Punon Mblidhni të gjitha Kodet Roblox të kafshëve shtëpiake

 Punon Mblidhni të gjitha Kodet Roblox të kafshëve shtëpiake

Edward Alvarado

Kjo lojë Roblox ju mundëson të mbledhni sa më shumë kafshë shtëpiake që mund t'ju ndihmojnë të merrni më shumë ar dhe të zhbllokoni zona të reja. Mbledhja e arit mund t'ju ndihmojë të përmbushni kërkimet që ju shpërblejnë me vezë shtëpiake për të rritur koleksionin tuaj, prandaj, ari është kaq i rëndësishëm në lojë.

Mblidhni të gjitha kafshët shtëpiake Kodet Roblox janë dhurata falas të dhëna nga TwoZoos, zhvilluesi i lojës, për t'ju ndihmuar në mbledhjen e më shumë kafshëve shtëpiake. Ata zakonisht marrin formën e shtesave që rrisin koleksionin tuaj të arit për t'ju blerë edhe më shumë vezë dhe kafshë shtëpiake.

Këto kode të reja bien shpesh dhe ato mund të jenë aktive nga një deri në katër orë pasi ju mundësojnë të grumbulloni më shumë ar me më pak përpjekje.

Në këtë artikull, do të gjeni:

 • Punon Mblidhni të gjitha kodet Roblox për kafshët shtëpiake
 • Skaduar Mblidhni të gjitha kodet Roblox për kafshët shtëpiake
 • Si të ribleni Kodet Roblox të Mblidhni të gjitha kafshët shtëpiake

Duhet gjithashtu shikoni: Adopt me qen Roblox

Shiko gjithashtu: Madden 23: Ekipet më të mira (dhe më të këqija) për t'u rindërtuar

Punon Mblidhni të gjitha kafshët shtëpiake Kodet Roblox

Ndërsa këto kode ishin aktive në kohën e shkrimit, ato mund të skadojnë në çdo kohë kështu që shpengoni sa më shpejt që të jetë e mundur.

 • ItsAlwaysADesert – x2 Gold Boost (1 orë)
 • Mountaineer – x2 Gold Boost (4 orë )
 • FirstCodeEver – x2 Boost Gold (1 orë)
 • FFR – x2 Gold Boost (2 orë)
 • ProsperousGrounds – x2 Gold Boost (2 orë)
 • ConcaveForward – x2 Gold Boost (1 orë)
 • ToPointOh – x2 AriBoost (3 orë)
 • buttertom_1m – x2 Boost Gold (3 orë)
 • NotEnoughDrops – x2 Gold Boost (4 orë)
 • OverEasy – x2 Gold Boost (2 orë)
 • ArcticMoon – x2 Gold Boost (118 Minute)
 • StrobeLight – x2 Gold Boost (2 orë)
 • SticksAndStonesAndLevers – x2 Gold Boost (2 orë)
 • FourCrystals – x2 Gold Boost (6 Orë)
 • Gjërat që kanë valë – x2 rritja e artë (4 orë)
 • Oqeani – x2 rritja e artë (2 orë)
 • Elektromagnetizmi – x2 Boost Gold (2 orë)
 • Stadium – x2 Gold Boost (2 orë)
 • FiveNewCodes – x2 Gold Boost (2 orë)
 • FromTheMachine – x2 Gold Boost (3 orë)
 • Amebas -x2 Gold Boost (4 orë)
 • MrPocket – x2 Gold Boost (4 orë)
 • FusionIndy – x2 Gold Boost (2 orë)
 • Sub2PHMittens – x2 Gold Boost (2 orë)
 • CommonLoon – x2 Gold Boost (4 orë)
 • Chocolate Milk – x2 Gold Boost (4 orë)
 • Meerkat – x2 Gold Boost (2 orë)

Skaduar Mblidhni të gjitha kodet Roblox për kafshë shtëpiake

Mos harroni, kodet e mësipërme mund të bashkohen me kodet e mëposhtme në çdo rastkoha.

Shiko gjithashtu: Katër tiparet më të mira që nuk e dinit se ekzistonin - FIFA 23: Karakteristika e 12th Man
 • BunniesGoHam
 • TooManyDrops
 • ShinyHuntiny
 • DuelingDragons
 • WhoLetTheDogsOut
 • ItsTheGrotto
 • NewCode
 • DuneBuggy
 • OneOutOfEight
 • GenAutoCalc
 • CrazyDiamond
 • Unihorns

Si të shpengoni kodet Roblox të Mblidhni të gjitha kafshët shtëpiake

Ndiqni këta hapa për të shlyer kodet tuaja Roblox të Mblidhni të gjitha kafshët shtëpiake:

 • Launch Collect All Pets in Roblox
 • Trokitni lehtë mbi ikonën e etiketës në krye të ekranit tuaj
 • Shkruani kodin tuaj të punës në kutinë e dhënë
 • Kliko dërgo
 • Shpërblimet tuaja falas do të shtohen menjëherë

Përfundim

Siç u rendit më lart, këto janë të gjitha kodet e punës dhe të skaduara të disponueshme për lojën. Në rast se keni nevojë për më shumë kode , mund të bashkoheni në serverin zyrtar Discord të lojës për të marrë lajme, përditësime dhe për të biseduar me lojtarë të tjerë.

Ju mund të jeni gjithashtu të interesuar në: Aktiv Kodet promovuese të Roblox

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.