NBA 2K23: Ndërtimi dhe këshilla e rojës më të mirë të gjuajtjes (SG).

 NBA 2K23: Ndërtimi dhe këshilla e rojës më të mirë të gjuajtjes (SG).

Edward Alvarado

Disa nga lojtarët më të dashur të NBA-së janë ose ishin roje gjuajtëse. Tifozët janë tërhequr nga lojtarë si Michael Jordan dhe Kobe Bryant për shkak të aftësive të tyre supreme të shënimit. Ata dhe lojtarët si ata kënaqen duke pasur topin me orën duke u mbyllur në një lojë të ngushtë. Në të vërtetë nuk ka shumë lojtarë që mburren me këtë aftësi, gjë që e bën tërheqës për të luajtur një gardë të mundshme gjuajtëse.

Si e tillë, ndërtimi GËLLATËS BRENDA-JASHTË ofron një makineri absolute shënimi mbështetur nga goditjet e vështira dhe një repertor i larmishëm sulmues. Si një nga ndërtimet më argëtuese për t'u përdorur, kjo është një e preferuar 2K për përdoruesit që kërkojnë thjesht të shënojnë. Mendoni për golashënuesit më të mirë në ligë dhe lojtari juaj do të ketë nuancat e Devin Booker, Zach LaVine, Anthony Edwards dhe Bradley Beal. E thënë thjesht, nëse doni një golashënues të certifikuar në të gjitha nivelet, i cili mund të bëjë çdo goditje në libër, atëherë kjo strukturë SG NBA është gjithçka që mund të dëshironi dhe më shumë.

Vështrim i përgjithshëm i ndërtimit të SG NBA

Më poshtë, do të gjeni atributet kryesore për të ndërtuar SG-në më të mirë në NBA 2K23:

 • Pozicioni: Shooting Guard
 • Lartësia, Pesha, Hapja e krahëve : 6'6'', 235 lbs, 6'10''
 • Shkathtësitë e përfundimit për t'u dhënë përparësi: Shot nga afër, Ndarja e drejtimit, Driving Dunk
 • Shkathtësitë e gjuajtjes për t'u dhënë përparësi: Gjuajtje në mes, gjuajtje me tre pika, gjuajtje të lirë
 • Aftësitë e të luajturit për t'u dhënë përparësi: Saktësia e pasimit, Doreza e topit, ShpejtësiaÇfarë do të merrni nga ndërtimi i Shënuesit brenda-jashtë

  Në fund të ditës, ky ndërtim ka një gol dhe vetëm një gol: vendose topin në kosh. Ju keni gjuajtje të mprehta qesharake dhe një bollëk aftësish përfundimi, duke ju armatosur me rezultate elitare nga të gjitha anët. Kjo është një nga ndërtimet më argëtuese për të luajtur, veçanërisht nëse ju pëlqen të bëni goditje.

  Në 6'6", ju jeni një roje qitjeje prototipike me një ndërtim të fortë dhe atletikë të shkëlqyer. Me këtë model të SG NBA, përpiquni të jeni më afër ekipeve dhe goditni goditjet me tufë në NBA 2K23.

  me topin
 • Shkathtësitë e mbrojtjes/rikthimit për t'u dhënë përparësi: Mbrojtja rrethuese, blloku
 • Aftësi fizike për t'u dhënë përparësi: Shpejtësia, forca, qëndrueshmëria
 • Distinktivët kryesorë: Fearless Finisher, Agent 3, Quick First Step, Challenger
 • Marrja: Lëvizjet e përfunduara, Precisioni në Spot-Up
 • Atributet më të mira: Shtrirja e drejtimit (87), gjuajtja me tre pika (92), shpejtësia me top (84), mbrojtja rrethuese (86), forca (89)
 • NBA Krahasimet e lojtarëve: Devin Booker, Zach LaVine, Anthony Edwards, Bradley Beal

Profili i trupit

Në 6'6”, ju keni lartësinë prototipike të kallëp roje qitjeje. Duke u ulur në 235 lbs, ju jeni padyshim në anën më të rëndë, por kjo do t'ju ndihmojë në aftësitë tuaja të përfundimit. Në mënyrë të veçantë, ju do të jeni në gjendje të ngacmoni rrugën tuaj drejt bojës kundër lojtarëve më të dobët duke ruajtur ende një shpejtësi relativisht të lartë me topin. Jeni mjaftueshëm i gjatë për të parë roje më të vogla dhe me një hapje krahësh 6'10", ju keni kapacitetin për të luajtur korsitë e kalimit. Forma e trupit me të cilën duhet të bashkohet këtu është kompakte për ta mbajtur figurën e lojtarit tuaj më të dobët në atë peshë.

Atributet

Shënuesi brenda-jashtë është i specializuar në marrjen e kovave në të tre nivelet, pavarësisht nëse përfundon në filxhan, goditja e kërcyesve në mes ose përkëdhelja e treshes. Nga një këndvështrim fyes, nuk ka asnjë sekret për qëllimet e kësaj ndërtimi. Megjithëse ka më pak shkathtësi nëatributet, ju jepet gjithashtu një drejtim i qartë se ku mund ta çoni këtë ndërtim.

Atributet e përfundimit

Close Shot: 75

Rregullimi i drejtimit: 87

Driving Dunk: 86

Driving Layup: 31

Shiko gjithashtu: Zgjedhja e agjentit NBA 2K22: Agjenti më i mirë për të zgjedhur në MyCareer

Post Kontrolli: 35

Me mbrojtësin tuaj të gjuajtjes hiper-atletike, dëshironi të theksoni përfundimin rreth buzës duke i dhënë lojtarit tuaj 75 Close Shot, 87 Driving Layup dhe 86 Driving Dunk. Me gjithsej 18 pikë distinktiv, ndërtimi krijon rojën përfundimtare të prerjes që nuk ka frikë të sulmojë shportën. Do të keni dy distinktivë të Hall of Fame, gjashtë distinktivë ari, katër distinktivë argjendi dhe katër simbole bronzi. Distinktivi Bully është më i rëndësishmi për t'u pajisur për të përfituar nga Forca 89, duke ju mundësuar të ndëshkoni mbrojtësit më të vegjël dhe më të dobët në rrugën tuaj drejt koshit. Distinktivët Fearless Finisher dhe Masher ju lejojnë gjithashtu të përfundoni jashtëzakonisht mirë përmes kontaktit. Çdo golashënues më i mirë është në gjendje të bëjë rrugën e tij drejt skajit dhe këto atribute ndihmojnë jashtëzakonisht shumë në këtë përpjekje.

Atributet e gjuajtjes

Gut nga distanca e mesme: 77

Gjuajtje me tre pika: 92

Gjuajtje të lira: 79

Natyrisht, kjo është pjesa më e mirë e ndërtimit. Me 24 pikë të mundshme distinktive, ju keni akses në dhjetë distinktivë qesharakë të Hall of Fame dhe gjashtë distinktivë ari, të plotësuar nga 77 gjuajtje me rreze të mesme, 92 gjuajtje me tre pika dhe 79 gjuajtje të lira. Ju do të jeni lehtësisht gjuajtësi më i mirënë fushë për shkak të aftësisë suaj fantastike për të goditur. Në mënyrë të veçantë, në kombinim me simbolin Agent 3, gjuajtja juaj me tre pikë do të jetë e lehtë nga të gjitha këndet dhe situatat. Duke përdorur këto pika distinktive, mund të ngarkoni në të gjitha llojet e distinktivëve, si p.sh. Limitless Range, Blinders dhe Space Creator.

Atributet e luajtjes

Saktësia e kalimit: 55

Doreza e topit: 85

Shpejtësia me topin: 84

Megjithëse kjo strukturë mbrojtëse gjuajtëse nuk e thekson lojën si të tjerët ndërtimet bëhen, ka ende shumë hapësirë ​​për të marrë disa pika tërheqëse distinktive për lojtarin tuaj. Doreza me top 85 dhe 84 shpejtësi me top janë atribute të forta për të ndihmuar rojet e gjuajtjes të krijojnë hapësirë ​​dhe të mbajnë një dorezë të ngushtë. Së bashku me një Hall of Fame, katër simbole ari, tre argjendi dhe shtatë bronzi, lojtari juaj do të ketë mjaftueshëm lojëra për të krijuar hapësirë ​​dhe për të shënuar kova me lehtësi, një tipar i zotëruar nga rojet e shkëlqyera të gjuajtjes si Jordan, Bryant dhe bashkëkohës si Booker ose maja James Harden.

Mbrojtje & Atributet rebounding

Mbrojtja e brendshme: 55

Mbrojtja perimetrike: 86

Vjedhja: 51

Bllok: 70

Kërcim sulmues: 25

Kërcim mbrojtës: 66

Në mënyrë të pashmangshme, me të gjitha burimet që i janë kushtuar atributeve të përfundimit dhe xhirimit, 2K23 kërkon që ju të sakrifikoni në aspekte të tjera. Pavarësisht se kishte vetëm 13 pikë distinktiv,lojtari juaj ka ende 86 Mbrojtje Perimetrike dhe 70 Blloqe. Plus, do të keni akses në tre Hall of Fame, pesë ari, dy argjendi dhe katër distinktivë bronzi. Këto atribute nxjerrin në pah aftësitë më të rëndësishme mbrojtëse që duhet të kenë rojet e gjuajtjes duke i dhënë përparësi qëndrimit përpara rojeve të tjera. Si gjuajtës i mprehtë, ky është minimumi i nevojshëm për të mbajtur të ndershëm opozitën.

Atributet fizike

Shpejtësia: 77

Nxitimi: 68

Forca: 89

Vertikale: 75

Qëndrueshmëria: 95

Për sa i përket atributeve fizike, forca 89 është në fund të fundit ajo që bie në sy. Siç u aludua më parë, ai do të forcojë bukur simbolin Bully dhe do të ndëshkojë mbrojtësit. Gjithashtu, 95 Stamina është një atribut i nënvlerësuar, sepse e gjithë kjo ngarje mund të shkaktojë lodhje, prandaj është e rëndësishme të kesh një qëndrueshmëri të madhe. Nuk do të jeni të shpejtë apo të shpejtë, por loja juaj duhet të ndihmojë në zbutjen e disa prej këtyre mangësive.

Marrjet

Meqenëse dy aftësitë tuaja më të mira janë përfundimi dhe gjuajtja, do të dëshironi të përfitoni më tej nga këto atribute. Pajisja e Lëvizjet e përfundimit do t'i mbajë disqet tuaja të qëndrueshme në një nivel të lartë duke thithur edhe më shumë kontakt kur nxeheni. Me të njëjtin mentalitet, zgjidhni Precision në vend për të ripohuar gjuajtjen tuaj të jashtëzakonshme. Së bashku, ju po dyfishoni atë që keni më të mirën dhe nuk do të lini asnjë vend në tëfushë pa potencial për shënim.

Distinktivët më të mirë për t'u pajisur

Në përgjithësi, këto distinktivë do ta paraqesin lojtarin tuaj si talent të jashtëzakonshëm sulmues që është në gjendje të shënojë nga çdo pikë në gjysmëfushë. Theksi në gjuajtjen e mprehtë do ta ngrejë lojën tuaj në një nivel tjetër. Vlera e modelit qëndron në të qenit golashënuesi më i mirë.

Shiko gjithashtu: UFC 4: Udhëzues i plotë i paraqitjeve, këshilla dhe truket për dorëzimin e kundërshtarit tuaj

Simbolet më të mira të përfundimit

2 Hall of Fame, 6 Ar, ​​4 Argjend dhe 4 Bronz me 18 pikë të mundshme simboli

 • Finisher pa frikë: Ky distinktiv do t'i lejojë lojtarit tuaj të përfundojë me rreshtat e kontaktit, duke parandaluar gjithashtu sasinë e energjisë së humbur. Meqenëse përfundimi është një atribut i theksuar për këtë ndërtim, është e nevojshme të keni këtë distinktiv. Kur mbrojtësit përpiqen të qëndrojnë para jush, ata do të përplasen me ju për shkak të këtij distinktivi.
 • Masher: Si një lojtar me lartësi mesatare, ju duhet të pajiseni me distinktivë që ngrini aftësinë e lojtarit tuaj për të përfunduar rreshtat brenda. Kështu, Masher është i rëndësishëm për të përmirësuar përqindjen e shtrirjes rreth buzës.
 • Bulying: Ky distinktiv do t'ju mundësojë të filloni kontaktin dhe t'i mbani mbrojtësit të përplasen me ju ndërsa shkoni drejt kupës. Plotësuar nga 89 Strength, ndërtimi e bën jashtëzakonisht më të lehtë krijimin e disqeve të ngurtë në bojë dhe përfundimin me finesë.
 • Acrobat: Si një roje atletike, ju do të keni një aftësi të rritur për të goditi shkallë të lartë të vështirësisë layups. Për shembull, paketat e vendosjes si rrotullimi,Përpjekjet gjysmë rrotullimi, hapi hop, hapi euro, djepi, mbrapa dhe ndryshimi i goditjes do të marrin një nxitje të konsiderueshme.

Simbolet më të mira të xhirimit

10 Hall of Fame dhe 6 ari me 24 pikë simbolike të mundshme

 • Blinders: Si gjuajtës me nokdaun, nuk do të shqetësoheni nga mbrojtësit që do t'ju mbyllin nga ana. Qitësit më të mirë kanë aftësi për të kulluar kova ndërsa duken të patrazuar nga rrëmuja që i rrethon. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme të regjistroni këtë distinktiv, sepse mbrojtësit në mënyrë të pashmangshme do të vijnë pas jush.
 • Rapësi i pakufishëm: Çiftimi i 92 goditjeve me tre pika me këtë distinktiv mund t'ju bëjë të pambrojtur. Me një goditje kaq të thellë, mbrojtësit do të duhet të shesin për të ruajtur goditjen tuaj, e cila do të hapë pa masë korsitë e drejtimit, si dhe korsitë e kalimit për prerësit. Sa më tej të jeni në gjendje të nxirrni mbrojtjen me rrezen tuaj, aq më shumë hapësirë ​​do të krijoni për të bërë lojëra.
 • Agjenti 3: Me këtë distinktiv unik, do të keni një aftësi e thellë për të goditur tre pikë të vështira jashtë driblimit. Këtu aftësitë tuaja si një lojtar 2K mund të kombinohen me mjeshtëri me veçoritë në lojë. Ashtu si superyjet e NBA-së, ju do të jeni në gjendje të përdorni një kombinim të lëvizjeve të driblimit që çojnë në trepikëshe pa mundim.
 • Krijuesi i hapësirës: Kjo distinktiv do t'ju japë një aftësi të përmirësuar për të goditur kërcyesit dhe goditjet hop duke bërë që mbrojtësit të pengohen më shpesh.Gjithçka ka të bëjë me krijimin e mënyrave që gardiani juaj i gjuajtjes të krijojë më shumë hapësirë, gjë që do të hapë pjesën tjetër të rezultateve tuaja.

Simbolet më të mira të Playmaking

1 Hall of Fame, 4 ari, 3 argjendi dhe 7 bronzi me 16 pikë simbolike të mundshme

 • Hapi i parë i shpejtë: Si shënues fillimisht, duhet të keni përparësi të mposhtni mbrojtësin përpara ju. Ky simbol do të ofrojë hapa të parë më shpërthyes nga kërcënimi i trefishtë dhe rritjet e madhësive, së bashku me lëshimet më të shpejta dhe më efektive si mbajtës i topit.
 • Dorëzon për ditë: Në mënyrë tipike, kur lojtari juaj është duke kryer lëvizjet e driblimit, do t'i nënshtroheni një qëndrueshmërie të varfër, pasi kjo ju zbraz energjinë. Megjithatë, ky distinktiv ju lejon të lidhni më shpejt kombinimet me zinxhirë për periudha më të gjata kohore, duke reduktuar sasinë e energjisë së humbur dhe duke e mbajtur paketën tuaj të driblimit të paprekur. Kur çiftohet me Space Creator, ju mund të dribloni sipas dëshirës suaj.
 • Clamp Breaker: Ciftimi i kësaj me 89 Strength do të bëjë mrekulli për aftësitë tuaja të drejtimit. Ky distinktiv do t'ju ndihmojë të fitoni më shumë konfrontime me përplasje trupore një-me-një, duke kundërshtuar në mënyrë efektive lojtarët e tjerë që përdorin Clamps. Ato 50-50 takime në bojë kur mbrojtësi është në ijë, tani do të ketë më shumë gjasa të shkojnë në rrugën tuaj.
 • E pashpjegueshme: Rojet më të vegjël festojnë duke luajtur në korsitë e kalimit dhe duke zhveshur topin në disqet tuaja. Në përpjekje për të minimizuar budallallëkunrrotullime, ky simbol do të ndihmojë në trajtimin e topit tuaj duke e bërë të vështirë vjedhjen e topit nëse jeni duke kryer lëvizje driblime ose duke vozitur në bojë.

Mbrojtja më e mirë & Distinktivë të rimbushur

3 Hall of Fame, 5 Ar, 2 Argjend dhe 4 Bronz me 13 pika të mundshme distinktive

 • Spirancë: Me 70 Blloko, ju mund ta pajisni këtë distinktiv për të përmirësuar bllokimin e lojtarit tuaj dhe aftësinë e konkursit për gjuajtje në bojë. Të jesh një mbrojtës i mirë ndihmës do të thotë të ndërpresësh lëvizjet nga kundërshtarët dhe të ndihmosh kur është e mundur.
 • Sfiduesi: Mbrojtja në këtë strukturë thekson mbrojtjen rrethuese, kështu që do të dëshironi të përdorni distinktivë që do ndihmë për këtë objektiv. Pa dyshim, kjo distinktiv do të përmirësojë dukshëm garat tuaja të gjuajtjes rrethuese, në mënyrë që edhe nëse mundeni, do të jeni në gjendje të rikuperoni dhe të siguroni një mbrojtje të fortë. Kjo është thelbësore kundër shumë gardianëve më të shpejtë në ligë.
 • Kampet: Përsëri, kjo do të ndihmojë në sipërmarrjen tuaj që të jeni të kalueshëm në fundin e mbrojtjes. Ju do të jeni në gjendje të përdorni lëvizje më të shpejta të ndërprerjes dhe të jeni më të suksesshëm kur përplaseni ose hipni në hip mbi mbajtësin e topit.
 • Kërcënimi: Ky distinktiv do t'ju shpërblejë që qëndroni përballë burrit tuaj me mbrojtje solide të përdoruesit duke i rënë atributet e kundërshtarit kur lojtari juaj qëndron para tyre. Menace dhe Clamps duhet të shkojnë së bashku për t'ju kthyer në një mbrojtës rrethues të bllokimit.

Edward Alvarado

Edward Alvarado është një entuziast me përvojë lojërash dhe mendja e shkëlqyer që qëndron pas blogut të famshëm të Outsider Gaming. Me një pasion të pashuar për videolojërat që përfshin disa dekada, Edward i ka kushtuar jetën e tij eksplorimit të botës së madhe dhe gjithnjë në zhvillim të lojërave.Pasi u rrit me një kontrollues në dorë, Edward zhvilloi një kuptim ekspert të zhanreve të ndryshme të lojërave, nga revole të mbushura me aksion deri tek aventurat zhytëse me role. Njohuritë dhe ekspertiza e tij e thellë shkëlqejnë në artikujt dhe rishikimet e tij të hulumtuara mirë, duke u ofruar lexuesve njohuri dhe opinione të vlefshme mbi tendencat më të fundit të lojërave.Shkathtësitë e jashtëzakonshme të shkrimit dhe qasja analitike e Eduardit e lejojnë atë të përcjellë konceptet komplekse të lojërave në një mënyrë të qartë dhe koncize. Udhëzuesit e tij të lojtarëve të krijuar me mjeshtëri janë bërë shoqërues thelbësorë për lojtarët që kërkojnë të pushtojnë nivelet më sfiduese ose të zbulojnë sekretet e thesareve të fshehura.Si një lojtar i përkushtuar me një përkushtim të palëkundur ndaj lexuesve të tij, Edward krenohet që qëndron përpara kurbës. Ai pastron pa u lodhur universin e lojërave, duke e mbajtur gishtin në pulsin e lajmeve të industrisë. Outsider Gaming është bërë një burim i besueshëm për lajmet më të fundit të lojërave, duke siguruar që entuziastët të jenë gjithmonë të përditësuar me publikimet, përditësimet dhe polemikat më të rëndësishme.Jashtë aventurave të tij dixhitale, Edward kënaqet duke u zhytur në tëkomuniteti i gjallë i lojërave. Ai angazhohet në mënyrë aktive me lojtarë të tjerë, duke nxitur një ndjenjë shoqërie dhe duke inkurajuar diskutime të gjalla. Nëpërmjet blogut të tij, Edward synon të lidhë lojtarë nga të gjitha sferat e jetës, duke krijuar një hapësirë ​​gjithëpërfshirëse për shkëmbimin e përvojave, këshillave dhe një dashuri të ndërsjellë për të gjitha gjërat e lojërave.Me një kombinim bindës të ekspertizës, pasionit dhe një përkushtimi të palëkundur për zanatin e tij, Edward Alvarado e ka forcuar veten si një zë i respektuar në industrinë e lojrave. Pavarësisht nëse jeni një lojtar i rastësishëm që kërkon komente të besueshme ose një lojtar i zjarrtë që kërkon njohuri të brendshme, Outsider Gaming është destinacioni juaj përfundimtar për të gjitha gjërat e lojërave, të udhëhequr nga Edward Alvarado i zgjuar dhe i talentuar.