Cilat janë makinat më të mira GTA 5?

 Cilat janë makinat më të mira GTA 5?

Edward Alvarado

Tabela e përmbajtjes

Një nga pjesët më të mira të serisë Grand Theft Auto është shumëllojshmëria e gjerë e automjeteve të disponueshme dhe GTA V nuk është e ndryshme, kështu që ky artikull do t'ju çojë në më të mirat Makinat GTA 5 si për modalitetin e tregimit ashtu edhe për GTA Online . Në cilindo modalitet do të dëshironi të gjeni makina që ju shërbejnë mirë, kështu që shpejtësia maksimale nuk do të jetë e vetmja gjë që merret parasysh pasi çdo makinë ka katër atribute – shpejtësinë, përshpejtimin, frenimin dhe trajtimin.

Duke përdorur këto katër atribute, GTA Base doli me një mesatare nga 100 për makinat , duke çuar në këtë renditje të makinave më të mira GTA 5 më poshtë:

Modaliteti i tregimit

1. Grotti Turismo R

 • Kosto: 500,000 $
 • Shpejtësia: 83,17
 • Nxitimi: 88,25
 • Frenimi: 40,00
 • Trajtimi: 80,00
 • Në përgjithësi: 72,85

2. Pegassi Zentorno

 • Kosto: 725,000 $
 • Shpejtësia: 85,31
 • Nxitimi: 88,75
 • Frenimi: 33,33
 • Trajtimi: 80,30
 • Në përgjithësi: 71,92

3. Progen T20

 • Kosto: 2,200,000 dollarë
 • Shpejtësia: 85,31
 • Nxitimi: 88,50
 • Frenimi: 33,33
 • Trajtimi: 80,30
 • Në përgjithësi: 71,86

4. Pegassi Osiris

 • Kosto: 1,950,000 $
 • Shpejtësia: 85,31
 • Nxitimi: 88,50
 • Frenimi: 33.33
 • Trajtimi: 80.30
 • Përgjithësisht: 71.86

5. Pegassi Osiris

 • Kosto: 0 $ – Kjo makinë mund të vidhet vetëm. Mund të gjendet në Rockford Hills, Vinewood Hills, Paleto Bay dhe The Gentry Manor Hotel
 • Shpejtësia: 81,56
 • Nxitimi: 90,00
 • Frenimi: 33,33
 • Trajtimi: 74,24
 • Në përgjithësi: 69,78

Pra, këto janë pesë makinat më të mira GTA 5 në modalitetin e historisë. Seksioni tjetër do të mbulojë makinat më të mira GTA 5 në modalitetin online .

Shikoni gjithashtu këtë pjesë: Super makina më e shpejtë në GTA 5

GTA Online

1. Grotti Itali RSX

 • Kosto: 3,465,000 dollarë (2,598,750 me zbritje)
 • Shpejtësia: 87,54
 • Nxitimi: 100,00
 • Frenimi: 45,00
 • Trajtimi: 100,00
 • Në përgjithësi: 83,13

2. Lampadati Corsita

Shiko gjithashtu: Madden 23: Librat më të mirë të lojërave për ekzekutimin e QB-ve
 • Kosto: 1,795,000 $
 • Shpejtësia: 87,38
 • Nxitimi: 100,00
 • Frenimi: 43,33
 • Trajtimi: 100,00
 • Në përgjithësi: 82,68

3. Benefactor BR8

 • Kosto: 3,400,000 $
 • Shpejtësia: 87,19
 • Nxitimi: 100,00
 • Frenimi: 43,33
 • Trajtimi: 100,00
 • Në përgjithësi: 82,63

4. Progen PR4

 • Kosto: 3,515,000 $
 • Shpejtësia: 87.19
 • Nxitimi: 100.00
 • Frenimi: 41.67
 • Trajtimi: 100.00
 • Në përgjithësi: 82.21

5. Ocelot R88

 • Kosto: 3,115,000 $
 • Shpejtësia: 87,19
 • Nxitimi: 100,00
 • Frenimi: 41,67
 • Trajtimi: 98,95
 • Në përgjithësi: 81,95

Me këto makina në garazhin tuaj, do të jeni të pajisur mirë për të përballuar sfidat që ju paraqet GTA V , dhe keni makinat më të mira GTA 5 në koleksionin tuaj. Të gjitha makinat e listuara më sipër mund të përdoren në gara në Modaliteti Online , duke ju dhënë një avantazh kur përpiqeni të konkurroni kundër lojtarëve të tjerë.

Shikoni gjithashtu këtë artikull: Makina më e shpejtë GTA 5

Shiko gjithashtu: Sniper Elite 5: Si të shkatërroni shpejt tanket dhe makinat e blinduara

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.