Ghost of Tsushima Udhëzues i plotë i kontrolleve të avancuara për PS4 & PS5

 Ghost of Tsushima Udhëzues i plotë i kontrolleve të avancuara për PS4 & PS5

Edward Alvarado

Ghost of Tsushima ka mbërritur më në fund si loja e fundit ekskluzive e PlayStation 4, duke ju parë të merrni rolin e Jin, një luftëtar samurai, që kërkon të luftojë mongolët dinakë dhe të pandershëm.

Një nga më të Aspekte të rëndësishme të një loje që përshkruan këtë kohë në historinë japoneze janë kontrollet luftarake, ku loja me shpatë është natyrisht thelbësore për përvojën.

Këtu do të mund të mësoni të gjitha kontrollet e Ghost of Tsushima, me udhëzuesit e ardhshëm për lojën do të vijnë së shpejti në këtë sajt.

Në këtë udhëzues kontrolli Ghost of Tsushima, analogët në kontrollues tregohen si L dhe R, me butonat e D-pad të renditur si Up, Djathtas, Poshtë dhe Majtas. Butoni i aktivizuar kur shtypni një analog shfaqet si L3 ose R3.

Shiko gjithashtu: Maze Cheese Roblox Harta (Shpëtimi i Djathit)

Kontrollet e Fantazmës së Tsushima Samurai

Nga sulmet e kundërta deri te marrja e sendeve, këtu janë të gjitha kontrollet Ghost of Tsushima PS4 dhe PS5 duke përfshirë kontrollet më të avancuara luftarake.

Shiko gjithashtu: Si të merrni medalje të ligës në Clash of Clans: Një udhëzues për lojtarët <. 9>
Veprimi Kontrollet e PS4 / PS5 Këshilla
Lëviz L
Kamera R
Artikulli i marrjes / Ndërveproni R2 Kur kërkesa tregon për të shtypur R2, ju mund të mbledhni artikuj, të ndërveproni dhe të bisedoni me njerëzit.
Synoni sulmet e përleshjes L Për ndryshoni cilin kundërshtar po synoni, drejtojeni Jin me analogun L. Mund të ndërroni objektivin pas secilitlëkundje e shpatës.
Sulm i shpejtë Katror Trokitni njëra pas tjetrës për të goditur me kombinime.
Sulmi i rëndë Trekëndëshi Goditjet nga lart, është më i ngadalshëm, por më i fuqishëm se një sulm i shpejtë. Prekni radhazi për të thyer mbrojtjen dhe për t'u hapur për sulme të shpejta.
Stab Attack Trekëndëshi (mbani) Mbajeni Trekëndëshin për të ripozicionuar shpatën tuaj dhe pastaj kryeni një goditje të shpejtë. Nëse caktohet saktë koha, shtytja mund të jetë vrasja me një goditje.
Falling Attack X + hold Square Nëse jeni në një platformë e ngritur dhe ka armiq poshtë, ju mund të hidheni dhe t'i goditni me shpatë nëse vini drejt rrëzimit.
Jump Kick Attack X + mbaje Triangle Një sulm jashtëzakonisht efektiv, nëse kërceni dhe mbani butonin e sulmit të rëndë, do ta goditni armikun tuaj dhe do ta detyroni atë të kthehet prapa.
Blloku L1 Bllokimi është një pjesë kyçe e luftimit, ku kundërgoditja është një nga mënyrat më të mira për të luftuar armiqtë agresivë.
Parry L1 (vonë) Blloko në sekondën e fundit për të kryer një rivalitet dhe për ta bërë armikun të pambrojtur ndaj Sulmeve të Shpejta.
Zgjidhni qëndrimin R2 (mbani) Zhbllokoni më shumë qëndrime ndërsa mposhtni udhëheqësit mongolë, qëndrimet e ndryshme ju japin përparësi ndaj klasave të ndryshme të armikut.
Assassinate Square Ju duhet të zhbllokoni Vrasjen e Vjedhuraftësia së pari. Kur të jetë i disponueshëm, do të shfaqet një kërkesë për të vrarë armiqtë.
Dash O Përdorni kontrollet e dashit për të shmangur në një pozicion të favorshëm kur një armik përpiqet t'ju godasë.
Kërce X Lëvizni drejt një dritareje ose pengese dhe shtypni X për të kaluar. Përdorni të njëjtin veprim për të shkallëzuar ndërtesat.
Zvarritje R2 Shtypni R2 kur kërkesa tregon se duhet të zvarriteni nën një pengesë.
Vraponi L3 Përdor L3 për të vrapuar në betejë ose për të arritur në pozicion më shpejt. Jin do të fillojë të lodhet gjatë sprintit.
Rrëshqitje L3 + O/R3 Sprint dhe më pas prek O ose R3 për të kryer një rrëshqitje të shpejtë .
Përkul R3 I nevojshëm kur ecni fshehurazi. Përkuluni në bar të gjatë dhe pas mureve për të shmangur zbulimin.
Qëllimi i armëve me rreze L2
Ranged Weapon Fire R2
Kaloni anën e harkut L3 Shtypni L3 për të ndërroni synimin nga mbi shpatullën e majtë ose të djathtë të Jin.
Zgjidhni Armën me rreze L2 (mbani) Mbajeni L2 dhe më pas ndiqni udhëzimet për të zgjedhur armën tuaj.
Zgjidhni municion L2 (mbaj) Mbajeni L2 dhe më pas ndiqni udhëzimet për të zgjedhur municionin që do të përdorni.
Përdor Armën Quickfire R1
Zgjidh armën Quickfire R2 (Mbajeni) Mbajeni R2 dhe zgjidhni tuajinArmë me zjarr të shpejtë.
Standoff Up Iniconi një sfidë të luftimit të nderuar në një përplasje samurai. Ndërsa armiku afrohet, mbajeni Triangle dhe më pas lëshoni butonin sapo ata sulmojnë për ta mposhtur atë në çast.
Thirrni kalin Majtas
Shërimi Poshtë Shiriti i shëndetit është në pjesën e poshtme majtas të ekranit. Mund ta rimbushni shëndetin tuaj duke vizatuar segmente nga shiriti i zgjidhjes (rruzullat e verdha mbi shiritin tuaj shëndetësor) duke shtypur Poshtë në tastierën D. Merrni më shumë vendosmëri duke vrarë armiqtë.
Noto nën ujë R3 Për të notuar pa u zbuluar, shtypni R3 për të lëvizur nën sipërfaqe. Sigurohuni që t'i kushtoni vëmendje matësit të oksigjenit.
Dëgjimi i fokusuar TouchPad (shtyp) Shtypni për të theksuar vendndodhjet e armikut dhe për të lëvizur më ngadalë.
Era udhëzuese TouchPad (rrëshqitni lart) Shumë i dobishëm për lundrimin në hartën e Ghost of Tsushima.
Gestet TouchPad (rrëshqitni) Rrëshqitni shpejt poshtë për t'u përkulur, rrëshqitni djathtas për të nxjerrë ose mbështjellë shpatën tuaj dhe rrëshqitni majtas për të luajtur një këngë.
Modaliteti i fotografisë Djathtas
Puzë / Meny Opsionet Gjeni të gjitha cilësimet dhe opsionet e aksesueshmërisë në menynë e pauzës.

Ghost of Tsushima Horse Controls

Kontrollet e para që përdorni në Ghost of Tsushima janë kontrollet e kuajve. Shumë shpejt pasmisioni i hapjes, ju do të jeni në gjendje të përballeni përsëri me kalërimin.

Për sa i përket kalit të zgjidhni në Ghost of Tsushima, asnjëri prej tyre nuk ofron pro dhe kundër performancës, kështu që thjesht zgjidhni ngjyrën që ti preferon. Megjithatë, zgjedhja juaj e kalit dhe emri i kalit janë të përhershëm.

Është gjithashtu mirë të dini se kali juaj nuk mund të vdesë, kështu që nëse ikën nga beteja, thjesht thirreni përsëri pasi të keni mbaruar me Call Horse kontrolli.

Veprimi Kontrollet PS4 / PS5 Këshilla
Mount Horse R2 Shtypni R2 për të hipur mbi kalin tuaj.
Zbrisni kalin O Shtypni O për të zbritur nga kali.
Trino L
Gallop L3 Gallopimi e bën kalin tuaj më të vështirë për ta drejtuar, por ai vrapon më shpejt.
Kërcim me kalë L Nëse kali juaj mund të kërcejë mbi diçka, ai do ta bëjë këtë automatikisht kur ta drejtoni drejt pengesës.
Sulmi me shpatë Sheshi Përdorimi i një sulmi do të shohë Jin duke tundur shpatën e tij poshtë në anën e djathtë të kalit tuaj.
Kërceni nga kali X Shtypni X për të kërcyer përpara nga shpina e kalit tuaj.
Assassinate Square Iniconi një vrasje të shpejtë duke kërcyer nga kali kur të kërkohet.
Thirrni kalin Majtas Shtypni majtas të D -pad për të thirrur kalin tuajvendndodhjen tuaj.
Artikuj të korrjes R2 Nuk keni nevojë të zbrisni nga kali për të korrur artikuj në Ghost of Tsushima – thjesht shikoni ato dhe shtypni R2.
Kamera R

Si të ruani në Ghost of Tsushima

Për të ruajtur lojën në Ghost of Tsushima, duhet të shtypni butonin Options, shtypni ose L1 ose R1 për të shkuar te faqja 'Opsionet' dhe më pas lëvizni poshtë në anën e majtë të menyja te butoni "Ruaj lojën".

Është më mirë ta ruani lojën tuaj rregullisht në Ghost of Tsushima. Gjithashtu, nga menyja e pauzës, mund të ktheheni në pikën tuaj të fundit të kontrollit, nëse dëshironi të provoni përsëri një mision.

Po kërkoni më shumë udhëzues Ghost of Tsushima?

Ghost of Tsushima: Track Jinroku, The Other Side of Honor Guide

Ghost of Tsushima: Find Locations Violets, Legend of Tadayori Guide

Ghost of Tsushima: Follow the Blue Flowers, Curse of Uchitsune Guide

Fantazma e Tsushimës: Statujat e bretkosave, Guida e faltores së ndreqjes së shkëmbinjve

Fantazma e Tsushimës: Kërkoni në kamp për shenja të Tomoe, Udhërrëfyesi Terrori i Otsuna

Fantazma e Tsushimës : Gjeni vrasësit në Toyotama, Guide The Six Blades of Kojiro

Ghost of Tsushima: Cila mënyrë për të ngjitur malin Jogaku, Udhëzuesi i flakës së pavdekshme

Fantazma e Tsushima: Gjeni tymin e bardhë, shpirtin nga Udhëzuesi i Hakmarrjes së Yarikawa

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.