Kapërceni ligjin: Përvetësimi i nevojës për ngrohje me shpejtësi - Si të humbni policët

 Kapërceni ligjin: Përvetësimi i nevojës për ngrohje me shpejtësi - Si të humbni policët

Edward Alvarado

Imagjinoni këtë: jeni duke lundruar nëpër Palm City, me adrenalinë, teksa gërshetoni mes trafikut dhe rrugicave të ngushta, me dritat vezulluese të makinave të policisë të ndezura në bisht. Ju e dini se duhet t'i humbni ato, por si? Në Need for Speed ​​Heat, ikja nga ndjekja e pamëshirshme e ligjit është një formë arti dhe ne kemi këshillat që ju nevojiten për ta zotëruar atë.

TL;DR: Key Takeaways

 • Need for Speed ​​Heat është kësti i 24-të në ekskluzivitetin ikonik të garave.
 • Zotëroni artin e arratisjes me drejtimin strategjik, duke shfrytëzuar mjedisin dhe duke planifikuar itinerarit.
 • Përmirësoni makinën tuaj për performancë më të mirë dhe përdorni artikuj ndihmës në avantazhin tuaj.
 • Mësoni kur të shtyni kufijtë tuaj dhe kur të qëndroni të ulët për të shmangur nxehtësinë.
 • Praktika e bën të përsosur – vazhdoni të luani dhe eksperimentoni për të gjetur stilin tuaj unik të arratisjes.

Drive Smart: Njihni pikat tuaja të forta dhe të dobëta

Së pari dhe mbi të gjitha, kuptoni aftësitë e makinës suaj. Njihni përshpejtimin, shpejtësinë maksimale dhe menaxhimin e tij për të shfrytëzuar sa më mirë pikat e tij të forta duke minimizuar dobësitë e tij. Kur jeni duke u ndjekur, përfitoni nga pikat e forta të makinës suaj për të fituar distancë nga policia dhe për t'i mbajtur ata të hamendësojnë.

Përdorni mjedisin në avantazhin tuaj

Ndërsa kaloni me vrap qytetin, mbani një sy për shkurtore të mundshme, kërcime dhe pengesa të tjera që mund të bëjnë distancën midisju dhe ndjekësit tuaj. Makinat e policisë mund të kenë vështirësi t'ju ndjekin nëpër rrugica të ngushta, kthesa të mprehta ose shtigje jashtë rrugës. Jini krijues dhe përdorni mjedisin në avantazhin tuaj.

Planifikoni rrugën tuaj të arratisjes

Në vend që të vozitni pa qëllim, përpiquni të planifikoni rrugën tuaj të arratisjes. Synoni për zona që ofrojnë mbulim të mjaftueshëm dhe mundësi për evazion, si p.sh. kantieret e ndërtimit, garazhet e parkimit ose komplekset industriale. Njihuni me hartën dhe mësoni rrugët më të mira të arratisjes për të rritur shanset tuaja për sukses.

Përmirësoni makinën tuaj dhe përdorni artikuj ndihmës

Përmirësimi i performancës së makinës suaj është thelbësor për të tejkaluar policinë. Investoni në komponentë më të mirë të motorit, frena dhe goma për të përmirësuar trajtimin dhe shpejtësinë maksimale. Për më tepër, përdorni artikuj ndihmës si kompletet e riparimit dhe shtesat e azotit për t'ju dhënë një avantazh gjatë ndjekjeve me shpejtësi të lartë.

Dije kur të shtrihesh i ulët

Ndonjëherë, mënyra më e mirë për të humbur policët është të shtrihesh poshtë dhe të shmangësh tërheqjen e vëmendjes te vetja. Gjeni një vend të fshehtë, fikni motorin dhe prisni që nxehtësia të shuhet. Pasi bregdeti të jetë i pastër, ju mund të vazhdoni arratisjet tuaja gjatë natës.

Përfundim: Praktika e bën të përsosur 🏁

Të mësosh se si të humbasësh policët në Need for Speed ​​Heat kërkon kohë dhe praktikë. Vazhdoni të përmirësoni aftësitë tuaja, eksperimentoni me strategji të ndryshme dhe më e rëndësishmja, argëtohuni! Mbani mend, “Tokulli indjekja është ajo që e bën Need for Speed ​​Heat kaq emocionues. Kjo lojë ka të bëjë me shmangien e policëve dhe shtyrjen e makinës tuaj deri në kufi.” – Marcus Nilsson, Prodhuesi Ekzekutiv i Need for Speed ​​Heat.

Pyetjet e shpeshta

 1. Cilat janë përmirësimet më të mira të makinave për të më ndihmuar të shmang policët në Need for Speed ​​Heat?

  Përqendrohuni në përmirësimin e motorit, frenave, gomave dhe pezullimit për performancë dhe trajtim të përmirësuar. Përveç kësaj, investoni në artikuj ndihmës si kompletet e riparimit dhe shtesat e azotit për t'ju dhënë një avantazh gjatë ndjekjeve.

 2. A mund t'i kaloj policët në një makinë më të ngadaltë?

  Po, por do të jetë më sfiduese. Përdorni aftësitë tuaja të drejtimit, mjedisin dhe planifikimin strategjik për të kompensuar kufizimet e një makine më të ngadaltë.

 3. Si mund ta di kur është e sigurt të dilni nga fshehja pasi të keni humbur policët?

  Vëzhgoni minihartën tuaj dhe dëgjoni çdo muhabet të policisë. Pasi rrezja e kërkimit të policisë është zhdukur dhe nuk dëgjoni më sirena, zakonisht është e sigurt të dilni nga streha.

  Shiko gjithashtu: FIFA 22: Ekipet më të shpejta për të luajtur në mënyrat e fillimit, stinët dhe modaliteti i karrierës
 4. Cilat janë disa mënyra efektive për të përdorur mjedisin në avantazhin tim gjatë ndjekjeve?

  Kërkoni shkurtore, kërcime dhe pengesa që mund të bëjnë distancë mes jush dhe policisë. Përdorni rrugicat e ngushta, shtigjet jashtë rrugës dhe kthesat e mprehta në avantazhin tuaj.

  Shiko gjithashtu: Linjat më të mira të gjakut në Shindo Life Roblox
 5. Sa e rëndësishme është njohuria e hartës kur përpiqeni t'u shmangeni policëve në Need for Speed ​​Heat?

  Njohja me hartën dherrugët e arratisjes janë thelbësore për të rritur shanset tuaja për t'iu shmangur me sukses policisë. Sa më shumë të dini për strukturën e qytetit, aq më mirë do të jeni të përgatitur.

Burimet:

 1. EA. (2019). Need for Speed ​​Heat . Electronic Arts.
 2. Nilsson, M. (2019). Prodhuesi Ekzekutiv, Need for Speed ​​Heat. Intervistë personale.
 3. Grupi NPD. (2019). Raporti i industrisë së lojërave video . Grupi NPD.

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.