NBA 2K23: Mbrojtja më e mirë & Rimbushja e simboleve për të ndaluar kundërshtarët tuaj në MyCareer

 NBA 2K23: Mbrojtja më e mirë & Rimbushja e simboleve për të ndaluar kundërshtarët tuaj në MyCareer

Edward Alvarado

Thonë se mbrojtja është sulmi më i mirë dhe se mbrojtja fiton kampionate. Kjo e fundit është evidente nga rritja e mbrojtjes në play-off pas një sezoni të gjatë prej 82 ndeshjesh. Është një nga arsyet pse distinktivët mbrojtës janë ato që ju nevojiten për të rritur përvojën tuaj të lojës NBA 2K23 në MyCareer.

Edhe mbrojtësit më të këqij në ligë mund të krijojnë ndalesa vetëm duke qenë para lojtarit tuaj. Pajisja me distinktivët e nevojshëm për lojtarin tuaj siguron që ju të bëni më mirë se një vjedhje e lirë në një lojtar që nxiton dem.

Nuk ka rëndësi nëse je roje apo i madh. Këto distinktivë mbrojtës janë krijuar për t'ju bërë lojtarin më të mirë 2K të mundshëm.

Cilat janë mbrojtja më e mirë & shënjat e rikthimit në NBA 2K23?

Më poshtë, do të gjeni mbrojtjen më të mirë & shënjat e rikthimit për lojtarin tuaj MyCareer, pavarësisht pozicionit. Nëse dëshironi të mbyllni kundërshtimin tuaj, atëherë pajisja e këtyre distinktivëve do t'ju ndihmojë jashtëzakonisht.

Shiko gjithashtu: FIFA 22 Wonderkids: Lojtarët më të mirë të rinj uruguaianë për t'u identifikuar në modalitetin e karrierës

1. Kërcënimi

Kërkesat e distinktivit: Mbrojtja perimetrike – 55 (Bronz), 68 (Argjend), 77 (Ar), 87 (Hall of Fame)

Simboli Menace ende e bën këtë listë si distinktivi më i mirë mbrojtës në NBA 2K23. Meqenëse është e lehtë për një lojtar pa mbrojtje të vjedhë nga një Chris Paul në sprint, ky simbol siguron që të gjitha atributet të bien. Konkretisht, Menace heq atributet e lojtarit kundërshtar nëse qëndroni përballë duke luajtur mbrojtje të mirë .

Të jesh përparae një lojtari sulmues, ndërkohë që e keni të pajisur këtë distinktiv, do t'i sigurojë kundërshtarit tuaj një rënie të performancës prej të paktën 25%. Përmirëso Menace në nivele më të larta të distinktivit për edhe më shumë sukses. Ky simbol është ndoshta më i miri për lojtarët rrethues, por mund të jetë gjithashtu i mirë për lojtarët e mëdhenj nëse skema e mbrojtjes mbështetet në shumë ndërrime.

2. Kapëse

Kërkesa e distinktivit( s): Mbrojtja perimetrike – 70 (Bronz), 86 (Argjend), 92 (Ar), 97 (Hall of Fame)

Clamps është kombinimi perfekt i simbolit Menace. Kapëse ju jep lëvizje më të shpejta të prera . Gjithashtu ju bën më të suksesshëm kur hipni në hip ose përplasni kundërshtarin tuaj. Kjo do të thotë që Clamps është pothuajse i detyrueshëm nëse keni Menace, pasi njëra ndihmon për të mbajtur mbajtësin e topit para jush, ndërsa tjetra përfiton kur ata janë para jush.

Ky distinktiv funksionon gjithashtu për të mëdha meshkujt pasi lejon rikuperim më të mirë në gunga dhe hipur në hip, pasi lojtari sulmues e ka topin në bojë. Përsëri, nëse skema mbrojtëse e ekipit tuaj të zgjedhur mbështetet shumë në ndërrimin, atëherë kjo është gjithashtu një ide e mirë për të madhen tuaj.

3. Pick Dodger

Distinktiv Kërkesat: Mbrojtja rrethuese – 64 (bronz), 76 (argjend), 85 (ar), 94 (Hall of Fame)

Simboli Pick Dodger është një distinktiv shumë i rëndësishëm mbrojtës për t'u pajisur , veçanërisht nëse jeni mbrojtës rrethues. Mund të jetë zhgënjyese për disa sa herë që bëjnë mirë në mbrojtje, vetëm për t'u kundërpërgjigjurnga një ekran. Pick Dodger përmirëson aftësinë tuaj për të lundruar në ekrane . Në nivelin e Hall of Fame (në foto), ju keni potencialin për të hedhur në erë plotësisht ekranet në park ose në topin e zi . Nëse luan shumë në internet, atëherë kjo është një domosdoshmëri.

Mos lejoni që aftësia e lojtarit sulmues për të kapërcyer ju të bëhet zhgënjimi juaj. Pajisni këtë distinktiv dhe sigurohuni që të jeni ende përballë burrit tuaj, pavarësisht sa ekrane jepen. Rritja e atributit tuaj Strength do të ndihmojë gjithashtu në lundrimin e zgjedhjeve, veçanërisht nga kundërshtarët më të mëdhenj.

4. Doreza

Kërkesat e distinktivit: Vjedhja – 64 (Bronz), 85 (Argjend), 95 (Ar), 99 (Sallë i Famës)

Vjedhja është gjëja më e lehtë për të bërë në 2K23. Edhe mbajtësit më të mirë të topit e humbin topin nëse vrapojnë përpara një djaloshi pa mbrojtje. Është emëruar me vend pas ish-legjendës së Seattle dhe Hall of Famer "The Glove" Gary Payton. Djali i tij, Gary Payton II, është vendosur me Golden State në një formë të ngjashme me babain e tij.

Sa i përket lojtarit tuaj, mbajtja e simbolit Doreza rrit shkallën e suksesit të vjedhjeve tuaja . Ndërsa një lojtar mbrojtës që është i prirur për faulle për t'u arritur është ende një rrëfim në gjeneratën aktuale 2K, të paktën ky simbol i lehtëson gjërat pak. Thjesht jini të matur dhe mos provoni një vjedhje nëse mbrojtësi largohet qoftë edhe sadopak.

Mënyra më e mirë për të përdorur këtë distinktiv është thjesht ta caktoni kohën me një kundërshtar në sprintose nëse një kundërshtar dembel e ka lënë driblimin e tij të pambrojtur.

5. Kali i punës

Kërkesat e distinktivit: Mbrojtja e Brendshme – 47 (Bronz), 55 (Argjend), 68 (Ar), 82 (Hall of Fame) OR

Mbrojtja perimetrike – 47 (Bronz), 56 (Argjend), 76 (Ar), 86 (Hall of Fame)

Simboli Work Horse është i nevojshëm sepse disa përpjekje për vjedhje priren të jenë të pasuksesshme ose të përfundojnë me një top të lirë. Disa goditje të topit çojnë në një rikuperim të lehtë nga një shok skuadre që nuk dyshon, i cili as nuk kishte asnjë biznes në atë pjesë të fushës. Herë të tjera, topi do të kthehet drejt vijës bazë ose anësore.

Megjithatë, distinktivi i kuajve të punës është ajo që ju nevojitet për të qenë në gjendje t'i kaloni ato topa të lira mbi kundërshtarin tuaj. Ngutja shtesë që jep kjo distinktiv duhet të shpërblehet. Ai rrit shpejtësinë dhe aftësinë tuaj për të tërhequr topa të humbur mbi një kundërshtar . Zhytja për topa loos është gjithashtu një mënyrë e thjeshtë për të përmirësuar pak notën e shokut të skuadrës, kështu që çdo mbrojtës do të jetë më mirë me këtë distinktiv.

6. Chase Down Artist

Kërkesat për distinktivin: Blloku – 47 (Bronz), 59 (Argjend), 79 (Ar), 88 (Hall of Fame)

Distinktivi Chase Down Artist ndihmon për një rikuperim më të shpejtë në mbrojtje, veçanërisht në pushimin e shpejtë. Ndihmon në parashikimin më të mirë të një përpjekjeje për layup ose dunk. Në mënyrë të veçantë, Chase Down Artist rrit shpejtësinë dhe aftësinë <12 të kërcimit të lojtarit tuaj kur ndjek një lojtarpër një bllok . Ky simbol u krijua në thelb për shkak të sasisë së pengesave që LeBron James kishte gjatë gjithë viteve, veçanërisht ditët e tij në Miami dhe natyrisht, blloku i tij ikonik në Andre Iguodala që në thelb vulosi kampionatin 2016 për Cleveland.

Atributet shtesë të rritjes së shpejtësisë dhe kërcimit vertikal që ofron ky distinktiv janë të mjaftueshme për të bllokuar pothuajse çdo goditje me kohë të përsosur. Sa më i gjatë dhe më i dobët të jetë lojtari, aq më shumë sukses jep ky distinktiv. Thjesht mbani mend se në fakt ju duhet ia bëni mbajtësit të topit.

7. Spirancë

Kërkesat e distinktivit: Blloku – 70 (Bronz), 87 (Argjend), 93 (Ar), 99 (Sallë of Fame)

Në versionet e mëparshme, distinktivi Anchor, ose Defensive Anchor siç njihej më parë, është si versioni mbrojtës i distinktivit Floor General. Në ditët e sotme është ndryshe.

Simboli Anchor rrit shkallën tuaj të suksesit kur bëhet fjalë për mbrojtjen e buzës . Meqenëse meta aktuale lejon që edhe një kundërshtar në këmbë të mbrohet me sukses, ky simbol ju siguron të paktën një ndalesë më të mirë mbrojtëse. Mendoni Rudy Gobert; lojtari juaj mund të bëhet një spirancë mbrojtëse si ai me këtë distinktiv.

Vini re se Anchor është një simbol Tier 3 . Kjo do të thotë që ju duhet të pajisni dhjetë pika distinktive ndërmjet niveleve 1 dhe 2 në mbrojtje & rebounding për të zhbllokuar distinktivët e nivelit 3.

8. Pogo Stick

Kërkesat e distinktivit: Blloku – 67 (Bronz), 83 (Argjend), 92 (Ar), 98 (Hall of Fame) OR

Kërcim sulmues – 69 (bronz), 84 (argjend), 92 (Ar), 99 (Hall of Fame) OR

Kërcim mbrojtës – 69 (Bronz), 84 (Argjend), 92 (Ar), 99 (Hall of Fame)

Ndërsa distinktivi Anchor ndihmon me blloqe, distinktivi Pogo Stick ndihmon me kundërshtarët mashtrues. Ai lejon rikuperim më të mirë për një tentativë të dytë në bllok nëse një kundërshtar ju falsifikon në kërcimin e parë, por edhe në ribounds dhe goditjet tuaja të kërcimit .

Dy shembuj të mirë të Pogo Sticks njerëzore janë Rudy Gobert dhe JaVale McGee, të cilët me sa duket janë në gjendje të kërcejnë përsëri menjëherë pasi një kundërshtar i falsifikon. Veçanërisht nëse lojtari juaj është i madh dhe ju pëlqen të bllokoni goditjet, Pogo Stick është një domosdoshmëri.

Pogo Stick është një distinktiv tjetër i nivelit 3 .

Çfarë duhet të presësh kur përdorni mbrojtje & shënjat e rikthimit në NBA 2K23

Është më e lehtë të luash mbrojtje në NBA 2K23 sesa disa lojëra në seri. Thjesht qëndroni përballë kundërshtarit tuaj në shtyllë ose bëni një përpjekje bllokimi në një goditje rrethuese dhe ai ka të ngjarë të humbasë. Në rastin më të keq, një garë gjuajtjeje ka të ngjarë të jetë e mjaftueshme për të ndryshuar goditjen në humbje.

Qëllimi i këtyre simboleve kryesore mbrojtëse në 2K23 është të kundërshtojë ata lojtarë sulmues me aftësi të përmirësuara me shënjat e gjuajtjes, përfundimit dhe lojës.

Pasi t'i pajisni këto distinktivë, do të jetë një natë shumë e lehtë për ju dhe tuajekip ndërsa luante MyCareer në NBA 2K23.

Duke kërkuar për distinktivët më të mirë?

Simbolet NBA 2K23: Distinktivët më të mirë të gjuajtjes për të përmirësuar lojën tuaj në MyCareer

Simbolet NBA 2K23: Distinktivët më të mirë të përfundimit për të përmirësuar lojën tuaj në MyCareer

NBA 2K23: Distinktivët më të mirë për të luajtur lojën tuaj në MyCareer

Po kërkoni skuadrën më të mirë për të luajtur?

NBA 2K23: Skuadrat më të mira për të luajtur si sulmues në fuqi (PF) në MyCareer

NBA 2K23: Ekipet më të mira për të luajtur si qendër (C) në MyCareer

NBA 2K23: Më e mira Ekipet për të luajtur si një roje gjuajtëse (SG) në MyCareer

NBA 2K23: Ekipet më të mira për të luajtur si një roje pikë (PG) në MyCareer

NBA 2K23: Ekipet më të mira për të luajtur Si një sulmues i vogël (SF) në MyCareer

Duke kërkuar më shumë udhëzues 2K23?

NBA 2K23: Gjuajtjet më të mira dhe animacionet më të mira të kërcimit

NBA Distinktivët 2K23: Distinktivët më të mirë të përfundimit për të përmirësuar lojën tuaj në MyCareer

Shiko gjithashtu: Një udhëzues se si të aktivizoni bisedën me zë të Roblox për një përvojë të përmirësuar të lojërave

NBA 2K23: Skuadrat më të mira për t'u rindërtuar

NBA 2K23: Metoda të lehta për të fituar Fast VC

Distinktivë NBA 2K23: Lista e të gjitha distinktiveve

NBA 2K23 Shot Meter Shpjeguar: Gjithçka që duhet të dini rreth Llojeve dhe Cilësimeve të Shot Meter

Rrëshqitësit NBA 2K23: Cilësimet realiste të lojës për MyLeague dhe MyNBA

Udhëzuesi i kontrolleve NBA 2K23 (PS4, PS5, Xbox One & amp; Xbox Series X

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.