Assassin's Creed Valhalla: Faltorja e braktisur e vendndodhjeve kryesore të Camulus

 Assassin's Creed Valhalla: Faltorja e braktisur e vendndodhjeve kryesore të Camulus

Edward Alvarado

Me lëshimin e fundit të Assassin's Creed: Valhalla, loja aksion-aventure me rrënjë historike, me botë të hapur, e Ubisoft është zhvendosur në mjedisin e ri të Anglisë së lashtë dhe një vend që mund të gjeni gjatë eksplorimit është Faltorja e braktisur e Kamulus.

Shiko gjithashtu: Përditësimi i WWE 2K23 1.04 Shënime të korrigjimit për të rregulluar MyRISE dhe për të reduktuar përplasjet

Ndërsa mund të shkoni në një rajon si Oxenefordscire menjëherë pasi të keni bërë udhëtimin nga Norvegjia në Angli, ka të ngjarë të gjendeni përballë armiqve që mund t'ju dominojnë sa hap e mbyll sytë. Loja sugjeron që të merrni fuqinë tuaj deri në 90 përpara se ta eksploroni, por mund të jeni në gjendje ta menaxhoni nëse jeni midis 75 dhe 90.

Një vend në Oxenefordscire që do të gjeni është Faltorja e braktisur e Camulus. Nëse po përpiqeni ta lokalizoni në hartën më të madhe, do ta dalloni në perëndim të liqenit të madh në Oxenefordscire dhe rreth gjysmës së rrugës midis atij liqeni dhe bregut perëndimor në mes të skajeve veriore dhe jugore të zonës.

Nëse keni zhbllokuar pikën e sinkronizimit në Kullën Evinghou, mënyra më e shpejtë për t'u drejtuar në Faltoren e braktisur të Camulus është të udhëtoni shpejt në atë vend dhe më pas të shkoni në jugperëndim nga atje. Megjithëse nuk është një vend i dendur, ai strehon pak pasuri që është çelësi për të përmirësuar armët tuaja.

Çfarë thesari do të gjeni?

Nëse dëshironi të dini se çfarë po përpiqeni të blini këtu përpara se të hapni arkën e thesarit, do të merrni një Nikel Ingot. Mund të duket si shumëpunoni vetëm për një, por ato janë të vështira për t'u gjetur në Valhalla dhe vendimtare për të përmirësuar pajisjet tuaja.

Shiko gjithashtu: Age of Wonders 4: Një lojë strategjike unike dhe tërheqëse e bazuar në kthesa

Normalisht nevojiten tre shufra nikeli për të përmirësuar armët dhe mburojat nga Superior (Niveli 2) në Flawless (Klasi 3) dhe një Ingot Nikel për të përmirësuar secilën pjesë të armaturës. Kjo do të thotë që do t'ju duhen 8 ose më shumë për të marrë pajisjen e një personazhi të pajisur plotësisht deri në Flawless.

Pasi t'i menaxhoni ato përmirësime, jo vetëm që do të përmirësoni statistikat e ingranazhit, por do të merrni një vend shtesë Rune. Bërja e një devijimi të shpejtë drejt faltores së braktisur të Camulus është një mënyrë e shkëlqyer për të bërë përparim drejt këtyre përmirësimeve.

Si e arrini thesarin në faltoren e braktisur të Camulus?

Pasi të mbërrini në faltoren e braktisur të Camulus, mund të lehtësoheni kur zbuloni se nuk po ndodh shumë. Nuk ka beteja të mëdha të frikshme për të ndërmarrë, por në vend të kësaj kërkohet pak gjueti për të gjetur thesarin e faltores.

Pasi të arrini atje, do të dëshironi të përdorni Odin Sight për të marrë një ide se ku ndodhet thesari. Është nën pjesën e platformës kryesore të faltores, por nuk ka një derë të qartë përmes së cilës mund të kaloni.

Në vend të kësaj, do t'ju duhet të shkoni në anën veriperëndimore të asaj faltoreje qendrore. Hipni poshtë dhe do të vini re një çarje në mur. Shtrydhni atë dhe do të jeni në gjendje të hyni në zonën ku ndodhet thesari.

Kini kujdes për nepërkat, pasi ka disa. Ju mund t'i merrni këtome armën tuaj përleshje, ose përdorni harkun tuaj për distancë dhe siguri. Odin Sight gjithashtu ndihmon për t'i dalluar ato në errësirë.

Fatkeqësisht, sapo të gjeni thesarin, do të vini re se ai mbahet i mbyllur jo vetëm nga një, por nga dy bravë të ndryshëm. Për fat të mirë, nuk do t'ju duhet të shkoni larg për të gjetur çelësat.

Ku janë çelësat e gjoksit në faltoren e braktisur të Camulus?

Për të hapur gjoksin dhe për të kapur thesarin, do t'ju duhet një çelës për secilën prej flokët. Të dy çelësat janë të vendosur në faltoren e braktisur të Camulus, por mund të jenë paksa të vështira për t'u dalluar.

I pari dhe më i lehtë për t'u gjetur është lart mbi faltore. Thjesht ngjituni shtyllave të mëdha për të gjetur çelësin e parë. Nëse keni nevojë për ndihmë për të gjetur se cilën është në, përdorni Odin Sight për ta theksuar atë.

E dyta është pak më e vështirë për t'u gjetur. Në anën veriore të faltores, ka një ndërtesë të veçantë drejtkëndëshe me një dhomë të vetme. Drejtohuni drejt asaj ndërtese dhe ngjituni në majë.

Ka një pllakë tavani të thyeshme që do t'ju duhet ta shkatërroni për të hyrë. Nëse keni aftësinë Incendiary Powder Trap, mund të përdorni një shigjetë shpërthyese për ta shkatërruar atë, por përndryshe ka një kavanoz vaji të dobishëm vetëm disa metra larg që mund ta hidhni në të.

Pasi të hapet, thjesht zbrit brenda dhe kap çelësin e dytë. Tani ju duhet të keni të dy çelësat e nevojshëm dhe mund të ktheheni nën faltore për të kërkuar thesarin tuaj.

Nëse nuk keni hyrë brenda më parë, një tjetër kujtesë për t'u kujdesur për nepërkat. Pastrojini ato nëse nuk e keni bërë tashmë një gjë të tillë dhe mund të përdorni çelësat tuaj të gjetur rishtazi për të hapur arkën e thesarit dhe për të shënuar një shufër të rëndësishme Nikel.

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.