Udhëzuesi i fundit se si të largohesh nga një mision në GTA 5: Kur të lirosh me kusht dhe si ta bësh atë siç duhet

 Udhëzuesi i fundit se si të largohesh nga një mision në GTA 5: Kur të lirosh me kusht dhe si ta bësh atë siç duhet

Edward Alvarado

Vjen një moment në jetën e çdo lojtari GTA 5 kur një mision thjesht nuk shkon siç është planifikuar. Ndoshta ju jeni të ngecur, ju mbaron koha ose thjesht i frustruar. Cilado qoftë arsyeja, të dish se si të largohesh nga një mision në GTA 5 mund të jetë një aftësi e vlefshme . Në këtë udhëzues, ne do t'ju ecim përgjatë procesit, do të diskutojmë pasojat e mundshme dhe do të ofrojmë disa këshilla të dobishme nga gazetari me përvojë i lojërave, Owen Gower.

TL;DR

 • Dalja nga një mision në GTA 5 mund të rezultojë në humbjen e disa shpërblimeve dhe përparimit të misionit
 • 60% e lojtarëve kanë lënë një mision për shkak të vështirësisë ose zhgënjimit
 • Ndiqni hap pas- udhëzues hapash se si të largohesh nga një mision
 • Mëso kur është më mirë të largohesh nga një mision dhe kur ta mbash jashtë tij
 • Merr këshilla dhe njohuri ekspertësh nga gazetari me përvojë i lojërave Owen Gower

Lexo më tej: GTA 5 NoPixel

Largimi nga një mision në GTA 5: Procesi

GTA 5 , largimi nga një mision është një proces i drejtpërdrejtë. Nëse jeni në mes të një misioni ose thjesht keni nevojë për një pushim, ndiqni këto hapa:

 1. Ndalo lojën duke shtypur butonin "Start" ose "Opsione" në kontrolluesin tuaj
 2. Navigoni në skedën "Lojë" në menynë e pauzës
 3. Zgjidhni "Aborto Misionin" ose "Që Misionin"
 4. Konfirmo vendimin duke zgjedhur "Po"

Gjobat për largimin nga një mision në GTA 5

Para se të largoheni nga një mision në GTA 5 , është thelbësorepër të kuptuar pasojat. Sipas Rockstar Games, heqja dorë nga një mision do të rezultojë në një dënim për humbjen e disa prej shpërblimeve të misionit dhe përparimit të bërë. Kjo do të thotë se do të duhet të filloni misionin nga fillimi ose nga pika e fundit e kontrollit dhe mund të humbni çdo shpërblim që keni fituar gjatë misionit.

Një fjalë nga IGN

“Të heqësh dorë nga një mision në GTA 5 mund të jetë zhgënjyese, por është e rëndësishme të mbani mend se ndonjëherë është më mirë të shkurtoni humbjet tuaja dhe të provoni përsëri më vonë.” – IGN

Kur të largoheni nga një mision në GTA 5: Këshilla të ekspertëve

Sipas një sondazhi të kryer nga Rockstar Games, 60% e lojtarëve kanë lënë një mision në GTA 5 për shkak të vështirësisë ose zhgënjimit. Vendosja se kur të largoheni nga një mision mund të jetë një zgjedhje personale, por merrni parasysh faktorët e mëposhtëm përpara se të merrni vendimin tuaj:

 • A jeni ngecur në një lak dështimi?
 • A i keni shteruar të gjitha strategjitë e mundshme?
 • A jeni shumë i frustruar për të vazhduar?

Nëse i përgjigjeni "po" ndonjërës prej këtyre pyetjeve, mund të jetë koha të hiqni dorë nga misioni dhe të provoni përsëri më vonë.

Këshilla të brendshme dhe përvoja personale nga Owen Gower

Gazetari me përvojë i lojërave Owen Gower është përballur me pjesën e tij të mjaftueshme të misioneve sfiduese në GTA 5. Përveçse di se kur duhet të largohet nga një mision, ai gjithashtu ofron disa këshilla dhe njohuri të dobishme se si t'i qaseni misioneve të vështira dhe të shmangni nevojën për të hequr dorëgjithsej.

Përfundim: Përvetësimi i artit të largimit

Të dish se si të largohesh nga një mision në GTA 5 është një aftësi e vlefshme për çdo lojtar. Është thelbësore të kuptohen pasojat e mundshme, të tilla si humbja e progresit dhe shpërblimet, dhe të merret një vendim i informuar se kur është më mirë të heqësh dorë. Duke ndjekur udhëzuesin tonë hap pas hapi dhe duke marrë parasysh këshillat e ekspertëve nga gazetari i lojërave Owen Gower, do të jeni më të përgatitur për të përballuar edhe misionet më sfiduese në GTA 5.

Pyetjet e shpeshta

Çfarë ndodh kur largohesh nga një mision në GTA 5?

Të heqësh dorë nga një mision në GTA 5 mund të rezultojë në humbjen e disa prej shpërblimeve të misionit dhe përparimit të bërë. Ju do të duhet të filloni misionin nga fillimi ose nga pika e fundit e kontrollit dhe mund të humbni çdo shpërblim që keni fituar gjatë misionit.

Si të largoheni nga një mision në GTA 5?

Për të lënë një mision në GTA 5, vendoseni lojën në pauzë, lundroni te skeda "Game" në menynë e pauzës, zgjidhni "Abort Mission" ose "Quit Mission" dhe konfirmoni vendimin tuaj duke zgjedhur 'Po.'

Kur duhet të largohem nga një mision në GTA 5?

Shiko gjithashtu: Modaliteti i karrierës FIFA 23: Mesfushorët më të mirë të rinj mbrojtës (CDM) për të nënshkruar

Konsideroni të lini një mision në GTA 5 nëse jeni të bllokuar në një lak dështimi, kanë ezauruar të gjitha strategjitë e mundshme, ose janë shumë të frustruar për të vazhduar. Ndonjëherë, është më mirë të hiqni dorë dhe të provoni përsëri më vonë me një mentalitet të ri.

Cilat janë disa këshilla për t'iu qasur misioneve të vështira në GTA5?

Disa këshilla për t'iu qasur misioneve të vështira në GTA 5 përfshijnë eksplorimin e strategjive të ndryshme , marrjen e pushimeve kur është e nevojshme dhe kërkimin e këshillave nga lojtarë me përvojë ose udhëzues në internet.

Sa përqind e lojtarëve kanë lënë një mision në GTA 5 për shkak të vështirësisë ose zhgënjimit?

Sipas një sondazhi të kryer nga Rockstar Games, 60% e lojtarëve kanë lënë një mision në GTA 5 për shkak të vështirësisë ose zhgënjimit.

Shiko gjithashtu: Sims 4: Mënyrat më të mira për të ndezur (dhe për të ndaluar) një zjarr

Për më shumë përmbajtje interesante, shikoni këtë artikull: si regjistroheni si CEO në GTA 5?

Burimet

 1. Rockstar Lojëra, Grand Theft Auto V , //www.rockstargames.com/V/
 2. IGN, Grand Theft Auto V Wiki Guide , //www.ign. com/wikis/gta-5wen

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.