NBA 2K23 MyCareer: Gjithçka që duhet të dini rreth lidershipit

 NBA 2K23 MyCareer: Gjithçka që duhet të dini rreth lidershipit

Edward Alvarado

Në sportet ekipore, një aspekt që diskutohet për ndarjen e vërtetë të disa prej lojtarëve më të talentuar nga të tjerët është lidershipi - ose mungesa e tij. Stilet e lidershipit hyjnë në lojë gjatë MyCareer-it tuaj në NBA 2K23, duke ju dhënë një nga dy rrugët në të cilat mund të merrni aftësitë drejtuese të superyllit tuaj të ri.

Shiko gjithashtu: Monster Sanctuary: Përbindëshat më të mirë dhe ekipet më të mira për të ndërtuar

Më poshtë, do të gjeni gjithçka që duhet të dini për udhëheqjen në MyCareer. Kjo do të përfshijë dy rrugët, si të zhbllokoni pikat e lidershipit, një përmbledhje të shkurtër të aftësive drejtuese dhe mënyrat për të përmirësuar udhëheqjen tuaj jashtë lojërave.

Si të zgjidhni stilin tuaj të lidershipit

Ndërsa filloni MyCareer dhe ballafaqoheni me rivalin tuaj, Shep Owens – lojtari që fansat donin të hartohej në vend të jush në histori – do të shihni ekranet e mësipërme dhe të mëposhtme. Ka dy stile lidershipi: Generali dhe The Trailblazer .

Gjenerali është lojtari juaj tradicional i parë i ekipit që shmang vëmendjen në favor të suksesit të ekipit . Trailblazer është një lojtar më i ndezur që i pëlqen të kalojë lojën e tij dhe të ndikojë në suksesin e ekipit . Asnjëra nuk është domosdoshmërisht më e mirë se tjetra, dhe varet vërtet nga stili juaj i lojës ose pozicioni i MyPlayer-it tuaj.

Një pikë roje mund të jetë më mirë me gjeneralin pasi ka më shumë aftësi të lidhura me arritjet e ekipit (si asistimi i lojtarëve të ndryshëm), ndërsa shënimi i sulmuesve dhe qendrave mund të dëshirojë të shkojë me TheTrailblazer sepse ka më shumë aftësi që favorizojnë luajtjen (kryesisht shënimin dhe mbrojtjen) me lojtarin tuaj.

Shiko gjithashtu: Sa i madh është Roblox?

Për shembull, aftësia bazë e nivelit 1 të gjeneralit është Solid Foundation . Solid Foundation ju shpërblen me një përforcim të vogël për shkathtësinë dhe lojën me një rritje më të madhe për shokët tuaj të skuadrës dhe aktivizohet duke arritur një notë B të shokut të skuadrës . Shkathtësia bazë e Nivelit 1 të Trailblazer është Mbaje të thjeshtë . Keep It Simple ju shpërblen me një përforcim të vogël për të shtënat brenda dhe në distancë me një nxitje më të madhe për shokët tuaj të skuadrës dhe aktivizohet duke bërë pesë gjuajtje . Secila prej këtyre aftësive të nivelit 1 kushton një pikë aftësie.

Aftësitë e lidershipit

Çdo grup aftësish ka një aftësi të nivelit 1, 14 aftësi të nivelit 2, 21 aftësi të nivelit 3, dhe 20 shkathtësi të nivelit 4 . Zhbllokimi i shkathtësive të nivelit 4 pasi të keni grumbulluar 40 pikë gjithsej aftësish . Në nivelin 2, aftësitë e nivelit të parë (të bronzit) kushtojnë dy pikë aftësie dhe argjendi kushtojnë gjashtë pikë aftësie. Në nivelin 3, aftësitë e nivelit të parë kushtojnë nëntë pikë aftësie, niveli i dytë kushton 20 dhe niveli i tretë kushton 33 pikë aftësie. Pas zhbllokimit të nivelit 4, aftësitë e nivelit të parë kushtojnë 36 pikë aftësie, niveli i dytë kushton 76, niveli i tretë kushton 120 dhe niveli i katërt kushtojnë 170 pikë secila.

Për shkak të numrit të madh të aftësive, këtu është një përzgjedhje (niveli i parë) nga nivelet 2, 3 dhe 4 në The Trailblazer. Mos harroni se kërkesat gradualisht bëhen më të vështiraçdo nivel dhe nivel, por jepni shpërblime më të mëdha:

  • Hapi në gaz (Klasi 2): Kjo aktivizohet kur shënoni dhjetë pikë në një tremujor. Ai ju shpërblen me një nxitje për të luajtur, Brenda, me rreze të mesme dhe gjuajtje me tre pika për ju dhe një nxitje të vogël në tre të fundit për shokët tuaj të skuadrës.
  • Forca e pandalshme (Klasi 3): Kjo aktivizohet kur shënon katër gola radhazi pa asistim në fushë. Ai ju shpërblen me nxitje në të tre nivelet e gjuajtjes dhe nxitje të vogla në Post Defense, Perimeter Defense dhe IQ sulmuese dhe mbrojtëse për shokët tuaj të skuadrës.
  • Buzëqeshje për kamerën (Klasi 4): Kjo aktivizohet pas posterizimit të një lojtari ose kryerjes së dy shfaqjeve të theksuara. Ajo shpërblen me ju rritjen e forcës, vertikale dhe gjuajtjes së brendshme, ndërsa i shpërblen shokët tuaj të skuadrës me nxitje të vogla për lojën, shkathtësinë dhe inteligjencën sulmuese.

Këtu janë disa aftësi të nivelit të parë nga The General :

  • Old Reliable (Klasi 2): Kjo aktivizohet pas asistimit ose shënimit në dy rrahje ose zgjedhje. Ai ju shpërblen me një nxitje të vogël në Playmaking dhe të tre nivelet e gjuajtjes, ndërsa i shpërblen shokët tuaj të skuadrës me një nxitje më të madhe në të katër.
  • Vazhdoni të lëvizni (Shteti 3): Kjo aktivizohet pasi regjistron pesë asistime. Kjo ju shpërblen me një nxitje të vogël në Playmaking dhe një nxitje të moderuar në të tre nivelet e gjuajtjes, duke i shpërblyer më shumë shokët tuaj të skuadrësnxitja e tre të fundit.
  • Ju merrni një…dhe ju! (Shteti 4): Kjo aktivizohet pasi ndihmon dy shokë të ndryshëm të skuadrës. Ai ju shpërblen me një nxitje të vogël në Playmaking dhe Agility ndërsa shpërblen shokët tuaj të skuadrës me nxitje në të tre nivelet e të shtënave.

Siç mund ta shihni nga kampionimi i shkurtër, aktivizimi dhe nxitjet e gjeneralit janë të orientuara drejt përmirësimit të shokëve tuaj të skuadrës dhe jo vetes, ndërsa aktivizimi dhe nxitjet e The Trailblazer janë të orientuara drejt përmirësimit të vetes dhe së dyti shokëve tuaj të skuadrës. Pavarësisht, ato janë të dyja mjete të shkëlqyera për lojën tuaj

Tani, kini parasysh se ju mund të të keni vetëm dy aftësi udhëheqëse të pajisura në të njëjtën kohë . Ju mund të kaloni mes tyre në varësi të ndeshjes ose të zgjidhni ato më të besueshmet për t'u siguruar që të përmbushni gjithmonë qëllimet e lidershipit. Ndërsa aftësitë me nivele më të larta dhe të niveluara priren të jenë më sfiduese, ato ju shpërblejnë gjithashtu me pikët më të larta të aftësive drejtuese kur të përfundoni .

Shënimi tjetër i rëndësishëm është se ju mund të fitoni pikë lidershipi nëpërmjet përgjigjeve tuaja në grupet dhe shtypësit e mediave pas lojës . Do të shihni ose një ikonë blu ose të kuqe (edhe pse këto mund të jenë edhe për markë, prandaj kini kujdes!), dhe ato do të jenë udhëzuesi juaj se cila është: blu për The General dhe e kuqe për The Trailblazer . Pasi të zgjidhni një shteg, qëndroni me të pasi ndoshta do të fitoni pikë të mjaftueshme për të zhbllokuar të gjitha aftësitëpër blu ose të kuqe shumë përpara se të përfundojë sezoni juaj i parë, ndoshta edhe para pushimit të All-Star.

Tani dini gjithçka që duhet të dini për udhëheqjen për MyCareer në NBA 2K23. Cilën rrugë do të zgjidhni?

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.