Da Piece Codes Roblox

 Da Piece Codes Roblox

Edward Alvarado

A jeni gati për të nisur një aventurë pirate në Roblox's Da Piece? Dëshironi ta bëni udhëtimin tuaj më të qetë dhe më emocionues? Këtu do të gjeni kodet e përditësuara për shkurt 2023 për Da Piece. Me një bollëk shpërblimesh si cash , beli, exp dhe të tjera, këto kode do të sigurojnë që të mos ngecni kurrë në det të hapur.

Në këtë artikull, do të zbuloni,

Shiko gjithashtu: Civ 6: Udhëheqësit më të mirë për çdo lloj fitoreje (2022)
 • Lista e kodeve Da Piece aktive dhe të skaduara Roblox
 • Të kuptojë funksionin e kodeve Da Piece Roblox
 • Si të shlyeni kodet e Da Piece Roblox

Merrni busullën tuaj, lundroni dhe le të fillojmë!

Cilat janë kodet e Da Piece Roblox?

Kodet Da Piece janë shpërblime të dhëna nga zhvilluesit, Handsome Studios, për t'ju ndihmuar në aventurat tuaja pirate. Këto kode mund të variojnë nga paratë e gatshme falas, EXP, beli, rivendosjet e statistikave etj.

Shiko gjithashtu: Historia e Yoshi: Udhëzuesi i kontrolleve të ndërprerësit dhe këshilla për fillestarët

Handsome Studios lëshon kode të reja për të festuar përditësimet e reja ose kur loja arrin disa momente të rëndësishme, si pëlqimet ose shkarkimet. Sigurohuni që ta shtoni lojën në të preferuarat tuaja për kodet më të fundit të Da Piece.

Si të shfrytëzoni kodet e Da Piece Roblox

Shlyerja e kodeve Da Piece Roblox është i thjeshtë dhe i drejtpërdrejtë . Ndiqni këto hapa të thjeshtë:

 • Hap Da Piece në Roblox
 • Trokitni lehtë mbi butonin e menysë në anën e ekranit
 • Shkoni te cilësimet
 • Fusni kodin tuaj në kutinë e tekstit "Shpejtoni kodin këtu"
 • Shtypni enter
 • Kënaqunishpërblime!

Kodet e fundit të Da Piece (përditësuar në shkurt 2023)

 • S3A_B3ASTS – 30k beli
 • L3GENDARY_FRU1T – shpërblim i vogël exp
 • BLOX_FRUITS – 15 minuta eksperiencë e dyfishtë
 • CHARM1NGSANJ1 – rivendosja e aftësive
 • SYRUPV1LLAG3 – 15,000 beli
 • L1TTL3GARD3N – 50,000 beli
 • DRUM1SLAND – rivendosja e gjendjes
 • BR00KSB0N3S – ekspansion i dyfishtë
 • B0SSK0BY – ekspansion i dyfishtë
 • J0YB0Y – rivendosja e statusit
 • R0BLUCC1AFURRY – eksperiencë e dyfishtë
 • 2KL1KESWOOOHOOO – eksperiencë e dyfishtë
 • K1NG0FP1RAT3Z – 50,000 Beli
 • B1GMERA – stat rivendos
 • YAM1YAM1 – skadim i dyfishtë
 • NEWUPDAT30N3 – rivendosje e gjendjes
 • 0N3P13C3 – 10,000 Beli
 • G0LDG0LDG0LD – 25,000 Beli
 • PH03N1X – rivendosja e statusit
 • NAM1SG0LD – 30,000 Beli
 • US0PPSN0SE – rivendosja e gjendjes
 • EV1LMAR1NE – rivendosja e gjendjes
 • G0LD3NP1RAT3 – armë me aftësi
 • B0SSP1RATE – rivendosja e pikëve të aftësisë
 • TREASUR3 – rivendosja e pikëve të aftësisë
 • 1KL1K3SYEAH – 10 mijë para
 • M0NK3YDLUFFY – rivendosja e pikës së aftësisë
 • AC3 – 5,000 para të gatshme
 • G0LDR0G3R – 1,000 exp
 • K1NGTANK13 – shpërblimet
 • B1GR3S3T – rivendosja e statistikave

Roblox's Da Piece është një aventurë e mbushur me aksion që me siguri do t'ju tërheqë zemrën gara. Me ndihmën e kodeve Da Piece, udhëtimi juaj do të jetë edhe më emocionues dheshpërblyese.

Pavarësisht nëse jeni një pirat me përvojë ose një i sapoardhur, këto kode me siguri do t'ju ndihmojnë në kërkimin tuaj për thesar. Mos prisni, shkoni te Roblox dhe filloni t'i përdorni ato kode sot!

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.