Cyberpunk 2077: Gjeni Anna Hamill, Guide Woman of La Mancha

 Cyberpunk 2077: Gjeni Anna Hamill, Guide Woman of La Mancha

Edward Alvarado

Sa më shumë të niveloheni dhe të fitoni Street Cred në Cyberpunk 2077, aq më shumë njerëz do të vijnë tek ju me punë. Një nga njerëzit më të hershëm që ka ardhur tek ju me një koncert është Regina Jones dhe detyra për të gjetur Anna Hamill.

Një Mision Gun For Hire, "Gruaja e La Mançës" përqendrohet rreth jush duke punuar se ku mund të gjeni Anna Hamill dhe më pas vendosja nëse do ta rrafshoni ose jo ose ta detyroni të lërë punën e saj.

Këtu janë gjithçka që duhet të dini për të gjetur Anna Hamill në tregun Kobuki dhe mënyra të ndryshme që ju mund të përfundoni koncert.

Si të merrni koncertin "Gruaja e La Mançës"

Për të aktivizuar koncertin "Gruaja e La Mançës", ju duhet vetëm të kaloni nëpër disa histori të hershme për të arritur në Street Cred Niveli 1. Regina Jones do t'ju telefonojë dhe do t'ju dërgojë detajet.

Shiko gjithashtu: Nevoja për mashtrimet e karbonit me shpejtësi PS 2

Për të aktivizuar më pas misionin, ose shtypni majtas në d-pad për të gjurmuar koncertin e Gun For Hire, ose aktivizojeni manualisht përmes Ditarit tuaj në menynë e lojës.

Pasi të keni aktivizuar koncertin, do të drejtoheni në tregun Kabuki dhe do t'ju thuhet të gjeni Anna Hamill. Jones ka një kërkesë shtesë: duke qenë se objektivi është vetëm një goditje për shkak se ajo bën punën e saj si oficere policie, Jones kërkon që të mos e rrafshoni atë, nëse është e mundur.

Si të gjeni Anna Hamill në Cyberpunk 2077

Ka disa mënyra për të gjetur se ku mund të gjesh Anna Hamill në tregun Kabuki, nga biseda me njerëzit në zonë deri te bërja e disaparkour.

Nëse merrni rrugën e përdorimit të informatorëve, do të dëshironi të gjeni prostitutën vendase, Robert Ripperdoc ose Imad. Ripperdoc nuk është më i dobishëm menjëherë, ndërsa prostituta do të kërkojë 600 € për informacion, dhe ju mund të zgjidhni ose të kërcënoni ose të paguani Imad 600 €.

Do të drejtoheni në hotelin e tregut Kabuki, e cila është lehtësisht e dukshme në pjesën e jashtme të tezgave të tregut, me tabelat e saj të ndezura neoni jashtë dhe makinat arcade brenda.

Është e mundur të kaloni fazën e kërkimit të njerëzve përreth tregut për të gjetur Anna Hamill, megjithatë, thjesht duke hyrë në hotel.

Mund të ngjiteni në dhomën e Anës duke u hedhur në majë të tezgave të tregut, duke shkuar në atë përballë Mac N' Cheezus dhe më pas duke kërcyer në muri aty pranë në të djathtë. Nga atje, ngjitni murin, ngjituni lart në njësitë e ajrit të kondicionuar (që do të shkaktojnë dëme, prandaj jini të shpejtë) dhe drejt në ballkonin e Anës.

Nëse nuk keni problem të vendosni një të vogël tarifë, ju mund të hyni në hotel përmes hyrjes së poshtme, duke ju kthyer vetëm 151 €. Që andej, ngjituni dy kate derisa të gjeni dhomën 303. Për të hyrë, do t'ju duhet të testoni aftësinë tuaj teknike, e cila duhet të jetë e nivelit 6 për të hapur derën.

Pasi ta keni hape derën duke përdorur aftësinë tënde teknike, ose u ngjite në ballkonin e dhomës së saj, do të kesh gjetur Anna Hamill.

Si ta bindësh Anna Hamillin që ta lërëpuna

Ndërsa i afroheni ngadalë objektivit, ajo do të tërheqë një armë mbi ju. Nëse doni të bindni Anna Hamillin të lërë punën e saj, duhet të ngrini dhe të jeni gati të reagoni shpejt ndaj opsioneve të bisedës. Vazhdoni të lëvizni ose zgjidhni bisedën shumë ngadalë, dhe ajo do të sulmojë, duke ju detyruar të rrafshoni objektivin.

Shiko gjithashtu: NBA 2K23: Distinktivët më të mirë të lojës për të përmirësuar lojën tuaj në MyCareer

Thjesht duhet të jeni qetësues dhe të sinqertë në bisedë. Këto janë opsionet që duhet të zgjidhni për të bindur Anna Hamill të lërë punën e saj:

  • "Këtu për t'ju paralajmëruar."
  • "Vetëm dua t'ju ndihmoj."
  • "Shokët tuaj në NCPD."

Pas kësaj, ajo do të kërkojë që ju të largoheni - në terma më pak të sjellshëm - dhe pasi të keni lënë zonën e tregut Kabuki, do të marrësh thirrjen për përfundimin e punës nga Jones.

Shpërblimet për përfundimin e "Gruaja e La Mançës"

Me të përfunduar misionin "Gruaja e La Mançës", sapo të dilni nga zona, ju do të merrni shpërblimet e mëposhtme:

  • 3700 €$
  • Rritja e kredisë në rrugë

Ja ku e keni: tani e dini koston efektive dhe metodat më të shtrenjta për të gjetur Anna Hamill si dhe si të shmangni rrafshimin e objektivit.

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.