Call of Duty Modern Warfare 2: Modaliteti i ri DMZ

 Call of Duty Modern Warfare 2: Modaliteti i ri DMZ

Edward Alvarado

Call of Duty është i njohur për prezantimin e një sërë mënyrash eksperimentale të lojës me çdo përsëritje të re të ekskluzivitetit. Modern Warfare 2 nuk bën përjashtim nga ky rregull, duke shtuar në modalitete të çuditshme siç janë ato që luhen përmes një këndvështrimi të kamerës së personit të tretë. Deri më tani, më eksperimentalja nga këto lloje lojërash është modaliteti i ri DMZ.

DMZ është një modalitet i lojës falas që çdokush mund ta shkarkojë në PC ose konzola. Kjo qasje është padyshim për shkak të suksesit masiv të Call of Duty Warzone duke përdorur një model të ngjashëm pa pagesë. DMZ është i disponueshëm së bashku me pjesën tjetër të përmbajtjes së rinovuar Warzone 2.0 që shpërndahet për të gjithë lojtarët.

Kontrollo gjithashtu: karakteret Modern Warfare 2

Çfarë është Modaliteti DMZ në Call of Duty?

Në koncept, modaliteti më i fundit i Modern Warfare 2 të kujton tituj të tillë si Escape from Tarkov. Skuadrat do të bashkohen për të siguruar objektivat përpara se të përpiqen të arratisen nga harta e Al-Mazrah e paraqitur në listat e tjera për luajtje. Edhe pse kjo hartë është duke u ripërdorur, objektivat ofrojnë përmbajtje unike me fokus narrativ.

Shiko gjithashtu: Arti i finesës: Përvetësimi i shkrepjeve fine në FIFA 23

Ajo që e veçon DMZ nga multiplayer tradicional i Call of Duty është përfshirja e luftëtarëve të AI për të luftuar. Ju ende mund të hasni skuadra lojtarësh rivalë, por një pjesë e madhe e luftimeve bazohet tërësisht në PvE. Ndërrimi i vazhdueshëm midis kundërshtarëve të njeriut dhe të AI e mban çdo ndeshje tërheqëse dhe të paparashikueshme.

Si funksionojnë armët nëDMZ

Modern Warfare 2 mbështetet në një arsenal të madh armësh për të nxitur veprimin mbizotërues të pranishëm në çdo betejë. Disa mënyra të lojës ndryshojnë formulën tradicionale të ngarkimit për hir të ekuilibrit të kutisë së rërës. Në DMZ, ju krijoni një ngarkesë armësh "të siguruara" me të cilat dëshironi të filloni. Pas vdekjes, armët tuaja të siguruara vendosen në një ftohje që ju pengon t'i përdorni ato në ndeshjen tjetër. Deri në rimbushjen e ftohjes, ju jeni të detyruar të përdorni armë të përkohshme kontrabandë që zhduken plotësisht herën tjetër kur të vdisni ose t'i lëshoni ato për diçka tjetër.

Shumë stinët që do të vijnë

Si çdo titull modern i shërbimit të drejtpërdrejtë , Warzone 2.0 ka një udhërrëfyes të tërë me përmbajtje të re dhe kalime luftarake të planifikuara tashmë. Nëse keni ndërmend të investoni pak kohë në koleksionin e ri të modaliteteve, atëherë mund të jeni të sigurt se loja do të mbështetet për vitet në vijim.

Duhet të shikoni gjithashtu artikullin tonë mbi kazermat CoD MW2.

Shiko gjithashtu: Makina GTA 5 Tuner

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.