Si të lidheni dhe sinkronizoni kontrollorët në Xbox Series X dhe S

 Si të lidheni dhe sinkronizoni kontrollorët në Xbox Series X dhe S

Edward Alvarado

Xbox Series X dhe Xbox Series S vijnë me një grup të ri kontrolluesish Xbox dhe një metodë paksa të ndryshuar për lidhjen e kontrollorëve me konzolat e reja.

Shiko gjithashtu: A është Need for Speed ​​Rivals Cross Platform?

Megjithatë, konzolat e reja të Microsoft janë gjithashtu të pajtueshme me kontrollorët e vjetër të Xbox One, që ju lejojnë të sinkronizoni kontrollorët nga gjenerata e fundit e konsolës me harduerin e gjeneratës tjetër.

Ja se si të sinkronizoni një kontrollues Xbox me Xbox Series X ose S:

  1. Ndizni Xbox Series X ose S duke shtypur butonin Xbox në pjesën e përparme të tastierës;
  2. Futni bateritë dhe aktivizoni kontrolluesin tuaj me valë Xbox;
  3. Klikoni dhe lëshoni butonin Pair në pjesën e përparme të Xbox Series X ose S;

  4. Shtypja e butonit Pair të tastierës do të bëjë që butoni i tij Xbox të pulsojë.
  5. Brenda 20 sekondave të ardhshme, shtypni dhe mbani butonin Çift në kontrolluesin me valë Xbox derisa butoni Xbox në kontrollues të pulsojë;

  6. Nëse butonat e kontrolluesit dhe tastierës Xbox ndaloni së ndezuri dhe qëndroni të ndezur, kjo do të thotë që të dyja janë sinkronizuar me sukses.

Nëse kontrolluesi me valë Xbox dhe Xbox Series X ose S nuk arrijnë të lidhen me përpjekjen tuaj të parë, prisni që dritat të ndalojnë pulson në të dyja pajisjet dhe më pas provo përsëri nga hapi i parë.

Për të sinkronizuar një kontrollues Xbox One me një Xbox Series X ose S, përdor të njëjtën metodë si më sipër.

Shiko gjithashtu: Kuptimi AFK në Roblox dhe Kur të mos shkosh AFK

Tani që Xbox kontrollorët janë çiftuar me tastierën tuaj, ju jeni të lirënë lojë!

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.