Kodet Roblox të anashkaluara të Dekaleve 2023

 Kodet Roblox të anashkaluara të Dekaleve 2023

Edward Alvarado

Tekalimet e anashkaluara Roblox janë ngjitësit në lojë për të dekoruar tullat e lojtarëve dhe sende të tjera. Shumica e tyre mund të merren nga faqja e internetit ose Roblox aplikacioni pa kosto ose një tarifë të vogël.

Bërja e etiketave tuaja është e thjeshtë dhe mund ta realizoni duke përdorur çdo program grafik si Microsoft Paint ose Roblox Studios. E vetmja pengesë e argëtimit të Roblox, komuniteti krijues, është se anëtarët e tij duhet të presin që puna e tyre të moderohet ose autorizohet nga zhvilluesit e faqes.

Ekziston ende një potencial që etiketa juaj të mos pranohet dhe vendoset në sajt, edhe nëse ndiqni me kujdes të gjitha kërkesat e komunitetit Roblox kur zhvilloni dhe publikoni decalin

Prandaj, mund të merrni parasysh përdorimin e kodeve të anashkaluara të kodeve Roblox kur keni probleme me bërjen ose shkarkimi i tabelave. Të gjithë lojtarët e Roblox kanë qasje në këto kode sekrete që mund të përdoren për të anashkaluar sistemin e moderimit.

Shiko gjithashtu: Ghost of Tsushima Udhëzues i plotë i kontrolleve të avancuara për PS4 & PS5

Këtu është një listë e plotë dhe e përditësuar e të gjitha kodeve të Roblox, prandaj na lejoni mos humbisni më shumë kohë!

Shikoni gjithashtu: ID e Decal Roblox

A është i sigurt përdorimi i dekaleve të anashkaluara Roblox në 2023?

Siç u diskutua më herët, anashkalimi i procesit të moderimit është një fllad me kodet B=të anashkaluara Roblox . Megjithatë, ndjekja e rregulloreve dhe procedurave të përcaktuara është thelbësore për të shmangur ndonjë rezultat të padëshiruar.

Shiko gjithashtu: FIFA 22 Wonderkids: Lojtarët e rinj më të mirë gjermanë për t'u identifikuar në modalitetin e karrierës

Në të njëjtën mënyrë, duke e bërë këtë nëRoblox mund të rezultojë në një pezullim të përhershëm nga faqja e internetit nëse ju ose stafi i Roblox ju kapni ndonjëherë. Arritjet e profilit tuaj, etiketat dhe personalizimet e tjera do të hiqen.

Prandaj, këshillohet t'i përmbaheni procedurave standarde dhe të mos dorëzoheni në asnjë mashtrim në Roblox ose lojëra të tjera nëse doni të parandaloni problemet në të ardhmen.

Gjithashtu shikoni: Kodet për UFO Simulator Roblox

Udhëzues për të shlyer dekalimet e anashkaluara Roblox

Ndjekja e këtyre procedurave do t'ju lejojë të shlyeni tabelat tuaja Roblox:

  • Vizitoni faqen kryesore të internetit të Roblox dhe regjistrohuni duke përdorur llogarinë që dëshironi të përdorni etiketat e anashkaluara Robloxwith.
  • Vizitoni faqen ku mund të futni një kod kuponi dhe të merrni një zbritje. (Këtu mund të zgjidhni të identifikoheni edhe në llogarinë tuaj.)
  • Klikoni dokumentin e fjalës "Kodi Promocional" dhe futni kodin që ju është dhënë.
  • Zgjidhni butonin Redeem.
  • Do të merrni etiketën e anashkaluar në arkën tuaj pesë minuta pasi të keni shlyer kodin.

Përfundim

Shpresojmë që ky postim për Decals Roblox të jetë i dobishëm për ju. Nëse jeni duke kërkuar për një mënyrë për të kapërcyer kufizimet Foto dhe Decal të Roblox, atëherë ndiqni hapat e mësipërm.

Duhet të shikoni gjithashtu: Kodet e etiketës për Roblox

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.