NBA 2K23: Distinktivët më të mirë të lojës për të përmirësuar lojën tuaj në MyCareer

 NBA 2K23: Distinktivët më të mirë të lojës për të përmirësuar lojën tuaj në MyCareer

Edward Alvarado

Lojëbërja në NBA 2K nuk kufizohet vetëm në pasime. Është një kombinim i krijimit të lojërave për shokët tuaj dhe veten tuaj. Disa distinktivë të lojërave komplimentojnë shënjat e përfundimit dhe të gjuajtjes në sulm. Nevoja për të është ajo që vendos aktivizimin e këtyre dy distinktivëve fyes.

Pavarësisht nëse jeni duke ndërtuar një roje pikësh apo ndonjë lojtar, nevoja për këto distinktivë të lojërave në 2K23 është e nevojshme për të ndërmarrë hapin tjetër.

Shiko gjithashtu: Bëhuni mjeshtri i kafshëve: Si të zbutni kafshët në Assassin's Creed Odyssey

Cilat janë distinktivët më të mirë të lojës në NBA 2K23?

Më poshtë, do të gjeni distinktivët më të mirë të lojërave për të fituar lehtësisht asistime gjatë lojës në MyCareer. Si distinktivë të lojërave, shumica u japin nxitje të menjëhershme shokëve të skuadrës dhe jo vetes, por kjo është pika e lojës, apo jo?

1. Kati i përgjithshëm

Kërkesat e distinktivit: Saktësia e kalimit – 68 (Bronz), 83 (Argjend), 89 (Ar), 96 (Hall of Fame)

Pajisja e distinktivit të Përgjithshëm të Katit është shumë e thjeshtë kur bëhet fjalë për distinktivët më të mirë të lojës. Është ende një nga më të rëndësishmet në 2K23. Floor General u jep shokëve tuaj të skuadrës një nxitje për të gjitha kategoritë sulmuese ndërsa jeni në lojë . Kjo do ta bëjë një ekip të talentuar në sulm pothuajse të pandalshëm, ndërkohë që do të ndihmojë në ngritjen e dyshemesë sulmuese të skuadrave të tjera që luftojnë në sulm.

Fakti është se është ende e nevojshme që ky simbol të jetë prioriteti juaj kryesor. Edhe pse nuk gjeneron pikë për ju, ai ende jep një shtysë të madheloja juaj e asistimit pasi ky simbol i bën menjëherë shokët tuaj të maksimizojnë distinktivët e tyre nga pasimet që bëni.

2. Doreza për ditë

B Adge Kërkesat: Doreza e topit – 70 (Bronz), 85 (Argjend), 94 (Gold), 99 (Hall of Fame)

Do t'ju duhen të gjitha distinktivët e lidhur me driblimin që ju nevojiten në gjeneratën aktuale 2K dhe Handles For Days është më e rëndësishmja. Ai rrit aftësitë tuaja të driblimit përtej atributit tuaj të Trajtimit të Topit. Duke qenë se lojtarët duhet të shmangin përmbysjet, Handles For Days dhe një atribut i lartë i trajtimit të topit do ta bëjnë shumë të vështirë heqjen e topit.

Në mënyrë të veçantë, distinktivi shtron më pak qëndrueshmëri kur kryen lëvizje driblime, duke lejuar zinxhirë gjithnjë e më të gjatë . Kur çiftohet me distinktivin tjetër, mund të krijoni lehtësisht fotografi për veten tuaj. Më tej, nëse një mbrojtës ndihmës prishet, ju mund të bëni një pasim të lehtë te njeriu i hapur për atë që duhet të jetë një rezultat i lehtë.

Vini re se Handles For Days është një distinktiv i nivelit 3 . Kjo do të thotë që ju duhet të pajisni dhjetë pika distinktive midis niveleve 1 dhe 2 në lojëra për të zhbllokuar nivelin 3.

3. Thyerja e kyçit të këmbës

Distinktivi Kërkesat: Doreza e topit – 55 (bronz), 65 (argjend), 71 (ar), 81 (Hall of Fame)

Atyre që janë adhurues të lëvizjeve hezituese dhe hapave do t'ju pëlqejnë simboli Ankle Breaker . Megjithatë, duhet aftësi e madhe për të zotëruar. Thyerësi i kyçit të këmbës rrit frekuencën në të cilën mbrojtësitdo të pengohet ose do të bjerë kur kryeni hapa prapa dhe disa lëvizje të tjera . Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme që të dyja të çiftëzohen së bashku "Akle Breaker" dhe "Handles For Days", pasi rrit shanset për të humbur mbrojtësit dhe për të fituar goditje të hapura.

Ky distinktiv ju ndihmon shumë nëse përballeni me një mbrojtës më të mirë. Tërheqja e një zinxhiri lëvizjesh driblime mund të çojë në pengimin e pakta të mbrojtësit tuaj, pra, duke ju dhënë një hapje për të vozitur drejt koshit ose për të bërë një goditje kërcimi. Nëse mbrojtja shembet, bëni atë që bëjnë lojtarët: gjeni gjuajtësin e hapur.

4. Hapi i parë i shpejtë

Kërkesat e distinktivit: Post Control – 80 (Bronz), 87 (Argjend), 94 (Ar), 99 (Hall i Famës) OR

Doreza e topit – 70 (Bronz), 77 (Argjend), 85 (Ar), 89 (Hall of Fame) OR

Shiko gjithashtu: Sa i madh është Roblox?

Speed ​​With Top – 66 (Bronz), 76 (Argjend), 84 (Ar), 88 (Hall of Fame)

Ashtu si “The Ankle Breaker”, distinktivi i hapit të parë të shpejtë ju ndihmon të mposhtni kundërshtarët tuaj jashtë driblimit. Kjo i lejon një lojtari të përdorë shpejtësinë e tij për të marrë një avantazh në kokë kur lëviz drejt koshit. Në mënyrë të veçantë, Quick First Step ju jep akses në lëshime më të shpejta dhe më efektive jashtë kërcënimit të trefishtë ose rritjes së madhësisë .

Distinktivi gjithashtu lejon lëshime efektive në të njëjtën mënyrë si funksionon distinktivi Dropstepper për burrat e mëdhenj. Kjo mund të përdoret më së miri kur çiftohet në një mospërputhje kundër një mbrojtësi më të ngadaltë. Fryni drejt tyre, me makinë drejt tyreshportën, dhe ose merrni një kovë të lehtë ose një asistencë të lehtë kur mbrojtja të rrëzohet.

5. Dorëzimi special

Kërkesat e distinktivit: Saktësia e kalimit – 47 (Bronz), 57 (Argjend), 67 (Ar), 77 (Hall of Fame)

Aley-oops duhet të jetë në kohën e duhur. Edhe kalimtarët më të mirë në NBA 2K ende e kanë të vështirë të lidhen në ato pasime lob. Marrësit ndonjëherë qëllimisht nuk kërcejnë, pavarësisht se janë të hapur për topin, dhe 2K AI i ka bërë mbrojtësit e postës më të prirur për të kapur ose goditur topin.

Megjithatë, distinktivi i Dorëzimit Special ndihmon në konvertimin e atyre kalimeve lob në dy pika të lehta. Ai rrit suksesin e pasimeve në rrugicë-oop dhe suksesin e gjuajtjes pas një pasimi tërheqës . Ekziston edhe animacioni bonus i hedhjes së kalimeve nga tavolina. Nëse jeni të bashkuar me një sportist të madh, i cili mund të hedhë zgjedhjet dhe të ngrihet për slam, atëherë ky është një simbol i shkëlqyeshëm për të pasur.

6. Dimer

Kërkesat e distinktivit: Saktësia e kalimit - 64 (Bronz), 69 (Argjend), 80 (Ar), 85 (Hall of Fame )

Nëse distinktivi i dorëzimit special lejon konvertim më të mirë në lejet e lejuara, simboli Dimer është ai që rrit mundësinë e konvertimeve në kalimet e rregullta. Konkretisht, Dimer i jep një nxitje përqindjes së gjuajtjeve pas pasimeve në gjysmëfushë . Ky është një nga distinktivët më thelbësorë që duhet të keni nëse stili juaj bazohet në ndihmën e shokëve tuaj të skuadrës.

Kjodistinktivi është zakonisht partneri i distinktivit Floor General pasi që të dyja kanë qëllimin kryesor për të ndihmuar shokët tuaj të skuadrës të performojnë më mirë. Gjithashtu garanton pothuajse pikë të sigurta në pasime për një shok skuadre të hapur. Një pasim me goditje për një gjuajtës me tre pikë duhet të rezultojë në një rezultat nëntë herë nga dhjetë, një mënyrë e thjeshtë për të bërë një rikthim ose për të rritur epërsinë.

7. Vice Grip

Kërkesat e distinktivit: Post Control – 45 (Bronz), 57 (Argjend), 77 (Ar), 91 (Hall of Fama) OR

Doreza e topit – 50 (bronz), 60 (argjend), 75 (ari), 90 (Hall of Fame)

Simboli Vice Grip është një nga distinktivët më të rëndësishëm të lojërave në NBA 2K23. Meta aktuale e lojës e bën të padobishëm distinktivin e Unpluckable pasi goditja në turbo mund të përballet me një goditje të lehtë edhe nga mbrojtësit më të këqij. Vice Grip rrit sigurinë e topit pasi fiton posedimin në një top të rikuperuar, kapur ose të lëshuar .

Thënë kështu, distinktivi Vice Grip është më i dobishëm se i Unpluckable, veçanërisht kur dëshiron të futesh në Hyperdrive gjatë gjithë kohës. Funksionon më mirë me sigurinë e topit kundër tentativave për vjedhje dhe është një kombinim i natyrshëm me Handles For Days dhe Ankle Breaker.

8. Hyperdrive

Kërkesat e distinktivit: Shpejtësia me topin – 55 (bronz), 67 (argjend), 80 (ari), 90 (salla e Rame) OR

Doreza e topit – 59 (bronz), 69 )argjend), 83 (ar), 92 (Hall of Fame)

Simboli Hyperdrive në thelb përmirësohet të mbajë nëbutoni turbo. Ai lejon lëvizje më të mirë në driblim kur vraponi .

Rritja e shpejtësisë që jep ky distinktiv shoqërohet më së miri me sigurinë e topit të distinktivit Vice Grip për ngasje më të suksesshme. Një playmaker me Hyperdrive, Handles For Days, Vice Grip dhe Quick First Step do të jetë shumë i vështirë për t'u mbrojtur dhe do t'ju bëjë një nga mbajtësit më të besueshëm të topit në lojë.

Çfarë duhet të prisni kur përdorimi i shënjave të luajtjes në NBA 2K23

Disa mund të mendojnë se distinktivët e lojërave nuk janë aq të nevojshme në krahasim me distinktivët sulmues dhe mbrojtës. Shenjat e reja në NBA 2K23 kërkojnë të ndryshojnë.

Ndonëse është e thjeshtë të caktosh vetëm kohën e driblimeve ose të pasosh një shoku të hapur për një asistim të lehtë, përmirësimi dhe animacionet shtesë që japin këto distinktivë janë të dukshëm veçanërisht në MyCareer.

Para se të vendosni të shpërfillni pajisjen e këtyre distinktivëve, provoni së pari të provoni ndryshimin në lojëra praktike dhe përleshje. Pasi të keni parë se si distinktivët e lojërave përmirësojnë trajtimin tuaj të topit, mund të filloni t'u jepni përparësi atyre në NBA 2K23.

Po kërkoni ekipin më të mirë për të luajtur?

NBA 2K23: Ekipet më të mira për të luajtur si qendër (C) në MyCareer

NBA 2K23: Ekipet më të mira për të luajtur si një roje pikë (PG) në MyCareer

NBA 2K23: Ekipet më të mira për të luajtur si një roje gjuajtëse (SG) në MyCareer

NBA 2K23: Ekipet më të mira Për të luajtur për si sulmues i vogël (SF) nëMyCareer

Po kërkoni më shumë udhëzues 2K23?

NBA 2K23: Skuadrat më të mira për t'u rindërtuar

NBA 2K23: Metoda të lehta për të fituar VC Shpejt

Udhëzues NBA 2K23 Dunking: Si të dunkoni, Kontaktoni Dunks, Këshilla & Truket

Simbolet e NBA 2K23: Lista e të gjitha shënjave

NBA 2K23 Shotmeter Shpjeguar: Gjithçka që duhet të dini rreth llojeve dhe cilësimeve të matësit të goditjes

Rrëshqitësit NBA 2K23: Lojë realiste Cilësimet për MyLeague dhe MyNBA

Udhëzuesi i kontrolleve NBA 2K23 (PS4, PS5, Xbox One dhe Xbox Series X

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.