GTA 5 Treasure Hunt

 GTA 5 Treasure Hunt

Edward Alvarado

Tabela e përmbajtjes

Nëse keni mbaruar me plaçkat e vogla dhe kërkoni të merrni para të mëdha në Grand Theft Auto V , çfarë mund të jetë më mirë se thesari? Ja se si mund të filloni & përfundoni gjuetinë tuaj të thesarit.

Më poshtë, do të lexoni:

  • Një përmbledhje e misionit anësor të GTA 5 Treasure Hunt
  • Çfarë mund të gjeni duke luajtur GTA 5 Misionin anësor të Gjuetisë së Thesarit
  • Vendndodhja e të 20 thesareve për misionin anësor të GTA 5 Treasure Hunt

Një nga karakteristikat e shumta të GTA 5 është misioni anësor "Treasure Hunt", i cili i ngarkon lojtarët të gjejnë dhe mbledhin thesare të fshehura të shpërndara në të gjithë botën e lojës.

1>GTA 5 Misioni Treasure Hunt mund të arrihet duke vizituar seksionin “Collectibles” në menunë e lojës. Pasi të jenë atje, lojtarëve do t'u jepet një hartë e botës së lojës me vendndodhjet e thesareve të fshehura të shënuara. Më pas lojtarët do të duhet të udhëtojnë në çdo vend dhe të kërkojnë për thesarin që mund të gjendet në forma të ndryshme, si p.sh. i varrosur në tokë ose i fshehur në një gjoks.

Gjithashtu shikoni: Plumbat shpërthyes në GTA 5

Një nga njëzet sajtet do të përmbajë një aluzion të ngjitur me shirit për ndonjë artikull të rastësishëm atje. Nëse e dhëna është afër, duhet të jeni në gjendje të dëgjoni një zile metalike të erës.

Megjithëse kjo nuk është vendndodhja e thesarit aktual, shënimi tregon tre pika shtesë ku ata mund të gjejnë të dhëna që do të sjellin ata atje.Është e rëndësishme të mbani mend se nëse e lini misionin në mes të rrugës, do të ktheheni në fillim dhe do t'ju duhet të përdorni postën për të arritur në një vend të ri.

Shiko gjithashtu: Pokémon Scarlet & Rivali Violet: Të gjitha Betejat e Nemonës

Vetë thesaret mund të jenë çdo gjë nga shufra ari deri te bizhuteritë e rralla madje edhe para në dorë. Pasi të mblidhen, këto thesare mund t'u shiten personazheve të ndryshëm në lojë për një shumë të konsiderueshme parash.

Misioni GTA 5 Treasure Hunt nuk është vetëm një mënyrë e shkëlqyer për të fituar para shtesë në lojë, por gjithashtu shton një shtresë shtesë eksplorimi. Thesaret e fshehura ndodhen në disa nga vendet më të largëta dhe më të vështira për t'u arritur në lojë, kështu që gjetja e tyre mund të jetë mjaft sfidë. Për ta bërë më të lehtë për ju, këtu janë ato 20 vende ku mund të gjeni një thesar:

1) Mount Josiah/Cassidy Creek

2) Vinewood Hills

Shiko gjithashtu: Konfigurimi i F1 22 Miami (SHBA) (i lagësht dhe i thatë)

3) Varrezat e Paqësorit Bluffs

4) Pier Del Perro

5) Vreshtat Tongva Hills

6) Vargmali San Chianski

7) Kisha e Madhe Chaparral

8) Cassidy Creek

9) Bregdet Sandy/Deti Alamo

10) Vargmali San Chianski

11) Mali Tataviam

12 ) Shkretëtira Grand Senora

13) Los Santos Golf Club

14) Oqeani Paqësor

15) Chaparral i Madh

16) Bregdet Sandy

17) Gjiri Paleto

18) Mali Chiliad

19) Kodrat Tongva/Dy Hoots Falls

20) Bregdet Sandy

Përfundimi

Në përgjithësi, misioni Treasure Hunt në GTA V është një anë argëtuese dhe tërheqësekërkimi që shton një shtresë shtesë të thellësisë në lojë. Është një mënyrë e shkëlqyer për të fituar para shtesë dhe për të eksploruar botën e lojës në të njëjtën kohë.

Shiko më shumë nga artikujt tanë, si p.sh. këtë pjesë në Feltzer në GTA 5.

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.