Për çfarë flet loja Apeirophobia Roblox?

 Për çfarë flet loja Apeirophobia Roblox?

Edward Alvarado

Apeirophobia është një përvojë loje horror me shumë lojtarë e krijuar nga Polaroid Studios, e cila bazohet në një person që ngec në realitetin e jashtëm dhe në Backrooms, një vend me dhoma të pafundme dhe rreziqe që presin t'ju sulmojnë në qoshet.

Apeirophobia do të thotë frika nga pafundësia, pra është një nga lojërat më të mira të Roblox për të provuar nëse lojtarët janë në kërkim të një atmosfere të ndryshme nga shumë lojëra të tjera. Do të hasni shumë nivele të pafundme në mënyrë që të ndjeni atmosferën e tmerrit në këtë lojë unike me dhoma prapa dhe shumë mistere .

E përqendruar rreth ngecjes brenda dhomave të pafundme, shikimit në çdo cep dhe eksplorimi i enigmave për të zgjidhur një entitete për t'u fshehur, Apeirophobia nga Roblox ofron një arratisje unike nga realitet.

Lexo gjithashtu: Udhëzuesi i Apeirophobia Roblox

Mënyrat e vështirësisë së lojës Apeirophobia Roblox

Lojtarët e rinj mund të zgjedhin mënyrën e lojës ose nivelin e vështirësisë në të cilën duan të marrin pjesë, dhe është thelbësore për të zgjedhur atë të lehtë si fillestar në mënyrë që të fitoni nivele.

Katër nivelet e vështirësisë të disponueshme në Apeirophobia mund të shihen më poshtë:

Easy

Ky është niveli më i arritshëm i vështirësisë i mundshëm kur luan Apeirophobia si të gjithë misteret dhe sfidat me të cilat do të përballeni janë të drejtpërdrejta, ndërkohë që do t'ju jepen edhe pesë jetë në këtë mënyrë.

Normal

Silojtarët e modalitetit tjetër mund të zgjedhin të luajnë lojën, kjo është pak më e vështirë se mënyra e lehtë dhe numri i jetëve të disponueshme për ju në modalitetin normal është tre.

E vështirë

Ky është një nivel shumë më i frikshëm ku do të merrni vetëm dy jetë për të gjithë lojën. Në të vërtetë, do të përballeni me entitete shumë më të forta në këtë modalitet vështirësie kështu që nuk është i përshtatshëm për fillestarët e Apeirophobia.

Shikoni gjithashtu: Harta e Apeirophobia Roblox

Nightmare

Pa dyshim se mënyra më e frikshme e vështirësisë në lojë, të gjitha mënyrat e tjera paraqesin sfida më të lehta pasi do t'ju jepet vetëm një jetë dhe nuk ka përfitime të mëtejshme, si p.sh. përfitime në grup ose leje lojërash në modalitetin Nightmare .

Në Apeirophobia, sa më i lartë të jetë niveli, aq më komplekse bëhet sfida, prandaj është me vend të jesh i vëmendshëm ndaj mjedisit. Lojtarët do të hyjnë në çdo nivel me një maksimum prej katër personash që përbëjnë ekipin e tyre dhe ju jepet një pishtar dhe një bilbil si dhe një aparat fotografik për të vëzhguar vazhdimisht rrethinën.

Më poshtë është një listë e niveleve të ndryshme të lojës në Apeirophobia:

 • Niveli Zero (Lobi)
 • Niveli Një (Dhomat e pishinave)
 • Niveli i dytë (Windows)
 • Niveli i tretë (Zyra e braktisur)
 • Niveli i katërt (kanalizimet)
 • Niveli i pestë (Sistemi i shpellës)
 • Niveli i gjashtë (!!!!!!!!!)
 • Niveli i shtatë (Fundi?)
 • Niveli i tetë (Dritat e fikur)
 • Niveli i Nëntë (Sublimiteti)
 • Niveli i dhjetë (TheAbyss)
 • Niveli i njëmbëdhjetë (Depoja)
 • Niveli i Dymbëdhjetë (Mendjet Krijuese)
 • Niveli i Trembëdhjetë (The Funrooms)
 • Niveli i katërmbëdhjetë (Stacioni elektrik)
 • Niveli i pesëmbëdhjetë (Oqeani i kufirit përfundimtar)
 • Niveli i gjashtëmbëdhjetë (Kujtesa e shkatërruar)

Tani ju dini rreth lojës Apeirophobai Roblox dhe vështirësisë së saj mënyrat .

Shiko gjithashtu: NBA 2K23: Ndërtimi dhe këshillat më të mira të sulmit me fuqi më të mirë (PF).

Lexo gjithashtu: Apeirophobia Roblox Camera

Shiko gjithashtu: Zbulimi i misterit: Udhëzuesi i fundit për vendndodhjen e fantazmave GTA 5

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.