Si të merrni një Roblox Adopt Me Dog

 Si të merrni një Roblox Adopt Me Dog

Edward Alvarado

Marrja e një qeni Adopt Me Roblox mund të jetë e vështirë ose e lehtë në varësi të mënyrës se si shkojnë gjërat. Kjo është diçka që ka mbetur relativisht konstante gjatë viteve, por metodat për të marrë një qen kanë ndryshuar pak. Duke qenë kështu, ja se si të merrni një qen Adopt Me në Roblox.

Shiko gjithashtu: Marvel's SpiderMan Complete Controls Guide për PS4 & PS5

Duhet të shikoni gjithashtu: Adopt me Roblox pictures

Metodat e kaluara

Në Roblox, ajo dikur mund të merrje një qen në Adopt Me duke përdorur një vezë për kafshë shtëpiake ose një vezë të plasaritur. Kur ishte kështu, Veza e Thyer ishte bastja juaj më e mirë pasi kishte 11.25 për qind shanse për t'ju dhënë një qen. Megjithëse nuk ishte një mundësi e madhe, ishte më e mirë se shansi pesë për qind që do të kishit me Vezën e kafshëve shtëpiake. Fatkeqësisht, Adopt Me i ka hequr këto metoda për të marrë një qen.

Vezë fillestare

Mënyra më e zakonshme për të marrë një Adopt Me Dog në Roblox është nga Veza juaj Fillestare. Kjo është veza e zakonshme falas që ju jepet kur filloni lojën dhe ka një shans 50 për qind të jetë ose qen ose mace. E keqja këtu është se ju mund ta merrni këtë vezë vetëm një herë dhe nëse nuk e merrni qenin, atëherë do t'ju duhet të përdorni metoda të tjera që mund të jenë më të vështira. Gjithashtu, kini parasysh se duhet të jeni në rolin e të rriturit për të marrë dhe kujdesur për një vezë fillestare.

Vezë në pension

Aktualisht, e vetmja mënyrë tjetër për të marrë një qen në Roblox nëpërmjet një veze është duke përdorur vezën e pensionuar. Kjo vezë ka të gjitha llojet e kafshëvenë të me gjëra të rralla të ndryshme si lundërza dhe buallet e zakonshme deri te dragonjtë dhe njëbrirëshit legjendar. Një vezë në pension kushton 600 Robux dhe ju jep një shans pesë për qind për të marrë një qen. Duke bërë llogaritjen, kjo do t'ju kushtonte mesatarisht 12,000 Robux për të marrë një qen. Për fat të mirë, ekziston një mënyrë më e lehtë për të marrë një qen Roblox Adopt Me.

Shiko gjithashtu: Bedwars Roblox

Tregtimi me lojtarë të tjerë

Kjo është mënyra më e lehtë dhe e rekomanduar për të marrë një qen në Adopt Me nëse nuk e keni bërë merrni një me vezën tuaj fillestare. Ajo që do t'ju nevojitet për të tregtuar për qenin varet nga kë po tregtoni. Nëse jeni me fat, mund të keni një mik që ka një qen që do të ishin të gatshëm t'jua jepnin falas. Nëse jo, mund të dëshironi të lexoni artikuj që janë pothuajse të barabartë me vlerën e një qeni, në mënyrë që të keni diçka për t'u ofruar tregtarëve të tjerë. Në çdo rast, kjo është mënyra më e lehtë për të marrë një qen në Adopt Me nëse nuk e keni marrë një nga veza juaj fillestare.

Për më shumë përmbajtje si kjo, shikoni: All Adopt Me Pets Roblox

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.