Cyberpunk 2077: Si të ndaloni mbinxehjen dhe sulmin gjatë luftimit

 Cyberpunk 2077: Si të ndaloni mbinxehjen dhe sulmin gjatë luftimit

Edward Alvarado

Cyberpunk 2077 ka prezantuar një gamë të gjerë opsionesh luftarake, duke përfshirë aftësinë për të hakuar kundërshtarët tuaj gjatë luftimeve përleshjeje. Fatkeqësisht, këtë mund ta bëjnë edhe kundërshtarët tuaj, gjë që mund ta keni vënë re nëse mbinxehja shfaqet në ekranin tuaj.

Ndonëse është sigurisht zhgënjyese të jesh në mes të luftimeve dhe të pyesësh veten se nga vjen Overheat dhe pse po dëmtohesh ende, ka një lajm të mirë. Mbinxehja, si çdo hakerim luftarak, është absolutisht i parandalueshëm.

Çfarë është Overheat në Cyberpunk 2077?

Mbinxehja është një nga shumë sulmet e shpejta të dëmshme në Cyberpunk 2077. Mbinxehja shkakton në mënyrë specifike dëme gjatë një periudhe kohore, madje edhe fshehja nën mbulesë nuk mund të parandalojë ardhjen e dëmit nëse hakimi ka filluar tashmë.

Pasi të goditeni me Overheat, e vetmja mënyrë për ta ndaluar atë të arrijë 100% dhe të fillojë të ndikojë në shëndetin tuaj është të hiqni rrjetin e armikut që e përdori atë për ju. Mbinxehja nuk është i vetmi sulm i shpejtë me të cilin do të duhet të përballeni, por është i pari dhe më i zakonshmi.

Për fat të mirë, mbinxehja është e parandalueshme. Pasi të keni vendosur pjesët, mund të neutralizoni rrjetat e armikut që përpiqen të përdorin Overheat ose ndonjë sulm tjetër luftarak kundër jush.

Si e ndaloni Overheat dhe hakerime të tjera gjatë luftimeve në Cyberpunk 2077?

Për ta thënë thjesht, thjesht duhet të eliminoni armikun që po ju hakeron. Problemi është se në një masivskenari luftarak, shpesh është shumë e vështirë të kuptosh se nga vjen goditja e shpejtë.

Gjithmonë mund të futesh dhe të fillosh të largosh armiqtë, dhe ka shumë mundësi që njëri prej tyre të jetë ai që përdorte Overheat. Sidoqoftë, ka disa gjëra që do t'ju ndihmojnë të identifikoni dhe eliminoni rrjetin e armikut.

Përdorimi i I Spy Perk për të ndaluar mbinxehjen dhe hakerimin

Gjëja e parë dhe më e rëndësishme për të marrë është përfitimi "I Spy". Ekziston një kërkesë aftësie, kështu që do t'ju duhet të keni një inteligjencë prej të paktën 5 për të zhbllokuar këtë përfitim.

Pasi ta keni marrë, "I Spy" do të punojë në mënyrë aktive në luftime pa pasur nevojë ta aktivizoni. Nëse goditeni me Overheat, ose ndonjë goditje tjetër të shpejtë, mund të kaloni në modalitetin e skanimit, në të cilën pikë do të shihni një shteg të verdhë të qartë nga ju drejt kudo që rrjeti i armikut është në vijën e shikimit.

Ata nuk mund të përdorin Overheat ose të hakojnë nëse nuk mund t'ju shohin, por kjo bëhet e ndërlikuar në një zonë të mbushur me kamera sigurie. Shpesh do ta shihni atë vijë të verdhë që shkon nga ju te një aparat fotografik dhe më pas te një armik i largët.

Shiko gjithashtu: WWE 2K22: Ekipet dhe stallat më të mira të etiketave

Si të ndaloni kamerat që të ndihmojnë në mbinxehje

Nëse nuk keni një pamje të qartë ose pamje të rrjetës së armikut, gjëja e parë që dëshironi të bëni është të hiqni sigurinë kamerat që po përdorin për t'ju vënë në sy. Kjo nuk do të ndalojë një mbinxehje që tashmë ka filluar të ndikojë tek ju, por do ta bëjë më të vështirëta përdorin sërish.

Nëse jeni mësuar me hakimin e shpejtë, mënyra më e mirë për të hequr kamerat është përmes Protokollit të Shkeljes. Ju do të dëshironi të kapni Big Sleep Perk nën Protokollin e Shkeljes, i cili nuk ka asnjë kërkesë aftësie dhe është i disponueshëm për të gjithë lojtarët.

Kjo do t'ju lejojë të kaloni një enigmë të Matricës së Kodit të Protokollit të Shkeljes me një rezultat të mundshëm për të çaktivizuar të gjitha kamerat e lidhura të sigurisë. Nëse kjo nuk funksionon, ju gjithashtu mund dhe çaktivizoni një kamerë të vetme në vijën tuaj të shikimit nga një distancë. Nëse gjithçka tjetër dështon, vini në shënjestër dhe gjuani në atë aparat për ta shkatërruar atë.

Përdorimi i Quickhack-it të keqfunksionimit të Cyberware për të ndaluar mbinxehjen dhe hakerimin

Ndërsa ju gjithmonë mund ta hiqni atë rrjetë armik me një goditje të vendosur mirë, ndonjëherë ato janë të vështira për t'u arritur dhe mund të jenë kokëfortë për të zbritur. Nëse dëshironi t'i blini vetes pak kohë për t'i eliminuar ato dhe për të ndaluar Overheat-in dhe goditjet e tjera të shpejta, ekziston një sulm i juaji që mund t'ju ndihmojë.

Shiko gjithashtu: Përshpejtoni përparimin tuaj: Udhëzues i fundit për t'u ngritur shpejt në God of War Ragnarök

Kryerja e shpejtë e keqfunksionimit të Cyberware ndonjëherë mund të grabitet nga kontejnerët ose armiqtë, por ju gjithashtu mund të vizitoni shitës të ndryshëm të Quickhack-eve në të gjithë Cyberpunk 2077 për ta blerë atë. Kostoja mund të ndryshojë në bazë të rrallësisë dhe efektivitetit, por të gjitha kryejnë të njëjtën detyrë të përgjithshme.

Përdorimi i mosfunksionimit të softuerit kompjuterik në një armik do të çaktivizojë aftësitë e tyre kibernetike, duke e bërë të papërdorshme "Overheat" dhe çfarëdo sulmi tjetër të shpejtë që ata donin të ekzekutonin.Gjithashtu do t'i parandalojë ata që ta përdorin përsëri për një periudhë kohore në varësi të cilësisë ose rrallësisë së Quickhack.

Në fund të fundit, do t'ju duhet ende të eliminoni kundërshtarin tuaj për t'i dhënë fund përgjithmonë mundësive të tij për të përdorur Overheat për ju. Megjithatë, mosfunksionimi i Cyberware mund të ndalojë mbinxehjen për aq kohë sa për t'ju blerë kohë në mënyrë që t'i përfundoni ato pa pasur nevojë të përballeni me atë dëmtim të vazhdueshëm.

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.