Sa vjeç duhet të jeni për të luajtur Roblox dhe pse kufizimet e moshës?

 Sa vjeç duhet të jeni për të luajtur Roblox dhe pse kufizimet e moshës?

Edward Alvarado

Roblox është një platformë e njohur lojrash në internet që lejon lojtarët të krijojnë avatarin e tyre 3D, të eksplorojnë botët virtuale dhe të luajnë lojëra me miqtë. Ashtu si shumë platforma të tjera të lojrave në internet, ekzistojnë kufizime për të garantuar sigurinë e përdoruesve të saj. Një kufizim i tillë është mosha; vetëm lojtarët mbi 13 vjeç mund t'i bashkohen komunitetit Roblox.

Shiko gjithashtu: Hakerja Jenna Roblox

Ky artikull mbulon sa vijon;

  • Cili është kufizimi i moshës dhe pse
  • përgjigjuni: “Sa vjeç duhet të jesh për të luajtur Roblox?”
  • A mund të luajnë Roblox fëmijët shtatëvjeçar
  • Si të krijoni një llogari Roblox nëse jeni mbi mosha 13

Kufizimi i moshës Roblox: Pse ka një kufi moshe?

Me lejen e prindërve, Roblox është krijuar për fëmijët e moshës tetë vjeç e lart dhe adoleshentët. Ky kufi moshe është vendosur për të garantuar sigurinë e përdoruesve të tij pasi ka disa aspekte të Roblox që fëmijët më të vegjël mund t'i konsiderojnë të papërshtatshme ose shqetësuese.

Detajet dhe veçoritë e sakta të disponueshme do të ndryshojnë në varësi të moshës së përdoruesit. Për shembull, përmbajtja e krijuar nga përdorues të tjerë mund të përmbajë gjuhë ose tema më të pjekura sesa ajo që është e përshtatshme për lojtarët më të rinj. Përveç kësaj, ndërveprimet në internet ndonjëherë mund të çojnë në ngacmim kibernetik, kështu që Roblox ka një kufizim moshe për të mbrojtur ata që janë më të cenueshëm.

A mund të luajnë shtatëvjeçarët Roblox?

Jo, shtatëvjeçarët nuk mund të luajnë Roblox për shkak të moshës së tyrekufizimet. Edhe nëse një prind ose kujdestar lejon një fëmijë të mitur të luajë, fëmija nuk mund të krijojë një llogari. Kjo është për shkak se Roblox kërkon që përdoruesit të verifikojnë moshën e tyre kur regjistrohen, dhe ata e bëjnë këtë duke dërguar një kod në një telefon celular që duhet të jetë 13 vjeç ose më i vjetër që ai të funksionojë.

Shiko gjithashtu: Pokémon Scarlet & Violet: Udhëzuesi i kontrolleve për çelësin dhe këshilla për fillestarët

Si të funksionojë. konfiguroni një llogari Roblox nëse jeni mbi 13 vjeç

Duhet të krijoni një llogari nëse jeni mbi 13 vjeç dhe dëshironi të bashkoheni me komunitetin Roblox. Ky proces është relativisht i thjeshtë . Gjithçka që duhet të bëni është:

  • Shkoni në www.roblox.com dhe klikoni mbi Regjistrohu
  • Futni adresën tuaj të emailit ose përdorni llogarinë tuaj Google
  • Plotësoni në informacionin e kërkuar, si emrin, emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj
  • Zgjidhni një ditëlindje që është 13 vjeç ose më e vjetër (duhet të keni lejen e prindërve për ta bërë këtë)
  • Kontrollo kutia për Unë pranoj të konfirmoj që jeni të paktën 13 vjeç
  • Kliko mbi Krijo llogari

Më pas do t'ju duhet të verifikoni adresën tuaj të emailit duke klikuar lidhjen e dërguar në kutinë tuaj hyrëse . Pasi të bëhet kjo, mund të filloni të krijoni avatarin tuaj dhe të eksploroni botën e Roblox.

Përfundim

Për të përfunduar, kufiri i moshës për Roblox është 13 vjeç; shtatë vjeçarët nuk mund të luajnë për shkak të këtij kufizimi. Prindërit mund të lejojnë fëmijët mbi 13 vjeç të regjistrohen. Megjithatë, ata duhet të verifikojnë moshën e tyre duke dërguar një kod në një celular të paktën 13-vjeçar. Pasduke përfunduar procesin e regjistrimit, përdoruesit mund të fillojnë të luajnë dhe të krijojnë përmbajtje në botën virtuale.

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.