Maze Cheese Roblox Harta (Shpëtimi i Djathit)

 Maze Cheese Roblox Harta (Shpëtimi i Djathit)

Edward Alvarado

Nëse keni dashur ndonjëherë të vraponi nëpër një labirint djathi me një mi gjigant të çmendur që ju ndjek, atëherë loja Roblox Cheese Escape është për ju! Thënë kjo, ky është një labirint kështu që mund të nganjëherë zhgënjeheni dhe ju lë të dëshironi për një hartë të labirintit të djathit Roblox për t'ju ndihmuar të arrini atje ku duhet të shkoni. Lajmi i mirë është se në të vërtetë ka harta atje nëse jeni vërtet duke luftuar.

Më poshtë, do të lexoni:

  • Një përmbledhje e asaj që Cheese Escape është dhe pse është një lojë kaq argëtuese.
  • Si të luani Cheese Escape
  • Si të lundroni në labirintin e djathit në hartën Roblox

Shikoni gjithashtu: Ngjarja Chipotle Roblox

Shpëtoni miun dhe vidhni djathin e tij

Në Cheese Escape, ju dhe deri në shtatë lojtarë të tjerë vraponi në një labirint të bërë me djathë duke mbledhur pykë djathi dhe çelësa që hapin zona të reja. Janë gjithsej nëntë pyka djathi dhe katër çelësa që duhet të mbledhni. Ndërsa jeni duke e bërë këtë, do të ndiqeni nga një mi gjigant që me sa duket është i sëmurë nga djathi dhe tani dëshiron mishin e njeriut. Mblidhni të gjitha pykat e djathit pa u vrarë nga miu për të mundur lojën, aq e thjeshtë.

Përdorimi i hartës

Ka disa harta të labirintit të djathit Roblox për këtë lojë. Lidhja më poshtë madje ka kodin për derën e kyçur nëse jeni duke luftuar me këtë. Një gjë që duhet të keni parasysh është se kjo hartë do ta banalizojë lojën dhe do të thithë shumë tension ngaaspekt tmerri. Thënë kështu, nëse jeni vërtet të dëshpëruar për ta mposhtur këtë lojë me çdo mjet të nevojshëm, atëherë ndjehuni të lirë ta përdorni gjithsesi. Lidhja është më poshtë.

Shiko gjithashtu: Serverët GTA 5 RP PS4

Këshillat e arratisjes së djathit

Nëse nuk dëshironi të djathoni lojën duke përdorur hartën, këtu janë një disa këshilla për t'ju ndihmuar ta mposhtni atë në mënyrë të ligjshme:

Shiko gjithashtu: Mund të grabisni një bankë në GTA 5?
  • Ngrini tingullin tuaj – Miu bën zhurmë hapash ndërsa lëviz edhe pse nuk ka këmbë. Ndizni tingullin tuaj në mënyrë që të mund të dëgjoni kur ai po afrohet.
  • Përdor lojtarët e tjerë – Të bësh miun të ndjekë një lojtar tjetër mund t'ju ndihmojë të arrini me siguri atje ku duhet.
  • Përparoni çelësat – Nëse keni zgjedhje midis marrjes së një çelësi dhe marrjes së djathit, merrni çelësin pasi hapin zona të reja.
  • Përdor shkallët – Ka shkallë në këtë lojë, por ato nuk duken shumë si shkallët. Ato duken më shumë si trarë metalikë që mund të ngjitesh.
  • Përdorni vrimat me mençuri – Ka vrima që mund t'i përdorni për të zbritur shpejt një nivel nëse është e nevojshme. Sigurohuni që e dini se çfarë po bëni pasi rikthimi mund të mos jetë i lehtë. Gjithashtu, përpiquni të mos bini menjëherë mbi miu dhe të vriteni.

Duhet të shikoni gjithashtu: Chipotle Maze Roblox

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.