NBA 2K22: Distinktivët më të mirë për gjuajtësit me 3 pikë

 NBA 2K22: Distinktivët më të mirë për gjuajtësit me 3 pikë

Edward Alvarado

Vitet e fundit, është bërë e qartë se nëse lojtarët duan të zgjasin karrierën e tyre në NBA për aq kohë sa të jetë e mundur, ata do të duhet të mbështeten kryesisht në gjuajtjen.

Kariera e Kobe Bryant u zgjat mjaftueshëm për të fitoi dy kampionatet e tij të fundit kur filloi të mësonte se si të gjuante më shumë se sa prerje. Që atëherë, Stephen Curry ka revolucionarizuar lojën edhe më tej për shkak të aftësisë së tij të jashtëzakonshme në gjuajtje, duke u bërë dy herë MVP në proces.

Çështja këtu është se nëse doni të shënoni në grupe dhe me përpjekje minimale , distinktivët më të mirë për gjuajtësit me 3 pikë janë mënyra më e mirë.

Cilat janë distinktivët më të mirë për gjuajtësit me 3 pikë në 2K22?

Ndërsa është më e lehtë shënoni 3 pikë në NBA 2K22 sesa ishte në edicionin e vitit të kaluar, ende nuk është një goditje e sigurt si në 2K14. Si rezultat, do t'ju duhen të gjitha animacionet shtesë të nevojshme për ta bërë sa më të lehtë të jetë e mundur.

Pra, cilat janë distinktivët më të mirë për një gjuajtës me 3 pikë në 2K22? Këtu janë ato:

1. Deadeye

Distinktivi klasik i Deadeye është ende më i rëndësishmi për një gjuajtës me 3 pikë. Ai depërton meta-të e mbrojtësve, kështu që është më mirë ta vendosni në nivelin e Hall of Fame.

2. Sniper

Simboli Sniper është kombinimi më i mirë me Deadeye sepse ju ndihmon të caktoni kohën publikimet tuaja më të mira. Si rezultat, do t'ju duhet edhe në nivelin e Hall of Fame, në mënyrë që të rrisni shanset tuaja për të qenë ajo Green Machine,për të cilat do të flasim më vonë.

3. Blinders

Lajm i keq – meta-të e mbrojtësve funksionojnë gjithashtu për ata që ndjekin gjuajtësin e hapur. Lajm i mirë – ju keni distinktivin Blinders për të ndihmuar në injorimin e tyre. Formacionet e kampionatit Golden State Warriors jetuan nga këto më shumë se çdo distinktiv tjetër gjuajtjeje, kështu që më mirë ta keni këtë në nivelin e Hall of Fame gjithashtu.

4. Kuzhinier

Sapo të jeni duke u ngrohur, dëshironi të jeni të sigurt se mund të goditni nga kudo jashtë harkut. Do t'ju duhet distinktivi i Shefit për këtë. Mjafton një i artë, por nëse mund të shkosh më lart, pse jo?

5. Vend i pakufishëm

Ju duhet të kombinoni distinktivin "Limitless Spot Up" me distinktivin Shef sepse ju Do të dëshiroj sa më shumë gamë të jetë e mundur. Një distinktiv ari është i mjaftueshëm për t'i shtuar atij diapazoni me trepikëshët në këmbë.

6. Catch and Shoot

Distinktivi Catch and Shoot ju vjen në ndihmë sa herë që ju bëni thirrje për pasime të dyfishta- deri shoku i skuadrës. Distinktivi i artë është mjaft i mirë për t'ju dhënë një animacion të mirë publik të shpejtë, por distinktivi i Hall of Fame do t'ju shërbejë edhe më mirë.

7. Të shtëna të vështira

Kjo është më shumë një siguri distinktiv, që ju ndihmon të merrni goditje të mira nga driblimi edhe në goditje kërcimi. Do të dëshironi ta keni edhe këtë në një nivel Gold.

8. Green Machine

Ky është distinktivi që përmendëm më parë dhe është ajo që do t'ju duhet sapo të ngroheni që nga koha rrit bonusin e dhënë për të shkëlqyer të njëpasnjëshmelëshon. Sigurohuni që të keni një distinktiv të artë për këtë.

9. Set Shooter

Megjithëse mbrojtësit në meta 2K janë të shpejtë për të ndjekur kundërshtarët nëpër dysheme, ju kurrë nuk e dini se kur Set Shooter distinktivi do të jetë i dobishëm. Një i artë është i mjaftueshëm për të përfunduar punën nëse keni mundësinë të vendosni këmbët përpara se të gjuani.

10. Ndalo dhe Pop

Gjuajtja e driblimit është diçka që mund ta bësh jashtë ekranet e shokëve të skuadrës ose, nëse po guxoni mjaftueshëm, në mes të një pushimi të shpejtë. Duke qenë se ka rreziqe që lidhen me këtë lloj gjuajtjeje, pse të mos e keni këtë në Hall of Fame dhe të përmirësoni aftësinë tuaj për të bërë trepikëshe tërheqëse?

Çfarë duhet të prisni kur përdorni distinktivë për 3 -Point Shooters në NBA 2K22

Vetëm sepse i keni këto distinktivë gjuajtjeje, nuk do të thotë se nuk do të humbisni më kurrë një 3-pikësh gjatë gjithë jetës suaj në NBA 2K. Ka ende aspekte teknike që duhet t'i zgjidhni, veçanërisht duke marrë parasysh meta-të e mbrojtjes.

Ajo që distinktivët e gjuajtjes mund të bëjnë për lojën tuaj me 3 pikë, megjithatë, është të rrisin shanset tuaja për konvertim. Duke thënë se, edhe me të gjitha distinktivët e mësipërm, mënyra më e mirë për të gozhduar një 3-pikësh është ta bëni atë të hapur.

Shiko gjithashtu: A mund të ekzekutoni GTA 5 me vetëm 4 GB RAM?

Distinktivët janë të padobishëm pa praktikë, prandaj sigurohuni që të punoni ende në gjuajtjen tuaj koha, sepse mbështetja vetëm në distinktivët mund të rezultojë në shkrepje joefikase.

Nëse jeni duke kërkuar për njëvend i mirë për të filluar, është më mirë që së pari të provoni të jeni Green Machine në 2K22.

Duke kërkuar për distinktivët më të mirë 2K22?

NBA 2K23: Gardianët më të mirë të pikës ( PG)

NBA 2K22: Distinktivët më të mirë të lojës për të rritur lojën tuaj

Shiko gjithashtu: Pokémon Scarlet & Violet: Gjithçka që duhet të dini për Terastal Pokemon

NBA 2K22: Distinktivët më të mirë mbrojtës për të rritur lojën tuaj

NBA 2K22: Distinktivët më të mirë të përfundimit për të rritur lojën tuaj

NBA 2K22: Distinktivët më të mirë të gjuajtjes për të forcuar lojën tuaj

NBA 2K22: Distinktivët më të mirë për një Slasher

NBA 2K22: Distinktivët më të mirë për një kafshë të ngjyrosur

NBA 2K23: Sulmuesit më të mirë të fuqisë (PF)

Po kërkoni ndërtimet më të mira?

NBA 2K22: Ndërtesat dhe këshillat më të mira të gardës më të mirë të pikës (PG)

NBA 2K22: Ndërtimet dhe këshillat më të mira në sulmues të vegjël (SF)

NBA 2K22: Ndërtimet dhe këshillat më të mira të sulmuesit më të mirë (PF)

NBA 2K22: Ndërtimet dhe këshillat më të mira në qendër (C)

NBA 2K22: Ndërtesat dhe këshillat më të mira të gjuajtjes (SG)

Po kërkoni skuadrat më të mira?

NBA 2K22: Ekipet më të mira për një (PF ) Power Forward

NBA 2K22: Ekipet më të mira për një (PG) Point Gard

NBA 2K23: Ekipet më të mira për të luajtur si një roje gjuajtëse (SG) në MyCareer

NBA 2K23: Ekipet më të mira për të luajtur si qendër (C) në MyCareer

NBA 2K23: Ekipet më të mira për të luajtur si sulmues i vogël (SF) në MyCareer

Kërkoni më shumë udhëzues NBA 2K22?

Rrëshqitësit NBA 2K22 Shpjegohen: Udhëzues për një përvojë realiste

NBA 2K22: Metoda të lehta për të fituar VC Fast

NBA 2K22: 3 më të mirët -Qitësit me pikë në lojë

NBA 2K22: Më i miriDunkers në lojë

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.