në GTA 5 në Xbox dhe PlayStation

Si të tingëlloni në GTA 5

Nga sinjalizimi i policisë deri tek tërheqja e vëmendjes ndaj vetes, tingulli në GTA 5 ka shumë përdorime të ndryshme. Megjithatë, për të aktivizuar borinë në GTA 5 për çfarëdo qëllimi, thjesht shtypni butonin e caktuar të borisë në kontrolluesin ose tastierën tuaj . Këtu janë hapat për ta bërë këtë:

  • Filloni lojën dhe hipni në një automjet.
  • Gjeni butonin e goditjes në kontrollues ose në tastierë.
  • Shtypni butoni i borisë për të aktivizuar borinë.

Si të bokoni në GTA 5 në PC

Butoni i borisë mund të ndryshojë në varësi të platformës që po luani GTA 5 Këtu janë kontrollet e borisë për platforma të ndryshme:

Sjellja e parazgjedhur e tastit Shift majtas në shumicën e automjeteve të urgjencës është të bie borinë ose të ndezë sirenën. Pavarësisht kësaj, një numër lojtarësh janë shprehur të zhgënjyer në forumet e GTA për pamundësinë për t'i fryrë brirëve duke shtypur tastin Shift.

Shtypja e tastit F ose G për të përdorur borinë është një praktikë tjetër e përhapur në Grand Theft Auto V. Nuk ka rëndësi nëseju jeni duke përdorur një kontrollues ose një pajisje portative pasi shtypja e butonit të borisë ka të njëjtin efekt.

Si të tingëlloni në GTA 5 në Xbox dhe PlayStation

Ndërsa luani në Xbox ose PlayStation, boria ose sirena mund të aktivizohet duke shtypur shkopin e majtë analog (L3). Lojërat e Rockstar janë të njohura për nivelin e tyre mbresëlënës të detajeve, i cili shihet më qartë në formën e prekjeve të vogla si zhurmat e bririt. Në fakt, boritë e makinave mund të personalizohen gjithashtu në Doganën e Los Santos në GTA 5 si në botën reale. Lojtarët mund të përpiqen të personalizojnë tingujt e tyre të borisë si të duan.

Përfundim

Burimi në GTA 5 është një aspekt i rëndësishëm i lojës që e bën lojën më realiste. Pavarësisht nëse jeni duke lajmëruar policinë, duke tërhequr vëmendjen te vetja, ose thjesht duke u argëtuar, tingujt në GTA 5 mund të gjenden dhe nuk duhet të neglizhohen. Së fundi, si në botën reale, tingujt e borisë janë gjithashtu të personalizueshme në GTA 5.

Mund të shikoni më poshtë: DeLorean GTA 5

Shiko gjithashtu: Aftësitë Madden 23: Të gjitha aftësitë e XFactor dhe Superstar për çdo lojtar

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.