Pokémon Scarlet & Violet: PsychicType Best Paldean Pokemon

 Pokémon Scarlet & Violet: PsychicType Best Paldean Pokemon

Edward Alvarado

Pokemonët e tipit psikik janë favorizuar prej kohësh për fuqinë e tyre, veçanërisht me sulme speciale. Nga linja Abra-Kadabra-Alakazam tek ato më të fundit si Munna-Musharna dhe Gothita-Gothorita-Gothitelle, ose Pokemon legjendar si Azelf, Mespirit dhe Uxie, tipi Psychic është një lloj i kërkuar dhe i respektuar në Pokemon.

Pokémon Scarlet & Vjollca nuk janë të ndryshme pasi prezantojnë disa linja të reja të tipit Psychic. Të kesh një tip të fortë Psychic në formacionin tënd është përgjithësisht një ide e mirë pasi ata kanë pak dobësi dhe janë ndër sulmuesit specialë më të mirë në seri.

Gjithashtu kontrolloni: Pokemon Scarlet & Violet Best Paldean Fairy & Llojet e shkëmbinjve

Shiko gjithashtu: NBA 2K23: Ndërtimi dhe këshilla e gardës më të mirë të pikës (PG).

Paldean Pokemon më i mirë i tipit Psychic në Scarlet & Violet

Më poshtë, do të gjeni Paldean Psychic Pokemon më të mirë të renditur sipas Totalit të Statistikave Bazë (BST). Ky është grumbullimi i gjashtë atributeve në Pokémon: HP, Sulmi, Mbrojtja, Sulmi Special, Mbrojtja Speciale dhe Shpejtësia . Çdo Pokemon i listuar më poshtë ka të paktën 470 BST.

Duhet të theksohet se shumica e Pokemonëve të tipit Psychic janë sulmues specialë djallëzorë, por janë të dobët fizikisht si në sulm ashtu edhe në mbrojtje. Pokémon i tipit psikik ka dobësi te Bug, Dark dhe Ghost.

Lista nuk do të përfshijë pokemon legjendar, mitik ose paradoks .

Klikoni lidhjet për llojin më të mirë të barit, llojin më të mirë të zjarrit, llojin më të mirë uji, llojin më të mirë të errët, më të mirënPaldean Pokémon i tipit fantazmë dhe më i mirë i tipit Normal.

1. Armarouge (Fire and Psychic) ​​– 525 BST

Armarouge është evolucioni i versionit Scarlet për Charcadet. Ju do të duhet të gjeni dhjetë Fragmente Bronzor dhe më pas t'i shkëmbeni ato në Zapapico City për Auspicious Armor . Përdorni artikullin në Charcadet për ta zhvilluar atë në Armarouge.

Armarouge është një tank fizik i veçantë sulmues. Ka 125 Sulme Speciale dhe 100 Mbrojtje. Është i mirë në zonat e tjera, përveçse ka 60 Attack, por e kompenson atë me 85 HP, 80 Mbrojtje Speciale dhe 75 Shpejtësi. Për fat të mirë, shumica e sulmeve më të mira Fire dhe Psychic janë sulme speciale, duke ju ndihmuar të përfitoni sa më shumë nga bonusi i sulmit të të njëjtit lloj (STAB). Armarouge ka dobësi te Toka, Shkëmbi, Fantazma, Errësirat dhe Uji .

2. Farigiraf (Normal dhe Psychic) ​​– 520 BST

Farigiraf sapo humbi vendin e parë, por u barazua për Pokemonin më të lartë të tipit Paldean Normal me Dudunsparce bazuar në BST. Evolucioni i ri për Girafarig në thelb merr kokën që ishte bishti i tij i evoluar paraprakisht dhe e bën atë si një kapuç në Farigiraf tani më të madh. Për të evoluar Girafarig, niveloje atë ndërsa ai njeh Twin Beams , niveli 32 është kur mëson lëvizjen.

Shiko gjithashtu: Zbuloni misterin: Udhëzuesi i fundit për mbetjet e shkronjave të GTA 5

Farigiraf është një Pokemon i fuqishëm sulmues me 120 HP, 110 Sulm Special, 90 Sulm . Ajo ka 70 mbrojtje dhe mbrojtje speciale, kështu që mund të mbajë pak të sajën, por ka 60 shpejtësi, kështu që do të duhet tëpër të shfrytëzuar atributet e sulmit të lartë. Ndërsa humbet dobësitë ndaj Fighting, ai ruan dobësi ndaj Bug dhe Dark, megjithëse është imun ndaj Ghost .

3. Espathra (Psychic) ​​– 481 BST

Espathra është i vetmi lloj Psikik i pastër në listë. Espathra duket të jetë një përzierje midis një struci dhe hieroglifeve egjiptiane. Pokemon i strucit evoluon në nivelin 35 nga Flittle. Edhe pse është një zog, ai është një zog pa fluturim dhe nuk posedon Levitate si një aftësi. Pokédex thotë se Espathra mund të vrapojë me shpejtësi më të mëdha se 120 milje në orë.

Espathra, siç sugjeron hyrja e saj në Pokédex, është një Pokemon i shpejtë i tipit Psychic. Ka 105 shpejtësi, 101 sulm special dhe 95 kuaj fuqi. Ka 60 në sulm, mbrojtje dhe mbrojtje speciale. Në thelb, goditni fort dhe shpejt me sulme speciale ose Espathra mund të mos bëjë më shumë se disa kthesa. Ai ka dobësi te Bug, Ghost dhe Dark .

4. Veluza (Uji dhe Psikik) – 478 BST

Veluza është një peshk, ndoshta merluci, që është një lloj i dyfishtë Ujor dhe Psikik. Ai u vendos gjithashtu në listën e tipit të ujit Paldean. Është një Pokemon që nuk evoluon, një tipar që e ndan me disa Pokemon të tipit Paldean Water.

Veluza është një sulmues me 102 Attack dhe 90 HP. Atributet e tjera kanë një shpërndarje të ngushtë, por ato janë relativisht të ulëta me 78 Sulm Special, 73 Mbrojtje, 70 Shpejtësi dhe 65 Mbrojtje. Veluza ka pika të dobëta te Bug, Dark, Ghost, Grass,dhe Elektrike .

5. Rabsca (Bug dhe Psychic) ​​– 470 BST

Rabsca gjithashtu u vendos në listën më të mirë të Paldean Pokémon të tipit Bug. Rolling Pokémon është evolucioni i Rellor. Duhet të ecësh 1000 hapa me Rellor në modalitetin Let's Go për ta evoluar në Rabsca . Për të hyrë në modalitetin Let's Go, sigurohuni që Rellor të jetë në krye të festës dhe goditi R ndërsa është në mbibotë, ku do të lëshojë dhe do të përfshihet në beteja automatike.

Rabsca është një sulmues i veçantë që mund të funksionojë gjithashtu si një tank i mirë. Ka 115 Sulme Speciale, 100 Mbrojtje Speciale dhe 85 Mbrojtje. Sidoqoftë, për ato atribute tankiste, ai ka vetëm 75 HP, 50 Sulm dhe 45 Shpejtësi. Nëse nuk jeni përballë Snorlax, Slowpoke, Blissey ose të ngjashme, Rabsca ka shumë të ngjarë të pësojë goditjen e parë. Rabsca gjithashtu mban më shumë dobësi në listë me Flying, Rock, Bug, Ghost, Fire dhe Dark . Tani e njihni Pokemonin më të mirë Paldean të tipit Psychic në Scarlet & vjollce. Cilin nga këta Pokemon do t'i shtoni ekipit tuaj?

Kontrollo gjithashtu: Pokemon Scarlet & Violet Llojet më të mira të fantazmave Paldean

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.