A mund të marr Roblox në Nintendo Switch?

 A mund të marr Roblox në Nintendo Switch?

Edward Alvarado

A nuk do të ishte mirë nëse mund të luani lojëra Roblox në Nintendo Switch ? Duket sikur do të ishte platforma perfekte. Fatkeqësisht, ju nuk duhet ta bëni këtë, dhe përdorimi i metodave normale është e pamundur.

Sidoqoftë, mund të habiteni kur mësoni se përgjigja e "A mund të marr Roblox në Nintendo Switch?" nuk është një "jo" e vështirë. Në fakt, nëse jeni të gatshëm të kaloni nëpër disa gjëra, mund ta realizoni atë .

Shiko gjithashtu: Madden 23: Uniformat e zhvendosjes në Houston, Ekipet & amp; Logot

Më poshtë, do të lexoni:

  • Hapat se si mund të luani Roblox në Nintendo Switch
  • Disa zgjidhje nëse nuk dëshironi të kaloni metodën e listuar për të luajtur Roblox në Nintendo Switch

Shkarkimi i Android

Nëse keni kërkuar në Google "a mund të marr roblox në Nintendo Switch", atëherë me siguri e keni menduar tashmë këtë. Po, shkarkimi i Android në çelësin tuaj është një metodë për të luajtur Roblox në të dhe mbart një sasi relativisht të ulët rreziku. Disavantazhi i madh këtu është se Android për Switch është ende i ri dhe ende nuk i ka korrigjuar të gjitha gabimet e tij. Kjo do të thotë që ju duhet të prisni të hasni shumë gabime nëse përdorni këtë metodë. Megjithatë, ajo është shumë më pak e rrezikshme se metoda tjetër.

Shiko gjithashtu: WWE 2K23: Udhëzues MyGM dhe këshilla për t'u bërë një Hall of Fame GM

Jailbreaking Nintendo Switch tuaj

Menjëherë ju ndoshta e dini se çfarë do të thotë kjo. Jailbreaku i një Nintendo Switch anulon menjëherë garancinë e tij dhe nëse prishni diçka, ju e prishni kompjuterin tuaj. Kjo metodë është shumë e rrezikshme . Megjithatë, nëse e arrini të funksionojë,nuk do të bombardoheni me gabime si me metodën e mëparshme.

Dy metoda shtesë

Nëse po pyesni veten "A mund të marr Roblox në Nintendo Switch?" dhe dy metodat e mësipërme nuk ju tërheqin, ka mundësi të tjera. Këto metoda janë pak më të ndërlikuara, por mund të funksionojnë nëse jeni të gatshëm t'i jepni ato.

DNS të personalizuar

Mund të luani Roblox në Nintendo Switch duke përdorur një DNS të personalizuar.

  • Shkoni te cilësimet e sistemit tuaj, më pas kliko "Internet dhe Connect Status".
  • Pas kësaj, klikoni Cilësimet e Internetit dhe zgjidhni rrjetin tuaj pasi të ketë përfunduar kërkimi. Ju gjithashtu mund të zgjidhni Wired Connection nëse kjo është ajo që po përdorni.
  • Më pas, shkoni te "Ndrysho cilësimet" dhe ndryshoni cilësimet e DNS nga automatike në manuale.
  • Tani klikoni Primary DNS dhe shkruani "045.055.142.122" më pas ruani cilësimet.
  • Më pas lidheni me rrjetin për të cilin keni ndryshuar DNS dhe do të hapet një dritare e re. Klikoni në Lidhje të dobishme dhe gjeni Roblox.com. Nga atje mund të hyni në llogarinë tuaj dhe të luani Roblox.

Ndarja e ekranit

Kjo është e ngjashme me metodën DNS, por kërkon një pajisje celulare. Në thelb, ndiqni hapat e mësipërm deri në pikën që të ndryshoni DNS-në tuaj.

  • Më pas klikoni Enter URL dhe shkruani “tvee.app” më pas klikoni Load Page.
  • Më pas, instaloni aplikacionin Screen Mirroring” në pajisjen tuaj celulare nëse nuk e keni bërë tashmë.
  • Tani thjesht zgjidhni Start Mirroring dhepërdorni Skanimin për të skanuar kodin QR në Nintendo Switch.

Kjo është ajo, ju keni mbaruar. Tani e dini se si mund të merrni Roblox në Nintendo Switch.

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.