Kodet e mashtrimit për GTA 5 Xbox 360

 Kodet e mashtrimit për GTA 5 Xbox 360

Edward Alvarado
RB, LB, A, RIGHT, LEFT, A
 • Jepni parashutën : LEFT, RIGHT, LB, LT, RB, RT, RT, LEFT, LEFT, RIGHT, LB
 • Skyfall : LB, LT, RB, RT, LEFT, RIGHT, LEFT, RIGHT, LB, LT, RB, RT, LEFT, RIGHT, LEFT, RIGHT
 • Përleshje eksplozivi : Djathtas, LEFT, A, Y, RB, B, B, B, LT
 • Plumba eksploziv : RIGHT, X, A, LEFT, RB, RT , LEFT, RIGHT, RIGHT, LB, LB, LB
 • Plumba flakërues : LB, RB, X, RB, LEFT, RT, RB, LEFT, X, RIGHT, LB, LB
 • Qëllimi i lëvizjes së ngadaltë : X, LT, RB, Y, LEFT, X, LT, Djathtas, A
 • Super kërcim : Majtas, LEFT, Y, Y, RIGHT, RIGHT, LEFT, RIGHT, X, RB, RT
 • Graviteti i Hënës : LEFT, LEFT, LB, RB, LB, RIGHT, LEFT, LB, LEFT
 • Ndrysho motin : RT, A, LB, LB, LT, LT, LT, X
 • Spawn PCJ-600 : RB, Djathtas, LEFT, RIGHT, RT, LEFT, RIGHT, X, RIGHT, LT, LB, LB
 • Spawn BMX : LEFT, LEFT, RIGHT, RIGHT, LEFT, RIGHT, X, B, Y, RB, RT
 • Modaliteti i dehur : Y, Djathtas, Djathtas, LEFT, RIGHT, X, B, LEFT
 • Armë : Y, RT, LEFT, LB, A, RIGHT, Y, DOWN, X, LB, LB, LB
 • Spawn Rapid GT: RT, LB, B, RIGHT, LB, RB, RIGHT, LEFT, B, RT
 • Spawn Dester : RIGHT, LEFT, RB, RB, RB, LEFT, Y, Y, A, B, LB, LB
 • Makinat rrëshqitëse : Y, RB, RB, LEFT, RB, LB, RT, LB
 • Lëvizje e ngadaltë : Y, LEFT, RIGHT, RIGHT, X, RT, RB
 • Spawn Buzzard : B, B, LB, B, B, B, LB, LT, RB, Y, B, Y
 • Kometa e vezëve : RB, B, RT, RIGHT, LB, LT, A, A, X,RB
 • Spawn Sanchez : B, A, LB, B, B, LB, B, RB, RT, LT, LB, LB
 • Për më tepër, të njëjtat kode mashtrimi mund të funksionojnë edhe në versione të tjera të konzollave Xbox.

  Si të përdorni kodet e mashtrimit për GTA 5 Xbox 360

  Përdorimi i kodeve të mashtrimit në GTA 5 Xbox 360 është një proces i thjeshtë. Këtu janë hapat për të aktivizuar kodet e mashtrimit:

  Shiko gjithashtu: Farming Simulator 22: Kafshët më të mira për të fituar para

  Filloni lojën dhe futni një automjet ose thjesht ecni nëpër rrugë

  • Ndalo lojën dhe hap telefonin
  • Zgjidh "Mashtrime" nga menyja
  • Futni kodin e dëshiruar të mashtrimit nga lista e mësipërme
  • Aktivizoni kodin e mashtrimit dhe shijoni aftësitë ose artikujt e rinj

  Përfundim

  Kodet e mashtrimit janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të shtuar një dimension të ri në përvojën tuaj GTA 5 në Xbox 360. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për një rritje të shpejtë të parave ose armëve ose thjesht dëshironi të argëtohu me kushte të ndryshme moti, kodet e mashtrimit mund t'i ndihmojnë lojtarët ta arrijnë këtë.

  Shiko gjithashtu: Kontrollet e AUT Roblox Xbox

  Shikoni gjithashtu këtë artikull mbi kodet e mashtrimit për GTA 5 në Xbox One.

  Shumë mashtrime GTA 5 janë të disponueshme, dhe pjesa më e madhe është se ato të gjithë punojnë me versionin "të zgjeruar dhe të përmirësuar" të lojës në Xbox Series X

  Edward Alvarado

  Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.