Komandat zanore të fazmofobisë që marrin përgjigje, ndërveprime dhe aktivitet fantazmë

 Komandat zanore të fazmofobisë që marrin përgjigje, ndërveprime dhe aktivitet fantazmë

Edward Alvarado

Phasmophobia vazhdon të lëshojë përditësime të reja dhe interesante, duke e bërë lojën më të frikshme dhe më të vështirë.

Vështirësia profesionale tani duket vërtet si një përvojë e nivelit profesional duke ju bërë të filloni me ndërprerësin. Fakti që fantazmat tani mund të hapin dyert gjatë një gjueti, si normale ashtu edhe dollapët, nuk është i dobishëm për ju si hetues, megjithatë, e bën lojën më intensive.

Një pjesë e rëndësishme e Phasmophobia që nuk ka' t ndryshuar është veçoria e njohjes së zërit. Qoftë për të gjetur fantazmën, për ta zemëruar ose për t'i bërë pyetje, komandat zanore janë një pjesë kyçe e lojës që i shtojnë veçantinë e saj. Pra, si funksionon njohja e zërit Phasmophobia?

Lexo më tej për të ditur se si mund ta përdorësh atë në avantazhin tënd. Ka fjalë dhe fjali të përgjithshme ndaj të cilave fantazma mund të reagojë, por ju gjithashtu mund t'i bëni pyetje më specifike.

Marrja e mjeteve të kërkuara për komandat zanore të Phasmophobia

Në lojë, një pjesë e hetimit mund të bëhet duke u bërë pyetje fantazmave dhe duke përdorur komanda zanore. Për të përdorur këtë veçori, do t'ju duhet të keni Spirit Box ose Ouija Board .

Ndërsa Spirit Box do të jetë gjithmonë i disponueshëm në kamion, për sa kohë që mbani mend ta shtoni atë në holl, Bordi Ouija nuk është. Bordi Ouija pjellet rastësisht brenda ndërtesës së vendndodhjes, por nuk është e garantuar të pjellë. Pra, do t'ju duhet pakfat që të shfaqet dhe pastaj do të duhet ta gjesh – gjë që mund të jetë e vështirë në harta më të mëdha.

Ka disa komanda zanore që mund t'i thuash në Spirit Box ose Ouija Board, kështu që më poshtë, ne kemi renditur disa të preferuara të përdorura nga lojtarët për dy mjete të ndryshme. Duhet të theksohet se disa nga frazat mbivendosen.

Komandat zanore Best Spirit Box në Phasmophobia

Ju mund të shqiptoni disa komanda zanore të ndryshme përmes Spirit Box në Phasmophobia, me disa prej tyre krijojnë ndërveprime nga fantazma për t'ju ndihmuar të kufizoni llojin e tij. Disa nga këto përgjigje ndaj komandave tuaja zanore do të jenë ndërveprime të drejtpërdrejta në lojë, si p.sh. me hapjen e një dere ose shfaqjen e fantazmës.

Fantazma mund të përgjigjet gjithashtu me të folur drejtpërdrejt përmes Spirit Box. Për shembull: në përgjigje të pyetjes së moshës, ajo mund të përgjigjet me "fëmijë", "fëmijë", "i rritur" ose "i moshuar". Mund të japë gjithashtu përgjigje si "larg", "prapa" dhe "vras" për t'ju ndihmuar të gjeni ose identifikoni fantazmën.

Këtu janë disa nga frazat kryesore që mund t'i thoni Spirit Box për të krijuar ndërveprime me fantazmën:

 1. Shfaq veten
 2. Na jep një shenjë
 3. A je këtu?
 4. Ku je ?
 5. Sa vjeç jeni?
 6. Fikeni dritën
 7. Hape këtë derë

Komandat zanore të Ouija Board në Phasmophobia

Nëse i bëni me sukses Bordit Ouija një pyetje, pjesa do të lëvizërreth tabelës dhe ndaluni te shkronjat dhe numrat për të krijuar një përgjigje. A duhet të pyesni: "Sa vjeç jeni?" një përgjigje mund të vijë në formën e një "3" dhe "4", që tregon se fantazma është 34-vjeçare.

Fantazma mund të përgjigjet gjithashtu duke shqiptuar fjalë në tabelën Ouija. Kur kjo të ndodhë, do t'ju duhet të mbani mend rendin e shkronjave për të deshifruar përgjigjen.

Në rast se nuk bëni një pyetje të suksesshme në tabelë, dritat do të dridhen, duke ju zbrazur mendjen . Është e rëndësishme të mos e bëni këtë shumë nëse nuk dëshironi të filloni një gjueti. Pra, për hir të shëndetit tuaj, përmbajuni komandave zanore dhe pyetjeve të Ouija Board që dihet se krijojnë përgjigje.

Shiko gjithashtu: Si të merrni Kid Nezha Roblox në ngjarjen Luobu Mystery Box Hunt

Nëse guxoni të kërkoni një përgjigje, këto janë frazat më të mira për të thënë në Ouija Board:

 1. Sa vjeç jeni?
 2. Kur keni vdekur?
 3. Sa kohë keni vdekur?
 4. Ku jeni?
 5. Ku është dhoma juaj?
 6. Sa njerëz janë këtu?
 7. Sa njerëz keni vrarë?
 8. Kush është viktima juaj ?

Komandat zanore të Phasmophobia që nuk kërkojnë mjete

Ka edhe komanda të tjera zanore që mund t'i thuash pa përdorur Spirit Box ose Ouija Board për të krijuar reagime. Përgjigjet nga këto vijnë në formën e ndërveprimeve me rrethinën, manifestimet ose, në rastin më të keq, një gjueti.

 1. Ku jeni?
 2. Na jepni një shenjë.
 3. A jeni këtu?
 4. Shfaqveten.
 5. Çfarë dëshiron?
 6. A je miqësor?
 7. A dëshiron që të largohemi?
 8. Çfarë dëshiron?

Ka edhe fjalë të tjera që mund të thuash për të shkaktuar fantazmën pa dashje, të tilla si "i frikësuar", "fsheh" dhe "ik", ndër të tjera. Së fundi, ka gjithashtu një shans që fjalët e sharjeve të zemërojnë fantazmën, prandaj kini kujdes se çfarë fjale shkruani ose thoni përmes njohjes së zërit gjatë hetimeve. Thënë kështu, ia vlen të kujtohet se një gjueti mund të përdoret gjithashtu kundër fantazmës.

Nëse dëshironi të shihni një listë më të gjatë të komandave zanore, mos ngurroni të shikoni atë të krijuar nga përdoruesi i Steam JAVA. Sidoqoftë, për të marrë përgjigjet dhe reagimet e dobishme nga komandat zanore në Phasmophobia, komandat e listuara më sipër do t'ju shohin gjatë gjuetisë.

Shiko gjithashtu: Filmi Need For Speed ​​2: Çfarë dihet deri më tani

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.