Kampionët e Big Rumble Boxing Creed: Lista e plotë, stilet dhe si të zhbllokoni çdo luftëtar

 Kampionët e Big Rumble Boxing Creed: Lista e plotë, stilet dhe si të zhbllokoni çdo luftëtar

Edward Alvarado

Big Rumble Boxing: Creed Champions është një lojë arcade boksi me kontrolle që janë të thjeshta për t'u kuptuar, por të vështira për t'u zotëruar. Ai krenohet me një listë prej 20 boksierësh gjithsej, duke përfshirë ata nga ekskluziviteti i filmave Rocky-Creed.

Më poshtë, do të gjeni një ndarje të plotë të listës, duke përfshirë arketipin e stilit të secilit boksier (Gjeneral, Slugger, Swarmer). dhe si t'i zhbllokoni ato për t'u luajtur në modalitetin Arcade dhe Versus.

1. Luke “Scraps” O'Grady

Swarmer: Unlocked në fillim

Një boksier i shpejtë me kombinime të shpejta rrufe, O'Grady është boksieri stereotipik irlandez. Ai ka pak dhunti në lëvizjet e tij, duke përfshirë një Super të lig.

2. Axel “El Tigre” Ramírez

Swarmer: I hapur në fillim

"El Tigre" është një tjetër Swarmer që duket se i jep pak shpejtësi O'Grady në favor të pak më shumë pushtet. Ai ka një super të rrezikshëm me dy grushta.

3. Andy "Mad Dog" Pono

Gjeneral: I hapur në fillim

The Gjenerali i parë, Pono është një nga gjeneralistët më të mëdhenj dhe jo aq i shpejtë sa të tjerët - por ai është pak më i fortë. Ai kutizon në përshtatjen e tij të sigurisë.

4. Viktor Drago

Slugger: I hapur në fillim

Djali i Ivan Dragos, Drago më i ri, është Sluggeri i parë në listë. Ai është në fakt më i vogël se Pono në lojë, por tregon se madhësia nuk është gjithmonë e barabartë me stilin. Si Slugger, grushtet e tij shkaktojnë më shumë dëme se arketipet e tjera.

5.Adonis "Hollywood" Creed

General: Unlocked in start

Personazhi titullar i ekskluzivitetit spinoff, Creed paketon një super të mrekullueshëm me katër grushta në kokë dhe trupi. Historia e tij Arcade Mode gjithashtu zgjat ngjarjet e filmave.

6. Rocky "The Italian Stallion" Balboa

Slugger: I zhbllokuar në fillim

Figura ikonë e Balboa luan një rol kyç në historinë e të riut të Creed's Arcade Mode, si i besuari dhe mentori i tij. Në Big Rumble Boxing: Creed Champions, Balboa si një personazh i luajtshëm evokon Balboa nga filmi i parë Rocky.

7. Ricky "Pretty Ricky" Conlan

Gjeneral: I zhbllokuar në fillim

Ajo që bie në sy te Conlan në lojë është se fiziku i tij (nga ata që shfaqen) nuk është aq hiperbolik sa ai i Dragos ose Balboa, për shembull. Rivali i mëparshëm i Creed, ai shfaqet edhe në modalitetin e Creed's Arcade.

8. Leo "The Lion" Sporino

Swarmer: Unlocked at start

Sporino mund të jetë luftëtari më i shpejtë në lojë. Kombinimet e tij dhe aftësia për të lidhur me zinxhirë (së bashku me Swarmerët e tjerë) mund të shkaktojnë telashe për ju nëse kapeni nga litarët.

9. Vick "The Gambler" Rivera

Swarmer: Unlocked në fillim

Rivera del si boksieri më i përmbajtur në lojë, por mos lejoni që kjo t'ju mashtrojë. Ai shquhet edhe për veshjen e xhinseve si lëkurë kryesore.

10. David “Solo” Nez

Slugger: I zhbllokuar në fillim

Nëse O'Grady ishte stereotipi irlandez, Nez është homologu i Amerikës vendase. Ai drun pak si Sluggerët e tjerë, por ka një grusht të madh dhe një super të çuditshëm.

11. Bobby "The Operator" Nash

Përgjithshme: E zhbllokuar përmes Versus Mode

Siç sugjeron pseudonimi i tij, Nash kutizon më shumë si teknik në lojë. Megjithatë, ai ende mund të godasë me grushta, prandaj kini kujdes. Nash ishte boksieri i fundit i zhbllokuar gjatë lojës.

12. Erik "The Norseman" Erling

Slugger: Zhbllokohet përmes Versus Mode

Shiko gjithashtu: Pushtoni qiejt: Si të mposhtni Valkyries në God of War Ragnarök

Siç sugjeron emri i tij, Erling është një stereotip viking deri në flokët e fytyrës dhe pseudonimin. Ai është një nga të paktët Sluggers që ka një kombinim të shpejtë rrufe. Erling ishte luftëtari i parë i zhbllokuar përmes Versus Mode në lojën tonë.

Shiko gjithashtu: Pokémon Sword and Shield Crown Tundra: Si të gjeni dhe kapni Spiritombin nr. 47

13. Hector "Anarchy" Del Rosario

General: Unlocked through Versus Mode

Në përputhje me mohawk-un e tij, loja vëren se Del Rosario ishte njeriu kryesor i një grupi përpara se të kalonte në boks. Ai kutizon me dhuntinë dhe shkëlqimin e një këngëtari kryesor në një grup.

14. Ivan Drago

Slugger: Unlocked through Versus Mode

Zoti kryesor i ekskluziviteteve të filmave, i moshuari Drago duket si në filmin e parë të Rocky. Ai mund të jetë luftëtari më i gjatë në lojë, por Super i tij me një grusht shkakton dëme të mëdha.

15. Benjamin“Benji” Reid

Gjeneral: Zhbllokohet duke mposhtur modalitetin Arcade me Adonis Creed

Antagonisti i Arcade Mode, rrobat e zbukuruara dhe flokët gri janë të frikshëm luftëtar. Ai mund të jetë gjeneralisti më i shpejtë në lojë, dhe ka një goditje të keqe me një goditje në trup Super.

16. Apollo "The Power of Punch" Creed

Swarmer: Unlocked through Versus Mode

The Elder Creed ngjall imazhin e tij të filmit dhe ka një stil të ndryshëm në lojë në krahasim me djalin e tij. Ai është unik në atë që Superi i tij me dy grushta është edhe me dorën e majtë të plumbit, një grep dhe më pas një top.

17. Danny "Stuntman" Wheeler

Swarmer: Unlocked përmes Versus Mode

I portretizuar nga ish-kampioni botëror Andre Ward në filma, Wheeler ruan imazhet dhe është një nga luftëtarët më të frikshëm në lojë. Mos lejoni që ai t'ju kthejë dhe të lëshojë turmën e tij të goditjeve!

18. Duane "Showstopper" Reynolds

Slugger: I zhbllokuar përmes modalitetit Arcade

Një nga luftëtarët më të ngadaltë, Reynolds është ende një armik për t'u kujdesur për shkak të fuqisë së tij. Ai gjithashtu ka një trungje dhe doreza jeshile të vendosura si lëkurën e tij kryesore, e cila bie në sy – veçanërisht kur dorezat e tij ndriçojnë për Superin e tij.

19. James "Clubber" Lang

Slugger: Unlocked through Versus Mode

Legjendar Mr. T portretizoi Lang në ekskluzivitetin e filmit dhe pamja e tij mbetet. Ai ka një uppercut të fuqishëm me një goditjeSpeciale që do ta dërgojë kundërshtarin tuaj të fluturojë.

20. Asif "The Basher" Bashir

Gjeneral: Zhbllokohet përmes modalitetit Versus

Bashir është një tjetër gjeneralist, shpejtësia dhe shpejtësia e të cilit mund t'ju bëjnë të mendoni se ai është më i përshtatshëm si një Swarmer. Duke pasur shpejtësinë e një Swarmer pa mbrojtjen dhe forcën e komprometuar të një gjeneralisti që nuk kompensohet nga shpejtësia si një Slugger, Bashir është një armik i fuqishëm.

Kushdo që kërkon të zhbllokojë gjithçka duhet të ketë parasysh se përfundimi i modalitetit Arcade do të shkyçë të gjitha të lëkurës për atë personazh. Sidoqoftë, nëse nuk dëshironi të kaloni nëpër Arcade, mund t'i zhbllokoni ato ngadalë përmes Versus Mode. Pas zhbllokimit të të gjithë personazheve, shiriti i sfiduesit do të mbushet. Pasi të boksoni dhe ta mposhtni atë luftëtar, do të zhbllokoni një prej tyre. Përsëri, megjithatë, ky është një proces shumë më i ngadalshëm.

Ja ku e keni: listën e plotë dhe si t'i merrni ato për Big Rumble Boxing: Creed Champions. Nëse dëshironit mundësinë për të boksuar si Creed ose Drago, e keni mundësinë tuaj tani! Nëse keni dashur mundësinë për t'i mposhtur ata, ky është gjithashtu shansi juaj!

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.