Pokémon Mystery Dungeon DX: Në dispozicion kodin e postës së çdo mrekullie

 Pokémon Mystery Dungeon DX: Në dispozicion kodin e postës së çdo mrekullie

Edward Alvarado

Siç ka ndodhur

në shumë lojëra Pokémon, Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX ka një

formë të veçorisë së dhuratave falas që lojtarët ta përdorin.

Tek Pokémon Sword and Shield, ata erdhën në formën e kodeve Mystery Gift, në lojën e re Mystery Dungeon DX, ato janë kode Wonder Mail.

Për t'ju ndihmuar

të filloni, për t'i dhënë një shtysë ekipit tuaj ose për të sjellë një Pokémon specifik, ju

mund të përdorni kodet Wonder Mail në lojë.

Këtu janë

gjithçka që duhet të dini si dhe të 74 kodet Wonder Mail që janë

aktualisht të disponueshme.

Çfarë është një kod Wonder Mail në Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX? Kodet

Wonder Mail

janë shumë të thjeshta për t'u përdorur, por mund të japin shpërblime të shkëlqyera për t'ju dhënë një nxitje të konsiderueshme

në lojë.

Disa nga

kodet dërgojnë një sërë artikujsh në hapësirën ruajtëse, ndërsa të tjerët ju japin më shumë TM për t'u përdorur. Sidoqoftë, kodet më të kërkuara të Wonder Mail ju dërgojnë në misione të reja

për të gjetur grupin Pokémon që do të kërkojë t'i bashkohet ekipit tuaj të shpëtimit pasi të

përfundoni punën.

Si të përdorni një kod Wonder Mail në Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX

Për të përdorur një kod

Wonder Mail në Mystery Dungeon, së pari duhet të ktheheni në menynë kryesore

të lojës dhe lëvizni anash derisa të zbarkoni në ikonën Wonder Mail.

Ikona përmban një zarf me një vulë Pelipper.

Një herëju keni

zgjedhur opsionin Wonder Mail, duke shtypur A, më pas do të hasni

ekranin më poshtë. Thjesht shtypni përsëri A për të kaluar te ekrani i futjes së kodit Wonder Mail

.

Pas kësaj,

ju do të takoheni nga një tastierë me numra dhe shkronja. Shkruani kodin tuaj tetëshifror

Wonder Mail dhe më pas shtypni butonin Fund.

Një veçori e bukur

e përfshirë në Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX është që ju mund të përdorni

ndërfaqen e ekranit me prekje të Nintendo Switch në modalitetin e dorës për të futur Wonder

Kodet e postës, të cilat e përshpejtojnë shumë procesin.

Me

kodin e dorëzuar, ekrani do t'ju tregojë saktësisht se çfarë keni sjellë

nëpërmjet kodit Wonder Mail. Në rastin e kodit të mësipërm, do të merrni tre

Rainbow Gummi dhe një DX Gummi.

Pasi të zgjidhni

Po, nëse keni futur një artikull ose kod TM Wonder Mail, artikujt do të dërgohen

në hapësirën tuaj ruajtëse (Kangaskhan Storage në qytet brenda loja juaj e ruajtur).

Nëse futni

një kod Wonder Mail për një punë të veçantë shpërblimi, megjithatë, ekziston mundësia që

misioni të përplaset me një nga punët ekzistuese të pranuara. Kjo ndodh sepse

kërkesat e veçanta për punë mund të gjenden në të njëjtin birucë dhe në të njëjtin kat me

një nga punët tuaja të tjera.

Për fat, nëse

ka një përplasje, loja do t'ju tregojë. Ju do të keni mundësinë të refuzoni

misionin ekzistues në tuajlojë për ta zëvendësuar atë me kërkesën e re të veçantë të punës,

ose thjesht mund të vazhdoni të shtypni B për t'u tërhequr, të mos pretendoni menjëherë misionin Wonder Mail

dhe të futni përsëri kodin Wonder Mail me vone.

Ku i gjeni kodet Wonder Mail për Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX?

Tek Pokémon Sword and Shield, mund të gjeni kodet Mystery Gift përmes seksionit Lajme në ekranin bazë të Nintendo Switch. Zhvilluesit, shpesh së bashku me njoftimet e ngjarjeve në lojë, do të përfundonin artikujt e lajmeve me një kod të ri.

Ky

mund të jetë gjithashtu rasti për Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX Wonder

Kodet e postës me kalimin e kohës. Ju do të dëshironi të mbani vëmendjen në llogaritë zyrtare të mediave sociale të Nintendo dhe

Pokémon, si dhe në seksionin e lajmeve të Nintendo Switch.

Të gjitha kodet Wonder Mail në Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX

Këtu janë të gjitha 74 kodet Wonder Mail të disponueshme në

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Ekipi DX, i renditur sipas llojit të Wonder Mail

shpërblimit që japin kodet.

Wonder Mail Reward Kodi Lloji
Misioni Beautifly CNTS

N2F1

Special

Kërkesë për punë

Chingling

Misioni

R6T1

XSH5

Special

Kërkesë për punë

Clefairy

Misioni

8TT4

98W8

Special

Kërkesë për punë

Dragonair

Misioni

HK5R

3N47

Special

Kërkesë për punë

Larvitar

Misioni

5JSM

NWF0

Special

Kërkesë për punë

Mantyke

Misioni

MF0K

5CCN

Special

Kërkesë për punë

Mareep

Misioni

991Y

5K47

Special

Kërkesë për punë

Misdreavus

Misioni

5K0K 0K2K Special

Kërkesë për punë

Rhyhorn

Misioni

R8Y4

8QXR

Special

Kërkesë për punë

Roselia

Misioni

K762

CJWF

Special

Kërkesë për punë

Sableye

Misioni

91SR

2H5J

Special

Kërkesë për punë

Slowbro

Misioni

6Y6S

NWHF

Special

Kërkesë për punë

Smoochum

Mision

92JM

R48W

Special

Kërkesë për punë

Togetic

Misioni

MHJR

625M

Special

Kërkesë për punë

Wailmer

Mision

0R5H

76XQ

Shiko gjithashtu: Datat e publikimit të DLC të WWE 2K23, Superyjet e të gjitha sezoneve janë konfirmuar
Special

Kërkesë për punë

Brutal

Swing TM

XNY8

PK40

TM
Bulldoze

TM

PFXQ

PCN3

TM
Energjia

Topi TM

N0R7

K93R

TM
Flakëhedhës

TM

P5R9

411S

TM
Fokus

Blast TM

78SH

6463

TM
Rreze akulli

TM

XMK5

JQQM

TM
Leech

Life TM

3TY1

XW99

TM
Hije

Topi TM

90P7

CQP9

TM
Smart

Strike TM

W95R

91XT

TM
Thunderbolt

TM

R13R

6XY0

Shiko gjithashtu: Të gjitha kodet aktive për Dunking Simulator Roblox
TM
Ujëvara

TM

JR41

13QS

TM
DX Gummi

x2

H6W7

K262

Artikujt
DX Gummi

x1, Rainbow Gummi x1

XMK9

5K49

Artikujt
Rainbow

Gummi x6

SN3X

QSFW

Artikujt
Rainbow

Gummi x3, PP-Up Drink x3

Y490

CJMR

Artikujt
Rainbow

Gummi x3, Power Drink x3

WCJT

275J

Artikujt
Rainbow

Gummi x3, Accuracy Drink x3

6XWH

H7JM

Artikuj
Gold

Ribbon x1, Mach Ribbon x1

CMQM

FXW6

Artikuj
Ari

Fjongo x1, Shami mbrojtëse x1, brezi i fuqisë x1

25QQ

TSCR

Artikujt
Ari

Fjongo x1, brez zink x1, brez special x1

95R1

W6SJ

Artikuj
Slow Orb

x5, Quick Orb x5

CFSH

962H

Artikujt
Të gjithë

Power-Up Orb x3, All Dodge Orb x3

H5FY

948M

Artikuj
One-Shot

Orb x2, Petrify Orb x3, Spurn Orb x3

NY7J

P8QM

Artikujt
Wigglytuff

Orb x1, Orb x3 me cilësi të rrallë, Orb x3 ftuese,

QXW5

MMN1

Artikujt
Ndihmës

Orb x3, ringjall të gjitha Orb x2

SFSJ

WK0H

Artikujt
Të gjithë

Power-Up Orb x3, All Dodge Orb x2, All Protect Orb x2

SK5P

778R

Artikujt
Pastroni

Orb x5, Health Orb x5

TY26

446X

Artikujt
Evazioni

Orb x5

WJNT

Y478

Artikujt
Foe-Hold

Orb x3, Foe-Seal Orb x3

Y649

3N3S

Artikujt
See-Trap

Orb x5, Trapbust Orb x5

0MN2

F0CN

Artikujt
Escape

Orb x3, Rollcall Orb x3, Revive All Orb x1

3XNS

QMQX

Artikujt
Slumber

Orb x5, Totter Orb x5

7FW6

27CK

Artikujt
See-Trap

Orb x5, Trawl Orb x2, Storage Orb x2

961W

F0MN

Artikujt
Revive

All Orb x1, Reviver Seed x2, Tiny Reviver Seed x5

5PJQ

MCCJ

Artikuj
Ari

Biletë Dojo x1, Biletë Dojo e Argjendtë x2, Biletë Dojo Bronzi x3

Y991 1412 Artikujt
Reviver

Farat x1, Sitrus Berry x1, Oran Berry x10

FSHH

6SR0

Artikujt
Reviver

Farat x2, Shërojnë farën x3

H8PJ

TWF2

Artikujt
Tiny

Reviver Seed x2, Chesto Berry x5, Pecha Berry x5

5JMP

H7K5

Artikuj
Tiny

Reviver Seed x2, Chesto Berry x5, Rawst Berry x5

3R62

CR63

Artikuj
Tiny

Reviver Seed x3, Stun Seed x10, Violent Seed x3

47K2

K5R3

Artikujt
Oran

Berry x18

R994

5PCN

Artikujt
Big

Apple x5, Apple x5

N3QW

5JSK

Artikujt
Perfect

Apple x3, Apple x5

1Y5K

0K1S

Artikujt
Apple

x18

5JSK

2CMC

Artikujt
Corsola

Twig x120

JT3M

QY79

Artikujt
Cacnea

Spike x120

SH8X

MF1T

Artikujt
Corsola

Twig x120

3TWJ

MK2C

Artikuj
Cacnea

Spike x120

45QS

PHF4

Artikujt
Artë

Fosili x20, Gravelerock x40, Geo Pebble x40

8QXR

93P5

Artikuj
Joy Seed

x3

SR0K

5QR9

Artikuj
Jeta

Fara x2, Carbos x2

0R79

10P7

Artikujt
Proteina

x2, hekur x2

JY3X

QW5C

Artikujt
Kalcium

x2, Zink x2

K0FX

WK7J

Artikuj
Kalcium

x3, Pije saktësie x3

90P7

8R96

Artikuj
Hekur x3,

Pije me energji x3

MCCH

6XY6

Artikujt
Fuqia

Pije x2, PP-Up Drink x2, Saktësi Drink x2

XT49

8SP7

Artikujt
PP-Up

Pije x3, Max Elixir x3

776S

JWJS

Artikujt
Max

Elixir x2, Max Ether x5

SJP7

642C

Artikujt
Max

Ether x18

6XT1

XP98

Artikujt

Kodet

më sipër paraqesin një hapësirë ​​për hir të leximit të lehtë, por të gjitha Mystery Dungeon

Kodet e Wonder Mail janë me tetë shifra.

Në momentin

të shkrimit, këto janë të gjitha kodet e disponueshme të Wonder Mail në Pokémon Mystery

Dungeon : Ekipi i shpëtimit DX, por sigurohuni që të mbani vëmendjen për shtesa të mundshme në të ardhmen

në listë.

Po kërkoni më shumë udhëzues Pokémon Mystery Dungeon DX?

Pokémon Mystery Dungeon DX: Të gjithë fillestarët e disponueshëm dhe fillestarët më të mirë për t'u përdorur

Pokémon Mystery Dungeon DX: Udhëzues i plotë i Mystery House, Gjetja e Riolu

Pokémon Mystery Dungeon DX: Complete Controls Udhëzues dhe këshilla kryesore

Pokémon Mystery Dungeon DX: Complete Camps Guide dhe Lista Pokémon

Pokémon Mystery Dungeon DX: Gummis dhe cilësi të rrallaUdhëzues

Pokémon Mystery Dungeon DX: Lista e plotë e artikujve & Udhëzues

Ilustrime dhe Wallpapers Pokemon Mystery Dungeon DX

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.