Pokémon Mystery Dungeon DX: Достапен е код за секоја чудна пошта

 Pokémon Mystery Dungeon DX: Достапен е код за секоја чудна пошта

Edward Alvarado

Како што беше

случајот во многу игри на Покемон, Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX има

форма на функција за бесплатен подарок за играчите да ја користат.

Во Pokémon Sword and Shield, тие дојдоа во форма на кодови за Mystery Gift, во новата игра Mystery Dungeon DX, тие се кодови на Wonder Mail.

За да ви помогнеме

да започнете, да му дадете поттик на вашиот тим или да внесете специфичен Покемон, можете

да ги користите кодовите на Wonder Mail во играта.

Еве

сè што треба да знаете како и сите 74 Wonder Mail кодови што се

моментално достапни.

Што е кодот Wonder Mail во Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX?

Wonder Mail

шифрите се многу едноставни за користење, но можат да донесат одлични награди за да ви дадат значителен

зајакнување во играта.

Некои од

кодовите испраќаат куп ставки во вашиот склад, додека други ви даваат повеќе TM за

користење. Сепак, најбараните кодови Wonder Mail ве испраќаат на нови мисии

за да најдете сет Покемони кои ќе побараат да се придружат на вашиот спасувачки тим откако

ја завршите работата.

Како да го користите кодот Wonder Mail во Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX

За да користите

Wonder Mail код во Mystery Dungeon, прво ќе треба да го вратите до Главното

мени на играта и скролувајте настрана додека не слетате на иконата Wonder Mail.

Иконата содржи плик на кој е печатен Pelipper.

ЕднашВие

ја избравте опцијата Wonder Mail, со притискање на A, потоа ќе се сретнете со

екранот подолу. Едноставно притиснете A повторно за да преминете на екранот за внесување код на Wonder Mail

.

Потоа,

ќе ве сретне тастатура со бројки и букви. Внесете го вашиот осумцифрен

код на Wonder Mail и потоа притиснете го копчето Крај.

Убава

функција вклучена во Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX е тоа што можете да го користите

интерфејсот со екран на допир на Nintendo Switch во рачен режим за внесување Wonder

Пошта кодови, што многу го забрзува процесот.

Со вашиот

код поднесен, екранот ќе ви покаже што точно сте донеле

преку кодот Wonder Mail. Во случајот со кодот погоре, ќе добиете три

Rainbow Gummi и DX Gummi.

Откако

одберете Да, ако внесете ставка или код на TM Wonder Mail, ставките ќе бидат

испратени во вашето складиште (Кангасхан Складирање во градот во вашата зачувана игра).

Ако внесете

код на Wonder Mail за специјална наградна работа, сепак, постои шанса

мисијата да се судри со некој од вашите постоечките прифатени работни места. Тоа е затоа што

специјалните барања за работа може да се наоѓаат во истата зандана и на истиот кат како

друго од вашите работни места.

За среќа, ако

има судир, играта ќе ви покаже. Ќе имате опција да ја одбиете

постоечката мисија во вашатаигра за да ја замените со новото специјално барање за работа,

или можете само да продолжите да притискате B за да се повлечете, да не ја барате мисијата Wonder Mail

веднаш и повторно да го внесете кодот Wonder Mail подоцна.

Каде ги наоѓате кодовите на Wonder Mail за Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX?

Во Pokémon Sword and Shield, може да ги најдете кодовите за Mystery Gift преку делот Вести на почетниот екран на Nintendo Switch. Програмерите, често заедно со најавите за настани во играта, ги завршуваат написите за вести со нов код.

Ова може

да се покаже како случај и со Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX Wonder

Кодовите за пошта со текот на времето. Ќе сакате да внимавате на официјалните сметки на Nintendo и

Pokémon на социјалните мрежи, како и на делот за вести на Nintendo Switch.

Сите шифри Wonder Mail во Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX

Овде се сите 74 Wonder Mail кодови достапни во

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Тим DX, подредени според типот на Wonder Mail

наградата што ја даваат кодовите.

Wonder Mail Reward Code Type
Beautifly Mission CNTS

N2F1

Специјално

Барање за работа

Chingling

Мисија

R6T1

XSH5

Специјално

Барање за работа

Clefairy

Мисија

8TT4

98W8

Специјално

Барање за работа

Dragonair

Мисија

HK5R

3N47

Специјално

Барање за работа

Larvitar

Мисија

5JSM

NWF0

Специјално

Барање за работа

Mantyke

Мисија

MF0K

5CCN

Специјално

Барање за работа

Mareep

Мисија

991Y

5K47

Специјално

Барање за работа

Misdreavus

Мисија

5K0K 0K2K Специјално

Барање за работа

Rhyhorn

Мисија

R8Y4

8QXR

Специјално

Барање за работа

Roselia

Мисија

K762

CJWF

Специјално

Барање за работа

Sableye

Мисија

Исто така види: Совладување на играта со еволуција: Како да се развие Поригон во Покемон
91SR

2H5J

Специјално

Барање за работа

Slowbro

Мисија

6Y6S

NWHF

Специјално

Барање за работа

Smoochum

Mission

92JM

R48W

Специјално

Барање за работа

Togetic

Мисија

MHJR

625M

Специјално

Барање за работа

Wailmer

Mission

0R5H

76XQ

Специјално

Барање за работа

Brutal

Swing TM

XNY8

PK40

TM
Bulldoze

TM

PFXQ

PCN3

TM
Енергија

Топка ТМ

N0R7

K93R

TM
Пламенфрлач

TM

P5R9

411S

TM
Фокус

Blast TM

78SH

6463

TM
Леден зрак

TM

XMK5

JQQM

TM
Leech

Life TM

3TY1

XW99

TM
Сенка

Топка ТМ

90P7

CQP9

TM
Smart

Strike TM

W95R

91XT

TM
Thunderbolt

TM

R13R

6XY0

TM
Водопад

TM

JR41

13QS

TM
DX Gummi

x2

H6W7

K262

Ставки
DX Gummi

x1, Rainbow Gummi x1

XMK9

5K49

Ставки
Rainbow

Gummi x6

SN3X

QSFW

Ставки
Rainbow

Gummi x3, PP-Up Drink x3

Y490

CJMR

Ставки
Rainbow

Gummi x3, Power Drink x3

WCJT

275J

Артикли
Rainbow

Gummi x3, Accuracy Drink x3

6XWH

H7JM

Ставки
Златна

Ланта x1, Mach лента x1

CMQM

FXW6

Ставки
Златна

лента x1, одбранбена марама x1, моќна лента x1

25QQ

TSCR

Артикли
Златна

лента x1, цинк лента x1, специјална лента x1

95R1

W6SJ

артикли
Slow Orb

x5, Quick Orb x5

CFSH

962H

Ставки
Сите

Power-Up Orb x3, All Dodge Orb x3

H5FY

948M

Артикли
One-Shot

Girl x2, Petrify Orb x3, Spurn Orb x3

NY7J

P8QM

Ставки
Wigglytuff

Глоба x1, редок квалитет Orb x3, Inviting Orb x3,

QXW5

MMN1

Ставки
Помошник

Orb x3, Revive All Orb x2

SFSJ

WK0H

Ставки
Сите

Power-Up Orb x3, All Dodge Orb x2, All Protect Orb x2

SK5P

778R

Ставки
Чистење

Орб x5, Health Orb x5

TY26

446X

Ставки
Затајување

Глоба x5

WJNT

Y478

Ставки
Foe-Hold

Orb x3, Foe-Seal Orb x3

Y649

3N3S

Ставки
See-Trap

Orb x5, Trapbust Orb x5

0MN2

F0CN

Ставки
Escape

Orb x3, Rollcall Orb x3, Revive all Orb x1

3XNS

QMQX

Ставки
Slumber

Orb x5, Totter Orb x5

7FW6

27CK

Ставки
See-Trap

Orb x5, Trawl Orb x2, Storage Orb x2

961W

F0MN

Ставки
Revive

All Orb x1, Reviver Seed x2, Tiny Reviver Seed x5

5PJQ

MCCJ

Артикли
Злато

Блет за доџо x1, сребрен билет за доџо x2, бронзен билет за доџо x3

Y991 1412 Предмети
Reviver

Семе x1, Sitrus Berry x1, Oran Berry x10

FSHH

6SR0

Артикли
Reviver

Семе x2, исцели семе x3

H8PJ

TWF2

Ставки
Мали

Reviver Seed x2, Chesto Berry x5, Pecha Berry x5

5JMP

H7K5

Артикли
Мали

Reviver Seed x2, Chesto Berry x5, Rawst Berry x5

3R62

CR63

Ставки
Мали

Reviver Seed x3, Stun Seed x10, Violent Seed x3

47K2

K5R3

Артикли
Оран

Бери x18

R994

5PCN

Ставки
Големи

Apple x5, Apple x5

N3QW

5JSK

Исто така види: Зачекорете во октагонот: Најдобрите UFC 4 арени и места за прикажување на вашите вештини
Ставки
Совршени

Apple x3, Apple x5

1Y5K

0K1S

Ставки
Apple

x18

5JSK

2CMC

Ставки
Corsola

Врачка x120

JT3M

QY79

Артикли
Какнеа

Спајк x120

SH8X

MF1T

Артикли
Corsola

Врачка x120

3TWJ

MK2C

Артикли
Какнеа

Спајк x120

45QS

PHF4

Предмети
Златни

Фосилни x20, Gravelerock x40, Geo Pebble x40

8QXR

93P5

Ставки
Joy Seed

x3

SR0K

5QR9

Артикли
Животот

Семе x2, Carbos x2

0R79

10P7

Артикли
Протеини

x2, Железо x2

JY3X

QW5C

Артикли
Калциум

x2, цинк x2

K0FX

WK7J

Артикли
Калциум

x3, Прецизност Drink x3

90P7

8R96

Артикли
Железо x3,

Power Drink x3

MCCH

6XY6

Ставки
Power

Пијалок x2, PP-Up Drink x2, Accuracy Drink x2

XT49

8SP7

Артикли
PP-Up

Пијалок x3, Max Elixir x3

776S

JWJS

Ставки
Макс

Еликсир x2, Макс етер x5

SJP7

642C

Ставки
Макс

Етер x18

6XT1

XP98

Ставки

Шифрите

горните имаат простор за лесно читање, но сите Mystery Dungeon

Кодовите на Wonder Mail се осумцифрени.

Во моментот

на пишувањето, тоа се сите достапни кодови Wonder Mail во Pokémon Mystery

Dungeon : Rescue Team DX, но внимавајте на можни идни дополнувања

на списокот.

Барате повеќе водичи за Pokémon Mystery Dungeon DX?

Pokémon Mystery Dungeon DX: Сите достапни стартери и најдобри стартери за употреба

Pokémon Mystery Dungeon DX: Целосен водич за Mystery House, наоѓање на Riolu

Pokémon Mystery Dungeon DX: Complete Controls Guide and Top Tips

Pokémon Mystery Dungeon DX: Complete Camps Guide and Pokémon List

Pokémon Mystery Dungeon DX: Gummis и ретки квалитетиВодич

Pokémon Mystery Dungeon DX: Целосен список со ставки & засилувач; Водич

Илустрации и позадини на Pokemon Mystery Dungeon DX

Edward Alvarado

Едвард Алварадо е искусен ентузијаст за игри и брилијантен ум зад прославениот блог на Outsider Gaming. Со ненаситна страст за видео игрите што опфаќа неколку децении, Едвард го посвети својот живот на истражување на огромниот и постојано развивачки свет на игрите.Откако порасна со контролер во раката, Едвард разви експертско разбирање за различни жанрови на игри, од стрелци преполни со акција до извонредни авантури со играње улоги. Неговото длабоко знаење и експертиза блескаат во неговите добро истражени статии и критики, обезбедувајќи им на читателите вредни увиди и мислења за најновите трендови на игри.Исклучителните вештини за пишување и аналитичкиот пристап на Едвард му овозможуваат да ги пренесе сложените концепти за игри на јасен и концизен начин. Неговите стручно изработени водичи за гејмери ​​станаа суштински придружници за играчите кои сакаат да ги освојат најпредизвикувачките нивоа или да ги откријат тајните на скриените богатства.Како посветен гејмер со непоколеблива посветеност на своите читатели, Едвард се гордее што останува пред кривата. Тој неуморно го пребарува универзумот на игри, држејќи го прстот на пулсот на вестите од индустријата. Outsider Gaming стана доверлив извор за најновите вести за игри, осигурувајќи дека ентузијастите се секогаш во тек со најзначајните изданија, ажурирања и контроверзи.Надвор од неговите дигитални авантури, Едвард ужива да се потопува во себеенергичната гејмерска заедница. Тој активно се занимава со колеги гејмери, поттикнувајќи чувство на другарство и поттикнувајќи живи дискусии. Преку својот блог, Едвард има за цел да ги поврзе гејмерите од сите сфери на животот, создавајќи инклузивен простор за споделување искуства, совети и взаемна љубов кон сите нешта на игрите.Со привлечна комбинација на стручност, страст и непоколеблива посветеност на својот занает, Едвард Алварадо се зацврсти како почитуван глас во индустријата за игри. Без разлика дали сте обичен гејмер кој бара сигурни критики или страствен играч кој бара инсајдерски знаења, Outsider Gaming е вашата крајна дестинација за секакви игри, предводени од остроумниот и талентиран Едвард Алварадо.